Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
válasz
CPT.Pirk #24163 üzenetére
En ezt szoktam hasznalni, talan egy kicsivel jobb a hitrate-je, mint a Spybotnak, de ez mar igazabol izles kerdese.
A szabalyerosito kivetel allitasoddal egyetertek. Ahogy irtam: naptar modszerrel is elkerulheto a nemkivant terhesseg, csak epp lenyegesen kisebb esellyel, mint gumival.
-
Rover623
félisten
válasz
CPT.Pirk #4959 üzenetére
Nálam szerepelt a kifejezés...és írtál nicket...
Szóval megnyálazhatod...ezt hívják előítéletnek...de no problemo, elfér az arcomon... -
parandroid
félisten
válasz
CPT.Pirk #4933 üzenetére
Az off részre: egyrészt nem értem a kirohanást, ha valóban arra írtad, amire vélem, hogy írtad (a szerverszekrény áttelepítés megoldására), másrészt fölöslegesen vulgárisnak találom a szóhasználatot, harmadrészt szerintem kevered az avatarokat, így rosszul jött át a dolog, nem az kapta a virtuális taslit, akinek szántad.
p
-
Thulcandra
senior tag
-
Pala
veterán
válasz
CPT.Pirk #572 üzenetére
tudom, meg az ecdl-nek elvileg nem is az lenne a célja, hogy rendszergazdákat képezzen..se az, hogy perfekt programozónak...de azért az ember, ha már használ egy eszközt, legalább legyen fogalma alapvető dolgokról.
Tobey: én is így vagyok vele...illetve nekem nincs ecdl-em, de nem érzem magam kevesebbnek tőle, mert sokkal többet tudok, mint egy ecdl-estöbbnyire én is teljesen magamtól tanultam...oprendszert telepíteni, beállítani, és formázni is...a rendszert is magam ismertem meg...ha valahol hibát követtem el,akkor tanultam belőle, legalábbis úgy érzem. Ha valamit elcsesztem, akkor utána tudtam, hogy azt nem szabad és utánanéztem mit kellett volna tennem helyette és hogy hol rontottam el. Mondjuk ehhez kellett az, hogy valamennyire érdekelt is amit csináltam.
Vannak dolgok, amikhez most sem nagyon értek a számtechen belül, de nem is élem meg hiányként őket, mert sosincs rájuk szükségem (ha mégis lenne, akkor meg magamtól megtanulnám).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest