Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga_667
tag
Van egy felesleges DNF-em, ha valakit érdekel ingyen vihető. Esetleg a single DLC-t elfogadom cserébe. Jelentkezni privátban, holnap estig legkésőbb.
(Amazonos CD kulcs, megvettem az akcióban egy hónapja, aztán kiírta a steam hogy már megvan, mert ott meg két hónapja vettem meg... ) -
zsiga_667
tag
Negyed óra alatt öt privát, ebből sorsolás lesz holnap estére.
-
zsiga_667
tag
válasz zsiga_667 #2883 üzenetére
Bocs a késésért, közbejött egy kis túlóra.
A jelentkezéseket lezártam, a lista (topic időrendben utána meg privát időrendben):01 DeFranco
02 Źşë'
03 JSaN
04 bmatty
05 salieven
06 Angelo69
07 Doki16
08 Niczo
09 Lewzke
10 $p@rr0w
11 NFL#13
12 shrd
13 oidka
14 kulerr
15 Spet
16 bul07
17 Chucky9317
18 totyak
19 peczeMindjárt sorsolok.
-
zsiga_667
tag
Van egy pár játékom cserélni, ha esetleg érdekel valakit.
Railworks 3: Train Simulator 2012 Deluxe [link]
Portal [link]
Serious Sam HD: The First Encounter [link]
DogFighter (2db) [link]Mind gift, mind saját beszerzés, nem cseréltem.
Ami érdekel értük: főleg ezek, de bármilyen ajánlatot meghallgatok. (Csak olyan játék kell ami nincs meg, nem tervezek hosszabb távon cserélgetni.)
-
zsiga_667
tag
válasz cskamacska #4265 üzenetére
Ingyen kapott kupont nem ingyen továbbadni ősi román szokás...
Persze lehet én vagyok a hülye, a két DOTA2-met is ingyen adtam oda két jó ismerős fórumozónak. -
zsiga_667
tag
válasz Bluerainbow #5396 üzenetére
Jó látni hogy másoknak se tetszik hogy egyesek mindenre jelentkeznek, nem csak arra ami tényleg érdekli őket...
Esetleg bevezethetnél valami olyan feltételt hogy néhány órát kötelezően játszani kell a nyereménnyel (pl. 3-5 óra egy hét alatt, vagy valami ilyesmi, ez egy dolgozó embernek is beleférhet egy olyan játékkal ami tényleg érdekli), különben mondjuk egy hónap ban a többi sorsolásról. Visszaesőknek meg akár végleges ban a Bluegift rendszerből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Novemberi hardverkavalkád
- Formula-1
- Napelem
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest