- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
1500 - 1401
7813 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
-
Bugarov
aktív tag
-
Azie
őstag
-
maross
nagyúr
-
maross
nagyúr
-
Azie
őstag
-
Milán13
tag
-
Milán13
tag
-
Azie
őstag
nem szóltak

amikor spiritsért benn voltam 1 hete, akkor azt mondták, hogy biztos úton van, ha megrendeltem, de ha érdekel, telfonálgassak/emailezzek a nemtudomkivel. -
tomee007007
addikt
-
maross
nagyúr
-
Azie
őstag
-
tuki2200
senior tag
-
Azie
őstag
Empires of the void / Cosmic encounterről valakinek van tapasztalata?
-
Azie
őstag
-
Bugarov
aktív tag
"Fontos tudni ugyanakkor, hogy ha a terméket nem csak kipróbáltuk, hanem ezen felül is használtuk, akkor a termék ebből fakadó értékcsökkenésért felelősséggel tartozunk a vállalkozás felé."
Én ebbe kapaszkodnék, ha webshopom lenne. De leginkább nem lenne pont az inkorrekt ügyeskedők miatt.
Egy társas nem TV vagy bicikli amit kipróbálok vásárlás előtt, hogy működik-e, vagy ruha, amit felpróbálok, hogy jó-e a mérete, ha személyesen ott vagyok a boltban. Furcsa, hogy a könyv sem kivétel. Ez a jogszabály úgy szar ahogy van.
-
Azie
őstag
#1483. pontosan
na kitúrtam

(2) A fogyasztó csak az áruk jellegének, tulajdonságainak és
működésének megállapításához szükséges kezelésből adódó
értékcsökkenést meghaladó értékcsökkenésért felel. A fogyasztó
semmi esetre sem felel az áru értékcsökkenéséért, amennyiben a
kereskedő az elállási jogról szóló, a 6. cikk (1) bekezdésének h)
pontjában előírt tájékoztatást elmulasztotta.film szoftver anyámkínja:
A távollevők között és az üzlethelyiségen kívül kötött szerződések esetében a tagállamok nem írják elő a 9–15. cikkben
megállapított elállási jogot az alábbiakra vonatkozóan:
a lezárt csomagolásban lévő hang-, illetve képfelvétel, valamint lezárt számítástechnikai szoftver értékesítése esetében,
ha a szállítás után a csomagolást felbontották;
hírlap, folyóirat és magazin értékesítése esetében, az előfizetéses szerződések kivételével;szóval könyv sem ilyen "ha akarom visszaveszem"
fontos, hogy bár nevezett bolt kiköti a csomagolás és a sallangok visszaadását feltételül, ez tökre nem valid.
-
maross
nagyúr
-
tuki2200
senior tag
A szellemlovas ha jol tudom vesz vissza játékot, de csak, ha náluk vetted és nem teljes áron számítják be egy másikba. Náluk van játék kölcsönzés is, ha ki akarsz próbálni valamit, mielott megveszed.
Filmeket, szoftvereket, digitalis jatékokat nem köteles visszavenni senki. Ez kivétel a törvényben. Ha valaki nyomott áron vissza veszi vagy beszámolja az pusztán jófejségből meg ületből teszi. A Libri is beszámol náluk vett könyveket bizonyos ideig, de nekik sem lenne kötelező.
-
citkar
addikt
Van amire nem vonatkozik ez a szabály, pl alsonemukre sem.
De (talan) OBIban játszottak régen, hogy megvettek egy munkagepet, hétvégén megcsinálták a munkát, majd visszavittek, vmi hibára hivatkozva. Aztan szigorúbb lett az OBI, mert sokan visszaéltek így ezzel a lehetőséggel.
-
maross
nagyúr
-
doc
nagyúr
-
Azie
őstag
szerintem nem vonhatnak le, hiszen pont ez a lényege az internetes vásárlásnak, hogy mivel nem tudom kipróbálni személyesen, ezért állhatok el. normális esetben a boltban is ki kéne, hogy próbálhassam minden extra költség nélkül (oké, egy társasnál nem életszerű). de pl. egy dvd-t is simán vissza kell venniük, vagy egy játékot, akkor is, ha már játszottam vele (ezekénél nyilván nincs kopás). társasnál is, ha sérülés/elhasználódás van, amiatt vonhatnak le ofc. - ahogy a ruhánál is van aki ebből rendszert csinál, úgy a társasnál is lehetne. persze nem ez a cél, csak egy felvetés volt. egyébként meg a sérült dobozos játékokra itthon jellemzően nem adnak semmi kedvezményt, "így jött, kell /nem kell?" a hozzáállás.
-
TrollBalint
addikt
-
Azie
őstag
jogszabályilag vissza kell adniuk a pénzt. nem szarozok vele nyilván, de simán megtehetném, feltettem FBre eladónak.
szóval utánanéztem, de egy index/reddit cikket megérne, hogy milyen bullshitcunamit zúdítanának az arcomba kifogásként

alapvetően nem lenne rossz játék a DF, csak a repetitív jellege és hogy fullrandom az encounter deck, nem pedig sztoricentrikus eléggé fura - a DF kártyák meg megintcsak eléggé lutri. van ami körönként healel két szintet minden lényen, van ami meg kb nem csinál semmit.
-
maross
nagyúr
En eddig csak egy bontatlantol alltam el (meglett kozben mashonnan), de akkor is ugy neztek ram a boltban, mintha kinaiul beszélnék, de tenyleg. Bontottra...hat nem tudom, elote kell korulnezni, nem utana.
Nekem Dice Hospitalt es Direwild-ot sikerult kiprobalnom, elso egy aranyos kockadobalos csaladi jatek, jopofa (soloban nem tul valtozatos), utobbi mar egy fokkal komolyabb. Nagyon jo kis koop deckbuilder, szembemegy a koronkent ezreket hentelunk stilussal, aranyos grafika, jol eltalat jatekmenet, kellokeppen nehez a jatek, ajanlom kiprobalasra (retail verzio nem minis).
-
Azie
őstag
a hétvégén kipróbáltam a plague incet solo playerben - egyedül nem túl izgalmas, de látszik, hogy többen játszva király lesz.
valamint az expanse-t 2 playerrel szólózva, ami ugye nem éppen ideális, ez is jó lesz majd többen. nagyon tetszik az a mechanika, hogy ha action pointot választok, akkor a többiek végrehajthatják az actiönt, így nem unalmasak a körök addig sem, amíg nem a játékos az active player.
a dragonfire viszont nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, attól megválok.A társasboltok mennyire szeretik a 14 napon belüli elállást?

-
Azie
őstag
-
maross
nagyúr
-
Azie
őstag
-
maross
nagyúr
-
Azie
őstag
Ez a 152$ feudum megintcsak nem egy olcsó mulatság. főleg, hogy nincs benne single player mode.

-
Azie
őstag
-
doc
nagyúr
ennyire azert nem 'rossz' a helyzet a Buffynal, alapvetoen arrol van szo hogy a legyozott ellenfelek a jatek vegen gyozelmi pontot jelentenek, es akinek tobb van, az 'jobban nyer'
igy aztan mindenkinek erdeke a kozos celert harcolni, ha 'kihuzod magad' akkor te jarsz a legrosszabbul
ami ott talan problemas lehet az a dark/light sav:
van egy csuszka ami a vilagos es sotet kozott tud mozogni, es sok lap akkor ad pluszt ha vagy az egyik, vagy a masik oldalon van (vagy plane hogyha valamelyik veglet kozeleben). namost hogyha nekem a feherrel kombozo lapjaim vannak, a masik jatekosnak meg a fekete lenne jo, akkor ott azert kialakulnak kisebb vitak hogy merre engedjuk mozdulni
-
tuki2200
senior tag
Elkezdtem a War of the Ring játékos segítő fordítását, hogy ez is legyen magyarul a szabálykönyv mellé. Legkésőbb vasárnapra kész leszek vele, ha kell valakinek sikítson.
-
maross
nagyúr
Jo hogy mondod, akkor buffy nem az en vilagom
. Marvelnel is semi coop rendszer van, es nem jott be. Valaki mindig kihuzza magat, es a tobbiek szivnak a legvastagabb arcborrel rendelkezo pedig nyer...ezt nem birja el a lelkem
. X-filest megprobalom beszerezni, ha latom jo aron (max 15k) -
doc
nagyúr
igen, mindenkepp ki szeretnem probalni az Alient (is), remelem majd sikerul valamikor osszeszervezni egy partit ra, X-files-szal is szemeztem mar parszor (de egyelore eleg az a ketto ami van, meg pluszban ami masoknal van meg
)A firefly teljesen kooperativ, baromi nehez, a Buffy meg leginkabb semi-coop (ha vesztunk, mindenki veszit, de ha nyerunk, akkor jon az hogy ki az aki 'jobban nyert' mint masok, ami nagyon erdekes diplomaciara es 'helyezkedesre' ad lehetoseget). Egyebkent a Buffy sokkal konnyebbnek is erzodik mint a Firefly.
-
Azie
őstag
Dragonfire. 5-6 solo 2player fighter+ cleric jatek alapjan: nem kifejezetten sikerelmeny centrikus a jatek.
Alap dungeon crawlt nyomtam.
Elso 3 jatekban siman agyonvertek, se nem huztam, se marketen nem volt megfelelo szinu lap.
Utana 1x gyorsan eljutottam 2. Scenere, itt megint színt haltam. 5.ben lassan szenvedtem el w. Scenere, ezert kaptam arcba egy lvl2 slaadot 3 sebzéssel meg egy megnövelt sebzésű csontit, szóval 2 kör alatt össze is pakoltak. 6. Játék színhalál scene 1en.A szin nagyon rng 2 karakterrel, a dragonfire még randomabb, a + sebzéses nagyon hamar kicsinál.
Előnyök. Gyorsan tanulható, gyorsan kipakolható, ha meghalsz, az gyorsan történik, nincs agonizálás.
Meg kéne nézni 3v több playerrel.
Dizajn szep, de picit sokallom az arat igy utolag. 😊
-
maross
nagyúr
Mindenkeppen probald ki ha a tobbi bejott, nem hiaba van benne a top100-ban. Predator is hasonlo, viszont egyreszt Alient valahogy jobban eltalálták, masreszt Predatorban van 2 koop es 2 egymas elleni resz, ami van akinek jo, van akinek nem, en a koopot jobban preferalom. Bar az Alien kieg pont nagyon csabito, sajat deckje van a Queen-nek, es player iranyitja
. A Firefly/Buffy/X-files -t szivesen kiprobalnam, de az osszes tobbi felejtos reszemrol. Najo, még a big trouble in little china, de az partyjatekba hajlik 
-
doc
nagyúr
-
maross
nagyúr
-
doc
nagyúr
egyszemelyes deckbuilderbol ajanlom a Legendary jatekokat, nagyon jok, egyedul is jatszhatok (celszeruen ketto karaktert vezetve), bar (jatekosszamtol fuggetlenul) mocskos nehezek altalaban

-
Azie
őstag
-
maross
nagyúr
en voltam hulye, spirit islandrol beszeltem vegig
. spirits of the forest aranyos csaladi cucc, semmi extra, amugy nyelvfuggetlen. CE van belole, az nagyon jo minosegi dominoszeru komponensekbol all.tomee: szolhattal volna nekem, xenoshyft itt porosodik bontatlanul, hand of fate szinten, mondjuk ez ks 3 kieggel, es dragabb cucc.
-
tuki2200
senior tag
Várjuk szeretettel, a LotR téma amúgy is a gyengém. Az utolso kártyagyűjtögetés amibe belevágtam a "kosaras kártyák" voltak ~15 éve..

-
tomee007007
addikt
Igen itt ment félre a dolog
Mindegy, azért köszönöm, majd még próbálkozom.(#1445) tuki2200: teljesen jogos, én is néztem, de itthon még kapható pár standalone scen. azokat majd beszerzem, és ahogy láttam áprilisban meg fog jelenni még pár új. Alapvetően jó kis játék, gondolkodtam az Arkham LCG-n is, de abból megvannak a táblásak, és aránytalanul nagy összeget sem szeretek költeni kiegészítőkre.
Most nagyon rá vagyok állva az egyszemélyes deckbuildingekre, le is adtam egy masszív rendelést (Xenoshyft: Dreadmire, Hand of Fate: Ordeals, Sentinels of the Multiverse: Enhanced Edition), ha lesz időm mindet kipróbálni leírom a tapasztalatokat

-
tuki2200
senior tag
-
Azie
őstag
-
maross
nagyúr
-
Azie
őstag
-
Azie
őstag
-
tuki2200
senior tag
Sajnálatos módon bele estem abba a hibába, hogy este rákerestem van-e a Root-hoz magyarítás és pechemre teljesen kész van játéktáblástól, kártyástól mindenestől, ráadásul bővitett, jobb mint az eredeti... eddig azzal nyugtattam magam, hogy nem veszem meg, úgysem magyar. Hát épp a nyomdába várok...

-
donw3ga
őstag
-
maross
nagyúr
-
Azie
őstag
spirits of the forestről tapasztalatok?
-
tuki2200
senior tag
Nem biztos, hogy jó ötlet volt beszálni így a végén, az igazán jo cuccok elfogytak, a gagyibbakbol még van annyi, amennyi és mindennek emelkedik az ára folyamatosan..
-
Azie
őstag
szerintem ez tök más, a tcg az 1v1 játék
nem solo 
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Lord_of_the_Rings_Trading_Card_Game (én)vs
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Lord_of_the_Rings:_The_Card_Game (te)
látom már, THE card game vs TRADING card game

-
tomee007007
addikt
Tökéletes, ugyan arról beszélünk

Szóval egy hete beszereztem a core set-et (muszáj vagyok rámenni az egyszemélyes játékokra, különben csak havi egyszer tudnék leülni társasággal, a páromat meg mostanában alig tudom rávenni
)
Együtt ültem neki magyar és angol szabálynak (mint menet közben kiderült jól tettem), de felmerült pár kérdés bennem, amire szeretnék kérni megerősítést:
- akciót gyakorlatilag minden lépés után tudok aktiválni (a magyarban így van, de az angolban nem)?
- védekezésénél, ha nem jelölök ki védekezőt, akkor én választok ki egy hőst, aki az összesített támadást elszenvedi? Ebben az esetben az a hős nem lesz kimerülve. Viszont mi van akkor ha egy hős sincs a játékban, mert mondjuk a küldetésre raktam mindet? Akkor ezek közül a kimerült hősök közül szenvedi el valamelyik a sebzést? -
NyxNyxNyx
addikt
Hát nem jött rá válasz, így hát megrendeltem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon jó ez a Shut Up and Sit Down-os review róla, imádom őket. Számomra az egyetlen társasjáték témájú csatorna, akiknek akkor is jól szórakozok a videóin, ha túlságosan nem érdekel a játék, amiről szó van.
Viszont most törlöm a topic-ot a kedvenceim közül, mert már nem szabad vásárolnom.
-
Azie
őstag
csak TCGztem ~1 évig, nem tudom az jó-e

-
tomee007007
addikt
LoTR LCG-vel van valakinek nagyobb rutinja?
Lenne egy két kérdésem
-
maross
nagyúr
-
goccer
aktív tag
-
Azie
őstag
Felbugyiztam, majd nezek videot/elolvasom a szabalyt valamikor 😊
-
maross
nagyúr
Esetleg hetkozben estenkent lenne valakinek kedve tarsasozni? (Bp. 18. ker., 21-24, esetleg tovább) Pl most a heten csutortokon lenne, emberhianyban vagyunk. Általaban valami ameri kerul elo, legutobbi ket alkalommal hand of fate es village attacks volt. Nagyjabol zombicide bonyolultsagu cuccok, 10 perc alatt el lehet magyarazni.
-
tomee007007
addikt
-
tomee007007
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Fog of love-val játszott már itt valaki? Nagyon kíváncsi vagyok rá, azt is el tudom képzelni, hogy utálnám, meg azt is, hogy imádnám.
-
maross
nagyúr
Nem a mechanikat szidtak, hanem azt amit a tutorialnal emlitettel. Nincs tesztelve/balanceolva. Majd rakerdezek az ismerosnel, hogy mar tutorialnal feladták, vagy a kesobbiekben is voltak ilyen problemak.
-
Azie
őstag
a játék adatlapján azt írják, hogy 2-6 player, best 4. a solo itt is olyan, mint city of kingsnél, hogy alapvetően multi, de soloban 2 karaktert irányítok?
-
tomee007007
addikt
A játék mechanikája szerintem parádés, jól átgondolt, nem találok kivetnivalót benne, a nehézségi szint pedig jól be van lőve. Egyedül a tutorial az amit elrontottak, és két karakterrel nagyjából 15-ből 1x lehet megcsinálni, de oda csak annyi szükséges, hogy kicsit módosítod az encounter-ek érkezésének idejét, ilyen probléma már később nem fog előjönni (mondom ezt kb 30-40 óra játékidő után).
A szabályrendszert kell alaposan átnyálazni (nekem is nagyon sok nekifutásra sikerült), megérteni mit mikor lehet, egyedül ennek hiányából fakadhat véleményem szerint csak, ha valaki szidja a játék mechanizmusát.Azie: már az alapjátékban is töménytelen mennyiségű anyag van, kiegészítőkből egyedül az adventure pack-okat ajánlanám megvenni, azok nagyon jók, és tartalmasak. Minden kalad alapvetően több féle választható feltételt és kiegészítő küldetést tartalmaz, szóval elég sok időt bele lehet ölni, ráadásul minden küldetés nehézsége változik a hősök szintjéhez igazodva
-
maross
nagyúr
dragonfire-rol nagoyn vegyes velemenyeket hallottam, nem merem megvenni. zanzasitva: nagyon szuper jatek LENNE, csak kar hogy kb olyan, mintha nem is lett volna tesztelve. Csomo dolog teljesithetetlen, hacsak nem kezdesz el rengeteget grindelni. kivancsi vagyok masnak mi errol a velemenye, tenyleg nagyon remegett a kezem a gombon, de vegul lebeszeltem magam.
szerk: en junkartot huztam be februari meta-akciobol, jopofa epitgetos partyjatek, hiany van beloluk.
-
Azie
őstag
minden héten ajánl valaki egy 15k+ társast... plusz még ott a whishlistem

