Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
-
shaman101
csendes tag
-
Quartz51
tag
válasz shaman101 #251939 üzenetére
Az alsó polcos azt jelenti, hogy olcsó. NOS darabokat, dobozzal, körítéssel most is lehet találni 300€ körül. Egyáltalán nem leszólni akarom, mert nagyon jópofa, szerethető órák, de különösebben nem értékesek. Ha valakinek vintage óra kell napi használatra, akkor tökéletes. Ezért szerintem nincs jelentősége, hogy legó vagy sem, ha tetszik, hordani kell és ennyi.
-
-
őstag
válasz shaman101 #245485 üzenetére
Nem vagyok kimondottan árszakértő, ezért nem is mondok konkrét összeget. Mindössze az óra pontosabb pozicionálása okán írok, mert a felvezetésed erősen marketingesre sikerült (próbálod értékesebbnek beállítani mint ami).
"ritka oceanus óra" Hazánkban bármelyik Oceanusra igaz, hogy ritka, mert nem egy dömping márka. De kb. 5000 féle órára rá lehet mondani, hogy ritka. A 0-200 ezer ft közötti óráknál inkább az számít jónak ha egy modell nem ritka, mert az legalább azt mutatja, hogy valamennyire sikeres. A többtízmilliós óráknál már értéknövelő, ha ritka. Amennyiben ez a "ritka" a ritka módon lelakott állapotra utal, akkor tényleg ritka.
"a tok teljesen vállalható" ....(nagy sóhaj)....végülis... csak kellő távolságból kell nézni.
Engedelmeddel kicsit kinagyítom ezt a "teljesen vállalható" tokot:
Hogy sértődés ne essék, ezért inkább nevezzük ezt "egyedileg textúrázott felület"-nek, így nem annyira mellbevágó a megfogalmazás. Külön kiemelném a fűrészfogasra mintázott tokfül élet.
Kicsit rákerestem erre a modellre. Mivel elég régi, már csak használt állapotban árulgatják elvétve. Találtam egyet [kép] (már eladták), szép állapotban, dobozzal, 1 év garival 90 Euroért. A tiedéhez se doboz, se garancia, és az állapota is sokat ront az eladási esélyeken. Ez alapján már be tudod árazni. Én nem tudom, mennyi lehet az az ár amiért valaki egy ilyen állapotban levő órát szeretne hordani. Műhelybe, melós órának talán, mert ennek az órának már mindegy. Kár érte, mert egy Oceanus nem ilyen sorsot érdemel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest