Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kitalaltnev #5446 üzenetére
részvétem
-
CB
senior tag
Ha esetleg az új Foresterhez való alufelni van valakinek 4 darab felesleges eladó, vagy tud valahol eladót, vagy látott valahol eladót, ne késlekedjen szólni!
Méretet egyelőre nem tudok, gondolom kb akkora, mint a korábbi generáció kereke.
Ja, 17"-os érdekelne. Kéne az új téli gumiknak.
A neten találtam Richie Leonardo művésznév által hirdetett felniket, de ezeket inkább hagyjuk.Bocs, nem válasz akart lenni.
-
outsiders
aktív tag
Meglesz, előszőr váltógombot vadászok, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ha ez megjött akkor jön a bőröztetés. Első versenyző egy egész gyárias küllemű darab [link]
Második egy full alu Momo [link] Harmadik egy elvileg eredeti STI váltógomb [link]
A gyári nekem tök fekete, dombornyomottan benne a kulissza kiosztás oszt csókolom. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
kitalaltnev #5431 üzenetére
Nekem is ők csinálták a kormánybőrözést.
A műanyagkormány amúgy is kicsit vékony volt nekem de így bebőrözve pont jó, a tapintási érzetről nem is beszélve...
mod:
outsiders:
Várólista szokott lenni mert sokan járnak hozzá, cserébe a kormány nem egész egy óra alatt megvolt (ha eleve bőrös akkor több kicsit mert le kell bontani a gyári réteget róla).
balage.: Most nézem milyen bika akksit vettél. Baba. Az enyém is 64Ah-s de csak 580A-t tud. Mondjuk az a 47Ah-s eddig amúgy is vicc volt benne nem akksi.
-
CB
senior tag
válasz
outsiders #5429 üzenetére
Az biztos, hogy új bőrözéssel nagyon fel lehet dobni a kocsit. Nekem anno csak a kormányt bőrözték be kecskeméten, hetekig mosolyra görbült a szám, mikor a kocsiba ültem.
Olyan profin nézett ki a varrás, mintha gyári kormány lett volna, új színekkel.
Én arra bíztatlak, hogy itthon nézz szét a cégek között, ha ilyenre adod a fejed, és kiválaszthatod milyen színű bőr, milyen színű cérna legyen a kocsiban. A többit meg rábízhatod a profikra, és pár óra alatt új beltered lehet. -
outsiders
aktív tag
Gondolkodom a beltér feldobásán, egy lengyel cég elég szép aftermarket megoldásokat kínál, angol forester fórumon ajánlottak kifejezetten [link]. Váltószoknya, kézifékszoknya és a könyöktámasz együtt 120 dollár szállítva bőrből, választható szín és varrás. Ennyit még talán meg is ér, van útmutatójuk is, hogyan kell megcsinálni a dolgot hálistennek. Mit gondoltok? Emellé még egy kormánybőrözés és kimaxoltam a belteret
-
válasz
balage. #5424 üzenetére
az aksicsere biztos jó dolog, télen már picit gyengébben indult, így egy hibaforrás kipipálva.
én ma beszéltem meg a szerelőmmel, hogy két hét múlva szétszedi a lexit és megnézi a folyást. eleve úgy írta be, hogy hétfőn semmi mást sem szerel, de mondta, hogy kedden sem lesz autóm, minimum...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
balage. #5424 üzenetére
A jobbak bizonyos idő után ha nincs adatforgalom standby üzemmódba váltanak, ha vmi kínai csoda akkor simán lehet tőle.
MAF pucolót honnan rendelted? Az enyémben már MAP szenzor van de ahhoz is jó. Sajnos nem járok feléd, pedig akkor egy fújásra megállnék nálad.
Exide Premium jó, nálunk a Passatban is az volt évekig.
-
balage.
tag
Egyik munkatársamnak volt a fiókjába wifis OBD, működött rendesen, tudtam törölni a P0021-et. Car Scanner ELM OBD2 applikációt használtam.
Utána nem éreztem hibát.
DE
Bent felejtettem a nagy sietségben a csatlakozóban a jeladót, mentem így kb 5 km-t majd leparkoltam. Olyan 5-10 perc után indultam tovább, beindult az autó majd leállt... ezt 3x eljátszotta, mire gázadással sikerült életben tartani a motort. Alapjárat 5-600 körül ingadozott. Mentem vele újabb 4-5 km-t, és szintén kb. 10 perc elteltével indultam tovább, ekkor már barátibb volt az alapjárat közel a 700 hoz, nem akart leállni. Ezután már rendes alapjárat volt (megálltam még 2x pár km-es távok megtétele után).
Ez lehet az akksi akkor? H a wifis OBD jeladó leszippantotta?
Rendeltem Exide Premium akksit héten itt van.