és ahogy nézem ennek van bőven kiegje is
plusz genyómód solo play is, ami nálam faktor
-
tomee007007
addikt
A Dragonfire most elég jó áron van a metában...
Nagyon tudom ajánlani (ez volt az első komolyabb játékom), nekem az egyik személyes kedvencem, szerintem az egyik legjobb fantasy/co-op/deckbuilding játék.... és nem mellesleg egyedül is játszható!
-
tuki2200
senior tag
Valaki nem tudja a Delta Vision, hogy áll a tavalyra beígért magyar Twillight Imperium 4. kiadással? Nagyon nagy a csend..pont mint a SW: Lázadás javítással kapcsolatban, az is 2 éve "jön"..
-
Azie
őstag
Xx interspar santorini 4500
-
DJGABI
addikt
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
-
DJGABI
addikt
Soproni Auchan Imhotep készletről van valakinek infója? Lehet még belőle? (2k)
-
maross
nagyúr
-
Azie
őstag
-
maross
nagyúr
Esetleg Roads&Boats elorendeles erdekelne valakit philibertrol? Lehet mast is kerni, csak sokara futna be
. Vagy ha van elegendo cucc, kulon is leadhatok egy kort, szemezek par aprosaggal. -
Azie
őstag
-
tuki2200
senior tag
-
tuki2200
senior tag
Amíg tart a készlet, kiment a héten az összes reprint, jön még idén az elso kiegészítő ujranyomva, de ez lesz az utolso. Azert szóltam, hogy most be lehet szerezni a szokasos 50-60ezres ár alatt. Az enyém holnap érkezik

-
tuki2200
senior tag
Hamarabb volt mint a Rebellion, de igen, hasonlo a két játék, ugyanakkor az összes listán azt mondják a WotR jobban hozza a stílust, egyszeruen jobban áll a Gyűrűk urának a háboruzás, áldozathozás, szenvedés mint a Star Wars univerzumnak. Az, hogy Luke-al elmész kiszabaditani Han-t nem hangzik olyan drámaian, mint, hogy egy kissebb törp sereget Pippin és Trufa vezetésével a halálba küldesz, hogy megöljék az egyetlen ork elit harcost és így ne tudják bevenni Minas Tirith-t..

-
tomee007007
addikt
-
Azie
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
-
tomee007007
addikt
-
Bullitz
aktív tag
Az elég korrekt. Kár, hogy nem rég azt válaszolták, hogy sehol sincs most, és nem tudják mennyi idő beszerezni
Ha esetleg lesz konkrét infó, kereshetlek vele? 
-
tomee007007
addikt
-
Azie
őstag
köszi, tegnap megvettem hazafelé. nem vágott földhöz, csak meglepett, hogy csak náluk van ez a méret és csak az 50db-osok. de ha még kell tőlük valami, keresni foglak

-
tomee007007
addikt
-
Azie
őstag
-
Bullitz
aktív tag
Köszi!

Tegnap néztem videót a Bras Birmingham-ről, és sajnos az is nagyon megtetszett, na meg az Architects of the West Kingdom. Én elhiszem, hogy nagyon jó a Gaia project, de nekem túl silány a kivitelezés, és a design
Előbbi kettő sokkal inkább szemrevalóbb, így valószínűleg azok lesznek, vagy talán Spirit Island.. vagy ez [link].. borzasztóan tetszik, tegnap óta.. "utálom" a társasokat, minek van ennyi
-
Tristis
őstag
-
Azie
őstag
gémklubhoz van most valami kupon? csak náluk van 50x75ös bugyi és a 700/50db elég rablásgyanús ár

Új hozzászólás Aktív témák
-
1500 - 1401
7813 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
este terveztem megnézni

. A Firefly/Buffy/X-files -t szivesen kiprobalnam, de az osszes tobbi felejtos reszemrol. Najo, még a big trouble in little china, de az partyjatekba hajlik