Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
üzenetére
Jó nektek, hogy nem zavar a lünetta így. Én biztos cserélném azt is. Két okból. Egyrészt én vigyázok a dolgaimra, így sosem laknám le az órát, főleg ennyire. Másrészt ezt nem én koptattam el, így nem jelente semmi többlet értéket, hogy csúnya. Akkor már legyen teljesen újszerű és felújított, így nulláról indulna nálam. Az akkut is cserélném, ahogy írták előttem. Akkor később nem kellene újra megbontani.
Engem sajnos taszítanak a nem vigyázott órák és csak az jut eszembe, hogy mennyi többlet költség a rendbehozatal. Természetesen nem erre az órára gondolok most, mert aránylag jó állapotban van, de sok lelakott értéktelen vacak van a Facebookon. Főleg jellemzően az olcsó kategóriások.
-
heartdown
csendes újonc
Sziasztok!
Mit gondoltok erről az óráról?
Elsősorban az általános anyagminőségre lennék kíváncsi. A szerkezet nem ismeretlen, az, hogy kinek mi tetszik az pedig szubjektív.
Ha van a márkával kapcsolatban valamilyen tapasztalat az is érdekel. -
törölt tag
válasz
BloodRay
üzenetére
Szerintem is szuper kis ketyegő. Bár a mai malomkerék divatnak nem felel meg a 40 mm-es átmérőjével. Van valami megkapó abban, hogy szemlátomást nem kímélték mégis egész jó formában van. Ez a cikk jut róla eszembe.
Az akku egész jó állapotban lehet, Berlinből jött, kb. 5 napig volt egy doboz sötétjében és nem kezdett ugrálni a másodperc mutató. Ez bizalomra ad okot, persze majd kipróbálom, hogy mennyi is a járástartaléka.
@mriya@: az akksi, ahogy fentebb írtam szerintem kielégítő állapotú. Egy ideig a lünetta betét cserén gondolkodtam, de akkor már nem lenne ilyen egyedi a megjelenése. Így marad az üvegcsere. -
darvak
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok jó ár/érték arányú tropical szíjat ajánlani?
Előre is köszönöm.

-
tomsolo
addikt
válasz
Polarstar
üzenetére
"The MUFF Diving Watch is for the original professional with its distinct deep white textured dial and luminous hands this watch is not for the faint hearted. The Blonde MUFF watch has a high endurance soft white rubber strap, a uni-directional rotating bezel, a date window and a screw down crown for water-resistance to 10atms (330ft). The weight of the solid stainless steel head combined with the soft rubber strap gives MUFF Diving a new meaning; wear it if you dare."
-
No.01
addikt
Az hozzaertoktol kerdeznem, hogy hivatalosan mikortol elerhetoek az uj Prospex Speedtimerek (SSC813) es az Astronok (SSJ005)? Alegtobb helyen annyit latni, hogy elorendelheto, de, hogy mikortol lehet majd kapni az nem tiszta...
-
zoarden
tag
válasz
zoarden
üzenetére
Indokolatlan órafotózás*/megjelenítés
- visszatekintő II.Les Champs de Pierres et Cascades d'Augerolles tája
a környezet (telefonnal nem igazán tudtam egyszerre jól fotózni az órát és a hátteret):*a feleségem mosolyog rajtam, ha elkezdem ilyen helyeken az órát fotózni

-
Empsepo
senior tag
Őszintén órákról: [link]
Watch de Luxe bemutatása és Mont Blanc órák bemutatása.
-
@mriya@
őstag
válasz
hallador
üzenetére
Én biztosan a 2801-es szerkezetet választanám, de ha a nekem tetsző óra csak 2609-essel volna elérhető, akkor megalkudnék.
Döntsd el, melyik óra tetszik jobban, és válaszd azt!
Az üvegre tudsz vigyázni, a szerkezetek pontossága pedig nem mérvadó a kézihúzós (koronazár mentes) karórák esetében.
-
hallador
addikt
Sziasztok,
Lenne egy olyan kérdésem, aki vágja ezt, hogy a Poljot/Vostok 2609 és egy ETA 2801 között minőségben mennyi különbség van? Abból indulok ki, hogy ma is nagyon sok Raketa és hasonló óra ketyeg.
Én újonnan vennék most egy Poljot Internationalt, de egy Junghans Max Bill Handaufzug-al összehasonlítva a Poljot zafírüveges. A Max Bill nem, a Max Biil-ben ETA 2801 van.
Szerintetek, reális döntés lehet egy ETA 2801-el szemben egy Poljot?
Az ETA 28800 féllengés számmal, ameddig a poljot 2609 21600-al. Tehát az Eta pontosabb.
Az ETA-t 1983-ban ameddig a 2609-et 1966-ban mutatták be majdnem 20 év van közöttük.Van valakinek tapasztalata a 2609-el?
Persze az óra új, azaz nem egy 70's évekbeli szerkezet, hanem új.
Köszönöm a segítségetek.
-
Nem kicsit drágák! Nálam nem értek el vásárlási lázat.
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
a tribusnál 70%-os black friday van mindenre- cserébe alig már elvinni való
-
ricsik
őstag
válasz
nebancsa
üzenetére
Érdekes, hogy amennyire a panda tetszik, olyannyira nem tetszik a sötét számlapos.
Én is úgy gondolkodtam, hogy tudásához képest 900 dodó drága, márkán belül is.
Tiédnek mi a száma? Nem néztem nagyítóval, de ez ugyanaz mint amit linkeltem (AV0031-59A), csak zafírral? Amúgy gratula, neked is, szép óra. -
Keil Walker
aktív tag
-
Peddy789
őstag
Christopher Ward szokott black friday akciot tolni?
Melyik jobb markak szoktak meg akciozni az 500-2000 euros kategoriaban? -
Spet
addikt
válasz
Keil Walker
üzenetére
Az eredeti szerkezetet Poljot Strela 3017-nek nem pedig Venus 3017-nek hívták.
Bár tény és való köze van a Venus szerkezethez, mégpedig a Venus 150-et másolták az oroszok.
-
nebancsa
senior tag
válasz
ricsik
üzenetére
Kicsit én is dicsekedjek

Azt nézzük több mint 10 éves model újra kiadása és csak 2100 példány lesz, így már nem is olyan vészes az áremelkedés. Azért pár száz dollárral lehetne kevesebb. Főleg hogy a citizenen belül a többi modellnél, pl. az ugyan ilyen szerkezettel szerelt bullhead-nál is drágább. (Nálam a fehér zafír, a tián nem az.)
-
@mriya@
őstag
válasz
Keil Walker
üzenetére
Már ebben is kínai szerkezet van?!
-
fattyu
veterán
válasz
Keil Walker
üzenetére
óóó ez szép.
Kár hogy pici.
-
ricsik
őstag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Nyilván látom a különbségeket, de ezek csak kicsi reszelgetések, attól még nagyon hasonlóak. Volt egy másik LE is, az is hasonló, de ott már markánsabbak a különbségek, pl nem integrált a szíja stb... [link] . A trükközés annyi szerintem, hogy 600 helyett el lehetne adni 750ért mindjuk, de ha rátolnak egy LE bélyeget már 900 sem sok érte. Nem ismerős a szitu?
. Seiko is ugyan ezt csinálja. -
Fall-N
veterán
válasz
Veron
üzenetére
Azért vigyázzunk a saját werk kijelentéssel. Viktorék csináltak videót arról, hogy a nagy gyártók is szivesen kummantják rá a módosított ETA-ra, hogy saját fejlesztésű.
Lehet a Yema is inkább valami OEM kínai lesz. Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy rossz is attól, csak lehet ezért olcsó és (gondolom) megbízható. Azt kevésbe tudom elhinni, hogy a franciák nulláról terveztek egy werket. Persze elképzelhető, de az nem kevés költség és náluk mikor térülne meg? Nem egy Rolex méretű és büdzséjű cég. Nagyságrendileg nagyobb gyártók is szívesebben vesznek kész szerkezetet fejlesztés helyett.
-
Fall-N
veterán
válasz
Magnum_
üzenetére
Meg lehetne oldani, de ahogy fagyallo kolléga is írta, nem éri meg szívni vele. Pár órás vállal ilyet, aki mazohista. De persze nem azért mert olcsóbb lenne a cserénél, hanem például nem kell kiszedni a helyéről az üveget. Persze normális tok kialakításnál nem nagy probléma a dolog.
Én személy szerint ha túl karcos egyből cseréltetném zafírra. (Igen arra
). -
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
válasz
Veron
üzenetére
azért olcsó, mert kínai a gyártás (valószínűleg) - hiába francia a tervezés és összeszerelés
(... és még így is 4 év és 3 millió euro kellett nekik ehhez.)"YEMA it makes more financial sense to partner with French, Swiss and Asian components suppliers while completing the final assembly in our workshops"'
-
Veron
addikt
válasz
tomsolo
üzenetére
Úgy érzem meg lettem szólítva.
Szóval a linkelt Yema órában a cal. 2000 in house werk ketyeg. Ezt a kickstarteren 400-500 euróért kínálja a gyártó, ami nekem in house-hoz képest olcsó.
A kis darabszám alatt nem manufakturális gyártásmódot értettem, hanem azt, hogy a franciák nagyságrendekkel kevesebb órát adnak el, mint pl. a Seiko. És mivel nem tudok arról, hogy rendelkezésre bocsátanák a werket tokozók számára, ezért meglátásom szerint így kis darabszámban gyártott szerkezetekről beszélhetünk.
Utóbbi azért fontos, mert ha nem annyira elterjedt és ismert, akkor az órások talán kevésbé ismerhetik. -
@mriya@
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én szappanos vízzel, fogkefével szoktam.
Még soha, semmi baja nem lett.
-
SOAD19
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mondjuk egy puhább sörtéjű fogkefével? De szerintem körömkefével se nagyon tudod megsérteni, ha érzéssel csinálod.

-
Empsepo
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Talán inkább egy puha fogkefe
-
Rigormortiis
veterán
Mivel érdemes letisztítani az erősen szennyezett g-shockomat? Árthat, ha körömkefével nekiesek?
-
b4zsi-
őstag
fagyalllo
Megvan még a Seiko SUN025P1 órád?
Az elmúlt években elvoltam a SKX007-el, de mindig visszatérő gondolatmenet ez az óra.
Most csak a fekete változatot látom újonnan elérhetőnek az alábbi honlapon: [link] -
Sziasztok, Ki milyen demagnetizálót használ? Be akarok szerezni valamilyet, nem tudom melyik éri meg a pénzét. Köszi előre is
-
csabulaxi
senior tag
"Citizen Series Eight" 870 Mechanical Limited Modell NA1002-15W

Ezenkívül fel van szerelve az újonnan kifejlesztett „Caliber 0950” mechanikus szerkezettel. A "2-es típusú mágneses ellenállás" megakadályozhatja az okostelefonok és táblagépek által kibocsátott mágneses erő hatását az óra pontosságára.
-
dzsi23
addikt
válasz
hoffman_
üzenetére
Szerintem nem nagyon más; méretben szinte ugyanaz, szerintem minőségben is hozza azt a szintet, és a stílus is kb. ugyanaz, csak megfejelték egy járástartalék-jelzővel és 2 római számmal, ami nekem bejön, neked nem... felejtős.
A járástartalék-jelző nekem sem hiányozna. -
válasz
Veron
üzenetére
Van szerviz a Yemának. És kapható hozzá alkatrész. Mellesleg kétlem, hogy szutyok lenne. Az új orosz szerkezetek azok! De ez nem. Cseh Priimnek is van saját szerkezete. Az sem szutyok.
Osztrákoknál is van saját szerkezetes óra. Az sem szutyok.
Becsei is saját szerkezetes. Az sem szutyok.
Még valami?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
fagyalllo
üzenetére
köszi! ő még eléggé egy hullámhossz, megnézem.
dzsi23: thx, ő már nagyon más, római szám nálam nagyon nem működik sajna. plusz Seiko-t keresek, megpecsételték a sorsom. néztem régebben Star-okat, de a második Seikom óta rájöttem, hogy nekem más órám nem lesz. max egy PO

-
hoffman_
nagyúr
válasz
fagyalllo
üzenetére
na nem mintha olyan sok zafíros órám lenne. pont ezért kell hiányolnom

más: egy öltönyórát még valamikor szeretnék. most akadtam bele az SARB033-be, de már nem nagyon kapni, ahogy látom. Seiko vonalon hasonlót tudnátok mondani, utóbbi megadja az árat is nagyjából. igazából vintage is lehet, új is, automata vagy kézihúzós, ez a design az, ami fontos. ha nem bőr, az se gond, úgyis átraknám, ahhoz azért passzoljon.
ui.: ha nem vintage akkor jó lenne, ha látnám a szerkezet és nem fém hátlap takarná.
tipp valakinek?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bocs!
Blonde MUFF
- visszatekintő II.