Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
A szerzetes
csendes tag
válasz
Pho3bus #11229 üzenetére
Hali!
Tehát bemégy a kiírt idő előtt két órával. A felkészülési teremben igazolod, hogy te vagy te és a lezárt borítékban ott vár a két tételed. Kidolgozod őket a lapokra. Aztán mikor visszajött a közvetlen előtted vizsgázó, akkor lapjaidat, tételed, pendrájvot, igazolványt fogod és a vizsgázó terem elé vonulsz. Ott majd kiszólnak.
Leadod a tételed, és az igazolványod, pendrájv a laptopba, vetítést elkezded. Az lemegy. Akkor feltesznek pár kérdést és kezdődhet a másik tétel. Nekem hagyták elkezdeni az elsőt, de már a negyedénél belekérdeztek. Mikor válaszoltam, akkor mehettem tovább. Aztán mikor kezdték unni a tételem első részét szóltak h jöhet a második fele, elmondtam, kérdeztek, jöhetett a 2. tétel. Az ugyan így ment. Közben rajzoltam, írtam a táblára. Próbálj dinamikusan. bevezetőt már mondhatod, amikor törlöd a táblát. Aztán mikor nem volt több kérdés, megköszönték és lehetett menni, mindent vittél magaddal amit hoztál.
Amikor bevittem a könyveim, akkor Engi Erzsébet úgy mondta, hogy nekünk már kötelező a prezentáció. Szóval szerintem anélkül meg se hallgatják.
A tanszék oldalán a záróvizsga szabályok között leírják, hogy hogy kell összeállítani a bemutatót. Röviden: csak a saját munkádra, eredményekre kíváncsiak.
Rem. minden kérdésre válaszoltam!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest