Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Polarstar

nagyúr

válasz Lami66 #223355 üzenetére

Van benne valami.
    Egy: számukra ez a "valamihez hasonló" szerkezetek annak a kockázatát rejtik, hogy nem biztos, meg lehet szerelni gazdaságosan. Nincs alkatrész, illetve a beállítás eltérhet az orosz, ejrópai, japcsi szerkezetektől.
    Megértem, hogy hozzá sem kezdenek, ha ezek az alkatrészek pl nem hozzáférhetőek. Szétszerelni és összerakni sorrend szerint történik, erre vannak gyártói útmutatók. Jobb érdeklő órás szerintem megszerezheti ezeket japán, német, franci, svájci, orosz gyártóktól... De egy kínainál hogy deríted ki? Biztos hogy az van benne, amit állít a "gyártó"?

De ott van a másik - részemről pl..
    Mi a szarért vegyek egy kopipészt vagy csak simán un-csi lutri órát, hogy ezen nyerészkedjenek vidáman?
    Vannak klasszabb, érdekesebb órák is a piacon. Jobb és érdekesebb microbrandek akik rendes szerviz lehetőségeket tudnak felmutatni.

Én személy szerint szóba sem állok olyan "csodás trendi gyártókkal, akik hanyagul "automatic" "quartz"-ként említik a belső részt." Hajdan jó nevű gyártók is ködösítenek manapság. Csak pislogok, hogy pár gyártó milyen tulajdonosi körben tolja már ma. Cornavin pl...

[ Szerkesztve ]

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés