- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
nemi gondolkodas utan: amennyiben mod van ra magyar verziot szeretnék, eleg angol tarsasjatekom van, amit real time kell(ene) forditani, es remek jatekok (pl folklore). De persze nem mindegy mit kap az ember, ezert ha van egy lapatnyi ks exkluziv content, backelem az angolt, es ha kijott a magyar, jo esetben még az eredeti ar folott is meg lehet szabadulni az angoltol.
-
maross
nagyúr
igen, csak ebben az a kellemetlen hogy bar "a magyar verziot mindenkeppen elkeszitjuk" ellenere még mindig nem tudni pontosan milyen magyar verzio lesz, igy kb senki nem fogja tudni, hogy most backelje az angolt, vagy inkabb megvarja a magyart, kockaztatva hogy kimarad nemi contentbol.
-
doc
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1594 üzenetére
elvileg kesobb (gondolom az angol verzio sikeretol, es becsult erdeklodestol fuggoen)
-
doc
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1592 üzenetére
nem ott kell keresni az infot
[link] -
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1590 üzenetére
micsoda? ezt most honnan?
-
Mr.Csizmás
titán
cultistorm off végleg?
-
Bullitz
aktív tag
Most néztem, Reflexshop-nál már van hivatalos termékoldala a Architects-nek.
Azt írják várható szállítási idő ápr. 19.
Így legalább el tudom engedni a Raiderst, JESSZ! -
Azie
őstag
shop4world most írt, hogy sajnálják, de az explorers alapjáték kifogyott és refundolnak... de azért a kieget feladták a fogyatékos g*cik postán. mégis mi az anyámat kezdjek vele? o.O
úgyhogy írtam nekik, hogy full refund vagy küldjék ha kapnak belőle újra.
+ a shippingből is legyen refund, mert az full packra számolták -
Bullitz
aktív tag
Akkor ezek szerint megint lassú voltam
társasjatekok.com szerinte csekkoltam. Én csak jóóóót akarok!
Más: Raiders of the North Sea meg van valakinek, próbálta? Ez harcolós vagy csak sima workerplacement?
Imádom az ilyen grafikájú játékokat, próbálom meggyőzni magam, hogy tökre ráérek megvárni az Architects-et, csak közbe láttam hogy ehhez is van magyar szabály meg kártyafordítástól kezdve minden.. és olyan szépIlletve, pandemic laboros változata mennyit ad hozzá az on the brink + alap játékhoz? =)
-
Bullitz
aktív tag
Wingspan (Fesztáv) 14.700.- a Könyvbagolynál, ha jól emlékszem erre vártak páran!
-
Tristis
őstag
Yokohama 10.000 Ft
-
Ilidzser
tag
Mi próbáltuk négyen, hárman és ketten is. Először tetszett, de valahogy utána olyan kiteszteletlennek tűnt már a játék. Nagyon nagy hátrányba került, aki bebukja egy körre a kockáit.
Nagyon kevés benne a manipulációs lap, ami igazán izgalmassá tenné még a játékot.Amit viszont probáltunk két személyes játék, az a Caper volt (szintén jojatekjoaron.hu oldalról). Ha összehasonlítjuk a többi hasonló két személyessel, akkor ez messze veri őket. Draftolós mechanikával, pörgős, izgalmas és gyors. Egyedül az ára, ami kicsit húzós, de nekem jobban bejött, mint a szinten két személyes 7 csoda Párbaj,
-
maross
nagyúr
válasz
Bugarov #1573 üzenetére
de ha legalabb olcsobban vette volna boltban, ha mar felretetette velem "tutira"...de még az sem..
Crypt még nem kerult sorra, most aprok kozul a ganz schön clever lett insta kedvenc
. ha vannak szines dobokockaja az embernek, eleg pontozolapot vennie (vagy ha tud laminaltatni, kerni valakitol 4 darabot es laminalni) - kb 1100ft compayaban, best buy
-
Bugarov
aktív tag
Hát nemtom... Ha látom, hogy valami 10-essel olcsóbb mint a boltban és szemeztem vele egyébként is, akkor lecsapok rá, és ha nem jön be, akkor továbbadom. Nem fárasztanám az eladót fasságokkal. Ez a félretevés a halálom, de kipróbálással súlyosbítva meg aztán insta szívlapát.
Nagyon vajszívű vagy! -
maross
nagyúr
válasz
Bugarov #1567 üzenetére
meg tudom erteni a kiprobalasokat, jobban zavar pl amikor irjak hogy tutibiztos viszi, tegyem felre, de most nem tud utalni mert afrikaban van (4000-ert arultam egy folos cryptemet, kettot vettem ks-en). erre visszaer kis hazankba es ir nagy vidama, hogy BOCSI, de latom boltban 4500, inkabb ott veszem meg. hat jo..
hogy on is legyek: lecsaptak a ket thunderstone questre, egyiket el is vittek, de a masik is biztosnak tunik.
-
Azie
őstag
shipwrights 17, explorers 20 font +10 shipping, rocks of ruin 19
low stock 365-ön, valaki még szeretne? -
hhenry
őstag
Sziasztok! Valaki bang vagy mars terraformálása?
-
maross
nagyúr
Maradt folos thunderstone quest joarasitva, ha esetleg kellene valakinek. A kezdeti hianyos kuldemenyt sikerult ugy potolni, hogy +2 peldany erkezett. Egy van még szabadon.
-
davetatyo
csendes tag
Sziasztok
Valakinek valami ötlet hogy manapság honnan lehetne a Legendary encounterr: an Alien deck building game-t beszerezni?
Gemklub és szellemlovas se tud konkrét dátumot mondani kb.
Köszönöm előre is az ötleteket.
Üdv
Dave -
Predator2
addikt
Helló
Milyen játékot ajánlotok, főként felnőtteknek, amit nagyon gyorsan lehet tanulni?
Pár perc alatt már mehet is a játék, de mégis izgalmas.Üdv
-
Tristis
őstag
Aeon's end angol...
Gondolom az is lehet gond.
Ami egyszerű együttműködős játék az pl. a Tiny Epic Zombies. Sentinels of the Multiverse ami angol de kb. nyelvfüggetlen teljesen. Stuffed Fables cuki bár drága mint a mocsok. Flash Point: Fire Rescue bár ez kicsit kockázatosabb, meg kell nézni róla néhány videót.
Első körben ezeket merem említeni. Ami faék és szeretni szokták az a Sentinels of the Multiverse. Az Aeon's end egyébként kategóriával jobb játék, de kell hozzá angol is meg gamer hozzáállás is kicsit
-
Azie
őstag
válasz
gpeeter #1537 üzenetére
két személlyel játszva is teljesértékű - fontos, hogy többen is lehessen játszani?
amúgy bbg-t ha ismered, ott a típust és a játékosszámot is be lehet állítani a részletes keresőbenKártyás Coopok vannak, mint aeons end, dragonfire és társai. nem tudom ezek beleférnek-e árban a történetbe. meg van csomó figurás coop ami jó 2-en is, nem tudom a kockadobálás mennyire jön be (descent), esetleg amit ismerek, de csak 1x játszottam egyedül a city of kings.
másik kommentre: tiltott 1-2-3: a sivatag 4-en is elég nehéz, nem tudom 2-en mennyire küzdős. az alkatrészek kiásása még hagyján, de visszajutni élve a helipadra és letakarítani a homokot közel mission impossible
-
Bullitz
aktív tag
Átlagár: 23.000.-
Akciós: 13.000.-
SeaFall - GÉMKLUBVéletlen botlottam bele.. [link]
-
gpeeter
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami két személlyel játszva is teljesértékű kooperatív társast (ne túl bonyolult/hosszú)? Pandemic bejött pl.
Köszi -
maross
nagyúr
akkor mar tabletopra szurve tedd a kedvencek koze
veszelyes hely, amikor napi szinten neztem, eleg sok penz kiugrott a tarcabol..most mar felhagytam ezzel
-
Azie
őstag
újszölöttnek minden... most találtam
-
maross
nagyúr
esetleg ha everrain ks erdekel valakit, szoljon ram, olcsobban kijon a posta, még 2 szabad hely van. z war one exodus-ra is most tették lehetove a plusz peldanyokat, de még nem tudom lehet e szakitani a postan vagy sem.
-
Azie
őstag
még képbe került a sushi go, a többi játékuk tényleg iszonyatosan túlárazott
-
doc
nagyúr
-
tboj
tag
Az előbbivel még nem játszottam, de az utóbbi megvan és szerintem nagyon klassz játék. Egyszerű, gyors és szórakoztató. Bemelegítésnek, levezetésnek tökéletes, illetve ha nincs túl sok idő. Mivel kis helyet foglal, ezért akár utazásokhoz is alkalmas (bár a doboza nem túl strapabíró).
-
Azie
őstag
hanamikoji vagy love letter?
van egy 3000-es regio kuponom és ezek tűntek nem túlárazottnak
-
Azie
őstag
igen, philit alapból én is drágának találom. ami még elgondolkodtató, az a gamesquest, ott van mostanában sok-sok akció. nem tudom milyen a szolgáltatásuk, a készletük és a postájuk.
most volt milanos rendelés is, de náluk is a saját nyelvű cuccok (de) vannak általában jó áron
-
maross
nagyúr
válasz
Bullitz #1515 üzenetére
Tegyuk hozza hogy francia (igaz nyelvfuggetlen jatek), de tenyleg jo vetel ennyiert. Tegnap mar lezartam es megrendeltem, kovetkezo kor nem tudom mikor lesz, majd ha erkeznek ujabb erdekes dolgok. Vengefullal ellentetben alapjaraton eleg draga a philibert, max akcios es itthon nem kaphato dolgokat szoktunk venni.
-
Bullitz
aktív tag
Szia!
Megrendelted már?
Quadropolis nagyon jó áron vaaaaan! beírtam magam késő? -
maross
nagyúr
ujabb philibert rendeles folyamatban, josagokkal mint joarasaitott kanban, manhattan project 2, thunderstone quest. flash sales reszen erdemes korulnezni.
-
Bugarov
aktív tag
Nekem nagyon bejott. Olyan mint a Pirates! Volt számítón. Sandbox igy azt csinálsz benne amit akarsz. Kereskedhetsz harcolhatsz küldetéseket csinálhatsz. Ha kalóz vagy a flotta fog rad vadászni ha kereskedő akkor meg a kalozok es a jatek során is valthatsz a ketto kozott. A hajodat fejlesztheted. A szerencse szerepe oriasi a harc eleg bonyolult es kb 3 ora egy jatek 2 embernek de a hangulat frenetikus. Sandboxbol ha űrhajós tema akkor Firefly ha kobojos akkor western legends ha kalozos akkor pedig ez (legalabbis ezt mondjak - a másik kettőt nem probaltam)
-
Azie
őstag
gémben van M&M készleten 22k-ért
mik a tapasztalatok róla?
-
Azie
őstag
más: nem csinál valaki vengeful rendelést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged