Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Köszi

-
törölt tag
Helló, megvettem a Dead Space Packot.

A 2 -höz kaptam kulcsot is, és az Originen is betudtam aktiválni, az egyhez viszont nem látom. Esetleg az egy esetében az áll fennt mint a Mirror's Edge esetében?
-
bijesz
aktív tag
Nation Red four pack-ban benne vagyok annyit szerintem megér. 1.68 EUR
-
SityiSXT
őstag
Nation Red free weekend is van, meg -75% diszkont.
-
maross
nagyúr
akko' szorri a vaklarmaert

mai menu: Pt Boats Gold 4.75euro
-
maross
nagyúr
weekend deal dead space 2.5, dead space2 7.5, gondolom veletlenul kikerult.
-
BalaNce87
addikt
Azt tudjátok miért tűntek el a kategóriáim? ma még jó volt, most léptem be újra és eltűntek.
Szerk: Magától megjavult...bár ha van megoldás és tud valaki valamit erről, hasznos lehet, én személy szerint így gyorsba nem találtam rá.
-
lordjancso
senior tag
Hi!
Mivel a Psychonauts topik eléggé ki van halva és hátha valaki az ünnepekkor megvette a játékot, lenne egy kérdésem.
Végig vittem már a sztorit, de utána vissza kellett töltenem az utolsó mentett állást, hogy az elmaradt achievementekkel tudjak szórakozni.
Tehát most ott vagyok a sztoriban, hogy a képzeletbeli apámmal kell küzdeni. Használtam a sót, visszajutottam oda, ahol a már meglévő pályákat tudnám újra játszani (az a kör alakú ajtós hely), viszont én most a gyerekek agyait szeretném összegyűjteni, viszont sehogy sem tudok visszajutni a való világba. Hogy tudnám ezt megtenni?
Ha a szalonnát használom, nem ajánlja fel az öreg fickó, hogy menjek vissza a bázisra, szóval a mentális világban ragadtam.
Valaki tudna segíteni? -
orkester
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én vagyok orkester, de már nem tudom, hogy lettünk "barátok".
Talán valami 4es kedvezmény alkalmával. -
Asbee
veterán
Na, kellemesen csalódtam. A lejárt dirt 3 kuponomra végülis küldtek steam key-t. Igaz csak 5 napot késtem, de nem hittem volna.
-
SityiSXT
őstag
Napi ajánlat: Ignite (szvsz nem éri meg - az ötletek jók, a kivitelezés siralmasan fapados)
Az meg miért van, hogy a Choplifter HD elvileg megjelent, de mégsincs hozzá ár? -
Ilsyde
őstag
Ma megjelent a Deck Pack 3 az MtG
otP2012-hoz. Aki szereti a korokre osztott strategiakat az ennel a jateknal nem sok jobbat talal.Gondoltam szolok, bar ugy latom nem sok magyar jatszik vele.
-
-
BigBlue69
őstag
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
sehogy. Csak ha belépsz hozzá
-
Hello. Steam Walletben hogy lehet utalni másik usernek pénzt?
-
salieven
aktív tag
valaki tudna nekem segíteni hogy Nuclear Dawn-ba miért nem jelenik meg a console ha beállítottam neki a bill-t és megnyomom? nem értem egyszerűen

-
Youri
veterán
-
Youri
veterán
Jól is teszik, mert a steamworks egy elég nagy felhasználóbázissal rendelkező hálózat, így könnyebb multiban egymásra találni. Sőt, az UT3-am dobozos változat, és boldogan telepíthető steam fiók nélkül is, de be tudtam regisztrálni. Ez persze csak a kivétel, ami erősíti a szabályt.
-
Meglepő, de a Bethesda/ID majdnem minden játéka Steamworks-ös, ha Steam-en lett vásárolva, így még a Quake 1 is! Sőt, a Wolfeinstein 3D Spear of Destiny is, az alapjáték nem az, de gondolom azon is dolgoznak.
Természetesen a nem Steam-en vásárolt változatokat ettől még nem lehet beregisztrálni.
-
lordjancso
senior tag
Nem azt írtam, hogy azért lenne logikus beregisztrálni, mert kapható a Steamen.
Másik, meg maga a game régebbi mint a Steam, így nehezen lenne Steames.
Attól függetlenül, hogy régebbi a játék mint a Steam, lehet Steames, mivel kapható a Steam Store-ban. Így értettem.
Mert a srác itt kb azt írta, hogy _minden_ játék, ami régebbi mint a Steam, az nem kapható ott. Legalább is én így értelmeztem a mondatát.
Mindegy, köszi az felvilágosítást, köszi a listát, megjegyeztem. -
Youri
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Sokminden vásárolható meg Steamen. De ami konkrétan Steamworkös, arról nehezen elképzelhető, hogy a Steam előtti időkben született volna

MOD: Na úgy látom, fogalomzavarok vannak
Attól, hogy valami kapható a Steamen, nem lesz Steames. (értsd: egyéb kiskereskedelmi úton beszerzett példány regisztrálható, mert az adott játék kihasználja a steam DRM védelmét, vagy a steamwörks egyéb szogáltatásait) Attól steames, hogy a játék futtatásához (minden esetben) Steam kliens és account szükségeltetik. Elárulom, a Wolf3D is kapható steamen, pedig az sokkal régebbi. De mégsem lesz steames**Steames: A játék futtatásához steam kliesn szükséges.
-
válasz
lordjancso
üzenetére
Itt van a hivatalos lista, hogy mit lehet beregisztrálni. Ezen kívül nagyon ritka, ha valamit lehet, és az kivételes eset.
Egyébként miért lenne logikus beregisztrálni csak azért, mert lehet a Steam-en is kapni?
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Az, hogy a Steam-en megvásárolható nem jelenti automatikusan, hogy be is lehet oda regisztrálni. Főleg nem régebbi játékoknál.

-
BigBlue69
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Attól függetlenül te nem fogod tudni beregisztrálni.. csak akkor lesz meg steamen ha ott is veszed!

-
lordjancso
senior tag
Miért ne lehetne? Steamen megvásárolható.
De köszi az infót! -
Youri
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Nos két egyszerű lépésben. A GMG odaírná, Third party DRM: Steam. This game requires a free Steam account to play. Kövzetlen az ár alatt.
Másik, meg maga a game régebbi mint a Steam, így nehezen lenne Steames.
-
lordjancso
senior tag
Hogy tudom eldönteni a GreenmanGaming-en, hogy Steam-en be tudom-e regisztrálni az adott játékot?
Deus Ex: Game of the Year Edition -
CarajoEsp
senior tag
Valaki szokta jatszani a Magickat. Felvennem, mert coopban jobbnak tunik.
-
Spet
addikt
Na úgy nézett ki, hogy a törlés, majd az ujre lestöltés megoldotta (egyenlőre) a problémát, remélem, holnap is elindulnak elsőre a játékok

-
Zolás
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Molylepke én vagyok, de nem jött be a játék, inkább csak olvasgatom a fórumot, és havonta egyszer-kétszer elindítom, ha épp olyan kedvem van.
Ha zavar a nevem a listán, akkor töröld. Nem lesz sértődés. -
Thome
veterán
Továbbra is áll az ajánlatom, miszerint ha valakinek lenne kedve Portal 2-vel coopozni, az vegyen fel steamre! Nicknevem az aláírásomban.

Ha nem sikerülne felvenni, akkor dobj egy privit a nickeddel!
-
Ilsyde
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Csokis = Sonja
-
DeFranco
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Molylepke - Zolás
orkester - ilyen itt is van, de nem tudom egyezik-eÉn azt csináltam, hogy mindenki megkapta címkeként a PH!-s nevét.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha találnál egy TSZ elnök-öt, az én vagyok.

-
TazLeacher
nagyúr
Bocsi, de kik ezek az emberek:
.вєnc ™
Molested Bunny
MolylepkeƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
orkester
CsokisPucolom a barátlistámat, és nem mindenkiről tudom, hogy kicsoda...
-
bijesz
aktív tag
Volt egy harmadik is.
Ah megvan a steamgiftes networkben volt steamgamesales -
kutga
félisten
Sziasztok!
Mostanában csak nálam akadozik a steam?
Sokszor volt az elmúlt két hétben hogy egyáltalán nem tudtam belépni, a Half Life 2-t már vagy egy hete tölteném, de két perc letöltés után egyszerűen megáll, pedig mellette a torrent pörög ezerrel (persze nem egyszerre a kettő).

-
bozont
veterán
Vagy ott van még a steamunpowered is.
-
bijesz
aktív tag
Van egy oldal ahol az akciók látszottak, steam és a több más oldalé is a cím nincs meg.
Valaki megadná? -
bijesz
aktív tag
Emlékeztek a két balkezesre?
[link]

-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én meg akkor, amikor elfelejtettem a jelszavamat, meg a felhasználónevemet is
Azóta is áldom azt a napot
-
Spet
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mivel az általád felsorolt dolgok egyike sem történt meg szegény e-mail címemnek a pályafutása során én a részemről azt mondom nekem elég.
Mondjuk az első pár évben több volt a spam mint a hasznos levél azóta változott a szűrő szerencsére. Az, hogy meg miért engedélyezték anno (vagy akár most is
) hogy valaki egy régebben törölt e-mail címen újra regelhessen az jó kérdés. Ezt talán a freemail tulajdonosának/fejlesztőjének kéne feladni. -
HS 2142
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha nem lépsz be egy ideig, akkor csak inaktívvá válik a fiókod. Nekem volt egy rég nem használt alternatív e-mail címem, azt hittem törölték, de nem engedett ugyanazzal a névvel újat csinálni. Belépek, a levelek eltűntek és írta is hogy azért mert valami 90 napig nem léptem be és törölte a leveleket. Persze ettől még a freemailes címet nem ajánlom senkinek.
-
TazLeacher
nagyúr
Az számít normálisnak, amire ha küldenek egy emailt, azt egyből meg is kapod. Az számít normálisnak, amit a világon az összes helyen elfogadnak. (Nem egy olyan külföldi oldal van, ami azt írja a freemailre, hogy hibás emailcím). Az számít normálisnak, ami ha fél évig nem lépsz be, ugyan úgy megkapd.
Így lopják egyébként az accountokat. Nem lépsz be fél évig (asszem fél év) a freemail címedre. Én szépen lelesem az adatlapodról az emailcímed, majd beregisztrálom. Mivel a Tiedet már törölték, én be tudom regisztrálni ugyan azt. Ez után szépen kérek egy jelszóemlékeztetőt. Ez megvan, enyém a PH-s accountod. Aztán szépen sorban elveszem mindened, amihez tudom, hogy közöd van. Mire felébredsz, nincs STEAM, PayPal, PH...stb accountod.
Tehát az a normális, amivel ezt nem lehet megcsinálni.
-
maross
nagyúr
-
Alien83
senior tag
válasz
Kassadin
üzenetére
De minek, én is válthatnék, de minek mert várnom kell 2-3 e-mail-re?

Inkább várok minthogy 500 ismerősnek magyarázzam hogy ne ide küld hanem oda.Jó lenne a hotmail, mert tudod párosítani más e-mail-el de kipróbáltam és sok megkapott levelet nem mutat a hotmail hiába párosítom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Nalam nincs, pedig van vagy 50 kuponom.

Talán valami 4es kedvezmény alkalmával.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami