Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuzu000
őstag
Juhu, új arckép megérkezett! Ki ismeri fel? (winner kizárva ^^ )
-
adrian360
őstag
ha már egyszer megszerezted a pályán a cuccokat, onnantól hulla feleslege újra meg újra megcsinálni, mert nem ad semmit. ez nem farm, itt egy küldetés egyszer ad valamit és kész. Ha van olyan küldetésed aminél hiányzik egy-egy cucc, vagy bónusz küldetés azt megcsinálhatod újra és ha megvan, akkor kapsz érte pénzt.
-
föccer
nagyúr
Egyérszt nem egy szerver farmról tolják a hostingot, másrészt meg elég nagy. Ha jól emlékszem, akkor az eu szerver a Franciáknál van fizikailag. És pont azért csinálják ezt az előtöltési lehetőséget, hogy ne az első 1-2 napon húzza mindenki a játékot, amivel kb bármilyen szerver parkot meg lehetne fektetni. Még úgy is, hogy 2p2-be töltik egymástól a játékosok.
üdv, föccer
-
icons
addikt
Most vagy én nem értelek, vagy azt írtam, hogy ezt csinálnám én is, csak te nem érted

Tehát:
a megoldás az lenne, hogy van elég pénzem, amivel a legdrágábbat végig tudom fejleszteni, ezért mentek egyet. Majd megveszem. Megkapom az acsit. Visszatöltöm. Megveszem a másikat, megkapom a másik acsit. while (nincs meg az összes acsi)
Jól értelek?Csak mert ezt próbálnám én is, de nincs annyi pénzem, amivel a legdrágább 2-t ki tudom fejleszteni.
És hiába csinálom meg újra és újra a Secret Mission-t, nem kapok research-öket érte, amiket el tudnék adni.
A mentés visszatöltős megoldást már próbáltam (ezt írtam is korábban), és királyul működik, de amíg nincs rá elég pénzem hót' mindegy, hogy mit töltök vissza. -
-
adrian360
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
automatikus letölti már most a klienst az alapjáték, indisd el, és le patcheli magát. a szerverek elvileg éjféltől lesznek élesek
-
mikromanus
veterán
Sziasztok!
Picit szerintem visszatérek az SC2-re. Mikortól lehet tölteni a kieget, vagy már elérhető a töltés csak a szerver nem? Ha "vótmá'" akkor jöhet simán az üzenet linkje is.

Amúgy nekem is digitális lesz bnet balance-ról. Tudom túlárazott az euro-USD árfolyam azonosság, de áthidalták a problémát a kedves Diablo 3-as játékosok, akik sziveskedtek pár lomot megvenni ojróé'

-
icons
addikt
válasz
Cpt.Price
üzenetére
Játék közben a research-ökért természetesen összeszedtem a pénzt.
De most a következő a helyzet:
nincsenek mentéseim.
Char a következő küldetés, a Secret Mission is készen van.
350ezrem van, de kettő fejleztési ághoz is még több mint 100'000 kellene.Ezért tehát újracsináltam a Secret Mission-t, megszereztem a 7 research-öt, de hiába nyitottam meg a konzolt, nem kaptam zsét. Ha lesz időm, megcsinálok egy másik küldetést is, de több helyen is azt írják, hogy ez lenne a működő módszer. Pl itt és itt.
-
ÁdiBá
veterán
Szerintetek az első részben megszerzett képeimet megkapom az új részben?!
Vagyis majd ha beloginolok akkor ott lesznek azok a képek is amik eddig megszereztem online módban?!
Holnap érkezik számomra is az új rész limited kiadásban. Arra lennék kíváncsi hogy most akkor ezt az új részt is ugyan arra az email címre kell leregelni?!
Illetve tudok majd játszani az első résszel is külön, vagy már ez a kettő teljesen össze lesz vonva?! -
adrian360
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
egyrészt nincs offline játék, másrészt meg igen ez csak a multihoz van
-
Eyesis
őstag
válasz
DCI_market
üzenetére
elvileg most volt egy ingyenes névváltoztatás, ha még nem éltél vele...
loginolj be battlenettre es namechange
itt nekem látszik 1 free namechange
https://eu.battle.net/account/management/sc2/dashboard.html -
Cpt.Price
csendes tag
Emlékeim szerint a research-öket a gép majd magától adja el,(10.000-ért/db) miután megszerezted a max. fejlesztési szinthez szükséges mennyiséget. ( Egyébként szerintem nem érdemes eddig várni a dologgal. )
Az acsi egyébként nekem is valahogy úgy lett meg, ahogy leírtad; összegyűjtöttem egy rakás pénzt
(~500k
), ami fejlesztést tudtam, megvettem, majd load, megvettem még a maradékot és kész. 
(Azt nem tudom, hogy kellett-e közben pályát teljesíteni, asszem nem.) -
JSaN
addikt
válasz
Carasc0
üzenetére
Szerintem van ertelme, aki most rakja ujra az egeszet es lassu a netje. Annak a hots dvd jol jon, a wol dvd mar nem annyira egyreszt 1.5 patchben at dolgoztak a fajl rendszert stb. Igy arrol maceras most mar telepiteni sokaig tart es szoszol a fajlokkal. De a hots dvd mar a legujabb instalert kapja, es gyorsan fel megy.(mar amenyiben meg nincs feltelepitve az sc2)
-
Carasc0
őstag
Akkor mi értelme van a HoS DVD-nek?

Illetve akkor a digitális verziónak sincs értelme.

-
Carasc0
őstag
Valami olyasmit olvastam, hogy állítólag nem is kell telepíteni a HoS-t külön. Már le van töltve, és majd mikor a kulcsot aktiváljuk, akkor azt a játék azonosítja és dekódolja a megfelelő adatfájlokat. (forrás: starcraft2.hu)
Szerintetek ez igaz?
-
ÁdiBá
veterán
Lehet végig kellene nekem is játszani. Egyetlen egy pályát vittem talán át...
Sajnos az angol nyelvtudásom nem igazán jó, és nem akarom úgy végig játszani hogy nem értem a storit.
Egy jó magyarítással biztosan végig játszanám.
(#37253) zuzu000 Én is úgy gondolom.
WÁÁÁ! KEDDET AKAROK! KELL NEKEM!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
icons
addikt
Már majdnem végigcsináltam a WoL kampányát, dee sajnos a fejlesztős (armory console) achikat nem sikerült megcsinálnom. Van 350ezer a bankban, de ez nem elég arra, hogy kimaxoljam némelyiket (mentek, költök, töltök ötlettel sem megy).
Ha újracsinálom a küldiket, sajnos zsét nem kapok értük. A research.okért sem. Ilyenkor az egyetlen megoldás az lenne, hogy visszatöltök egy korábbi állapotot és nem költöm el a pénzem? (ha igen, az azért fini, mert új gépről játszom, ezért 0 darab mentés van meg. Ergó kezdhetem a legelejéről
)Illetve legújabb nVidia driver plusz patch és a többi: folyamatosan befagy a kép, a játék a hanggal együtt megy tovább. Tehát akár nyerni is tudnék így, csak közben ugyanazt az állóképet látom. Más már találkozott ezzel a feature-rel?
-
föccer
nagyúr
lesz egy kifejezetten kezdőknek szánt átvezető
Már most is van egy Training játékmód. Mind három fajjal, 2 stageen keresztül lehet gyakorolni. A játék mondja, hogy mikor mit csinálj. Persze hagy maga mögött némi kívánni valót, de ez van, ezt kell szeretni. egyébként meg challenge küldetések a kampány fől alatt. Megcsinálni mindet goldra, majd starcraft masters custom pálya. Ha az is megvan, akkor hard gép ellen annyi meccs, hogy stabilan meg tudd verni és lehet menni ladderre.
üdv, föccer
-
SimS
senior tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Üdv
Szerintem megéri a single-t végigjátszani, élvezetes. Nyilván kezded a Wings of Liberty-vel (a jelenleg elérhető alapjáték), majd folytatod a kiegészítővel. Legalább szokod a kezelést, a játékmechanikát.

Elvileg a HotS-ban lesz egy kifejezetten kezdőknek szánt átvezető mód a single-ből a multi részbe (game speed, alap taktikák etc.), szóval veszteni sem fogsz semmit talán.SimS
-
Carasc0
őstag
Ez még semmi ahhoz képest, hogy a youtube-n 2 videót is láttam, hogy magánkézben már ott volt a HoS DVD. Arról már nem is beszélek hogy az Intel VB-n is azzal tolták. Csak annyi zavar benne, hogy én fizetek a játékért, de elvárják tőlem hogy március 12.ét várjam meg, más meg már vígan birtokolja a cuccot. Bár lehet erősen tévedek, de én azt mondom hogy ha márc 12. a hozzájutás dátuma, akkor igenis mindenki akkor tudjon csak hozzájutni.

-
nepszter1
addikt
Nos úgy döntöttem hogy megveszem kiegészítővel együtt így 13600.Ft fizettem érte hétvégén pedig jövök majd

Érdemes majd a Single Playerrel kezdeni ?
-
execute93
őstag
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hiába látom. Kiválasztani nem lehet, se megszerezni.
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. A minap játszottam egy kis SC2. (Kedden érkezik számomra is a limited verzió)
Az lenne a kérdésem hogy lehetséges az hogy pár embernek már az új részből kapott képekkel szaladgálnak online csatákon?
Ami még számomra, és számunkra (gondolok itt a haveri köreimre) nem érhető el egyáltalán. -
execute93
őstag
válasz
Formaster
üzenetére
"ez olyan, mintha magaddal rendeznél futóversenyt
" Hehe ezen jót röhögtem
Streamelek: http://hu.twitch.tv/bbqs01
-
-
szilva01
őstag
-
csuszi
aktív tag
válasz
kovsol
üzenetére
"Ez a kinek mi a legjobb ez tökre subjectív"
ez igaz, ezért kellene objektív szempontokat figyelembe venni, pláne ha az ember érzelmileg érintett.
utálhatom én a cs-ét pl, attól még minden idők legjobb fps-e asszem...bár engem a hideg ráz tőle.
versenyek, ligák, pénzdíjak, támogatók, tömegbázis stb stb amit már egyszer felsoroltam. és hányat teljesít ebből x játék vagy y. hány éven át van porondon bla ba. mindjárt ki is jön az eredmény. -
csuszi
aktív tag
válasz
szilva01
üzenetére
roskadásig is a naptár pénzdíjas coh versenyekkel, coh ligával, bajnoksággal, profi (értsd ebből élő) játékosokkal, csapatokkal, kommenátorokkal, reklámozókkal, szurkolókkal, tv-vel, bázissal.
komolytalan állítás... (nem téged minősítelek, az állítást). nincs még egy olyan game ami ennyire közel állna a hagyományos sportokhoz, lásd fenti felsorolás. sőt, tudtommal közel sincs egy játék se, ami legalább 3-4et teljesítene a fenti felsorolásból.ja és nem fanboy hsz.
boldog lennék, ha nem így lenne. minél több ilyen produktum, annál jobb a játékipar. de inkább kitolják a cod12-ot vagy az nfs 8at, kaszálva x milliárd dodót. igazuk is van, ha erre vevő a plebs...az sc féle kompetitív, összetett, nehéz, kihívást rejtő játék ritkaság manapság. sajnos. -
BeLucZ
addikt
válasz
Formaster
üzenetére
hát jah egy picit kell várni a parancs után hogy reagáljon
de legalább át lehet menni másik régióba, eddig ez sem volt
csak igy nem sok értelme van ekkora pinggel, koreai átjön ide akkor meg neki lesz magas pingje, eleve nem fair igy, de szórakozni lehet
kipróbáltam észak amerikát is ott egy fokkal jobb a helyzet, a mass void ott is divat ahogy észrevettem bronzban
örökzöld taktikadél ázsiát nem probáltam még de ahhoz nincs sok kedvem
-
BeLucZ
addikt
Kipróbáltam a koreai servert
azon kívül hogy laggolt elég durván meg magas volt a ping, ott kb bronz-silver felel meg az itteni dia szintnek szerintem, elég jól tolják -
föccer
nagyúr
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nem lesz Warhound. Meghalt a tervezője

üdv, föccer
-
zuzu000
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Na és mi az első? Remélem Brood War-t mondasz.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi, akad tanulnivaló.
Meccs után dumáltam kicsit a sráccal, neki gáza nem volt, nekem kristályom - igazából még elereszt 2-3 támadást és nekem annyi.
-
Carasc0
őstag
Találtam egy érdekes bugot a játék csomagolásában. Elvileg én is kapok egy dvd tokot és egy papír dobozkát a HOTS-hoz ami ilyen szétnyitható. Neten fenn is van egy kép róla. Na most a bug az ott látszik, hogy ha valaki megnézi a szétnyitható rész jobb alsó sarkában lévő képet, ott látható a Warhound. Tudtommal azt már kivették a játékból nem? Vagy benne van csak multiban nem játszható? Igaz Lurker is van a WoL-ban csak nem minden játékmódban játszható egység.

euzsolt: Ha imbalanced lenne, akkor az INTEL VB-n sem azzal tolták volna reklám, ide vagy oda. Nem értem miért kell negatívat mondani azoknak akik nem veszik meg, vagy nem tudják megvenni. Ezt sosem fogom megérteni.

Szerintem megéri a pénzét, mert 10 év múlva is játék marad, mire a többi már csak emlék. Nem vagyok fanatista egyáltalán, de ez a játék már nem játék, ez egy ESport. TOP 1.

-
Winner_hun
félisten
válasz
sh4d0w
üzenetére
- ne azzal kezdd hogy glhf hanem probe gyártással, utána mehet a csetelés

- pylont 9-nél rakd, ne 10-nél
- a falad totál rossz, mivel nincs is. Vagy a rámpánál zárj vagy az expnél úgy, hogy 1 egységnyi építési rész maradjon a szabad ki-be járásért. A lyukba meg hold positionnel tegyél be a játék elején egy probe-ot, utána egy zealotot
- a probe piszka jó, az ellen 6 poolja meg egy rossz viccnek elmegy
- chrono boostot az első pylon megépülése után használd probe-okra
- a zealotokat kár volt beöletni
- rengeteg pénzed van elköltetlenül, ez nem jó. Pedig a probe-jaid száma is kevesebb, mint kéne
- roach-ok ellen nem az igazi a zealot, bár charge-dzsal nem rossz, de nem az a countere
- robo-t kéne hozni, abból immortalokat, eszi a rócsokat rendesen. Meg observert is, hogy lásd, mit hoz az ellen
- exped kész, probe-ot nem hozol hozzá miközben tele vagy pénzzel. Supply blockod leaglább nincs
- exped beindításához mind a 2 nexusból hozz probe-okat, ne csak az expnél levőből
- sentry-ből vagy egy csomó de nem használod a képességeit. Nincs túl sok sebzése, csak támadásra nem éri meg hozni
- ninja exp bátor, bár ezen a szinten még jó is lehet a derítés hiánya miatt
- shied helyett az armort fejleszd. Shield akkor kell ha archonokra mész vagy már megvan a 3/3
- mész támadni, rengetek roach van de nem őket ölöd hanem a mögöttük levő spine crawlert. Nem jó ötlet, mert amíg a roach-okat kerülgeted addig a fél sereged elesik. Kicsit hátrálsz, majd lövöd a roachokat
- chrono boostot sokkal többet kéne használnod, mindegyik nexusod tele van vele
- kevés a probe, kevés az income, nem is tudod megfelelően pótolni a sereged
- A+klikkel csatázol, nem csinálsz semmit csak nézed a sereged hogy hogy hal meg. Ha úgyse csinálsz semmit csak hagyod őket csatázni akkor otthon hozz közben egységet hogy legyen elég utánpótlásod
- 36. perc körül felesleges az a millió cannon amiket leraksz, feleslegesen viszi a pénzed, ahelyett expet/egységeket kéne csinálni
- Xel naga tovereket nem árt elfoglalni, sokszor hatalmas segítség tud lenni
- stalkerek ha a mutákhoz közel vannak akkor ne alá blinkelj hanem menj oda és amelyinek a shield-je elfogyott azzal blinkelj hátra -
-
adrian360
őstag
válasz
struszi
üzenetére
nincs működő magyarítás már régóta. nem hivatalos, és rendszerfájlokba irkál bele, ezért minden patchel új verzió kellene belőle. sőt azthiszem 1.5 óta ( mióta ez a patchelési mód van, hogy akár félig letöltött játékkal már el lehet kezdeni játszani) teljesen megváltozott a felépítése a fájloknak, és talán nem is lehetne megoldani így a magyarítás.
törödj bele hogy sajnos angolul kell végigjátszani, annyira nem vészes ám, nem kell perfectnek lenni hozzá. és a jövőben könnyebben igazodsz ki a játékban, ha nem a martalócokkal tanulsz meg játszani
-
execute93
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Én 2011.febr. kezdtem el SC2-zni. Azelőtt semmilyen stratégiai múltam nem volt. Nos én azóta is aktívan tolom. Ebben a szezonban jelenleg 480 játékot játszottam. Kiegészítő 7 új egységet tartalmaz(multihoz).
Kampány pedig lesz a HotS-nak is.(#37209) struszi: Nekem sem jön be, most nézem. Esetleg SC2.HU-n megkérdezheted.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok nagyon gondolkozok a játék megvételén , de nem tudom meg-e vegyem mivel még sose játszottam Starcraft játékkal . Meg hogy nem-e fogom megunni hamar a multit . Meg egy picit drága de találtam jó ajánlatot hogy alap játék + ez a kiegészítő 13k ért szerintem baráti a másik dolog hogy ez a kiegészítő mit tartalmaz csak a single playert vagy multiba is új dolgokat?
-
execute93
őstag
válasz
struszi
üzenetére
Itt letudod tölteni. Olvasd végig azért.
Felelősséget nem vállalok. -
föccer
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
Szerintem a placementen nem sok minden analizálandó lehet. Ha replay analízis, akkor inkább érdemes több reppel egyszerre foglalkozni. Mondjuk ha úgy érzed, hogy gyenge a Z elleni játékod T-vel, akkor összeszedni 5-10 ilyen reppet és azt egyben átnézni. Látatlanban annyit javaslok, hogy gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj. És ne görcsölj a játékon. Figyel az alapvető dolgokra. Folyamatos szedő gyártás, és pénz költés, map control. Ha ezek megvannak akkor bőven jó vagy arany ligában is.
üdv, föccer
-
struszi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném végigtolni a Wings of Liberty-t kampány módban de magyarul mert az angol tudásom hiányos. A verzióm digitális de a magyarítás letöltését követően azt írja ki, hogy nincs kapcsolat a magyarítás szerverével. Esetleg ebben tudna valaki segíteni?
-
sh4d0w
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gyakorlatilag viszont nem, ugyhogy letenném a wild nevet. 
), ami fejlesztést tudtam, megvettem, majd load, megvettem még a maradékot és kész.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

örökzöld taktika