Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
szivarvég #189649 üzenetére
Nem ilyen egyszerű, a 4R szerkezeten magasabban vannak a mutatók, pl. az SKX007-ben is csak úgy fér el, ha a gyári sík üveget belül is domború zafírra cserélik. A tengelyt is bele kell valahogy faragni a tokba...
Szerintem ne piszkáld a 7S26-ot, jó az, kicsit meglengeted, beállítod és jár.
A kinézett zafír csak kívül domború, alatta nincs több hely, ráadásul a kialakítása miatt torzítja is a számlapot. -
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #189647 üzenetére
Vidám kis számlap, jól tetted! Ez az arany-fehér nagyon klasszikus-elegáns, ahogy Sungoo mondja, főleg egy bőrszíjjal.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #189639 üzenetére
"alkatrészt" mi sem adunk el beépítés nélkül.
-
gipsztigris
addikt
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
@mriya@ #189636 üzenetére
Elfogadom, h drága a munka, nekem elég lett volna az alkatrész - helyére tolni nekem is sikerült volna, semmi baja nem volt az órának ezt leszámítva. De mivel monopolhelyzetben vannak alkatrész rendelés terén, legfeljebb írhatok a gyárnak, h lécci lécci lécci. Mint ahogyan az Innovámhoz sem tudok felhajtani egy km/h jeladót, pedig milliószámra gyártják ezt a Honda típust.
-
evo87
őstag
válasz
gipsztigris #189632 üzenetére
nagyon f@sza...gyönyörű. Korábban én is rá voltam gerjedve erre a modellre.
-
apuc
őstag
válasz
csodás
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #189634 üzenetére
Sajnos a javítás sok esetben többe kerül, mint maga a termék új korában.
Ezt vagy elfogadja a megrendelő, vagy úgy tesz, mint te.
Nejem is sok esetben felhívja a kuncsaftok figyelmét, hogy a javítás árából már egy új ruhadarabot is vehetnének, de sok esetben mégsem így döntenek.
De amit hoznak javítani, azt csaknem minden esetben el is vállalják, függetlenül attól, hol volt megvásárolva.
Maximum akkor küldik el a megrendelőt, ha nem tudnak valamihez "alkatrészt" szerezni, vagy nincs megfelelő gépük.
De akkor átküldik egy másik szolgáltatóhoz az illetőt. -
válasz
Nagyon szép, le a kalappal!
-
5-ös kezelő
senior tag
Nem érzem jónak azt az üzletpolitikát, ami elhajtja a fizető kuncsaftokat. Én javítanám megfelelő haszon fejében, és mindenki jól járna. Bár sokszor az ember nincs kisegítve a garancia utáni szervizzel sem. Konkrétan a 18 ezer Ft-os, Pólus Center Casio boltjában vásárolt Casio MAR-100 órám esete, ahol a kiesett állítótengelyt tízezer forintért pótolta volna a hivatalos szerviz. Komplett werk kijönne belőle kétszer, gondolom. Szóval nem hagytam ott, gazdaságtalannak éreztem /lehúzás/. Azóta nincs rajta korona+tengely. Óraátállításkor macerás egy kicsit, de nem vagyok hajlandó filléres alkatrészért egynapi fizumat odaadni.
-
gipsztigris
addikt
Ez az óra tipikus példája annak, hogy a gyári renderelt képek egy semmitmondó óra látszatát keltik, de élőben pedig egy gyönyörű órával találkozhatunk!
Timecenter fórumtárs "topikkedvezményével" belefért az engedélyezett keretbe, és két nyugdíjba vonuló kollégát tudunk megajándékozni ezekkel Citizen NJ0010-55L órákkal.
Vegyes érzelmekkel vártam a futárt, de kibontás után már nem voltak kétségeim, hogy elnyeri-e majd a kollégáim tetszését. -
Nekton
aktív tag
válasz
fagyalllo #189609 üzenetére
Sorry! Igen! Az a kisebb, számomra jobb méret.
Azért valaki tényleg megvehetné. Pontos, megbízható jószág. Az enyém 83-óta ketyeg megbízhatóan.
Ami a linkelt példányban érdekes, hogy az 87-es, és a számlapja, mutatói olyanok, mintha újak lennének. Az enyémnek meg sötétek a lume festett indexei.
-
gipsztigris
addikt
válasz
redzsi #189626 üzenetére
Magyarországon nem kapható,FB csoportban a legutóbbi fémszíjas szinte újonnan 109 eFt-ért kelt el. .....mondjuk, nem árulta sokáig az illető, azt hiszem talán egy fél óra alatt elkelt.
Sajnos nem hiszek az ilyen csábító áraknak! Ez pont az a határ, ami még hihető és hamar rákap az emberfia. Aztán eltelik a két hónap és rájön, hogy a 300 fontot el is sörözhette volna. Annak legalább van valami haszna.
-
redzsi
senior tag
válasz
gipsztigris #189616 üzenetére
Ennyiért csoda lenne a díszdobos, mondjuk 400 font alatt én nem is láttam még olyat. A szállítási idő valóban magas, nem tudom miért de több helyen is ezt tapasztaltam, vagy már nem is kapható. (firstclasswatches, watches2you, amazon)
.........
Hivatalos angol kiskereskedőnél, díszdobozzal: 579, azért majdnem 300 font (máskor 250) difi nem mindegy.
Egyébként Magyarországon hol és mennyiért kapható a Bulova 96B258? -
TimeCenter
tag
válasz
@mriya@ #189619 üzenetére
A 90-es években volt egy FORD THUNDERBIRD SC autóm. Minden Ford szerviz elhajtott garancia időn belül és azon túl is. Még fizetősbe sem vállalták.Olcsón vettem, de a szervizt én fizettem. Pont ez az analógia. Amíg jó a termék megy a külföldi oldalak sztárolása. Ha meghibásodik megy a szerviz szidása, a forgalmazó savazása.
És a mese,
- hogy megvolt a garanciajegy
- a nagymamám küldte Bécsből
- Japánból küldték egy nyereményjátékon
- itthon vettem kéz alatt ( neppertől
)
- költözéskor elveszett...
Olyan órákra amelyeket sohasem forgalmaztunk.
-
TimeCenter
tag
válasz
schawo #189608 üzenetére
Schawo:
Konkrét a kérdés. Konkrét a válasz.
1. Ha itthoni hivatalos csatornán keresztül történt a vásárlás a szerviz megjavítja a garanciális időn belül díjmentesen, utána térítés fejében. Nyugodtan lehet itthon BULOVA órát venni.
2. Ha a vásárláskor, nem a magyarországi forgalmazó által biztosított és érvényes garanciajegy van a birtokodban a szerviz nem vállalja a garanciális és a garanciális időn túli vásárlást sem.
-
tartlev
csendes tag
Sziasztok,
segítsetek nekem légyszives, hogy mi a neve annak a típusú szíjnak, amelyik egészen az óratokig ér és ívben hajlik rá? Tehát pl ilyen: http://www.kosovalisaat.com/ProductImages/136255/original/puma-pu102461007.jpg. Van ennek külön neve?
Illetve még kérdésem lenne, hogy kaucsuk szíjat hogyan lehet úgy leápolni, hogy ne gyűjtse össze a fehér kis szöszöket, mivel lehetne lekezelni?
Köszi.
-
knoxhu
senior tag
-
redzsi
senior tag
Hátha valakit érdekel: Bulova Moonwatch 289 font
-
TimeCenter
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- MultiPro Go FDP22.130GY
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest