Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
az mmr mozgoatlaga alapjan sorol be
siman megeshet, hogy megversz 5 gm-et, es utana dob le, de ugyanigy 5 buko utan is feljebb dobhat -
atidzsiforc
őstag
Mi alapjan donti el, hogy placementek utan hova kerulok? Ujrajatszottam oket, 4-et nyertem es meg rosszabb rankot adott, mint ami volt, pedig az 5. meccsen goldos sracot gyoztem le. Szezon eleji placementeken silveresekkel sem birtam, akkor 1, vagy 2 jatekot tudtam hozni.
-
Ybron
senior tag
Különben a tempest is jó, csak azzal egy baj van:
Minerals
300
Gas
200swarm host:
Minerals
200[
Gas
100Akkor meg kell observer, amit egyből le is fog szedni zerg.
Különben azt figyeltem hogy legyártanak vagy 10 swarm host-ot és folyamatosan küldik a locustokat, azaz egyszerre kiküldi őket. Két locust jön ki akkor egy sh-ból és az 25s tart?
És ahogy letelik a 25 sec akkor újra küldheti a locustokat igaz?
Nem láttam még hogy úgy küldik hogy először 5 sh-ból vár 12s aztán küldi a megmaradt 5-ből.
Gondolom nagyobb értelme van egyszerre többet küldeni.szerk: ja, én is így gondolom, majd kialakul ez.
szer2: de különben lehet mit kezdeni zergel, nem szabad megvárni hogy locustokat hozzon
-
föccer
nagyúr
-
Ybron
senior tag
válasz
föccer
üzenetére
Persze, így könnyű, bronz ligás is megmondja mit kell ellene hozni

Azért láttam beta alatt hogy jobbnál jobb p játékosok folyamatosan kaptak ki zergek ellen.
Terrán ügyben nem tudok mit nyilatkozni.szerk: de itt is van az élő példa, mc miért nem high templar-t akkor ellene?, Volt obsa is, meg 4-6 phoenix,
3-4 kikapott és beírta a gg-t
Tény és való jó a ht, csak ahhoz a közelébe kéne emmni, ami nem egyszerű ha folyamatosan jönnek a locustok és van még más unit is zergnek. -
Ybron
senior tag
Ezek a swarm host-ok locustjai nagyon erősek, eddig úgy látom kevesen tudnak vele mit kezdeni.
Ha meg hoz mellé corruptort meg hydrat akkor meg gg. -
AxBattler
félisten
Sziasztok!
Authenticator nagyon ajánlott?
Nincs WOW acc-om, úgyhogy az aranyamat nem tudják leszedni...
-
Carasc0
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy én a konzolok szervizénél rendeltem elő a HOTS-t. Vidéken lakom, nem Pesten. Kiszállítják 12.én nekem?
[Elvileg ki kellene, mivel az oldalon ilyesmit következtetek le]
Előre is köszönöm!

-
Rossi
addikt
Üdv!
Lehet arra számítani, hogy a megjelenést követően megemelkedik a 40 eurós ár?
Tehát érdemesebb előrendelni?
Köszi.

-
JSaN
addikt
Mi ez a kinos csend a napokban? Pedig mar 1 heten belul vagyunk a megjelenessel.
-
execute93
őstag
IEM HotS verseny. Az első!!! Márc.5-9-ig.
-
DCI_market
tag
még mindig laggol a 2.04 mikor lesz ez másként? Előtte sose volt bajom

-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok lehet buta kérdés, de miután megjelenik a kieg le kell tölteni ? Vagy úgy ,mint a wownál már előre le patcheli automatán ?
-
oxox
addikt
válasz
Formaster
üzenetére
nem idegesgedtunk rajta, csak vicces volt egy ilyen utan...tuti, hogy a sablonnal jutottak masterig.
Ezzel mi is igy vagyunk, csak szerencsere kozben megtanultuk fogni a sajtokat, ill. ha nem jon be a push, akkor sem feltetlen bukjuk (persze ez utan nehezebb)tegnap masik nagytudasu..1v1 (nem vagyok nagy 1v1 jatekos. inkabb vedekezni, termelni szeretek majd visszatamadni, esetleg droppolgatni.) tegnap is ez volt...mindket xalnaga az enyem volt, lattam is mikor megindult mindennel...1 obs-ot kiraktam meg a 3sentry melle, majd drop...nexust lekaptam, erre beirja, hogy report-olni fog
....vegul elbuktam (tultecheltem/expeltem magam)...de vicces volt....jahh es gyemant ligas volt. -
oxox
addikt
válasz
execute93
üzenetére
nekunk a taktinakan 7-7:30-as pusht jelent 2v2-ben (ha ezutan indulunk az csak azert van, mert sajtolnak ellenunk) ...tobbszor megkaptuk, hogy zero skill, meghogy all in taktika (csupan azert, mert a 7.-ik percig nem expelunk)..mondjuk a legviccesebb az volt, mikor kaptunk egy cronozott stalker, 1 base (+hatch a main-en), s ling rusht...scout mutatta, fogtuk is, majd legyalultuk oket...erre beirtak, hogy milyen pancserek vagyunk, hogy all-inezunk (a gazdasagi elony mellett, tech elonyunk volt...es ahelyett, hogy expelgetunk, ill. hagytuk volna oket a sajt utan, visszatamadtunk...szemetek vagyunk tenyleg
) -
sh4d0w
félisten
Merci mindkettőtöknek. Szerdán érkezik a cucc, majd beszállok én is, de újra meg kell tanulnom ezzel jáccni

-
föccer
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
Nagyon korai, nehezen védhető all in, vagy közel all in támadás, ami alapvetően a megleleptésre épít. Ha idejében derítik, általában könnyen védhetőek.
Ilyen pl a cannon rush, a proxy 2 GW, vagy a proxy 3 rax, no gas, vagy a nagyon korai pool.
(#37067) execute93: ezen a szinten a 9-10 perces támadást nem nevezném sajtolásnak. Inkább frankón kitalált timing.

üdv ,föccer
-
netpeti98
addikt
Köszönöm a tanácsokat, igyekszem majd próbálgatni őket. Pont ma volt egy meccsem AI ellen aminél ha tudom mivel készül, akkor nem sétálok bele a csapdába.
Üdv netpeti98
-
Ybron
senior tag
Most streamel naniwa. Brutál a gyerek. Eddig 6 meccsét láttam egy huzamba, mindegyiket nyerte, előbb elverte simán kb 9 perc alatt a top GM EU elsőt(terran)
Eddig hosszú meccset nem nagyon láttam tőle, átlagban ~14 percesek. -
Dzsabba
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Kipróbáltam azt,hogy uninstall-áltam a smart security-t.
Tény hogy csak egyet játszottam,de viszont nem volt egy rövid meccs és nem dobott le.Lehet,hogy csak szerencsém volt,de a zsinórban dobálás után ez egy kisebb győzelem.Felteszek egy másik tűzfalat (már amúgy is gondolkodtam a cserén) remélem nem fog többet vacakolni. -
용 Bob
senior tag
válasz
netpeti98
üzenetére
HoTS-ban ingyé lesz a hallucination, az-az energy-be fog kerülni, talán az lesz a leggyorsabb és legolcsóbb derítés opció (sentry) úgy is kell mindíg. Természetesen phoenix halo-val leghatásosabb.
Atom lagg nálam is van új patch miatt. Twitch is laggol mostanában magyar stream-eknél.

