- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lami66 #223355 üzenetére
Van benne valami.
Egy: számukra ez a "valamihez hasonló" szerkezetek annak a kockázatát rejtik, hogy nem biztos, meg lehet szerelni gazdaságosan. Nincs alkatrész, illetve a beállítás eltérhet az orosz, ejrópai, japcsi szerkezetektől.
Megértem, hogy hozzá sem kezdenek, ha ezek az alkatrészek pl nem hozzáférhetőek. Szétszerelni és összerakni sorrend szerint történik, erre vannak gyártói útmutatók. Jobb érdeklő órás szerintem megszerezheti ezeket japán, német, franci, svájci, orosz gyártóktól... De egy kínainál hogy deríted ki? Biztos hogy az van benne, amit állít a "gyártó"?De ott van a másik - részemről pl..
Mi a szarért vegyek egy kopipészt vagy csak simán un-csi lutri órát, hogy ezen nyerészkedjenek vidáman?
Vannak klasszabb, érdekesebb órák is a piacon. Jobb és érdekesebb microbrandek akik rendes szerviz lehetőségeket tudnak felmutatni.Én személy szerint szóba sem állok olyan "csodás trendi gyártókkal, akik hanyagul "automatic" "quartz"-ként említik a belső részt." Hajdan jó nevű gyártók is ködösítenek manapság. Csak pislogok, hogy pár gyártó milyen tulajdonosi körben tolja már ma. Cornavin pl...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest