Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
válasz
EszesNorbi #12803 üzenetére
Mit jelent az hogy nem hatott meg a progalap mini zh?
-
Frenky89
addikt
válasz
quailstorm #12758 üzenetére
A tanrendi keresősnél jobb nem is lesz csak a megrajzolt "hálóterv".
-
Frenky89
addikt
válasz
quailstorm #12735 üzenetére
Érdekes lesz. Nekem nem volt még szerencsém hozzá, még csak ismerősön keresztül sem. Most meg már csak a "másik oldalról" közelítem a témát, szóval talán fájdalommentesebb lesz. A hallgatókkal meg együtt érzek.
-
Frenky89
addikt
válasz
quailstorm #12731 üzenetére
Offisöl: [link]
"A Neptun rendszer bevezetése miatt a tanulmányi rendszer teljes üzemszünete szükséges. Ezidő alatt kizárólag a Coospace üzemel, valamint a jogviszonyigazolás és egyéb halaszthatatlan ügyek intézése is csak elektronikus támogatás nélküli ideiglenes eljárásrenddel tudnak megvalósulni."
Április 7-én kikapcs, majd 26-án már a Neptun fog fényeskedni nekünk.
Amúgy ezt a versenyzést nem értem.
1.) Tárgyfelvétel: aki normálisan halad az rangsorossal kényelmesen be tud kerülni oda ahova akar. Aki csúszik az így járt...
2.) Vizsgajelentkezés: van ilyen, hogy vizsgaidőpontért három laptoppal, a családot is harcba állítva kell várni? hol? miért? TTIK-n max. olyat láttam, hogy UV-nak az UV-jára vadásznak bizonyos rétegek, akik képtelenek megemberelni magukat és legalább második nekifutásra levizsgázni. -
Frenky89
addikt
Készüljetek! Az áprilisi három hetes ETR leállás után jön a Neptun.
-
Frenky89
addikt
válasz
EszesNorbi #12641 üzenetére
Ne gondold túl, ez nem középiskola.
Kalkulusra és dimatra kell egy-egy füzet. Az "új" SzAR nem tudom milyen lett. Progalapon figyelj és gyakorolj. Az Android-os nem beugrós véletlen? A boros cucc meg azt hiszem fizetős. A többit nem ismerem.
Amúgy javaslom a facebook-ot. Sokkal naprakészebb csoportok vannak.
-
Frenky89
addikt
-
Frenky89
addikt
válasz
lockdown90 #12437 üzenetére
-
Frenky89
addikt
válasz
pisti96 #12421 üzenetére
Mind a három szak gyakorlatilag ugyan úgy indul. Aztán lassacskán szétválnak. Progon maradnak a matekos, algoritmusos tárgyak. Mérnökön bejönnek a képbe a műszakis dolgok: fizika, robotika, stb. Gazdinfón pedig a gazdaságis tárgyak kerülnek előtérbe.
Szerintem amúgy a gazdinfó a legkevésbé matekos a három közül, viszont oda elég erős gazdasági lelkület kell, hogy bírd a tempót.A C/C++ (nem) ismeret egyáltalán nem hátrány. Ugyanis első félévben C-vel egy évvel később pedig C++-szal kezdődik az ősz és nem csak ebben a két esetben, hanem úgy általában is az alapoktól indul az oktatás.
Ezzel szemben matekból jól jöhet egy kis hátszél.
-
Frenky89
addikt
Lassú csigák...
-
Frenky89
addikt
válasz
Gergello #12374 üzenetére
Ha Engi levele szerint kell 9-re menni, akkor 11:30-ig (2 óra felkészülés + 30 perc vizsga). Kivéve, ha második vagy a sorban, mert akkor 12:00-ig tart, mivel az első két ember egyszerre kezdheti meg a felkészülést.
Az eredményt a csoportod kezdési időpontja + 2 óra + csoportlétszám × 30 perc + fél-egy óra időpontban közlik és csak szóban, papírt nem kapsz. -
Frenky89
addikt
válasz
StrykerKKD #12371 üzenetére
Engi levele az érvényes.
Amúgy milyen szak ez?
-
Frenky89
addikt
Amikor én ZV-ztem, akkor MI-n kellett diasor PTI-n viszont nem. Maga a védés is nagyon bizottság függő szerintem, mert ha éppen olyan ember(ek) van(nak) bent, akkor sokat szekálnak, egyébként meg csak egy pár mondatban elmondod, hogy mit csináltál és kapsz egy-két kérdést.
-
Frenky89
addikt
Hi!
Tudja valaki, hogy lejárt DreamSpark acc-ot hol és hogyan kell újraaktiválni?
-
Frenky89
addikt
válasz
DonnyDarko #12078 üzenetére
Kalk. I. - Fülöp V. bizton állíthatom, hogy ajánlott, de sajnos a többieket nem ismerem.
-
Frenky89
addikt
válasz
LestatVenom #12052 üzenetére
Szerintem rosszat találtál: 2012.08.23 20:00
-
Frenky89
addikt
válasz
A szerzetes #12023 üzenetére
Mindegyik tételhez írni kell valamit, különben bukó van.*
*Csak kiegészítésképpen: azért, mert mindkét tétel 25-25 pont.
-
Frenky89
addikt
válasz
pvt.peter #11920 üzenetére
Azért bizonyos kurzusokhoz elengedhetetlen a linux (pl. op.rsz.), illetve szerintem 11.xx-es Ubi van már fenn a gépeken.
Az már más tészta, hogy jelen formájában kb. nem ér semmit az egész kabinetesdi, mert használhatatlanok a gépek - win7-tel és linux-szal egyaránt.
-
Frenky89
addikt
Hogy a szöszben vannak emberek olyan kurzuson ami elvileg még csak most nyílik majd!?
-
Frenky89
addikt
válasz
kisspepe #11774 üzenetére
Névre szóló borítékban kapod meg a kettő darab - elméletileg random módon választott - tételt, amikor helyet foglalsz a felkészülés helyszínéül szolgáló helyiségben, amely tételek nem hogy a bizottság tagjai által tanított tárgyak témaköreiből, hanem az általuk - mármint a tagok által - (jól) ismert témák bármelyikéből kerülnek ki. Természetesen a tétellista keretein belül.
Példának okán Alexin szerintem "lefedi" az összes programozásos témát és a rendszerfejlesztést is és még ki tudja mit. -
Frenky89
addikt
Bármelyik a 6, vagy 8 közül beleérve az A-t és a C-t is. Legutóbb asszem volt olyan, hogy kétszer vagy háromszor egymás után ugyan az volt. Voltak is nagy népvándorlások a vizsga elején. Másrészről meg nem mintha oly nehéz lenne megtanulni azt a pár oldalt, ha már megvannak a csoportok...
-
Frenky89
addikt
válasz
nemedi1990 #11669 üzenetére
MI-re szerintem az előadás "jegyzet" a legjobb. Mellesleg szerintem az MI jegyzet az egyik legnormálisabb szóval én nem szenvednék ilyen net-en keringő tákolmányokkal.
-
Frenky89
addikt
-
Frenky89
addikt
válasz
A szerzetes #11428 üzenetére
Azt én se tudom. JUGYU-s HÖK-ösöktől származik az infó, amúgy.
-
-
Frenky89
addikt
A TTIK-s szeretetcsomagban ez áll:
"Augusztus 31. (szerda) 13 óra
Kiss Árpád terem (Rerrich Béla tér 1.)
Mesterszakok - nappali (Gazd.info. MSc, Geo. MSc, Prog.terv. info. MSc, Vegy. MSc)"Személyi, diploma (fénymásolat is), nyelvvizsga (fénymásolat is), mail cím, toll kell nekik beiratkozáskor.
MSc-s matekos tárgyak lesznek egyáltalán meghirdetve!?
Gólyabérlet vajon melyik GT kezdetétől érvényes, vagy ne is foglalkozzak vele, csak használjam bátran az előző féléves bérletemet a nyáron is?
-
Frenky89
addikt
Hogyan, de legfőképpen mikor kapom meg a diplomámat (ha sikerül és) amennyiben nem tudok és/vagy nem kívánok részt venni a hivatalos átadón?
Másrészről érdekes, mert 07.08-án van az átadó "ünnepség" és 07.07-ig kell beadni a (MSc) felvételihez a papírokat.
-
Frenky89
addikt
válasz
A szerzetes #11177 üzenetére
Akkor olvasd el mit írtam.
Egyébként, átfogalmazva a kérdést: Mi számít a tételsorhoz készült kidolgozásnak?
-
Frenky89
addikt
válasz
snow.man #11060 üzenetére
Formai követelményeket mennyire szokták szigorúan venni? Gondolok itt arra, hogy hány 12 vagy 13pt a címsor2, melyik címsor számozott és melyik nem, van-e behúzás a címsor utáni bekezdésnél vagy sem, mi van írva a címoldalra, stb...
CD mellékletre, konkrétan a CD-re van valami bevett és bevált szokás? Nyomtatott CD, noname CD + alkoholosfilc, egyebek?
Végül pedig a végén kézzel firkálom alá a nyilatkozatot, vagy elég, ha odanyomtatom a nevem?
-
Frenky89
addikt
válasz
Gergello #10913 üzenetére
Majdnem tökéletes káosz. (ha létezik egyáltalán ilyen)
400 ember szépen lassan beült a kongresszusiba, aztán Nyúl rekedten(?), valamilyen megfontolásból hangosítás nélkül kezdte el felvázolni a midterm írás menetét. Lent a hátsó sorokban és a karzaton nem tudom mennyit lehetett hallani belőle, de elmondta, hogy mindent vezényszóra kell majd csinálni.
Ezután kiosztották a lapokat x idő alatt, majd jött a meglepetés - mint az eper a jogobellában:
- "Most pedig, hogy mindenki egyszerre kapja meg a dolgozatát: szíveskedjék mindenki megfogni a jobb kezében a lapját és jobbra továbbadni a szomszédjának."Végül a napi fail: kb. 30-an jelentkeztek, hogy:
- "Hehhe, öhüm, mi már ráírtuk a nevünket a lapra."Újabb x idő telt el mire minden rendeződött - én már azt vártam hogy újabb rotáció következik -, mire elkezdtük lázasan körmölni.
ui.: Annak pedig csak gratulálni tudok, aki ilyet ír a kurzusfórumba:
"amúgy az már tényleg vicces volt,hogy volt nálam A,B,D csoport,csak C nem,ami éppen kellett volna"
-
Frenky89
addikt
válasz
Obnoxious #10827 üzenetére
Ezeket az előbb találtam:
2009-2010-1-2 statisztika
2009-2010-1 lista
2009-2010-2 lista
2009-2010-2 kalapok -
Frenky89
addikt
Amúgy most is lehet ilyen 1.x-es átlagra is kapni lóvét?
-
Frenky89
addikt
Eddigi legjobb átlagomra a legkisebb összeg...
...de legalább nem kell fizetnem, hogy oktassanak.
-
Frenky89
addikt
A kicsit rutinosabbak nem tudják véletlenül, hogy PTI BSc-ről PTI MSc-re is kell-e ez a csodálatos tantárgyi megfeleltetési jegyzék?
-
Frenky89
addikt
Akinek akad felesleges helye Szabadegyetemre, az legyen oly kedves és szóljon!
-
Frenky89
addikt
Ha valakinek akad felesleges helye Szabadegyetemre, az szóljon!
-
Frenky89
addikt
A multi és a képfeldolgozás előadások közül kötelező valamelyik, illetve rf2-ről ki mit tud?
-
Frenky89
addikt
Picit koros már ez a doksi, szóval ha valakinek van hozzáfűzni valója, akkor írjon és update-elek.
Viszont én is szeretnék kérni pár infót a következőkről:
Multi: Bodnár P., Erdőhelyi B., Filkus D., Nyúl L.
Képfeldolg.: Németh G., Németh J., Hantos N., Varga L.
HWSW: nem sok választás van
RF2: se a gyakokat, se az ea-t nem látom még. Más? -
Frenky89
addikt
A zh-k nem olyan szörnyűek és értelmesen tanulva a vizsga is hozható simán. Még csak nem is kell überpontosan leírni mindent - persze a nagy hülyeségeket nem árt kihagyni, de azért nem kell mindent formalizáltan leírni - elég, ha látják rajtad, hogy miről írsz, szóval a pontozásra sem lehet panasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest