Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
-
gipsztigris
addikt
válasz
alphaville #191498 üzenetére
-
alphaville
aktív tag
válasz
gipsztigris #191491 üzenetére
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
alphaville #191486 üzenetére
Jó lett volna látnom csabulaxi (#191477) posztját és talán érteném is, hogy miről van szó.
-
fagyalllo
őstag
válasz
mbela69 #191487 üzenetére
Alapvetően jó cuccok, én szeretem a Kinetic órámat. Valójában ez az a szerkezet, amivel tényleg rendszeresen foglalkozni kell. Egy sima, vagy fényevő kvarc el van magában, ha nem hordod. Egy mechanikus szerkezet szintén nem károsodik, ha fél évig rá se nézel és a dobozban pihen. Viszont a Kineticet sétáltatni kell, mert csak akkor töltődik az akku, a lemerülés pedig a gyors halálához vezethet.
Nézőpont kérdése, lehet úgy is tekinteni rá, mint ami egyesíti a kvarc és mechanikus szerkezetek előnyeit, azaz hozza a kvarcok pontosságát, de némi lélek is szorult bele, mert törődni, foglalkozni kell vele, hordani és ~10 évente szervizeltetni.
Vagy mindkettő hátrányait hozza, azaz lelketlen kvarc, amiben ráadásul mechanika is van, ami hibalehetőség és a szervizköltségeket is növeli. -
mbela69
csendes tag
T. hozzáértők!
mi a különbség a (seiko kinetic diver) SKA371P1 és a SKA761P1 között? (ha van egyáltalán). más irányú vélemények is érdekelnek erről vagy ezekről az órákról. -
válasz
gipsztigris #191481 üzenetére
És miért nem hord Cuervo i Sobrinos-t? Az kubai gyökerű. Nem telik nekik rá?
-
M.Sanya
újonc
válasz
mbela69 #191472 üzenetére
Fagyallonak köszönd, ő adta nekem is a linket.
Csak egy kérdés (a többiekhez). Hirtelen elkezdtem fém szíjakat nézni hozzá. A tok méretére kerestem (7T86), amire fel is dobott párat a gugli, ami kérdés, hogy ott 7T86-0AA0 van megadva kompatibilitásra, az enyémnek meg 0AC0. Van jelentősége azt utolsó négy karakternek?
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz
gipsztigris #191434 üzenetére
Grat. Nagyon jól eltalálta ezt az órát a Victorinox.
-
gipsztigris
addikt
válasz
alphaville #191458 üzenetére
45 a lünetta átmérője, 48 a tok szélessége (kn).
-
alphaville
aktív tag
válasz
Zsuga!
Mekkora az átmérője?
-
Mercutio_
félisten
Felismeri valaki az új kubai elnök óráját?
-
Empsepo
senior tag
válasz
Az a koronavédő valami parádés.
De amúgy is egyben van a cucc. -
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris #191439 üzenetére
Maverick se volt rossz, de ez bőven túltesz rajta, szép példány!
-
gipsztigris
addikt
-
válasz
Várjunk! Ez a izé hogy marad meg rajta??
-
-Ben-
veterán
válasz
gipsztigris #191444 üzenetére
Nem tudom. Nekem eddig többnyire Casio, Citizen és Orient óráim voltak, de mindegyik nagyon pontosan az indexre „mutatott”, pedig pl. Casio modellekből fordult meg nálam egészen „filléres” darab is. A Tissot az első amelyik viszont törekvést se mutat erre, így ezt szokni kell(ene)...
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #191444 üzenetére
Amúgy pedig nem tök mindegy? :-)
-
Szulita28
senior tag
válasz
gipsztigris #191441 üzenetére
Majd jön a megmondóember, és kapsz
Gratula, frankó kis óra! Én is sokáig nézegettem. -
-Ben-
veterán
válasz
gipsztigris #191441 üzenetére
Engem a Tissot irritál ilyen szempontból.
Hol elé, hol mögé, de pontosan az indexre csak 2-3 részen.
[ Szerkesztve ]
-
Szulita28
senior tag
válasz
Osztán indexre üté-e??
-
gipsztigris
addikt
-
BloodRay
veterán
válasz
Gratulálok, szép darab!
-
válasz
Gratulálok!
-
-
válasz
pulutodurumo #191422 üzenetére
Sportosan elegánsra a Glycine helyett itt a logoban is hasonlító német Elysée.
-
Szulita28
senior tag
Csabulaxi-nak
-
petipetya
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #191430 üzenetére
Egyszóval lelke van, én is ezt tapasztalom most életem első igazi automata órájánál
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
KismAji #191424 üzenetére
Ha tetszik, bátran megveheted. Jó kidolgozás és szerkezet. Nagy általánosságban egy automata óra többe kerül /ár, fenntartás költségei/, és naponta több másodpercet is késhet/siethet. Kényesebb a szerkezet a mechanikai behatásokra is, jobban kell rá vigyázni. Cserébe ad egy nehezen körülírható plusz érzést a tulajdonosának /nem mindenki fogékony rá/. Elemes órák ezzel szemben unalmasan pontosak tudnak lenni, törődést alig igényelnek /elemcserén kívül/ sok éven át, és nem érzékenyek annyira a rázkódásra, ütődésre. Ha nem jön be az srp, valószínűleg gyorsan el tudod passzolni.
-
-
KismAji
tag
Sziasztok,
Sajnálatos módon full retard vagyok órák terén, így némi segítséget szeretnék kérni.
Kinéztem egy Seiko SRP481k1-et és a kérdésem az lenne, hogy mennyire számít ez jó órának.
Itthon már nem lehet kapni, van esetleg olyan külföldi oldal, ahonnan biztonságosan meg lehetne rendelni?Gratis kérdésnek, ha lehet ilyet kérdezni / van erre válasz, melyik a jobb, az automata vagy az elemmel működő óra?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
rbalint88
addikt
válasz
pulutodurumo #191422 üzenetére
képen nagyon tetszik, de élőben még nem találkoztam vele és a héten nem is lesz rá lehetőségem, viszont le kell adni a rendelést. mondhatni kockázatmentes a dolog, de jobb szeretnék olyan óráért szívességet kérni, ami meg is marad. a 700usd-re akciózott fortis cockpit sajnos nem fér bele, pedig ott nem lenne kérdés...
-
rbalint88
addikt
sajnos a certina elfogyott, mire ismerős jön haza usánkából, úgyhogy arra gondoltam, egy fémszíjas skx007k2-t hozzon, ne jöjjön már üres kézzel
tudom, hogy klasszikus darab, de egyébként mi az általános vélemény róla? volt seikom (öröknaptáras kvarc premier), az olyan semmiextra volt, egy orient bambinoban több lélek van. skx007-tel még nem találkoztam élőben, annak azért jobb a "jelenléte", ugye? -
M.Sanya
újonc
válasz
fagyalllo #191388 üzenetére
Kösz a biztatást, már úton is van az óra. Kicsit megijedtem, mikor a DHL küldte az SMS-t, hogy vámolás után ha minden jól megy holnap meg is kapom, de Anglia még benne van a vámunióban, még nem kell vámot fizetnem majd ugye?
Még a brexit előtt volt, mikor utoljára rendeltem valamit Angliából.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
_stick_
őstag
Köszik!
Már rég óta mozgatja a fantáziámat, hogy egy nagyobb búvár óra, hogy mutatna a csuklómon, sztem ez a méret már határeset. Tényleg pöpec darab, a szíjjal nem vagyok kibékülve, sztem a tükrösítést elhagyhatták volna. A kevesebb, több. -
csabulaxi
senior tag
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Itt a kolléga ajánlotta ezt a dutyfreeisland oldalt és kérdezném hogy bár tudom hogy ez nem zafír de mit tudhatunk meg a szerkezetről?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ingatlanos topic!
- Macska topik
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- További aktív témák...
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Használt Stadler Form hideg párásító ingyenes szállítással
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- 2 x Nanoleaf Shapes Triangles Expansion Pack 3 Pack + töltő eladó!
- BASETBL Office Chair eladó Győr-ben! 200 kg teherbirás!
- Új hangfalkábel OFC 2x4 mm2 réz hifi hangszórókábel hangfal vezeték
- Új digitális forrasztó állomás PTC hőfokszabályzós trafó 24V 110W
- Új digitális forrólevegős hőlégfúvó műanyag hegesztő Hotair 959D BGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest