Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• viny

tag

válasz francba123 #11259 üzenetére

1.: igen, a dékánit kikérheted. A TO-n elmondják mi ennek a módja. Ha nem elsős vagy, jó eséllyel megkaphatod.
    2.: Lehet arra a szakra is felvételizni, ahol OFF-oltak, persze csak költségesre, dehát ezt tudjuk amúgy is. Hely költségesen szokott lenni (annak "örülnek" mondhatni, hiszen hozod a pénzt...). Ellenben a biztos az, ha beadod mindhárom szakra (az a pár ezer Ft ilyenkor már nem számít)
    3.: Nem kell újracsinálnod a teljesített tárgyaidat. Beszámíttathatod őket az új kóddal futóakra. Ha fevettek: modulo-->kreditátvitel, legkésőbb aug. végéig. A TO-n ezt is el fogják mondani. Ha töröltek az új tematikából régi, teljesített tárgyaidat, akkor azokat számíttads át spec.koll-oknak, azokból legalább kevesebb lesz.
    4.: A bibi csak azzal lehet, hogy azóta új tárgyakat hoztak be a tematikába, így sanszos hogy azokat viszont majd meg kell csinálnod. (de azért egy kreditátvitelt majd próbálj meg kérni ezekre is, pl.: én annó' csináltam egy Siemenst --> bepróbáltam RF1-nek :) )
    5.: Az annó 7k-s Sz.A.R.-t szétkapták egy 4 és egy 3k-sra. Ha azt a 7k-st +csináltad, átszámítják mind a 4, és mind a 3k-sra, no para!:)

Új hozzászólás Aktív témák