Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10382) liver


liver
tag

Hát ma nagyon nagy műsor volt nálunk....
1 hete hoztak egy asus notit,amit nem lehetett tölteni,mert a töltésvezérlő akármije tönkrement(a noti szervizeléséhez csak alap szinten értek),legalábbis mi erre gondoltunk.
A noti 4éves volt kb 50 ezer forintot érhetett működő állapotban.
Mi már akkor is mondtuk,hogy a javítást nem kéne erőltetni,mert gazdaságtalan a javítása MINIMUM 30 ezer forintba fog fájni.Még is az lett a vége,hogy javítsuk meg,mert nekik most nincsen pénzük új notebookra.Rendben de én ragaszkodtam hozzá,hogy először egy hibafeltárást csinálunk és utána visszaszólunk,hogy mi a helyzet.Munkalap kitölt,ügyfél el.
Másnap kolléga szétkapja a notit és bizony ez komoly hiba ezzel ő sajna nem tud mit kezdeni.Nem baj van egy ismerős aki jobban ért ehhez mint mi és neki alkatrésze is van.
Megnézi ő is és nettó 32 ezerért tudja orvosolni a problémát.Oké!
Felhívom a hölgyet,hogy nettó 38 ezerbe kerül a javítás(mert ugye nekünk is élni kell valamiből).Azt kérdezi,a hölgy,hogy mit jelent a nettó,ezt én elmagyarázom de itt nem fejtem ki :DDD
Áldását adja,hogy javítsuk.
Eltelik 3 nap,ma felhívom a hölgyet,hogy kész a noti lehet érte jönni,38 nettó lesz!
-38 nettó???Azt mondta,hogy maximum bruttó 30 ezer forintba fog kerülni?
-Én?Mikor mondtam ilyet?
-Hát amikor bevittem a notebookot javítani.
-Az egy körülbelüli ár volt és minimum 30ezer,de lényegtelen,mert 3napja beszéltünk és mondtam,hogy nettó 38 ezer lesz!
-Ön engem nem hívott!De nem fogok telefonon vitatkozni(telefon "lecsap")

Pár óra múlva bejön a férjével és habzó szájjal neki állnak,hogy ők most rögtön elviszik a notit,úgy ahogy van nem kérik a javítást(a noti már persze meg van javítva).
Ezen a ponton egy kicsit elbizonytalanodtam,mert a pult alatt van egy "önvédelmi eszköz",de lélegeztem egy mélyet és a nehezebb utat választottam.
30 perces vita után,arra jutottunk,hogy most nem de hétfőn elviszik a notit,addigra "rontsuk vissza".Vásárlók könyvébe is beleírtak,amin majd jókat fogok röhögni pár év múlva,de most még nem tudok...ez az élmény még túl friss....Ma se fiatalodtam.
Szóval ma simán buktunk 32ezer pénzt :(

"Próbáltad ki-kapcsolni,be-kapcsolni?Akkor világít az oldalán a gomb?Nem!Akkor be kéne kapcsolni":-)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.