Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A szerzetes
csendes tag
válasz Pho3bus #11229 üzenetére
Hali!
Tehát bemégy a kiírt idő előtt két órával. A felkészülési teremben igazolod, hogy te vagy te és a lezárt borítékban ott vár a két tételed. Kidolgozod őket a lapokra. Aztán mikor visszajött a közvetlen előtted vizsgázó, akkor lapjaidat, tételed, pendrájvot, igazolványt fogod és a vizsgázó terem elé vonulsz. Ott majd kiszólnak.
Leadod a tételed, és az igazolványod, pendrájv a laptopba, vetítést elkezded. Az lemegy. Akkor feltesznek pár kérdést és kezdődhet a másik tétel. Nekem hagyták elkezdeni az elsőt, de már a negyedénél belekérdeztek. Mikor válaszoltam, akkor mehettem tovább. Aztán mikor kezdték unni a tételem első részét szóltak h jöhet a második fele, elmondtam, kérdeztek, jöhetett a 2. tétel. Az ugyan így ment. Közben rajzoltam, írtam a táblára. Próbálj dinamikusan. bevezetőt már mondhatod, amikor törlöd a táblát. Aztán mikor nem volt több kérdés, megköszönték és lehetett menni, mindent vittél magaddal amit hoztál.
Amikor bevittem a könyveim, akkor Engi Erzsébet úgy mondta, hogy nekünk már kötelező a prezentáció. Szóval szerintem anélkül meg se hallgatják.
A tanszék oldalán a záróvizsga szabályok között leírják, hogy hogy kell összeállítani a bemutatót. Röviden: csak a saját munkádra, eredményekre kíváncsiak.
Rem. minden kérdésre válaszoltam!"Nem adom fel mert lehet, hogy holnap lesz az én napom"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest