Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
outsiders
aktív tag
Kipuff csere megvolt ebben a csodálatos időben. Sportos hangú, de nagyon szolid dobot rakattam fel. Alapjárat hangja változott, mélyebb morajlás lett belőle a korábbihoz képest, ugyanakkor 2000 és 3000 között teljesen gyári maradt a hangja, a korábbi turbós hang az ezt követő fordulatokon megszűnt, 4000 körül pedig kulturáltan dögös, nem üvöltős hangja lett. Most csak hazahoztam a kocsit, hosszabb útra kíváncsi leszek, rendesen be se tudott melegedni az autó ezen a távon. Krómvéget egy 8 centis átmérőjű kör alakút választottam végül, ovális kétszer annyiba került volna. Összesen 60k volt mindenestül, másfél év garit adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest