Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• A szerzetes

csendes tag

válasz Pho3bus #11229 üzenetére

Hali!

Tehát bemégy a kiírt idő előtt két órával. A felkészülési teremben igazolod, hogy te vagy te és a lezárt borítékban ott vár a két tételed. Kidolgozod őket a lapokra. Aztán mikor visszajött a közvetlen előtted vizsgázó, akkor lapjaidat, tételed, pendrájvot, igazolványt fogod és a vizsgázó terem elé vonulsz. Ott majd kiszólnak.
    Leadod a tételed, és az igazolványod, pendrájv a laptopba, vetítést elkezded. Az lemegy. Akkor feltesznek pár kérdést és kezdődhet a másik tétel. Nekem hagyták elkezdeni az elsőt, de már a negyedénél belekérdeztek. Mikor válaszoltam, akkor mehettem tovább. Aztán mikor kezdték unni a tételem első részét szóltak h jöhet a második fele, elmondtam, kérdeztek, jöhetett a 2. tétel. Az ugyan így ment. Közben rajzoltam, írtam a táblára. Próbálj dinamikusan. bevezetőt már mondhatod, amikor törlöd a táblát. Aztán mikor nem volt több kérdés, megköszönték és lehetett menni, mindent vittél magaddal amit hoztál.
    Amikor bevittem a könyveim, akkor Engi Erzsébet úgy mondta, hogy nekünk már kötelező a prezentáció. Szóval szerintem anélkül meg se hallgatják.
    A tanszék oldalán a záróvizsga szabályok között leírják, hogy hogy kell összeállítani a bemutatót. Röviden: csak a saját munkádra, eredményekre kíváncsiak.
    Rem. minden kérdésre válaszoltam! :)

"Nem adom fel mert lehet, hogy holnap lesz az én napom"

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés