Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petester
senior tag
Egy kicsit felrázom az állóvizet.

Néhány napja fehér trutymákos nyál jelent meg a kipufogó belsejében. Irtó gyorsan lepergett előttem egy újabb hengerfej szívás, idő, nyűg, pénz, miegymás. Azonnal elkezdtem körbe nézni mindent, amit ilyenkor lehet. Hűtő folyadék rendben. Olajbetöltő nyílás rendben, nívó pálca rendben. Motor járása rendben, sárgán világító mumus a műszerfalon nem jelent meg... Mégis akkor mi a bánattól lehet??? Na tegnap meg lett a megoldás. Zárjátok el a gyerek elől a WD40-t, mert kiidegel vele!!!
Mindent, amit értek körbe fújtak vele. Kapott a motor, kapott a robogó, kapott a Bubu mindkét kipufogója is belül. És szerintem nem keveset, mert a flakon kiürült. Legalább is hajtógáz már nem volt benne...
Természetesen utólag bevallottak mindent, de csak utólag, miután végig mozizták, hogy pánikolok az autó körül. Még végig is nézték velem, ahogy ellenőrzöm a motor teret. Elem lámpát is hoztak, hogy segítsenek világítani a szürkületben.

Nemrég volt a kormányunk propaganda szövege, mikor a családok éve volt. "Szülőnek lenni egy életre szóló kaland, ne hagyd ki!" Hát kaland, az biztos!
A szerencse az egészben, hogy legalább féket nem fújtak be vele, mert ott lett volna baj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindent, amit értek körbe fújtak vele. Kapott a motor, kapott a robogó, kapott a Bubu mindkét kipufogója is belül. És szerintem nem keveset, mert a flakon kiürült. Legalább is hajtógáz már nem volt benne...
Természetesen utólag bevallottak mindent, de csak utólag, miután végig mozizták, hogy pánikolok az autó körül. Még végig is nézték velem, ahogy ellenőrzöm a motor teret. Elem lámpát is hoztak, hogy segítsenek világítani a szürkületben.