Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
Nem kell tippelni, jelzi a töltöttséget. Szerintem ne erőlködj vele, a folyamatos szinkronizálás próbálkozás hamar le tudja szívni az akkut. rakd ki fényre és jövő héten vidd be a szervizbe, tuti csak beállítási probléma, meg fogják oldani.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz yodamastah #188685 üzenetére
Kezd alakulni, egész jól eltalálták. M-Force 2011 és 2012 óta az első búvár Orienttől, ami tetszik.
Land : Ledes lámpa nem sokat tölt rajta, természetes napfény lenne jó.[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Land
veterán
válasz t_a_m_a_s #188692 üzenetére
Azóta drasztikusabb a helyzet.
Most pl szerinte az idő:08:50, hétfő, 18-a. Éjjel mintha szinkronizált volna RX-re és akkor is elképesztően más időre, dátumra stb állt át. Rányomtam az ellenőrzésre az picivel az ON felett volt, következő nyomásra meg NO-n.
Össze vissza írja az időt és nem órákkal téved, mivel ugye most 15:27 van. Később kimegyek az utcára. Ha nem jó, akkor szerviz, bár nem tudom az 1 év nemzetközi garanciát elfogadják-e itthon, illetve ha meggajdult a szerkezet, akkor javítható vagy csere...Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Radomer
aktív tag
Köszi srácok! Nem gondoltam volna, hogy ennyire pozitív lesz a fogadtatása .
csabulaxi
Már létezik hozzá fém szíj is, de cseppet nem bánom, mert annyira nem szeretem.
rbalint88
Láttam én is sajnos a magassága az órának nem mindenkinek jön be (15mm).
A pontosságára egy szavam se lehet. 3 nap alatt -3mp.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz @mriya@ #188691 üzenetére
Visszakerestem, az a baj hogy 15 másodpercet siet az óra. Lehet, hogy resetelni kellene minden beállítást, nullázni a mutatókat, aztán szinkronizálni. Most pl szép napos idő van, ha most nem vesz jelet akkor sosem...
szerk.: Kivittem az enyémet az udvarra, simán szinkronizált.
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
@mriya@
őstag
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
@mriya@
őstag
válasz yodamastah #188685 üzenetére
Egy jól használható búvár lünettán túl sokat nem lehet variálni!
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
yodamastah
őstag
válasz fagyalllo #186357 üzenetére
Tegnap láttam élőben az új Orient 200m divereket (feketét és kéket). Nem rosssz, nagyon menő a járástartalék kijelző, de összességében semmi extra így elsőre. A csat meg a zár eléggé alap. A kék árnyalata valahogy nem tetszett. Mellette volt a mako II sokkal pofásabb színekben pompázik. A lünetta betét erősen bond seamaster Listaáron nem az igazi, de a skywatches áron már jó
mod: Itt egy WUSról lopott kép. Egész pofás...
[ Szerkesztve ]
-
szivarvég
csendes tag
válasz soetigabor #188668 üzenetére
Gizmoval nálam folyamatban van egy ügy jelenleg. Egy SARB035-öt rendeltem tőle meg, amit PayPalon ki is fizettem. Elvileg postázásra került 22-én (kínai ír lehet), de egyelőre nem tudom követni a csomagot. Az eladó szerint a második státusz után lesz csak meg ez (Post NL a szállító). Levelekre szinte azonnal válaszolt nekem, míg FerNandor kollégát blokkolta (gondolom kérdezett fizetés nélkül). Érkezés valamikor 27 és 5-e között várható szerinte. Nagyon nem izgulok, mert mind az Ebay-on, mind a PayPal-on keresztül vissza tudom szerezni a pénzt, ha nem jön meg a termék, valamin 99,9%-os és az elmúlt 3 hónapban nem volt negatív kommentje. MIután megrendeltem, a készletszám nem csökkent. Gondolom ez azért van, hogy ne vacilálj, hiszen már csak 5 db van, majdnem kifutott a készlet.
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz moordavid #188682 üzenetére
Az biztos, hogy ilyen minőségű Seiko ilyen áron nem lesz több. Ha megnézed a jelenlegi Presage kínálatot, a 6R15 szerkezetet jóval drágább órákba rakják bele, a most kifutók Japánból rendelve, vám után kerülnek annyiba, mint itthon a 4R szerkezetes belépő modellek.
-
titán
válasz soetigabor #188675 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz soetigabor #188675 üzenetére
Mindig csak néhány darabos készletet ír, pedig nyilván több van neki. Általában folyamatosan szokott lenni neki, de nem lehet kiszámítani.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz gipsztigris #188671 üzenetére
Köszi, de a Sea king-re voltam kíváncsi
-
soetigabor
tag
-
Sungoo
addikt
válasz soetigabor #188672 üzenetére
Igaz. Hajrá, hagy gyűljön kis hazánkban a sok szép óra.
-
gipsztigris
addikt
válasz bluemirage #188666 üzenetére
Ez a gyári videó a szériáról, de nem az én órám van rajta. Egyébként tényleg jó kis reklámfilm.
(#188669) Sanyi.mTs
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
fagyalllo
őstag
válasz soetigabor #188668 üzenetére
Pl.: [link]
Érdemes megnézni a korábban eladottakat, a hírek hatására az elmúlt egy napban 26 darabot vettek!- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz gipsztigris #188658 üzenetére
Mi is ennek a típusa?
-
soetigabor
tag
Hol jutnék hozzá legolcsóbban egy Alpinist-hez? Ebayen van esetleg valami bevált eladó? Eddig szóba sem jöhetett ez a modell az ára miatt, de a leállás a frászt hozza rám.
-
őstag
válasz gipsztigris #188633 üzenetére
A kontrasztvarrásos fekete Hirsch-el sokkal jobban néz ki!
A csatot cserélni egy nyitáskönnyített békazáras csatközépre és must have benyomást kelt... nagyon isTaláltam egy jó kis videót is róla.
a sweep-es másodperc odavág és a végtelen a mutató végén
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Land
veterán
Lenne vállalkozó akivel Pesten össze lehetne futni rádiójel vezérelt Citizen ügyében? Katasztrófa amit az óra művel.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
szivarvég
csendes tag
válasz Sungoo #188631 üzenetére
Félig közgazdászként (gazdinfo) az alábbi dolgok jutnak eszembe így hirtelen:
1.) Fogynak még most is, viszont nem úgy mint pár éve, ezért kitolják a meglévő készleteket (jó áron), hogy helyet csináljanak az új termékeknek. (Ami lehet, hogy egy revision lesz, csak kicsit felújítva, drágábban.)
2.) Egyre több órát szerelnek powermatic szerkezettel abban az árkategóriában, ezért kicsit ráncfelvarrnak, hogy kompetitívek maradjanak.
3.) Túl jó lett az árához képest, ezért beszüntetik, hogy a magasabb profittartamú órákat árulják. A régieket azért hagyták eddig, hogy piacot vegyenek.
4.) Akik már megvettek egy-egy darabot, azok nem vesznek még egyet általában (általábanon a hangsúly ). Az új modellek esetleg találhatnak piacot a régebbi vásárlók közül is. -
nagyúr
-
Deskdiver
senior tag
Az 1972-es Oceanographer AKA the Devil Diver idén újra bemutatkozik a Basel-en. 27 napot még csak kibírunk óravásárlás nélkül. Bár nekem nagyon viszket a pénztárcám a VHP-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Blind
kezdő
Csak a hatás kedvéért, csináltam így.
Szép óráink vannak Grat
Annyira szeretem a Bulovát, hogy a Pro Trek PRW-2500T már fel sem veszem .[ Szerkesztve ]
-
-
Deskdiver
senior tag
válasz gipsztigris #188655 üzenetére
Óráikkal nem, de gyakran rendelek tőlük szíjakat. Azok nagyon jó minőségűek és a postázás is nagyon precíz. Mindig van valami kis extra a borítékban, mikrószálas törlőkendő, stiftek, egyéb promó cuccok.
