Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gipsztigris #135994 üzenetére
Nekem alapvetően nem tetszenek az ilyen karkötők (más kérdés hogy amit az aliról kézhez kapnál még aznap szétesne).
Kosmonauta is csak azért mert nosztalgikus de valszeg olyat sem vennék. Ha érdekelt volna, már beszereztem volna egy 7 zenés kvarcot. -
szbalogh
addikt
válasz
vadászcsiga #135989 üzenetére
-
Deskdiver
senior tag
válasz
gipsztigris #135994 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
válasz
vadászcsiga #135989 üzenetére
Tudom dizájner óra, de még ez is tetszik nekem.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #135991 üzenetére
Lehet. Találtan egy nem működőt fél milláért.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
alphaville #135931 üzenetére
Nagyon korrekt a tag! Én már üzleteltem vele párszor!A tokot az ukránoktól szokta rendelni vagy legyártassa valami ismerősével.Találkoztan már vele személyesen is és láttam par óráját,szerintem szépen dolgozik!Általában Unitas és molnija szerkezeteket épít be,de mondjuk tőlem két omega zsebest vett amit beakart építeni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ereshkigal #135983 üzenetére
Abból gondoltam hogy akiben van egy kis nosztalgia a LED-es órák iránt, fel sem merül benne hogy miert kell megnyomni.
Ezt meg Deskdiver linkelte először
-
RCTiv
tag
válasz
Ereshkigal #135983 üzenetére
írtam is ettől én is f..tam, de nem para. ha nem világít akkor is egyértelműen órának látszik, én ettől tartottam. de jobb lenne ha folyamatosan világítana ez nem is kérdés.
deskdiver: nagyon hasonló az ízlésünk
-
Ereshkigal
őstag
válasz
vadászcsiga #135980 üzenetére
Nem hiszem, hogy korhoz van ez kötve. Inkább mások az elvárások. Egyébként lehet változna a véleményem, ha egy hétre kölcsönkapnék egy ilyet.
hagel: ennyire nem kell megvédeni szerintem, kicsit furán hangzik, hogy egy óránál az idő mutatása opció.
-
válasz
Ereshkigal #135978 üzenetére
A ledes óra akkor nagyon sokat fogyasztott... ez egy opció, max akkor nézed, mikor nyomod. De szerintem egy gombelemmel sem tartana tart két évig.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
vadászcsiga #135976 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ereshkigal #135978 üzenetére
Nem vagy elég idős, nekem még volt valami hasonló órám anno.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
RCTiv #135972 üzenetére
Grat! Bejövős nekem is. Most viszont meglepődtem, mi az, hogy egy órát nyomkodni kell, hogy mutassa az időt?! Ráadásul baromi hamar kikapcsol. Távoli tervek között szerepelt, de így nálam felejtős.
(Egyébként jó sokat zabálhat az óra, ha még így is elvileg 2 évet bír az elem.)
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #135973 üzenetére
-
RCTiv
tag
válasz
phranxinatra #135971 üzenetére
fogalmam sincs hogyan kell ejteni, én csak "gé"-tek
talán egy hét míg ideért, megmondom őszintén, hogy az irodában csücsült már pár napja mire én benéztem
azt hittem zavaró lesz, hogy nem megy állandóan a kijelző de nem vészes. nem lett belőle karkötő, órának látszik kijelzés nélkül is szerencsére. egy tag heuer ilyet akartam régen nagyon de ez sokkal faxább
-
RCTiv
tag
gratula a sok újtulajnak becsatlakoznék én is, majdnem elfelejtettem
(majd egyszer lövök jobb képeket is) nagyon baba élőben (és közel sem ekkora nagy, pont jó)
egy netes kép mert még megközelítőt sem fogok tudni:
(mondjuk elképzelni sem tudom, hogy lőtte be, hogy még mutassa az időt mert kb. két másodpercig világít
az óraszíj pedig nagyon nagyot üt)
-
veloke
tag
válasz
tabletta #135956 üzenetére
Nézd, azért ezek már nagyon komoly kvarc órák. Én simán bevállalnám, de csakis használtan, és töredék áron. 200 körül megérné nekem egy régi grand seiko, és számomra nem jelent hátrányt, ha kvarc, mert tudom, hogy abból az egyik legjobb. Inkább plusz lenne, mint mínusz. És utána olvastam, tényleg 50 év a szervizciklus....
-
Deskdiver
senior tag
válasz
5-ös kezelő #135954 üzenetére
Fortis-ból neked van mit felcsatolni. Spacematic és a Flieger ha jól tévedek. Az UHF Bulova-t ne vond meg magadtól. Megéri a khm.. árát.
Szerintem megér egy ajtócsapkodást.
-
veloke
tag
válasz
tabletta #135953 üzenetére
Egy forrást találtam, ott 230ezer....
Ennyi pénzért megérheti, ha nagyon tetszik, a minőségén nem fog múlni a dolog, hiszen egy high-end kvarc óráról beszélünk. Az új ára úgy nézem 7-800K, viszont ennyiért már mást vennék.
Szervizhátteret nemtudom, de biztos elbírnak itthon is egy kvarcórával, és úgy tudom ezt 50 évente kell csak szervizeltetni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest