- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
szcsaba1994
tag
-
lockdown90
senior tag
-
PumpkinSeed
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
-
Gergello
addikt
-
dekac
tag
-
Orionk
senior tag
-
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
Köszi szépen a linkeket! Nem tudom hogy nem sikerült magamnak is megtalálnom.

Csak, hogy jól értelmezem-e lenne kérdésem.
Ezek alapján, ha 3 éves képzésre jelentkeztem, és 8 támogatott félévem már kimerült, akkor nem adhatok le érvényes jelentkezést állami támogatású képzésre?Jelenleg ugyanis épp ez a problémám, hogy a jelentkezésemet beadtam állami támogatású képzésre is, viszont az utólag megismert körülmények miatt egyáltalán nem szeretenék ilyen formában részt venni, inkább fizetnék.
Viszont a fentiek alapján a jelentkezésem erre a képzési formára (kölségtérítés) alapból érvénytelen.
Legalább is nagyon remélem ez az eset fog fennállni. -
PazsitZ
addikt
-
pvt.peter
őstag
-
en.gin
csendes tag
-
rt06
veterán
-
Frenky89
addikt
-
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
-
Arpho
csendes tag
-
A szerzetes
csendes tag
-
Orionk
senior tag
-
PazsitZ
addikt
-
pvt.peter
őstag
-
Gergello
addikt
-
akken
csendes tag
-
ALI_G
veterán
-
Orionk
senior tag
Szerintem pedig az lenne most logikus, hogy most megcsinálják a moduloban a beadási lehetőséget, mert akkor lenne válasz szept. 2ig, a befizetési határidőig. Így a befizetést el lehetne intézni a befiezetési határidőig, és nem pedig okt. elejéig húzzák a kérelmek elbírálását majd....
Addig lehet, hogy nem is lehetsz aktív....

Téged nem bosszant ez?
-
Orionk
senior tag
-
BCs29
csendes tag
-
BCs29
csendes tag
Mit gondoltok, át tudom vészelni a következő négy félévet államin úgy, hogy ne rakjanak át?
Ha következő évben 19+12 kreditem lenne (esetleg vennék fel valamit, hogy biztos összejöjjön a 30), = 31 egy év alatt - ez még ugye relatíve biztonságos,
Viszont utolsó évben szakdoga lenne 10+10 valamint esetleg 1-1 csúsztatott tárgy félévenként. Még az lenne a 8. finanszírozott félévem, szóval amiatt gondolom nem raknak át. De akkor az utolsó évemben két szemeszter között nem csapnak át? -
Nhorbee
aktív tag
-
A szerzetes
csendes tag
-
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
-
dekac
tag
-
dvcs_
csendes tag
-
yager86
csendes tag
Ezt a 2 doksit én is néztem korábban, de nem valószínű, hogy személyes meghallgatás lenne. Az űrlapszerű elég karcsú, főleg úgy, hogy (azt hiszem) szoctámos ügyre lett kitalálva.
Nekem Balogh Tibor küldte a mailt, plusz elmondta, hogy ez már formalitás, hogy Mucsinak van címezve, mivel az ügy már a rektori hivatal szintjén van.Lakótársam is ugyanezt a szövegezést kapta, csak más névvel, gondolom akkor a Tied is hasonló lesz. Ha gondolod elküldöm. Amúgy most érkezett fél 9kor, szóval eléggé nagy melót adtunk nekik

Szvsz a TO azért mondja, hogy ne adj be semmit, mert ugye kötelesek továbbítani a fellebbezéseket a rektori hivatalnak, és valószínű nem vet rájuk túl jó fényt, hogy tömegesen törvénytelenül jártak el.
-
yager86
csendes tag
-
Ubul86
őstag
-
yager86
csendes tag
Látom te is átlátod a kérdést... sajnos odáig jutottunk, hogy az egyetem is beszedni akarja a pénzt elsősorban, és nem azt nézi, hogy a hallgatóknak jobb legyen, és esetleg a természettudományi ill. informatikai hiányszakmákra minél több szakembert képezzen...
UI az előző HSZemhez: Küzdjünk emberek a jogainkért!
-
snow.man
tag
-
azbest
félisten
-
MrTurner
csendes tag
-
zeus90
aktív tag
-
madstunt
addikt
-
Orionk
senior tag
-
dekac
tag
-
azbest
félisten
közben belebotlottam az idevágó részre a ttk weblapon:
http://www.sci.u-szeged.hu/KAB/ -
Orionk
senior tag
-
Orionk
senior tag
-
azbest
félisten
-
Koree
csendes tag
-
azbest
félisten
-
snow.man
tag
Tesóm is most felvételizik, mindenki kap reg. csomagot (függetlenül a diáktól). Bár lehet, hogy aki elektronikusan jelentkezett, az nem kap, ezt nem tudom. De aki postán adta fel a jelentkezését, az biztos kapott ilyen csomagot. Szerintem érdemes rákérdezned, ha kimaradtál...
-
Koree
csendes tag
-
ivjoe
tag
-
cocma
csendes tag
-
azbest
félisten
-
dekac
tag
-
corinne
tag
-
VladimirR
nagyúr
-
Koree
csendes tag
-
DarkByte
addikt
Nehogy már, így hogy fogok dicsekedni másoknak hogy bezzeg én már túl vagyok rajta.

#3353: sztem a Google -nél sem olyan marha egyszerű az érdekesebb feladatok közelébe kerülni. Nem leszel egyik napról a másikra a Dalvik virtuális gép projekt atyja. (képletesen értem, nem biztos hogy hosszú távon ez nekem tetszene) A másik pedig hogy szép-jó hogy menj, de többségünknek az USA -ba kijutni sem egyszerű, nemhogy még a Google -hoz bejutni. Nem beszélve arról hogy akinek van egy megszokott állása ahogyan telik az idő egyre nehezebben akar váltani.
-
DarkByte
addikt
-
ALI_G
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Citizen
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, azért remélem megnyerjük az ügyet