Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Smooth

senior tag

válasz Parci #2522 üzenetére

Hát nekem elég sok példányhoz volt szerencsém (mondjuk viszonylag kevés japán), de pont Lexusban/Subaruban egyáltalán nem ültem még.
    Mondeot ismerem, engem nem fogott meg. A terebélyes fotelokat nem igénylem, azért legyen tartása az ülésnek. Legtöbbször az a bajom, hogy ergonómiailag nem az én magasságomra méretezik őket, így pl. az ülőlap kicsit rövid, a támla alacsony (fejtámla gyakran a tarkómat/vállamat piszkálja, háttámla meg váll alatt ér véget), kormány távolságot ritkán tudom ideálisra beállítani (eddig talán csak a Golf V-ben és a Smartban sikerült :D).
    Prémium márkák közül csak a bevásárlókocsikhoz volt szerencsém (BMW E36/E90/F30, Volvo S40, Audi A4), amik azért szintén nem a kényelmükről/tágasságukról híresek. Mercinek szinte csak az E-osztályát próbáltam, ahol az ülés amúgy kényelmes volt.
    Egyébként prémium alatt, ami nem francia, ott (számomra) meglepő módon a Passat egész kellemes csalódás volt (hátul is)... de nem kéne.
    Amúgy pedig a kemény, pattogós, shagg- és derékfájós megoldásokkal találkoztam... de már annyira megszoktam ezeket, hogy egy Golfban/Octaviában is levezettem 800km-t kb 2 rövid szünettel.
    Ha legalább azt a szintet hozza, sztem jó barátok leszünk.
    Aztán, ha kijátszottam magam és/vagy belefér, akkor családinak egy C5 + boltbajárósnak meg egy régebbi kis WRX :D

Próbáltam - amikor időm volt - a környékbeli neppereknél egyet kifogni, hátha ki tudom próbálni, de itt senkinek nincs :/

Új hozzászólás Aktív témák