Holnapra megjön a MAF tisztító, azt is pucolom, meg holnap végignyálazom a csatlakozókat. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
balage. #5421 üzenetére
iOBD2 van, ezt tudtam élőben is kipróbálni vétel előtt. Vakon nem szeretek ilyesmit venni. Ezeket tudja:
iOBD2 által támogatott OBD2 protokollok
SO15765-4 (CAN), ISO14230-4 (KWP2000), ISO9141-2, J1850 VPW, J1850 PWMiOBD2 által támogatott nem szabványos OBD2 protokollok
TOYOTA_ISO , TOYOTA_KWP_10400 , TOYOTA_KWP_9600, HONDA_ISO_9600 , HONDA_ISO_10400 , NISSAN_KWP, SUZUKI_KWP_ADDR , SUZUKI_KWP_FAST , BMW_9600_mode2, BMW_9600_mode3, DAIHATSU_10400 , Opel_KWP_10400iOBD2 által támogatott márka specifikus OBD2 protokollok
CANBUS, UDS, BOSCH, KWPmod:
Szerintem sem a benzin lesz a ludas, én is azzal kísérleteztem kezdetben aztán nekem a gyertyacsere segített.
Bár arra azért jó volt a kísérletezés, hogy kiderüljön: a Shell benzint nem igen szereti az enyém.
-
-
balage.
tag
Köszi, utána érdeklődöm.
Neked az OBD olvasó egységed milyen kódolású?
Valami német oldalon megtaláltam, hogy milyen ISO szabvány (ISO14230-4, ISO9141-2) szerinti kell és ez elvileg jó lenne hozzá.Olvastam olyat is, hogy valakinek az üzemanyag okozott hibakódot.
Azóta csinálja, amióta esik és OMW-nél tankoltam sima 95-öt. Kezdek kombinálni és elméleteket gyártani
(Előző autómnál volt olyan, hogy csak prémium OMW dízelt tankoltam bele, 1x rossz sorba álltam és sima OMW dízelt nyomtam bele, mire hazaértem dobott az is hibakódot, rángatott)Holnap veszek féktisztítót, légtömegmérő tisztítót és elkezdem a szűkítést.
Ja és telenyomom 100-as MOL-lal (fél és negyed között áll a tank). -
válasz
balage. #5417 üzenetére
maga a jeladó elvileg nem egy nagy cucc, xtrailhez valami 20e ft körüli összeg. kérdés, hogy tényleg azzal van-e baja (xtrailnél fordítva van: valami miatt fullad a kocsi néha, és ezért írta be a vezérműtengely-jeladó hibát). viszont a subaru nálam ezeket sosem csinálta
, úgy értem, hogy nem csak ezt a hibakódot nem, de rángatást sem. mondjuk, ha rossz a jeladó, akár rángathat is miatta.
de elsőre szerintem nézz hozzá egy aksit, abból baj nem lehet és én is csak azért feledkeztem el végül róla, mert kijöttünk a télből és a probléma a gyertyákkal volt.
azért remélem, hogy nem áll most neki hepciáskodni a kocsi, fingers crossed.
-
balage.
tag
-
válasz
balage. #5414 üzenetére
ezt dobta nekem anno. viszont végül nem cseréltem aksit, ha minden igaz, pedig rémlik, hogy nézegettem őket (de aztán gyertya, majd utána a xenon eltérített).
szerintem cserélj aksit, azzal tuti ne legyen gond, az sok ilyen hiba forrása lehet. ha utána is sír az abs miatt, akkor esetleg nézd meg a vezetékeket a kerekeknél, hátha voltam olyan ügyetlen a hólánccal, hogy megrángattam valamelyiket (az egyik szorult be picit, de ott is igyekeztem óvatos lenni).
nekem egyébként egyetlen egyszer dobta a hibakódos játékot, akkor, amikor ezt a hozzászólást írtam, se előtte, se utána semmit.
-
balage.
tag
válasz
balage. #5408 üzenetére
Na újabb jelenség:
Épp a szüleimhez tartottunk és 2x előjött az alábbi jelzés:
VDC, MIL és |S| villogott, majd olyan 5-10 mp után eltűnt. 2000-es fordulat körül, kis gáznál néha berángat. (ez lehet az akksi levétel miatti tanulás miatt?)
Kiírattam a hibakódot, csak ABS hibánál írt ki C0047 és C0071-et. Tegnap este szintén esett.Kontakt hibára gyanakszom.
-
balage.
tag
No, kész a járgány [link]Facebook oldal
Hibakód P0023, vezerműtengely jeladó pozíció. Törölte, működik, nincs most karácsonyfa effekt.
-
balage.
tag
Urak,
Ha a Cruise, |S| villog és mellette a MIL és menetstabilizátor (VDC) világít, olyankor mi van?
Produktum előzménye:
Ma OMW-nél tankoltam, elmentem Gyálra (70 km) majd hazafele mikor az autópályához értem, elkezdte az előbb említett dolgokat jelezni.Amit menet közben a barátnőm a neten talált, mint megoldás:
Tanksapka rendesen rajta van,
Levettem a + sarut az akkuról kb 10 percre és 1 percig nyomva tartottam a féket, állítólag így lehet ezt a hibajelenséget kilőni, de maradt...Ezek mellett írtak mindenféle drágábbnál drágább alkatrész (katalizátor, trafók, váltó) meghibásodását, de elsősorban a Ti tapasztalatokat szeretném kérni, hogy találkozott-e valaki ilyennel?
Hibatárolót megpróbálja az autókozmetikus srác kiolvasni (mert már ott van a járgány), hátha megy neki (van valami OBD olvasós kütyüje).
Új hozzászólás Aktív témák
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Xiaomi Scooter 4
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest