Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby646
csendes tag
válasz Dyrtyho #185123 üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszod, én is bízok a Casio-ban, az első órám 8 év után is hibátlanul működött pedig nagyjából 14-15 ezer ft-ért vettem. A mostani is szépen teszi a dolgát.
Viszont a kérdésem inkább arra irányulna, hogy ez a márka nagyjából hol helyezkedik el mondjuk a Casio-hoz képest. Érdemes-e ezt választani a Casio helyett, melyik lehet a minőségibb? Sajnos nincs sok infó ezzel a márkával kapcsolatosan, nyilván nem terjedt el annyira, legalábbis hazai szinten.
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz Dyrtyho #185123 üzenetére
kb értékén vetted
kis trend marker árazás
szerintem ugyanaz az óra
1 nem értem a számok kissé mások, de az ár ugyanaz
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
-
csabulaxi
senior tag
válasz Dyrtyho #185623 üzenetére
sajnállak, ismerek, sőt a családban is van ilyen mentalitású ember aki csak úgy vásárol, hogy minnél nagyobb engedmény legyen az árból.
nem az áru szépségét, jóságát nézi, okoz neki örömöt, hanem , hogy azt hiszi milyen jól járt, de sajnos nem ez a helyzet, sok lomot kacatot megvesz, szerintem nincsenek csodák
azt kell venni ami örömet okoz a rászánható pénzért"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz Dyrtyho #186253 üzenetére
CASIO G-shock Team Land Cruiser TOYOTA AUTO BODY MODEL Paris-Dakar G-9000TLC-4JR
van volt rendes komoly óra is (2011)
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
-
-
fagyalllo
őstag
válasz Dyrtyho #188357 üzenetére
A Swatch órákra jellemző, hogy nem lehet megbontani a tokot. Javítani amúgy se lenne gazdaságos, cserélni pedig nem lehet a szerkezetet. Illetve vannak olyan kvarc szerkezetek, amik szintén nem bonthatók roncsolás nélkül, svájciaknál klasszikus példa a G10 stopper, de azt csak az olcsón gyárthatóság indokolja, nincs abban semmi hadititok.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Mercutio_
félisten
-
őstag
válasz Dyrtyho #192094 üzenetére
Hirtelen felindulásból vettem (túl olcsón adták). Tetszett az óra, a sötét számlap és a fehér mutatók. Sajnos a többi részével nem tudtam megbarátkozni. Nekem a letisztult, egyszerű számlapok jönnek be, max. három mutatóval. Itt a mostani órám, erről már jobban látod, mennyivel másabb stílus. Még ez sem tökéletes, mert fehér számlapra inkább fekete mutatókat és indexeket szeretnék, vagy fekete számlapon fehér mutatók.
[ Szerkesztve ]
-
-
titán
válasz Dyrtyho #197337 üzenetére
1. Minden óra divattermék, tehát ahol azt mondták, hogy nem, ott hazudtak
2. A "bmw" óra az marketingóra. Ha nincs bmwd, de minden vágyad, hogy úgy tűnj, hogy van, akkor pont jó. Ha van bmwd, és nem bontószökevény, akkor mit akarsz egy ilyennel?
3. Az icewatch a swatch group játékórája. Ha nem zavar ez a tudat, akkor hajrá. Ha eddig nem tudtad, és azért nem zavart, akkor most már tudod
4. Tulajdonképpen minden óra árát és értékét az határozza meg, hogy mennyit hajlandó adni érte a piac. Ha te hajlandó vagy kifizetni az árát, akkor hajrá, tulajdonképpen semmi olyan objektív dolog nincs, ami miatt ne lehetne megvenni.evDirect villanyautós töltőhálózat
-
őstag
EFR-547L-1A, ebből 3 darab van nekem. >> ne kérdezzétek... igen mindegyiket hordom <<
Hirsch James 22-es szíjjal mindegyik és nyitáskönnyített "békazáras" csatközéppel.A többi órámból csak egy-egy van. Szóval nincs olyan nagy baj nálam.
De ami a lényeg: Azért a nagy szerelem, mert világít a sötétben... Ami egy quartz óránál nálam alap.
Sajnos velem történt olyan, hogy az óradobozból kivettem az órát, felraktam... felvettem az inget, a pulcsit... elmentem moziba és szerettem volna megnézni, hogy a sz*r filmnek mikor lesz már vége... Hát nem tudtam így elsőre... mert az óra számlapja nem világított... semmit sem láttam rajta.... és ezért a telefonnal(!!!!) világítottam meg
Érteeed??? Telefonnal!!! Egy órát! Na akkor megfogadtam, hogy soha nem lesz olyan quartz órám, amit napoztatni kell ahhoz, hogy a sötétben úgy ahogy látszódjon rajta az idő... elvégre az óra szerepe, hogy mutassa... hány óra van.
Na az 547-es pontosan erre való. Egy szép szíjjal mindig mutatja, hogy hány óra van. A legtöbbet ezt hordom és véletlenek sorozata, hogy három van belőle nálam.. nem volt szándékos.
A Hirsch szíjak egyébként is ajánlatosak, ha mindennaposabb használatra szeretnél bőrt' használni.Meliora sunt bono inimica
-
Deskdiver
senior tag
Mindegyik jó választás ha neked tetszik, de ha nekem kellene választani akkor a második Casio-ra voksolnék. Kevésbé sűrű a számlapja és egy hozzá való szíjjal nagyon jól mutatna. A Casio az meg Casio. Jó minőségű, megbízható órákat csinálnak olcsón.
(#197341) alphaville
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
őstag
válasz Dyrtyho #200652 üzenetére
"Szerviz nem igazan erdekes, mert ez quartz."
Ettől teljesen független ez: "De amugy ne adj erte penzt, foleg ne ennyit!"Egy ilyen órát nem lehet megindokolni. Ha tetszik a BMW-s design akkor vedd meg, pont. Csak tudd hogy a 44e forintból 40e a BMW, és négyezer a játékóra amit becsomagoltak.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
hallador
addikt
válasz Dyrtyho #200652 üzenetére
Azért a Casio letett valamit az asztalra az elmúlt 40 évben. Az Icewatch meg, nem tudom Te hallottál már róla amúgy, mert ugye a Casio neked is csípőből eszedbe jutott, ez nem azért van, mert quartz óra, hanem azért mert a quartz óra fogalma nagyon sokáig a Casio jelentette, ez nem véletlenül van, nem azért mert "csak" casio, hanem mert fillérekért, sokszor több évtizeden működnek, amire annyira nem alkalms egy mechanikus óra, már csak azért sem, mert adott időnként karban kell tartani különben megállt, romlik az minősége stb, ameddig egy tisztességes kondenzátoros quartz (Casio, Citizen, Seiko) 10 évig is "elketyeg" anélkül, hogy hozzá kellene nyúlni.
Itt az én példám Most már van egy Casio db-31-em 25 éves, és egy g2800-am is az csak 11 éves. Szívesebben hordom mostanában mint a 60 éves Marvin-t vagy a majdnem 50 éves Seiko-t.Én nem lennék benne biztos, hogy egy 2007-ben alapított óramárka ami abból jött létre, hogy Kína egyik bolhapiacából vásárolta fel az órákat, Belgiumba exportálták, és elkezdték árulni 30 - 50 $-rt, ami mostmár a márka érték miatt 70$ környékéről indul, felvenné a versenyt bármilyen szempontból, akár a Casio-val is.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xbox Series X|S
- Vallás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest