- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Fate of the Elder Gods szemtelenül olcsó a Metagames-nél, mi lehet ennek az oka?
Nem lett akkora durranás? Valakinek tapasztalat vele? -
Kakaduku
senior tag
Sziasztok!
Valamelyikőtök hallott már erről a honlapról? -
Tristis
őstag
Hát ez a Philibert summer offer most nem lett nagy durr úgy látom.
-
-
maross
nagyúr
philibert summer sale hamarosan, lesz majd kozos rendeles, de az elso(ket) gyorsan le kell adni, mert a jo cuccok kaposak. Esetleg ha valaki nezegeti/hallja valahol, megkoszonném ha itt is szolna, gyorsan tudjunk reagalni. Egyszeruseg kedveert a tablazatot mar beelesitettem.
mas: NEOM, ajanlott cucc a 7wonders/quadropolis/green fields rajongoknak. 11k jo ar (bgg).
-
Azie
őstag
festéket/ecsetet/alapozó-lakk-sprayt honnan érdemes beszerezni? meta/hammertime/szellemlovason kívül van valami titkos favorit?
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1984 üzenetére
WH40K
-
Milán13
tag
válasz
Mr.Csizmás #1984 üzenetére
Szia,
Többen ráálltak már a dologra. Ami megy mostanában Mars Terraformálása, Terra Mystica ahogy én látom.
Üdv, M.
-
Mr.Csizmás
titán
milyen népszerű társast tudnátok mondani, amihez érdemes lenne előállítani 3d nyomtatott dolgokat?
-
Azie
őstag
válasz
Bugarov #1982 üzenetére
én nem fogom backelni.
népenként 30 gyalog meg 5 jármű nekem ahhoz gagyinak tűnik, hogy wargame legyen, ahhoz meg drága, hogy csak scenariozzunk. + ennyi egység kb egy falusi "összefutottunk" egy másik egységgel szintű kolbászolás, ami szerintem nem volt életszerű már akkor sem. -
Bullitz
aktív tag
Bakker.. megnéztem ezt a Company of Heroes KS-t.. hát ez brutál. Kiváncsi lennék maga a gameplay mennyire jó.. de a kinézete, az ötlet.. és a megvalósítás az nagyon beteg.
-
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1977 üzenetére
15-ert vettem akciosan
. nem is ez a zavaro, hanem hogy azota se kerult elo
Mas: roll and write hivoknek a railroad ink nagyon ajanlott, szuper kis jatek, akar uj emberek bevonzasara is, bar elsore ugyis beneznek par szabalyt
. pontozast ne nezzetek, el van rontva. Ami engem meglepett, kulonbozo a kek es a piros verzio, a kiegesztio kockak masok. Keket jobban szeretik a nepek, legutobb kb 5 keket rendeltunk philibertrol (franciat, nyilvan, mert olcsobb
).
-
maross
nagyúr
nahat nahat. gemklub akcios listat nezegessetek, bar helyenkent szét van esve nalam, nem akcios tetelek is vannak. Erdemes vegigbongeszni.
-
DJGABI
addikt
jövő hét keddtől Aldikban
Exit 3,7k
Alias 5k
[link] -
Tristis
őstag
Lords of Hellas - 17.000 Ft
Aki szereti a miniket és az igényes területfoglalós játékot. Ez elég komoly ár! -
Bugarov
aktív tag
Múltkor volt téma az It's a Wonderful World, most látom, hogy Rahdo májusi listáján az első helyen hozza.
-
Bullitz
aktív tag
válasz
Tristis #1966 üzenetére
Nem sok jobb társas van szerintem a MT-nál, de ha ilyen alapon nézzük, akkor szinte semmi mást nem venne meg az, akinek meg van?
Engem ez a szép világ, illetve hangulat fogott meg, meg persze hogy tabló építősui: Péter, mikor utaljak? na meg hova? =) mármint a IWW miatt.
-
Tristis
őstag
válasz
Bullitz #1961 üzenetére
Lehet annyira nem vagyok jó ebben, de nekem első ránézésre nem tartalmazott semmit, ami jobb lenne, mint a Mars Terraformálása... Én is nézegettem, de nem látom azt a pluszt, ami átszakítja a fantáziám láncait. Persze jó lenne kipróbálni, de addig is ha a haverom végre rászánja magát, hogy meghívjon egy Mars partira inkább az.
Persze rövidebb, aranyosabb, szebb, egyszerűbb, cukibb. Majd egyszer talán... de inkább Architects of the West Kingdom most.
-
Bullitz
aktív tag
Engem a társasozás fog csődbe vinni.
Eddig nem nagyon foglalkoztam vele, de most megnéztem ezt az Everdell-t.. tableu building, city building, worker placement.. utóbbitól eltekintve pont ilyenekre kattantunk mostanság rá.
És hogy néz ki.. jézus. Brutál! -
maross
nagyúr
Esetleg ha van valakinek kedve new frontiersezni ma este 6tol (18ker,del-pest),dobjon egy uzenetet. Ha addif elolvasom es lesz ido/kedv, akar dead thronera is sort kerithetunk, ha feleolyan jo mint ahogy kinez, jol fogunk szorakozni
Szerk mindketto szabalymagyarazattal, mi se jatszottuk oket. Eddig csak ketten vagyunk innen phrol, de az esemeny mindenkepp megrendezesre kerul. -
maross
nagyúr
kozos rendelosdi osszefoglalo: philibert még nyitva ma estig/holnap delelottig, nem tudom pontosan, még kb 50-80 euro hianyzik a harmadik korhoz. Zatut majd még egyszer szervezek ha van valami tetszetos dolog, multkor elfelejtettem hasznalni a par fontnyi pontomat + termeszetesen a serult dnd temple of elemental evil-ert is par zatu-fontot kaptam vissza....
kickstarterek, amihez van szabad hely postaoptimalizalas celjabol, legtobbnel csak 1-2 hely van szabadon. Van ami mar ki van fizetve, van ami majd csak pledge manager nyitaskor lesz aktualis.:
its a wonderful world (race for the galaxy/terraforming mars fele tabloepito)
waste knights veteran of the waste pledge, kicsit sztorimeselosebb, en valami kaland-jatek-kockazat lapozgatos- this war of mineos, 7th continent+tobbharc dolgot varok tole.
dungeonology, errol tudok a legkevesebbet, de jopofan nez ki, sajat gesztenyet kapargatos felfedezos gyujtogetos lopakodos.
Bloodborne tonnaminis sok ks exkluzivos koop cmon-tol, erosen gondolkodom hogy vegyek belole eladasra is. tipikusan még ha sz* is, eladhato, de persze remelhetoleg jo lesz, en szeretem ezt a stilust, a vilag is bejon.
Carnival Zombie Second Edition deluxe, rancfelvarrott elso kiadas, ami nem volt rossz, csak a "kicsit" osszedobott szabalykonyvével sokak lelkén ejtett mely sebet. Kicsit aramvonalasitották, szabalkonyvet atpofoztak, remelhetoleg ezt mar nem csak olaszok keszitik.
Utolso tetel ami eszembe jut: Icaion (+esetleg mysthea), ketto egyutt kiad egy harmadik, koop jatekot, erre is kivancsi vagyok. Nagy a hype, nem tudom mennyire lesz jo. -
DJGABI
addikt
Múlt héten megjött a Welcome to.... Tegnap toltunk pár próbajátékot. Remek, baromi feelinges, gyönyörű a doboz, Ganz schön utáni tökéletes lépcsőfok. Kevesebb a random, jobban lehet tervezni. Köszi az ajánlást
-
Bugarov
aktív tag
Egy csomó lóvét eltoltam már kártyavédőre, ami azért vicces, mert amit tényleg indokolt lenne védőzni (mert sokat játszok vele és sok kártya van benne pl Klank! és Thunderstone), az meg nincs védőzve.
-
Azie
őstag
válasz
Predator2 #1946 üzenetére
https://boardgamegeek.com/geeklist/164572/card-sleeve-sizes-games/page/14?titlesonly=1
Az abcs bontasra kattintasz, utana a nevlistan a sorszamra.
Szellemlovas 160 darabos 1000 penzest szoktam venni, meg van kozos rendeles neha meghirdetve mtl-re nagy mennyisegre. 600 korul jon ki 100, de a legfontosabb, hogy vannak hulye meretek is nekik. Default meretre meg metaban a 100 dbos ultra prot, 400 ft.
https://mtlsleeves.com/collections/colored-back-sleeves/products/cbk-63-5x88mm-50pcs-thick-board-games-card-sleeves
-
maross
nagyúr
válasz
mike1334 #1939 üzenetére
ja, bocs, azt hittem telefonos gamelesrol van szo
. en androidon jatszom. pc-n egyedul a tomb of annihilationt (jelenleg), 5 eur korul szokott lenni a complete fanatical.com-on (de eleg a sima is, szurke siteonokon 1-1.5 eurobol kijon).
jelenleg is van mersekelten jo ajanlat hirös tarsasokbol, de ha hiany van, akkor tuti uzlet. MAY10 JUN10 kodokkal lehet probalkozni
-
Predator2
addikt
Helló
Nektek illetve Mit játsszunk blognak köszönhetően elég sok társast beszereztem az elmúlt időben.
Több kérdésem is volna hozzátok. Ez idáig egy kisebb vagyont hagytam ott a Szellemlovas nevű boltban kártyavédőkre.
Sajnos belefutottam olyan hibába, hogy nem a megfelelő méretet kaptam annak ellenére, hogy a csomagoláson felvolt tüntetve az adott játék.1, Hol szoktatok utánanézni a kártyák pontos méreteinek? (sajnos nem beszélek angolul, így ha külföldi az oldal akkor szájbarágósan, hogy hol találom az adatokat)
2, Ez idáig a "Prémium" vastagságú kártyavédőket vettem, tapasztalatotok alapján jól tettem vagy felesleges?
3, Van olcsóbb hely ahol minőségi kártyavédőket lehet venni? Szellemlovasnál kb 1000Ft egy csomag.THX
-
mike1334
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1942 üzenetére
Azt is nézegettem, de vhogy abban nem látom, hogy mi olyan szórakoztató..persze lehet bennem van a hiba, sőt
-
mike1334
veterán
Úgy alakult, hogy a szabadidőm kb "semmire se elég" mértékre redukálódott a munka miatt, de megint rám jött a társasozhatnék...bár tudom, hogy itt szentségtörés a kérdés, de ismertek olyan jó társasokat, amiket digitalizáltak pcre? Olyan kellene, amit lehet ai ellen is tolni...ahogy néztem pl scythe is van már, azt régóta nézegetem...meg elvileg idén jön a munchkin feldolgozása is
Vmi egyszerűbb, lazább játék kellene, amibe könnyű belejönni, és fél óra körül megvan egy játék.
Köszi! -
maross
nagyúr
philibert kozos rendeles, ha erdekel valakit.
-
maross
nagyúr
más: kedden (05.28) 18-18.30 kozotti kezdessel esetleg lenne kedve valakinek tarsasozni? New Frontiers biztos hogy lesz szabalymagyarazattal, race for the galaxy tovabbfejelsztett valtozata, nemi angol nem art hozzá. Plusz amire marad idő. Egyelore ketten vagyunk ra Azie-val, +1 fő talán jön, és 5 fő a keret. Akit érdekelne, jelezzen, 18 kerben lesz, Üllői út 600 környékén
.
más: DICEMASTERS készletpusztítás - annyit viszel amennyit szeretnél, annyit fizetsz, amennyit szeretnél.
Csak személyesen, csak a Kádár utcai boltban (Metagame). Aki kapja marja! -
Bugarov
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #1925 üzenetére
Wow, azt hittem, valami társas blogod van
-
Bugarov
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #1922 üzenetére
Hol lehet elolvasni a cikkeidet?
-
maross
nagyúr
válasz
Bullitz #1918 üzenetére
mi szeretjuk quadropolist, assonybarat jatek. nem bonyolult, de azert lehet valamennyit gondolkodni. az hogy gyerekeknek valo, azert tulzas.
burgundy temahoz: klasszikus, mindenki dicseri, es nagyon regota az elvonalban van. en is beszereztem, mar csak ki kene probalni. ide latom mire sorra kerulne kijon az uj kiadas
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1919 üzenetére
kincskereső= kincsvadász? aranyásók?
-
Azie
őstag
válasz
Bullitz #1918 üzenetére
én quadrot nem rendeltem meg, sub nekem is egyedibb/szimpatikusabb. ha ilyen jellegűt akarnék, akkor valszeg a clinic deluxe-ot venném, de azt is elengedtem, 100€+ már vannak, amikre szívesebben költök.
Nekem már anno a városépítős játékok közül is csak a transport tycoon jött be, a többi SIMx nem annyira.Egyértelmű, hogy ha van sub, akkor max kipróbálás-eladás, de arra ki tudod kölcsönözni/be tudsz ülni bárhova. sok helyen van.
-
Bullitz
aktív tag
Megrendeltem a Quadropolist 8k-ért, mondtam magamba jó lesz majd eladni ha nem jön be, de így hogy aludtam rá egyet, nem vagyok benne biztos hogy van értelme a Suburbia mellé. Főleg, hogy az top5 lett nálam 2-3 játák után.
Pro-kontra?! Inkább gyerekeknek való igaz? Tudom, már beszéltünk róla, csak ez a 8 rongy mehetne a COB-ra is
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1915 üzenetére
ajándékba is csak olyat szoktam adni, aminek én is örülnék (nem stílusban, hanem színvonalban).
-
Mr.Csizmás
titán
Hatalmas szörnyek 1600 ft
ha gyerekes családba szeretnél ajándékozni, tökéletes, gyújtós (mónópali és tsa) helyett
BGG 6.0, W 1.33/5
-
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1908 üzenetére
Amennyit az oldalon latsz minusz csókos kedvezmény nemi galyazasert
. 2 darab van még a pulsarbol.
szerk hu ez is mekkora bestbuy: charterstone 9990
-
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1906 üzenetére
alap + 2 kieg, lenyegesen dragabban jon ki alaprol modositva. gyors kozos rendeles a maradek 4 fantasyweltes peldanyra, es kb 12-12500/főből kijon (postaval)
.
En berendeltem egy pulsart es egy quedlinburgot (utobbit foleg ingyen posta miatt, mert mashol is ennyi a legolcsobb helyeken).
-
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1904 üzenetére
istanbulbol big boxot erdemes (igaz nem magyar, de nyelvfuggetlen a jatek).
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #1903 üzenetére
Istanbul lett végül, meg 2x 1000 db puzzle, így asszony se szólhat semmit
sz.: nekem még 6993 ft-ért számolta
-
Mr.Csizmás
titán
Prince of Florence van 5k-ért, 7.5 bgg már meggondolandó. Hanabit láttam még jó áron.
-
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1901 üzenetére
mersekelten izgalmas, de mindenre van -10%, igy pulsarra is, tok jo. aki deckboxokban utazik, az is eleg akcios.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest