Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz
gpeeter
üzenetére
két személlyel játszva is teljesértékű - fontos, hogy többen is lehessen játszani?
amúgy bbg-t ha ismered, ott a típust és a játékosszámot is be lehet állítani a részletes keresőbenKártyás Coopok vannak, mint aeons end, dragonfire és társai. nem tudom ezek beleférnek-e árban a történetbe. meg van csomó figurás coop ami jó 2-en is, nem tudom a kockadobálás mennyire jön be (descent), esetleg amit ismerek, de csak 1x játszottam egyedül a city of kings.
másik kommentre: tiltott 1-2-3: a sivatag 4-en is elég nehéz, nem tudom 2-en mennyire küzdős. az alkatrészek kiásása még hagyján, de visszajutni élve a helipadra és letakarítani a homokot közel mission impossible
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Revolut
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

bár főleg kis, német nyelvű játékok