Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36951) -=RelakS=- válasza ollie (#36949) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Név és cím a szerkesztőségben? ;]

Kár, hogy 2002-ben diplomáztam, mint fejlesztő, és azóta nem ezen a vonalon dolgoztam. :((( Mikor kolléga elment estin (?) ilyen iránba tanulni, csak pislogtam egy-két dolgon, mint hal a szatyorban... :W

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#36952) dobragab válasza ollie (#36949) üzenetére


dobragab
addikt

++

Vannak programozási nyelvek, amik önállóan életképesek. Pl. C++, C#, Java, hogy csak a legismertebbeket említsem, de talán Scala is ide sorolható. Aztán Linux ismereteket is nagyon gyakran elvárnak, mert a fejlesztőeszközök elég nagy százalékban Linuxon futnak (kivéve C#).

Aztán vannak azok, amik leginkább csak párban jók. Pl. PHP + HTML + CSS + JS + SQL egymás nélkül kb. lóf*szt sem ér.

[ Szerkesztve ]

Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

(#36953) wolfman válasza dobragab (#36952) üzenetére


wolfman
veterán

Na de ezek hogy PHP + HTML + CSS + JS + SQL ildomos, hogy együtt kell venni őket egy kalap alatt, szóval evidens, hogy a többit is kérni fogják, de legalább egy igényt fednek le, webfejlesztés. Ha csak HTML-t ismered, akkor oslyan szép honlapokat tudsz csinálni, mint amik 98-ban voltak utoljára. Olyan mintha nyelvtanból csak a főneveket ismernéd, melléknevek, névszók, jelzők, határozók kimaradnának.

Akkor jön a probléma egy munkára jelentkezésnél, mikor egyszerre legyél hálózatfejlesztő, programozó, linux felhasználó, mobilhálózat kiépítő, de ha mellette még a gyengeáramú villanyszerelő tudás is jól fog jönni. TERMÉSZETESEN a példám most nagyon kisarkított, de a lényeg átmehetett.

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#36954) _Karesz_


_Karesz_
tag

Na hogy ne csak a "haverom szomszédjának a sógornője egyszer hallotta" sztorik, meg a találgatások legyenek: Borsod kellős közepén dolgoztam évekig minimálbérért informatikus és mindenes pozícióban, majd született az elhatározás, hogy az ürességben nincs jövő, ahol évről évre egyre kevesebb a fizetésem. Asszonnyal gyűjtögettünk, összekapartunk egy szép kis összeget. 2 éve belevágtunk a nagy kalandba, egyikünknek sem volt állása, kerestünk Pesten albérletet, találtunk is pont még a nagy áremelkedés előtt. Neki költözéskor már lett munkája, én egy hónapot ültem otthon. Egy félbehagyott egyetem után letettem egy OKJ-s 2 éves programozó szakmát, ezzel próbáltam munkát találni a nagy informatikus hiányban. Nem tudom, hogy most hogyan működik, de bárhova jelentkeztem anno, vagy a diplomát hiányolták, vagy úgy gondolták, hogy 120-140k nettónál nekem nincs több pénzre szükségem. Végül a harmadik ajánlatot elfogadtam, ahol láttam a fejlődési lehetőséget és a többinél elfogadhatóbb pénzt is kínáltak. Azóta itt vagyok, jóval többet keresek a kezdőfizunál, vittem már pár nagyobb webes projektet is és megbecsülnek. Ja és nem multi cég, multinál diploma nélkül szóba sem akartak állni velem.

Azt vettem észre, hogy akkor tényleg nem a diplomát nézték, ha 2-3 idegen nyelven beszélsz folyékonyan és mindenhez értesz informatikai területen. Ha ez nincs meg, akkor vagy diploma, vagy a futottak még kategóriába tartoztál. Persze azóta változott a helyzet, több helyen is előkerült 1-2 év után az önéletrajzom és valahogy mindig megtalál 1-2 fejvadász cég, hogy menjek már el interjúzni a megbízójukhoz. Tehát fejlesztőből most jelen pillanatban oltári nagy hiány van. Már egymástól próbálják elszipkázni a dolgozókat a cégek. A munkaerő piac kong az ürességtől, viszont a pékből átképzett fejlesztővel senki sem tud mit kezdeni. Lehet, hogy valaki bemákol vele egy állást, de hamar kibukik onnan. Akinek nincs meg hozzá a megfelelő matematikai és logikai alapja, az nem fog többszázezret hazavinni egy 6 hónapos tanfolyam után.

(#36955) ollie válasza Melack (#36950) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nálunk nincs angol nyelvi teszt, hanem az interjúztató dönti el, hogy elég-e a nyelvtudás a pozícióhoz. Egyébként nem nagyok a követelmények, nem kell nyelvvizsga, de persze kell tudni beszélni (a nyelvtan nem annyira fontos), és nem kell diploma sem. A programozási nyelvből van egyfajta felvételi teszt.

(#36953) wolfman: az SQL tudás persze kell, de az nem programozási nyelv. A HTML sem nyelv, egyrészt nem feltétel egy Java vagy C# fejlesztőnek, másrészt annyira röhejesen egyszerű, hogy fel sem mérjük hogy ismeri-e valaki. A PHP, CSS és Javascript meg megint csak nem kell egy fejlesztőnek, kivéve ha frontend fejlesztő, ami egy külön szakma.

[ Szerkesztve ]

***

(#36956) wolfman válasza _Karesz_ (#36954) üzenetére


wolfman
veterán

Ahogy mondod. Akinek megfelelő tudása van az annyiért nem fog dolgozni amennyit kínálnak. Akit átképeznek meg látja hogy többet is lehetne keresni ebben a területben, nem vállalja el.
Nekem az egész mizériában az nem szimpatikus hogy mindenhol úgy jajveszékelnek a médiában, hogy informatikusból van hiány. Lófaszt, programozóból van hiány, mert rendszergazdából meg mezei hálózatkarbantartóból meg számtekboltosból kismillió van.

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#36957) frescho válasza wolfman (#36956) üzenetére


frescho
addikt

Kuldjel mar par jo rendszergazdat. Nekunk nem sikerult 9 honap alatt egyet talalnunk, pedig szorgalmasan kerestuk. Az elvaras LAMP, halozati alapok es a logikus gondolkozas. De a felenek az sem jut eszebe a felveteli feladatnal, hogy egy lassu DB eseten nezze a disk kihasznaltsagot es valami komolyabb SSD-t ajanljon a gepbe. Szimplan nem lattak meg par gepnel nagyobb rendszert, egy olyan VMware ahol 3TB memoria van csak az egyik clusterben mar scifi kategoria szamukra.

Tedd ide-tedd oda emberbol van sok. Aki gondolkozna olyanbol van keves, legyen az programozo, rendszergazda vagy egy ugyintezo, aki onalloan tud dolgozni/donteni a sajat hataskoren belul.

[ Szerkesztve ]

https://frescho.hu

(#36958) guftabi96


guftabi96
addikt

Kb 2 hetes gép:
-Mindenféle ablakok nyílnak meg maguktól
-Mit sikerült már letölteni?
-XY játékot, de ez eredeti, de semmi mást.

Persze... :)

[ Szerkesztve ]

#KeepFightingMichael

(#36959) Mercutio_ válasza frescho (#36957) üzenetére


Mercutio_
félisten

Velem az a főnök gondja, hogy önállóan akarok dönteni :D

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#36960) Pttypang válasza frescho (#36957) üzenetére


Pttypang
veterán

Oke, velem altalaban az a gondja, ha van gondja a munkaltatonak, hogy onalloan dontok, vagy ha nem gond, akkor annyit akar fizetni, mint a tedd ide-oda embernek.

Everybody lies.

(#36961) macilaci78 válasza Hequila (#36939) üzenetére


macilaci78
nagyúr

A céges mobil... Munkaeszköz. Ha nem adja, nincs min felhívjon a céges partner...

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#36962) Jorus válasza macilaci78 (#36961) üzenetére


Jorus
nagyúr

Főleg, hogy a legtöbb helyen szabályzatban kizárják a magánhasználat lehetőségét. :) Nem nevezném juttatásnak.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#36963) wolfman válasza Jorus (#36962) üzenetére


wolfman
veterán

Állami cégeknél csak, de ott is használhatod, de ha túllépsz a keretből, akkor te fizeted a különbözetet.

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#36964) Alg válasza wolfman (#36963) üzenetére


Alg
veterán

Nálunk a céges(nem állami) mobilon havi 4GB net és korlátlan belföldi hanghívás, azóta a sajátot le is mondtam (azaz kártyás lett hogy tudjak rajta hívást fogadni).

Vidéki munkáról nem tudok nyilatkozni, olyan szakmám van amivel Budapesten kívül legközelebb Bécsben lehet dolgozni (tervben is van hogy 1 éven belül kimegyek, csak akarok előtte felszedni legalább minimális német tudást).

Albérletet még jókor sikerült 50+rezsiért szerezni és nem emelt a tulaj rajta, ráadásul15 perc a munkahely, a belváros, meg a Városliget is :)

De még így sem látom hogy 10 év alatt meg tudnék takarítani egy saját lakásra valót akár, pedig ha lesz család én kertesházat akarok zöldövezetben. Szerencsére Bécsben azért repkednek ilyen évi min. 35-40ezer eurók az áláshirdetésekben.

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#36965) Jorus válasza wolfman (#36963) üzenetére


Jorus
nagyúr

Ennél összetettebb a dolog. Az adott gazdasági társaság számviteli politikája határozza meg a magánhasználat engedélyezését vagy tiltását, mivel a munkáltatónak adózni kell utána tételesen vagy összevontan - ha tiltva is van, a vélelmezett magánhasználat 30%, ami után pluszban adózik. A részletekbe nem mennék bele, az adott cég kiszámolja a lehetséges kimenetel gazdasági hatását, és eldönti melyik elszámolás és adózás kedvezőbb neki, és ez alapján határozza meg a munkavállalók mobilhasználatának policyját.

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#36966) DeFranco válasza Jorus (#36965) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nálunk van céges meg magán előhívó, a magánhasználatot szépen számolja a gép (pitiáner percdíjon a magán előfizetéshez képest) és időszak végén kiszámlázzák neked.

tiszta sor, mindenki jól jár.

(#36967) Buster17


Buster17
addikt

Ismerős megkért csináljak neki wifit.
Nem volt semmi gond vittem egy routert és kész.

Aztán mondja van egy 10éves gépe már nem használja amióta megvan a laptop de mind a kettő lassúcska már, és(!) nem azt mondja gyorsítsam fel, cseréljek ki valamit hanem ki kell dobni és venni egy jó laptopot!!

Na ilyen ismerőst kívánok mindenkinek! :DD

(#36968) Out válasza Buster17 (#36967) üzenetére


Out
addikt

Ez egy nagyon felelőtlen és rossz ismerős :O
Szerinted az ilyen kidobott laptopok hova kerülnek? Persze, hogy wolfman-hoz :P

Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel

(#36969) Buster17 válasza Out (#36968) üzenetére


Buster17
addikt

Az már az ő sara ;]
Vagy elteszem magamnak a gépeket, meghirdetem mint gamer gép (gta iii) és mellé csatolom valamelyik szaki elérhetőségét :P

Ui
Számla garancia még mindig megvan a 10 éves gépre. RAM még garis ;]

[ Szerkesztve ]

(#36970) DeFranco válasza Out (#36968) üzenetére


DeFranco
nagyúr

azt nem fejtette ki, hogy teljesen jó még a laptop csak valaki a 4 GB ramból 3 GB-ot dedikált a vga-nak és letiltotta a lapozófile-t, azért lassú :D ki lesz dobva, a kolléga elszállítja "ártalmatlanításra" és hoz helyette egy újat. :D

(#36971) Alg válasza Buster17 (#36967) üzenetére


Alg
veterán

De olyan laptopot amin mennek az új játékok fél napokat egyfolytába, 100ezeré'

Sosem lesz eltéve az íróasztalról, de asztali gép nemjó, mer'az nem menő ;]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#36972) SP4C3 válasza Alg (#36971) üzenetére


SP4C3
veterán

Na az ilyenektôl kapok agyhúgykövet.

-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com

(#36973) Mercutio_ válasza Alg (#36971) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ennek a véleménynek ad némi alapot, hogy a 2,5"/msata SSD és a 1,5TB-s noti hdd-k, low profile és 20cm alatti VGA-k, mITX konfigok korában is b*szomnagy atx házba rakja a boltosok tetemes része a cumót ;]

Tixtelet a kivételnek :R

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#36974) DeFranco válasza Mercutio_ (#36973) üzenetére


DeFranco
nagyúr

szmé' ha te 1'60 vagy, akkor neked már nem jár csak garzon? :P

(#36975) ViZion válasza Buster17 (#36967) üzenetére


ViZion
félisten

Ilyen nincs, ezt kitaláltad... ;]
Vagy azt mon'ta, h új gémer laptopot 80k-ig... :DDD

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#36976) frescho válasza Pttypang (#36960) üzenetére


frescho
addikt

Egy ugyeletes mernoknek tudni kell donteni, hogy mit tud megjavitani, mi az amit erdemes es felismerni, ha akkora a baj, segitseget kerni. Szoval felenk elvart, hogy tudjon es merjen donteni az ember.

https://frescho.hu

(#36977) Pttypang válasza frescho (#36976) üzenetére


Pttypang
veterán

De en nem vagyok mernok, ez a problema. Csak van ket szakmam, diplomam nincs. :N
[még.. :D ]

Everybody lies.

(#36978) Ittnemaz válasza frescho (#36957) üzenetére


Ittnemaz
aktív tag

hát nem emlitettél céget, mondjuk én sem fogok, de amikor a szakmai interjú:

"gyözzél meg hogy itt akarsz dolgozni,mert nem érzem hogy szeretnél" csak a jo neveltség tart vissza attól hogy felrugd mint a szakmai interjú csúcsa....és egy eléggé nagy majndem 10000 fös cég volt.

(#36979) -=RelakS=- válasza Ittnemaz (#36978) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Meg a "Mit tudsz nyújtani, ami hasznos lenne cégünk számára?" típusú kérdések...

Ott a CV, genya, bogarászd ki, hogy miért hívtál be interjúra! Na, pont azt tudom nyújtani!

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#36980) frescho válasza Ittnemaz (#36978) üzenetére


frescho
addikt

Halozatos kollegaval BGP-rol bezselgettunk, meg arrol, hogy hogyan hoztunk ossze egy teljes atallast amikor "insourcoltuk" a halozatot. Volt ott minden, hogy szerinte milyen problemakba lehet ilyenkor belefutni, meg felvazoltunk par dolgot, hogy mi mivel kuzdottunk. Ez az elonye a kis, emberi meretu cegnek. A hatranya meg az, hogy sokszor nekunk kell kitalalni a sajat szabalyainkat a hibainkbol tanulva. Bar en ezt elvezem, szoval ez nekem nem hatrany :)

https://frescho.hu

(#36981) Alg válasza -=RelakS=- (#36979) üzenetére


Alg
veterán

Nekem nem volt szerencsére ilyen interjú, de annyira visszakérdeznék az ilyeneknek:

"Mit tud nyújtani nekem a cég amiért megérné itt dolgoznom?"
"Hogy képzeli el a céget 5 év múlva?"
"Hogy fog kinézni egy átlagos munkanapom?"

stb...

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#36982) pycur válasza Alg (#36981) üzenetére


pycur
tag

Kíváncsi lennék a tisztelt hr arcára, amikor azt mondja, hogy van e kérdés, és az üffél ezeket elsütné. :D

Az agy a hardver, az ész a szoftver, az IQ pedig a verziószám. :D

(#36983) ollie válasza pycur (#36982) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Az első két kérdés teljesen normális a jelentkező részéről, de a normálisabb cégeknél el is mondják ezeket kérdés nélkül. A harmadiknak nincs értelme, mert a pozíció leírásából tudnia kéne, hogy mire jelentkezik.

***

(#36984) Pttypang válasza ollie (#36983) üzenetére


Pttypang
veterán

Papiron hogy nez ki es a valosagban hogy nez ki kozott lehet kulonbseg. Ezt az interjuztato eppen elregelheti, ha van koze a poziciohoz.

Everybody lies.

(#36985) Gyuri27 válasza ollie (#36983) üzenetére


Gyuri27
félisten

Ja a feönökök, meg a hr-k tolnak olyan dumát ami elrepít csodaországba herion nélkül. :K

Amd - Radeon - Ryzen

(#36986) F.E.K.. válasza Alg (#36981) üzenetére


F.E.K..
senior tag

Mivel pont úgyis munkát keresek (váltani szeretnék), ebből az első kettőt engedelmeddel. lehet elsütöm a következő interjún ha olyan a helyzet... :C

(Mert bizony akadnak érdekes interjúztatók szép számmal...)

Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!

(#36987) kmisi99


kmisi99
addikt

Ha már kicsit feljött a nagy informatikus hiány meg a fővárosi élet. Én is vidéki kisvárosban laktam. Nincs se diplomám, vacak rendszer gazdai okj-m van, 0 szakmai tapasztalatom, meg a Cisco cég által kiállított hálózati bizonyítványom. Gyakorlatilag 1-2 hétig kerestem állást, az elsőre felvettek amire jelentkezem a fővárosban. Ha megvan a megfelelő tudás szerintem simán el lehet boldogulni, és kitörni a kisvárosi/vidéki életből.

(#36988) LógaGéza válasza kmisi99 (#36987) üzenetére


LógaGéza
addikt

Melyik Cisco bizonyítványod van meg? Azért abból is van pár... Mondjuk ha van CCIE-d, akkor azzal már lehet pár dolgot kezdeni :P

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

(#36989) _Karesz_ válasza LógaGéza (#36988) üzenetére


_Karesz_
tag

CCNP már elég szokott lenni.

Egyébként kedvenc interjúm egy fogorvosi szoftvert fejlesztő kicsi budai cégnél:

- Nincs itt a HR-es, én vagyok a cégvezető velem fog beszélgetni.
- Rendben.
...(Rövid szakmai beszélgetés, hogy mégis milyen nyelvekkel vagyok képben)...
- Akkor most mutatok pár dolgot a programból, magyarázza el, hogy ezt hogyan valósítaná meg....
(heves kattintgatásba kezd, időm sincs megnézni, hogy egyáltalán mi az, amiről kérdezősködik)... És ez? És ez? Ja, de ez is jó, ezt hogy csinálná meg? És ezt?
...(Amit felfogtam abból a félperces bűvészkedésből elmondom, hogyan csinálnám)...
- Ööööö igen, ez is egy helyes megoldás, de mi nem így csináltuk. Öööö, tudja mit? Adja el nekem magát!
- Tessék????
- Hát tudja, miért vegyem fel, adja el magát.
(Itt következett még pár perces kínos standup, majd felfogtam, hogy ez nem az én helyem lesz...)

(#36990) kmisi99 válasza LógaGéza (#36988) üzenetére


kmisi99
addikt

Sima CCNA R&S. Szóval ténylegesen pályakezdő voltam, mégis 2 hét alatt találtam olyan álláshirdetést ahol pályakezdőket is kerestek, elég nekik a CCNA, és diploma se feltétel. Az albérletet kitudom fizetni, mellé még barátnőmet is "eltartom" míg egyetemen tanul. És még marad is egy kevés egyéb dolgokra. Csak elhatározás kell, legtöbb volt oszt társam megelégedett a vidéki kisváros, nettó 80 000 ret kínáló fantasztikus rendszergazdai állásaival.

[ Szerkesztve ]

(#36991) ViZion válasza _Karesz_ (#36989) üzenetére


ViZion
félisten

Tulajos interjú nagyon jó. Egyik helyre hívtak, bemegyek, mondja a tulaj, h mi a terület, reklámok, kapcsolattartás, etc. csináljak pár hirdetést. OK, mondom milyen formátum, hova lenne, stb.
Kikerekedett szemmel néz: hát ezekről fogalma nincs, beszéljek a tördelővel :)

Nyelvi tesztek is jók, többnyire ugyan azokat kérdezik (alap dolgok, hobbi, hol tanult nyelvet, meséljen magáról). Jelentkeztem egy ilyen helyre, mikor eszembe ötlött, h kb. 5 éve nem is beszéltem németül... fain. elugrottam németet is tanító emberhez, hogy vegyük át ezt a pár dolgot, főleg a nyelvtan miatt. Két perc alatt lejött, h nem jó emberhez jöttem, lehet, h mindent tud, ami könyvben van, de csak megszólalásig. Sebaj. Felvettek így is, nem volt vészes, angolt nem is kérdeztek, két németes volt a felvételiztető.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#36992) _Karesz_ válasza ViZion (#36991) üzenetére


_Karesz_
tag

Azt kifelejtettem, hogy ilyen jelentéktelen dolgokra nekem kellett rákérdeznem, mint a munkaidő:
"...2 műszakban vagyunk hivatalosan az irodában: 7-15 és 11-19 között váltásban, de én itt vagyok reggel 7-től este 9-ig és azért ajánlott általában mindenki másnak is így bent lenni..."
vagy a fizetés:
"...jaaa hát, igen, nálam lehet nagyon sokat is keresni, meg semmit is, én döntöm el minden hónapban, hogy éppen mennyit visznek haza az embereim a teljesítményük alapján..."

[ Szerkesztve ]

(#36993) ViZion válasza _Karesz_ (#36992) üzenetére


ViZion
félisten

Voltam olyan helyen pár éve, ahol szépen eldumáltam a felvételeztetővel, minden frankó, stb... mondom a fizu az hogy? Érezhetően erősen kerülték a témát. Mon'ta, h azt majd a kolléganő. Az meg elmondta, h hááát ők vesznek fel, 4 órában és kiközvetítenek a partnercéghez -ahova tul. képp felvételire mentem. Pénz volt vastagon, ha túlórázok akkor zsebbe akár 120k is meglehet (nem IT terület)... Mondom OK, akkor 8 óra és netto 120 alap + túlóra, szabi, etc. lenne az alap, 4 órába köszi de nem. Ezzel végeztünk is. :(((
És rengeteg ilyen van.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#36994) F.E.K.. válasza ViZion (#36993) üzenetére


F.E.K..
senior tag

Nagy kórház, többezres géppark, kínáltak 110 000Ft bruttót... Ja, hétvége és éjszakai ügyelet plusz pénz, és kötheszt kedvezményes telefon előfizetést is...

Valahogy kihagytam a lehetőséget.

(A legszebb a főigazgató asszony volt, aki a bérigényemre ránézett az it vezetőre: "nem lenne jó ha bérfeszültség lenne az osztályon"

Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!

(#36995) pycur válasza F.E.K.. (#36994) üzenetére


pycur
tag

Majd földeljük! :D

Az agy a hardver, az ész a szoftver, az IQ pedig a verziószám. :D

(#36996) ViZion válasza F.E.K.. (#36994) üzenetére


ViZion
félisten

110k még nettóban is egy szerény ajánlat, kb. portás vagy recepciós, nyelvtudás nélkül szint (és takarítás, gondnokság is kizárva ennyiért, csak üldögélés fér bele). Nem kérték, h időnként hozzál segítséget ingyen? :DDD

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#36997) TaaT válasza ViZion (#36996) üzenetére


TaaT
veterán

"110k még nettóban is egy szerény ajánlat"

Vidéken nem :N

Give them hell Ukraine!

(#36998) Gyuri27 válasza TaaT (#36997) üzenetére


Gyuri27
félisten

Mármint a Tiszántúlon. Bár az nem vidék, hanem a semmi kellős közepe. :((

Amd - Radeon - Ryzen

(#36999) TaaT válasza Gyuri27 (#36998) üzenetére


TaaT
veterán

Jogos. :)

Give them hell Ukraine!

(#37000) cbmfan


cbmfan
senior tag

37k és nem csap le rá senki?

[ Szerkesztve ]

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.