Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14176) tserrof77 válasza True (#14175) üzenetére


tserrof77
senior tag

Hát igen. Erről nekem is eszembe jut hasonló szitu:

Alapszitu: Tábla szerint 5-ig vagyok nyitva, de ugye jó sztahanovistaként (meg hogy egyedül csinálok mindent) rendszeres a túlóra,, még ha zárt ajtók mögött is.

Egyik este már kiütöttem az esti zárást, kinn beszélgetek a bolt előtt unokatesómmal. A két ajtó csukva, a külső rács egyik fele teljesen, másik félig behajtva. Zárva tábla természetesen kinn. Kivételesen fél 6-kor megtettem mindezt, meleg is volt, meg nyűgös is voltam. Srác jön, és nyomul befelé. rács kihajt, külső ajtó kifelé, másik befelé. Itt szóltam utána, hogy az értő olvasást általános iskola 2. osztályában elméletileg megtanították... Értetlenkedve néz..
-Mé, zárva vagytok??
- Á, 2 ajtó becsukva, zárva tábla kifelé, meg rács félig becsukva.. Szerinted? Szaunát készülök nyitni épp :W
- Csak egy cédédévédé kéne.
- Bocs, kassza kiütve, nem tudok adni. Következő sarkon van még egy bolt, ők 6-ig nyitva vannak.
- De csak 1...
- KÖVETKEZŐ SAROK...!!! Őrjöngvefojtogatósesernyőtfeldugóséskinyitvakihúzós emotion

Másik...

Karácsonyi hajtás, este ilyenkor rendszeres túlóra. Szerintem már öreg este (kb 8-9 óra) volt. Rácsok csukva (belülről nem tudom magamra zárni) ajtók csukva. Benn szerelgetek, zene elég hangosan szól. Egyszer csak felnézek, srác ott áll a pult túl oldalán. Hát, a szívem kihagyott egy ütemet...
- Bocs, kérhetnék még mittudoménmicsodát?
- Izé, már ne haragudj.. de.. rács, ajtó, satöbbi??
- Hát, láttam, világos van, és be tudtam jönni, hát.. megpróbáltam...
Mákja volt, kassza még nem volt kiütve, így végül is boldogan távozott. Én meg lábon hordtam ki egy fél infarktust...

Itt határoztam el, hogy zárni fogom a külső ajtót... De ez se segített. Pár nap múlva a szó szoros (nem sz@ros, vagy hányatott :DDD ) értelmében rám törte a külső ajtót. Amikor már vagy egy perce cibálta akkor odamentem az ajtóhoz, és az üvegen keresztül mutattam, hogy ZÁRVA tábla vazz, meg mutattam az órát a bal csuklómon hogy I.J B.M. De hallottam, hogy kiabál, hogy "csakaztakaromkérdeznihogymennyiazezmegazmegizéhozé" Ekkor jobbra mutattam, a nyitvatartást mutató táblát és visszaballagtam szerelni a pult mögé. A fószer izomból bevágta a rácsot és elviharzott. Ilyenkor az anyós mértékegysége jut az eszembe... MEGAQRVAANYÁD...

Szóval, tényleg nagy az isten állatkertje. Csak.. nem ez a baj.. alacsony a kerítés...

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.