Ha megengeded azért mégis lebeszélnélek az óráról. Eladása nehézkes lehet márpedig van egy halvány megérzésem ,hogy arra a sorsra jutna amikor ez idén megjelenik. -
gipsztigris
addikt
válasz _stick_ #188654 üzenetére
Köszönöm!
Más.
Volt valakinek személyes találkozása Geckota órákkal? Ebbe vagyok szerelmes hetek óta. Most megint lement az ára, szerintem nagyon jó ár, amennyiben nem terheli áfa.
Vajon milyen minőség? Képek és videó alapján bátran bele mernék vágni!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
_stick_
őstag
válasz gipsztigris #188650 üzenetére
Én meg inkább úgy tudom elképzelni, hogy a fém belső részére egy (több) kis patent van rögzítve és megfelelő hely(ken) ki van lyukasztva a szíj. Sztem a ragasztás csak kínozná a bőr felső részét. Csiga?
Amúgy gratula az új órához, nagyon pöpec, főleg a hirsch szíjjal.
-
rbalint88
addikt
válasz gipsztigris #188650 üzenetére
helyes, hogy már nem azt az életet éled
szép ez az óra. csak óóóóóriási.
-
gipsztigris
addikt
válasz vadászcsiga #188648 üzenetére
Ez is igen szép darab!
Remélem, hogy a fém csak esztétikai célokat szolgál, nem pedig az a teherhordó!
Úgy tudnám elképzelni, hogy normál módon el van készítve a vége, majd az acél ráborítva és valahogy rögzítve (mondjuk ragasztással).(#188649) rbalint88
"Előző életemben" kb. 20-25 évvel ezelőtt nem mondtam volna nemet egy hasonló felkérésre.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
rbalint88
addikt
Ekkora csuklóhoz azért gondolom tartozik egy korpusz is. Személyi védelmet, behajtást vállalsz?
-
vadászcsiga
félisten
válasz gipsztigris #188643 üzenetére
-
FerNandor
őstag
válasz fagyalllo #188630 üzenetére
Nem értem ezt én sem... Kezemben lesz a 035 és rendelek egy feketét is ismét. Legyen mindkettőből egy. Én úgy vagyok vele, hogy 50 év múlva is szerintem bőven óra lesz, és nekem nagyon a szívemhez nőtt. Gyönyörű óra és nekem minden szempontból tökéletes.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
BloodRay
veterán
Továbbra is szép darab, főleg fémszíjjal szerintem.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
gipsztigris
addikt
válasz vadászcsiga #188637 üzenetére
Egyelőre nem! Szép nagy, megfelel az ízlésemnek. Már csak egy faxxa bőrszíj kell hozzá. Olyan ami nem is vintage, de nem is túl elegáns.
Egy ilyet néztem ki, mit szólsz hozzá?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
csabulaxi
senior tag
válasz Sungoo #188639 üzenetére
az kell rá
ha fészes dolog, akkor lehet túl van lihegve és egy nullázás lehet megoldja a dolgot
mondjuk nem árt az óvatosság"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
vadászcsiga
félisten
Eladó?
-
titán
Nagyon szép! Nálam a súly miatt kiesett.
-
gipsztigris
addikt
Na, megjöttem.
Bitang egy szerkezet! 276 gramm, ebből 145 gramm a szíj. Lehet kipróbálok rajta egy Engineer II szíjat, mert az "csak" 100 gramm kürüli súllyal bír.
Nagyon tetszik a tokforma, különösen az a kis bemarás a tokfüleken. Feldobtam rá egy Hirsch George szíjat, mintha egy másik óra nézne vissza rám.
Méretei.
Lünetta átmérője:45,5mm
Tok átmérője (kn): 49,5mm
Lug to lug: 50mm
Tok vastagsága: 17mm
Pár kép róla."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
csabulaxi
senior tag
dobom be a kocsi csomagtartójába a sí cuccokat, erre érzek valami furcsát a csuklómon.
repült az órám is, szerencsére a puha síruhára esett
a steinnek megint kicsavarodott egy csavarja a szíjból, pedig kb egy hónapja újra húztam mindegyiket.
nem sokon múlt, hogy nem az aszfalton landolt.bekentem menetrögzítővel, remélem most jó lesz és ha kell oldható is marad
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
fagyalllo
őstag
válasz FerNandor #188629 üzenetére
Nagyon sokáig, 10 évig gyártották, sokat eladtak belőle, nem fog hirtelen megduplázódni az ára. És még az is kérdés, mekkora készletek vannak, pl. 065-öt is lehet még kapni, pedig azt már tavaly elkaszálták.
De olcsóbb nem lesz, az biztos.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
FerNandor
őstag
válasz fagyalllo #188627 üzenetére
Vajon a SARB ára is felértékelődik majd..?
Eladtam a feketémet, most jön helyette a fehér, de így akkor lesz szerintem egy fekete rendelésem is."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Nekton
aktív tag
válasz Deskdiver #188568 üzenetére
Deskdiver! (Sorry a plusz "r"-ért)
A funkció értelme:
Egyrészt prémium termékben nem mutatna jól egy sima precidrive szerkezet.
Másrészt ha évente csak egyszer-kétszer ütődik meg az óra (pl. -3mp) és egyszer-kétszer megfogja a táskacsat (1-2mp), rögtön oda az évi max 5 mp eltérés. Egy mezei kvarcórán ezeket az ütésből, megállásból eredő eltéréseket senki nem veszi észre, mert simán benne marad a tűrésben a pontosság.
Bati77!
Igen, Seiko 9Fxx.
Vadászcsiga és Deskdiver!
Nem. Nem más faxával. Ezeket már végigkísérletezgettem a saját óráimon is. Nem lesz tőlük semmi baja.
(Gyengék a hűtőmágneseid ) Amúgy pl. egy Omega SMP 300m-et nehezebb megfogni mágnessel a lágyvas kalicka miatt. -
FerNandor
őstag
De vajon miért...?
Én most rendeltem meg a 035-öt.Köszi, Szulita.
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
fagyalllo
őstag
A Seiko bejelentette a maradék Mechanical család (SARB017, SARB033, SARB035) és az SBDX017 gyártásának leállítását, most tessenek megrendelni, mert akár hetek alatt kifuthat.
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
Van valakinek ötlete, hogy honnan lehetne szerezni egy Edox Delfin 200m 80030 órához üveget?
-
-
csibor
addikt
Sikerült hozzájutnom egy Casio SGW-450H Ebey mélyéről. Na vagy részben hibás, vagy nagyon béna vagyok. Magasságmérő, légnyomásmérő, hőmérőt nem tudom beállítani. Kézi beállításra nem reagál ( persze ha jól csinálom ) Err ír ki. Leírás alapján ISA előretárolt profilokból dolgozik, de az sem megy. Ha tud valaki valami okosságot, előre is köszönöm szépen.
-
Szulita28
senior tag
válasz gipsztigris #188607 üzenetére
Sztem még mindig a legelső Seaking 300-ad a nyerő
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
titán
Bulovából nekem a 98B212 tetszik még nagyon, csak ott is a súlya, 264 gramm, eszméletlen sok hordani ennyit:
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
BloodRay
veterán
válasz gipsztigris #188610 üzenetére
Persze, rakj csak fel képet majd.
Nekem csak jövő héten szabad majd képet feltöltenem, de akkor rakok majd az egész dobozról is akkor már (ha érdekel valakit ha nem )."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
titán
Nagyon szép, gratulálok!
Már sejtem miért voltál múltkor kibukva, pedig semmi rossz szándék nem volt bennem, csak logikusan átgondoltam a dolgot.
Nem túl nehéz? Ha jól látom 270gr ez az óra.
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Szép darab.
Ez a szíj kényelmes? Marha jól néz ki, főleg a szögletes rész ahol a tokfüllel találkozik."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
nagyúr
Lesz valami órabörze a héten??
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Bazsi101
tag
válasz lomposfarkas #188593 üzenetére
Cape cod, vagy 2 mikron körüli polírpaszta. De ha már gödrös akkor eltart egy darabig mire egyszerű eszközökkel vállalható eredményt kapsz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest