Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petester

senior tag

Egy kicsit felrázom az állóvizet. :K

Néhány napja fehér trutymákos nyál jelent meg a kipufogó belsejében. Irtó gyorsan lepergett előttem egy újabb hengerfej szívás, idő, nyűg, pénz, miegymás. Azonnal elkezdtem körbe nézni mindent, amit ilyenkor lehet. Hűtő folyadék rendben. Olajbetöltő nyílás rendben, nívó pálca rendben. Motor járása rendben, sárgán világító mumus a műszerfalon nem jelent meg... Mégis akkor mi a bánattól lehet??? Na tegnap meg lett a megoldás. Zárjátok el a gyerek elől a WD40-t, mert kiidegel vele!!! ;] Mindent, amit értek körbe fújtak vele. Kapott a motor, kapott a robogó, kapott a Bubu mindkét kipufogója is belül. És szerintem nem keveset, mert a flakon kiürült. Legalább is hajtógáz már nem volt benne... :U Természetesen utólag bevallottak mindent, de csak utólag, miután végig mozizták, hogy pánikolok az autó körül. Még végig is nézték velem, ahogy ellenőrzöm a motor teret. Elem lámpát is hoztak, hogy segítsenek világítani a szürkületben. :N :N :N
    Nemrég volt a kormányunk propaganda szövege, mikor a családok éve volt. "Szülőnek lenni egy életre szóló kaland, ne hagyd ki!" Hát kaland, az biztos! :DDD
    A szerencse az egészben, hogy legalább féket nem fújtak be vele, mert ott lett volna baj!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés