Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz wolfman #37248 üzenetére
VGA-ban az NV elhúzott az 1070, 1080 szériával. Ezekre az AMD-nek máig nincs válasza, sőt, nagyon úgy néz ki, hogy csak jövőre lesz. Persze (a Doomból kiindulva) lehet itt az új API-kkal (DX12, Vulkan) kicsit javul a helyzet, de erre most nem érdemes alapozni.
Az árak most azért változtak rendesen. Kijött a ~200 dolláros RX 480, rendesen lenyomta az árakat. Csak most sajnos ezt a hazai helyzet eléggé elfedi: egekben van a dollár s a kiskerek extra hasznot tesznek a kártyákra.
Make Asia Great Again!
-
wolfman
veterán
válasz Intelligencs #37249 üzenetére
Ahogy Adamis is mondja, nem csak az infláció mértékével lett emelve a mai VGA-k ára, hanem tegyél hozzá kategóriának megfelelően + 100%-ot. Ahogy mondtam az ASUS Radeon 7950 3Gb VGA-mat vettem 2012-ben 93eFt-ért. Most majd ha kijön a hasonló kategóriába sorolható Radeon 490-es vagy nem tudom mi lesz a megnevezése, akkor higgyedel bizony 200 fölött lesz az ára. MIÉRT?
Nagyobb turpisság van itt mint belenyugodni hogy infláció meg forint romlás. Ennyivel nem lett rosszabb a forint.(#37251) lezso6: Az megvan, hogy az ATI 470, 480 soha nem is volt egy kategóriában az nVidia 1070, 1080-asokkal? 480 középkategória alja míg az 1080 a csúcs. Elhúzott, mert a Radon még majd valamikor fog kijönni a felső kategóriával. Legalábbis én így hallottam és logikus is lenne.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Out
addikt
Mindenki csak az NVidia GPU-t és az AMD GPU-t hasonlítgatja össze, illetve az Intel CPU-t az AMD CPU-val. Miért nem beszél senki az NVIDIA vs. AMD CPU eredményeiről, illetve az INTEL vs. AMD GPU eredményeiről
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
válasz customer114 #37255 üzenetére
Igen, jól olvastad. Nincs ilyen, ugye? Pedig, ha lenne, biztos az is jobb lenne, mint az AMD CPU vagy kitudja, lehet akkor az NVIDIA GPU se lenne ennyire erős, ha nekik is kétfelé kellene versenyezniük?
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
wolfman
veterán
válasz TESCO-Zsömle #37258 üzenetére
Mert az nVidia szereti lefizetni a játékgyártókat, hogy az ő kártyájukra legyen optimalizálva minden, aztán a játékosoknak már elege lett a sok szarakodásból, a nyűg elkerülése érdekében vesznek nVidia-t. Meg is értem persze.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
ViZion
félisten
válasz wolfman #37259 üzenetére
+1
280X MWO alatt fűtött rendesen (60+ FPS, ritkán 50-ig leesik, ha pl. zsúfolt helyen hirtelen fordulok). Jelenleg átmeneti 950-et szereztem be, ua. beállítások, hangtalanul 40-70 FPS... Kicsit "ricegősebbnek" hat amikor 50 alá esik, de símán vállalható. 960-al sztem semmi baj nem lenne. Nah, majd 1060 lenne a cél, bár terv van 3 monitorra (2 db 1600×900, középen marad az fHD) jövőre, oda lehet az kevés lenne.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
válasz wolfman #37259 üzenetére
Az NV nem fizet le senkit. A GameWorks az ami káros a felhasználóra nézve. A koncepció lényege az, hogy csak a legdrágább NV kártyák vigyék jól, az AMD kártyák meg a szokásosnál lassabbak legyenek. De szerencsére nincs sok játék, ami ezt használja.
Make Asia Great Again!
-
ViZion
félisten
válasz lezso6 #37263 üzenetére
"Az NV nem fizet le senkit." hogyne. És a politikusok értünk vannak.
Ne drogozzá'...
MWO, Cryengine: nV-ből sokkal kisebb kari elég, mint AMD-ből. Crysisnál nincs ilyen, pedig a motor ua. elvileg. És más is belefutott ezekbe. Jah, meg amikor óceánt számoltatták az AMD karikkal? lol... van ebben pénz, ki is használják.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
-=RelakS=-
veterán
Témába vág-e?
Schrödinger mentése:
Bármely mentés állapota ismeretlen egészen addig, amíg meg nem próbálkoznak a visszaállítással.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
wolfman
veterán
válasz lezso6 #37263 üzenetére
De szerencsére nincs sok játék, ami ezt használja.
Én azért elég sok játéknál belefutottam, hogy a látvány nem indokolta volna, de a gépem be be rezzent bizonyos látványelemeknél, nézetpozíciónál. Pl. AC Black Flag-ban rettenetesen idegesített, hogy alapból még elfogadhatóan ment a játék, de ha elnéztem egy pontra, akkor a játék FPS-e lezuhant 20-30-ra, hiába láthattam el messzire vagy volt előttem szikla, növényzet, épületek, egy bizonyos irányba elnézve FPS drop.
Batman Arkham Knight - Még maguk az nVidiások se tudtak vele tökéletesen játszani. De inkább nem is sorolom.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
cbmfan
őstag
azért elég öregnek kell lenni ahhoz, értse az ember a poént
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
-=RelakS=-
veterán
Szóval már megint nem látok estig valami jó poént, mert a proxy megfogja a képet?
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
cbmfan
őstag
-
senior tag
[ Szerkesztve ]
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.
-
wolfman
veterán
Ismerősnek megcsináltam a laposát, de 2Gb RAM volt benne. Mondom ezt lehetőleg egészítsük már ki. Belement. Keresgéltem a neten, Jófosás, mit ad isten, itt helyben találtam egy embert, aki árult Kingmax 4Gb-os modult. Alkudhattam is, helyben is volt, tökéletes.
Elmegyek a laptoppal, mondom adjad a cuccot meg egy csavarhúzót. Szerelem szét, memóriát a kezembe nyomja a dobozával, nyitom ki... Hynix 1Gb 1066Mhz. Egyedül a Hynix márkával nem volt gondom. Mondom ez nem az amit hirdetsz. Dehogynem, ott van a papírján. Igen, persze, de ráragasztva teljesen más van. Ja, ő azt nem is nézte. Na jó, akkor én mentem. Még visszakérdezett, hogy van egy rossz laptopja, mennyire értek hozzá, mert nem kapcsol be. Add ide, megnézzük. Tényleg nem kapcsol be, azt hiszem alaplap hiba, ajánlottam neki rögtön F27 kollégát, de ahogy leszedtem az alját, mit látok? Egy 2Gb-os Hynix 1333Mhz-es modult egy 1Gb-os mellett. Mondom neki, hogy ez a memória viszont már érdekelne. Belement minden további nélkül jó áron, szóval végül is az üzlet megmenekült.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
pycur
tag
válasz scarabaeus #37283 üzenetére
És a híres csavarhúzóval közlekedő szervizes...
Ma esett:
Németh Peti: Szia! A gépem 2100 Hdd Error üzenetet ír ki a gép bekapcsolásakor , mi a baja ?
Pycur: a hdd döglődik (winyó)
Németh Peti: Mit tudok csinálni ?
Németh Peti: Vegyek másikat ? Pedig véletlenül leesett a gépem azóta csinálja
Pycur: na igen, ez mindent megmagyaráz.Pedig egyet már cseréltem a gépében.... most megismertettem az SSD-vel.
Olyan mint a nokia telefon, a gépet leejtheted, a winyó túléli.Az agy a hardver, az ész a szoftver, az IQ pedig a verziószám. :D
-
-=RelakS=-
veterán
Valaki törölje, ez nem a bringás topik
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz -=RelakS=- #37286 üzenetére
Attól, hogy nem bringás, még nem kéne törölni a topicot...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Enzolord
addikt
válasz TESCO-Zsömle #37287 üzenetére
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Elemental
addikt
Csak egy maradhat...
-
-=RelakS=-
veterán
Elég, ha a hozzászólásomat törlik
A tartalmát már töröltem, de csak foglalja itt a helyet
-
MR_Joe
senior tag
válasz -=RelakS=- #37286 üzenetére
Egy másik fórumon láttam bringás topikot, jó bringák voltak benne...de az erősen 18+-os volt
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
ViZion
félisten
válasz MR_Joe #37285 üzenetére
ehh, nem jutok el Győrbe, pedig meg kellene látogatni a rokonságot.
(#37287) TESCO-Zsömle: ez nagyon durva volt bammeg...
Múlt hétvégi epic: szüreti napok, két fiammal egerészünk, éhesek, kaját keresünk a még tűrhető tömegben. Ismeretlen polgár odalép (OK, nekem van ilyen retardságom, h a legtöbb ember egyforma, illetve kb. 20-30 féle van, kész. Szal. ha nem évekig vagyok vele pl. munkahelyen, akkor nem ismerem meg, de pár év után már akkor sem.) hogy 6 éve vette a laptopot, telepítettem meg minden, de már lassú, barátja takarította, de nem jó, meg frissített win10-re de még lassabb. Mondom már külsősként sem dolgozok ott, de a cég még megvan, beviszi, megoldják. Jajjdeneki most jó lenne, ha hétvégén blablablabla... ööö... wat? A két éhes és ezért nyafogó gyerek nem zavarta, próbált meggyőzni, h így akár most elugorhatnánk, megvárja (OK, ezt nem mondta, de akarta ). Elköszöntem, mennem kell, ebédelünk, bocs.
Az emberek furák.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
-
cbmfan
őstag
válasz ViZion #37293 üzenetére
ismerős helyzet, piacon én vagyok "a számítógépes", rendszeresen megtalálnak ilyenek. nőket lerázom szobára nem megyek dumával és egy mosollyal, csávókat pedig 20k kiszállás+10k/óra munkadíjjal. valahogy utána egyiknek sem sürgős a dolog.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
szumo
senior tag
Rég jártam erre, de valahogy eddig elkerültek az idióták
Ma délben csörög a telefon, hogy eltűnt az outlook-ból mindene. Meg, hogy nagyon lassan csatlakozik.
Leráztam.
Erre csörög megint, hogy ad valakit akit kerített és mondjam már el, hogy mi a helyzet a gépével
Rövidúton elmondtam, hogy a májkrémszósz az már csak ilyen.Miért nem lehet az, hogy a májkrémszósz nem baszik ki a saját fizetős ügyfeleivel?
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
veterán
válasz wolfman #37296 üzenetére
Tudja mindenki, hogy imadod. Meg bevallalod.
Vettem ma egy procit, hogy 10 evnel regebbibe azert ne csusszak bele az e6300-al, egy 06-os gyartasu e8400-ra tortent a valtas, de mondtam, hogy mivel nem tud bejonni, ezert en kimegyek erte, mert az egyszerubb..
Na de az a zombi kiadás, ami megjelent belőlem, miután délelőtt lenyomtam a prociért egy laza 2*28 km környéki távot, majd délután bementem dolgozni.. Na az kivételesen durva volt.
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest