-
LOGOUT.hu
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezek egyike sem állandó. állandó jellemzően az erős prémium gépeknél van (hogy ügyesen vigye a kraftot az aszfaltra): lexus, audi stb. meg a subaru. meg nem is tudom.
ettől még egy 2003-as foriért 2,1m ft állati drága. azért az csak egy emelt hasú, öregecskedő impreza, nem több...
-
Qru
MODERÁTOR
Hát igen, ezvalóban kb -1 csillagos minősítésű.
Mondjuk mennyire tettek jót a 4 km-es utak a turbó benyós gépnek...?! Semennyire. Ha még nem volt a trubohoz nyúlva akkor nagyon gyorsan kelleni fog.
mod:
XV jó lenne következő autónak de abból megint nincs csak impotens motor vagy a gigaszopóroller dízel...
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Az elég gyors volt akkor.
Amúgy nekem most ez tetszik: Fori 2.0XT
-
Qru
MODERÁTOR
Nem az iránytű miatt de az fényre sötétedő is az enyém meg nem és a Passatban már megszoktam hogy nem kell kézzel állítgatni.
Hova vinnéd? A bőrember jó de nem olcsó. Ismerősnek a Lexus-át bőrözte, nagyon szépen dolgozik.
mod:
Parci: Van fent egy sperres BRZ, én arra mennék rá. Igaz nem is 3M az ára...
[ Szerkesztve ]
-
persze, hogy elvitték, az jó vétel volt. a 2,95-ös amúgy tényleg nagyon hasonló paraméter az enyémmel, nálam 158e km volt, meg mondjuk 2007-es.
van fent viszont egy sima 2,5-ös, a sajnos gagyi 4-sebességes automatával, ámde nagyon jó áron. akarnék subarut, már mennék is rá.
-
A pezsgőszínű OBK-t nagyon gyorsan elvitték. A problémás fehér még fent van, plusz a héten felkerült egy Parci-féle, bár 2.950e-ért nagyon drága. Oké, hogy patent, meg elsőtulajos, de azért na. Ellenben, hogy az XT még hogy lehet mindig fent, az rejtély...
-
-
Qru
MODERÁTOR
Nekem 36k volt ha jól emlékszem de én magam vittem mindent. Ettől olcsóbban nem igen lehet megúszni ha minőségi cuccokat akarsz a gépbe és olyan helyre viszed ahol nem csak poszteren láttak Subarut.
Amúgy valid az 50k, az obk tesztben is ennyit említenek pedig az nem mai teszt.
-
Nyahh, május 9-re bejelentkeztem kisrevízióra Seibikohoz, reggel viszem, este hozom elvileg.
Egy normál revízió tartalmazza:
- motorolaj+szűrő csere
- levegőszűrő csere
- pollenszűrő csere
- fék átvizsgálás
- futómű átvizsgálás
- hidraulika, váltó folyadék átvizsgálás
- elektromos átvizsgálás
- diagnosztikai ellenőrzés
- klímatisztítás
Ezt a motort 7 liter Motul 300V olajjal töltjük fel.
A revízió ára: 50.000,- Ft nettó. -
Májusban jösztök palacsintázni Törökmezőre? Asszonnyal megyünk.
Aztán egy hónappal később OST Velencén. Bandázhatnánk. -
1.750.000-ért láttátok a 2.5 XT OBK-t?
-
Nem nagyon érdekelte az eladás a művészurat, ez a 8. autója volt (mármint nem sorrendben, hanem egyszerre
), amikor felhívtam, hogy alkudozzunk, akkor felsorolta, hogy miket ad hozzá, meg hogy szerinte baj van a szervóval, azt még megcsináltatja, meg úgyis ideje a kisrevíziónak, és akkor csináljuk úgy, hogy elvisszük Seibikoba, ott átnézik, felmérik, ha rendben van, lebonyolítjuk az adás-vételt, és aztán ott elvégzik rajta a mindenféle karbantartást és javítást, amiket ő fizet. Plusz egyéként, ha egy éven belül bármi egyéb kiderül, amiről nem tudott, akkor keressem nyugodtan, de azóta is szoktunk emaileket váltani autós témában, szal jó arc.
Jepp, a tiédben már ott a fülesváltó, az S#, meg az FL lámpák.
[ Szerkesztve ]
-
Az még rosszabb, ha iilyen helyzetben elvált az automata, mert akkor még nagyobbat változik a nyomaték ugye, tehát, ha finoman elpörgő kerekekkel mentél addig a kanyarban, akkor ha felvált az automata, nehezebb lesz megoldani a szituációt.
A pezsgő színű jó lehet 2.1-ért, ha rendben van. Mindent összevetve az enyém is annyira jött ki, csak olyan konstrukcióban, hogy 2.7-et fizettem érte, de az előző tulaj költségére ki lett benne cserélve a kormányszervó motor és pumpa 140k értékben, kapott olajat, szűrőket, klímatisztítást, váltóolajat, pár db új izzót és teljes körű átvizsgálást, mindezt számlásan Seibikoban 100k értékben, kaptam hozzá 1 hetes számlás 4x4-es zsírúj Blizzak téli szettet 210k értékben, meg két db dashcam-et 100k étékben.
Gázos Subarut ellenben sose nem vennék, nem látom benne a rációt, csak a gondot.
-
Határhelyzetben, tiltás környéki RPM-en való kanyarodáskor, ha a váltó manuálban van, figyeljünk a fordulatszámra, mert, ha kanyarban, kigyorsításkor kezd el tiltogatni, akkor a másodpersenként váltakozó nyomaték megtréfálhatja az embert.
-
van most fent a hahun egy vonzó 3.0r, lehet rámenni, mint gyöngytyúk a takonyra!
-
Nem tapasztaltam semmi ilyesmit. Néztem most pár képet, azok alapján úgy néz ki, mintha a későbbi évjáratú OBK-knál fényesebb, sötétebb, más anyagú, és néhány helyen más formájú is lenne a műszerfalborítás. Már amennyire ez így a képek alajpán eldönthető persze... Az enyém elég matt és inkább szürke, mint fekete.
[ Szerkesztve ]
-
tényleg, te eléggé hasonló verdát hajtasz
: egy ideje feltűnt, hogy ha szembe süt a nap, az egész műszerfal borítás rohadtul tükröződik a szélvédőn, állatira zavaróan. valamennyire minden autóban így van ez, de ilyen zavaró még egyikben sem volt. gondolom úgy dől a szélvédő és a műszerfal, hogy együtt így kiadják. te is tapasztaltad ezt? titkon abban reménykedem, bármennyire is hülyeségnek hangzik, hogy csak annyit fakult a szélvédő vagy valami hasonló, hogy egy újnál megszűnne. egyes napszakokban és irányban haladva igazából a műszerfalborítást látom magam előtt
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
sebaj. öröm volt látni egy kombibubutársat.
-
carr
őstag
Melyikünk vagánykodott az NTF (?) frsz-ú fekete kombival az M0-n mostanában?
-
nekem ezek az új lexik már nem mesélnek. régen ez ugyanúgy egy fura hóbort volt, mint mondjuk egy subaru outback (sőt), ma viszont ugyanazok a bunkó faszfejek szállnak ki ezekből a rongyrázós űrhajónak dizájnolt rettenetekből, mint a némi presztízsmárkákból. nem lesz több nagy lexim, kb. az ls430 lenne az utolsó, amit bevállalnék, de azt most lehet venni utoljára. az rx széria meg... hagyjuk.
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
8 és 8.7 között láttam már mindenféle adatot erre vonatkozóan. Persze sok jelentősége nincs a dolognak, csak ha össze akarja vetni az ember más autók más gyári adataival, mint az autós kártyában.
Mivel ebben sincs általánosan elfogadott/alkalmazott technológia (pl. minden autót ugyanazon a pályán, ugyanazon paraméterek (szél, páratartalom, légnyomás, hőmérséklet, üzemanyag, gumiabroncsok, stb.) között, ugyanazon sofőrnek ugyanazon életpillanatában (bioritmus, kedélyállapot, éberség, vérnyomás, pulzus, akármi) között kellene mérni) így nem is igazán hasonlíthatók össze az ehhez hasonló értékek, ahol a nagyobb fallosz-hosszt néhány tizedmáspodperc hivatott jelölni.
[ Szerkesztve ]
-
nem 8,5 s a hivatalos adat 100 km/órára? amúgy elég vékony, a lexus 6,9 alatt futotta meg, 285 lóval, 200 kilóval nehezebb kasztnival. de hát az összkerék eszi a lovakat, evvan
ja, szélzaj: van bőven. 130 km/óránál sem jó már zenét hallgatni, ami azért picit fáj
[ Szerkesztve ]
-
1545 kg a forgalmi szerint, de az semmit sem jelent, beírtam az adatokat egy ilyen gyorsulás-számító oldalon, és kijött, hogy 6.1 alatt kellene lennem 60 mph-n, tehát 96 kmh-n. A gyári 0-100 kmh érték ehhez képest 8.1, szal érted.
Itt a videó a délutáni hazaút egy részéről. Elnézést az audióért, sajnos a gyári CD már a vásárláskor rossz volt, így kénytelen vagyok kazettákat hallgatni, amit anyukámtól kértem, és neki kétféle kazettája van: Zámbó Jimmy, illetve Irigy Hónalj Mirigy. Szal akkor IHM lett nyilván.
- 00:12-nél elengedem az érthetetlenül agresszív fekete mondeóst
- 00:25-nél jön mögötte a fehér Bi-Turbo Vignale
- aztán jön a feloldótábla, mehetünk, de mivel voltak előttem, így nem kellett S-be húzni, sima D-ben lehetett poroszkálni mögöttük
- 00:38-nál a 90-es táblánál 110-zel fenekembe jövős fekete mondeós rájön, hogy mégsem siet annyira, kihúzódik
- 00:55-nél végre hófehérke is kihúzódik és akkor lehetett végre egy padlót nyomni, szigorúan D-benMondjuk, Qru, cimbora, ezen a videón hallhatod, milyen a szélzaj 180 körül egy OBK-ban... (Nos, nagy.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- HONDA Civic 1.5 Lsi. Csere: iPhone 16 pro max, S25 Ultra, Watch Ultra 2
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- AKCIÓS AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- SEGWAY-NINEBOT KickScooter F2 Pro (1km futástávval)