Kezdem azt hinni, hogy öntudatra ébred a skynet
-
BeLucZ
addikt
az a baj, hogy nem sokat ér a report, talán kivágják 1-2 napra, de ilyenért nem fog kapni rendes bant, azt max a csítért
én pl a buzi teamkillereket vágnám ki a játékból örökre meg a direkt laggereket, laghackereket, azok kegyetlenül fel tudnak idegesíteniaz ilyen tahókat nyugodtan alázd szét és küldd el szépen oda ahova való, utána meg block azt csókolom , irogathatja a hülyeségeit nap estig
a legnagyobb büntetés úgyis az lesz , hogy elvered
megnézném én is a repet szívesen -
Dzsabba
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Nekem állandóan.Ráadásul az egyik jó barátomnak most lett meg és még egymás ellen sem tudunk egy jót játszani.

-
rt06
veterán
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
erre mindossze ket betut kell reagalni: ez
ha ezek utan sem lep ki, az azert lesz, mert idegrohamot kapott, es epp a monitorral veri szet a billentyuzetet -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
netpeti98
üzenetére
Zeggel T és P ellen játszva a 7-8. perc környékén erősen ajánlott egy Overlordot bereptetni az ellenfél bázisára. Szinte biztos, hogy lepuffantják, de ez az egyetlen mód, hogy időben derítsd a korai banshee-ket vagy DT-ket (amik ha nem készülsz időben rájuk, nagy valószínűséggel ki is csinálnak).
-
Formaster
addikt
válasz
netpeti98
üzenetére
Mapcontrol, tehát Towerek tartása, 1-2 egységgel shift+move-al körözni a pályán, megnézni az exp helyeket, fontos útvonalakat. Ezen kívül minden fajnak van lehetősége: T - scan, P - observer, Z - overlord/overseer/changeling.
Ezen felül át is repülhetsz bármivel a bázisa felett, Viking - Muta - Phoenix, bármilyen olcsóbb egységgel. Nem nagy ördöngősség, a lényeg hogy minden percben tisztában legyél a fontosabb dolgokkal, tehát expelt-e, mire techel, mikor indulhat stb ...
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98
üzenetére
Zerggel viszpnylag könnyen. Intenzív creep terjesztés, illetve a drop útvonalakra overlord. A tornyokat értelemszerűen lehetőség szerint foglalni.
P-vel kb observerrel lehet csak. Nemrég figyeltem fel rá, hogy 75 gázba kerül. Mintha úgy emlékeztem volna, hogy csak 25-be fáj. Így azért már nem lehet ész nélkül gyárani őket. E mellett pár pylo-t kell szétpakolni a térképen. Warpra is használható, mapkontrollra is. Csak figyelni kell arra, hogy ha megindul az ellen, akkor nagyon gyorsan supply block lehet belőle.
T-vel viszonylag nehéz a jó map kontroll. Nagyban függ az machuptól. Z ellen starport után vikingel kell csipegetni az overlordokat, az ad némi scoutot. Azon kívül néhány marint kell kizavarni táborozni a pusztára. Szendót ne felejtsen el csomagolni magának.
Ezen kívül 1-1 jól pozícionált scan van a segítségükre.üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
A derítést hogy szoktátok megoldani? Addig OK hogy a kezdeti játékban egy bátrabb probet elküldök körülnézni. Ezek után hogy szoktátok folytatni? Szétszórtok a pályán pár derítő egységet (lehetőleg távolabb a detektoroktól)+a watch towerek?
Üdv netpeti98
-
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Elég régen nem játszottam már. Viszont tegnap újra elő vettem és fel is rakott egy elég nagy patch-et.
Azóta állandóan ledobál a szerverről 8/8 surrender. Azt is észre vettem,hogy ha ott ledob,akkor a skype is szakad amíg nem nyomok a surrender-re és innen is kiléptet. Ellenben a battlefield,cod,bombermine hiba nélkül fut alacsony ping-el.
Esetleg ha tudjátok a hiba okát és nem tartjátok meg magatoknak,akkor a segítséget előre is köszönöm. -
execute93
őstag
Valakinek nincs kedve 1v1-et gyakorolni? BBQ#161
-
icons
addikt
Remélem így is működik, jmk nem működik nekem se.
Utána chaten még hosszasan beszélgettünk. Mármint én végig nevettem, ő pedig angolul mindenhova kívánt, utána franciául is
Kiderült, hogy ugye buzi vagyok, noob, nincsen microm (sok tényleg nem volt sajnos: D) és neki 300as APMe van, míg nekem csak 100, tehát protoss inba. Storm inba (fuckin spell), bár csak egyet használtam
Amikor megemlítettem, hogy szinte az összes tournamentet Zerg nyeri, tehát aaanyira nem lehet UP a zerg, megkaptam, hogy jó de nekik van annyi microjuk, hogy le tudják győzni a protosst: D.Jaigen, és elég laggos volt a játék, ezért nem húztam hátra pl a colokat többször se. Mármint én megtettem, csak a játék nem... én is éreztem most némi szerver-válasz laggot egyébként:S (amiről talán Belucz írt).
Chaten végig nevettem, miközben ő bizonygatta, hogy semmit nem érek: D (bár megkérdeztem, hogy ki nyert, még úgy is, hogy harmadannyi lejátszott játékom volt mint neki)
Szerk.: többször is írtam, hogy BM. csak a tisztánlátás kedvéért: Bad Manner-t jelent, azaz... helytelen viselkedés talán...
(#37038) zuzu000
úúú, azokat én is utálom. általában nem szoktam őket inzultálni, hanem addig bent maradok a játék, amíg tudok, stb. Utána pedig mehet a report (hogyha inzultált
amit szoktak) -
Ybron
senior tag
[link]
Láttátok már? Ezen besírtam
Tornádó Tomi video után ez lett a másik kedvenc. -
icons
addikt
Hát ezért szeretem ezt a játékot
(volt még előtte és utána is szöveg persze, de a lényeg az ez

Mindezt azért kaptam, mert Protoss fuckin imba, és gay vagyok, és csak a nyomi spellekkel tudok nyerni (ami a Stormot jelenti, amiből egyet használtam egész játék alatt: D)
-
Tuco Ramirez
őstag
Érdekes, az új peccs óta a bukott meccs után először a bonus poolból vonja le a pontokat és csak akkor a ladder pontból, ha a bonus pool már lenullázódott. Van ebben is logika, de szerintem azért nyomósabb ok lehetett, hogy vonzóbbá tegyék a ladderezést a casual játékosoknak. Vagy a fene tudja.

-
icons
addikt
Day9 daily videóban találtam ezt a részt. A zergeknek hasznos lehet.
Röviden: lingekkel és 2queen-nel védekezés hellbat ellen. -
oxox
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
linkeltem en, csakhogy nem azt, ezert toroltem a hozzaszolast...atneveztem direkt a jatekban, hogy megtalaljam...sc2 replays oldalon beillesztem, de nem ismeri fel mint replayt...nem tudom miert. lejatszani lejatsza a jatek
-
icons
addikt
Nekem is ez volt pár napja... (azóta nem próbáltam)
(#37021) Winner_hun
Tán igen.. tán nem... többször is bekapta a ling rusht
úgy hogy nem volt rá felkészülve eléggé, de nyilván eléggé tisztában van a timing-gal és minden egyéb hasznos dologgal. Ettől függetlenül nagyon fura, hogy milyen későn scoutol. A GMek is proba-bal szoktak Pylon vagy GW után. -
oxox
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
miért nem tudok a szokásos oldalra replay-t feltölteni?
kiválasztom, majd no replay found -
sala
csendes tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Szokás szerint én voltam a balfasz....véletlenül az ENUS installerrel tettem fel....most ENGB-s installerrel - végigvárakozva míg a netemmel újra lejön 8,5 giga - már jó, újra látszik, hogy nem ma kezdtem (sajnos csak ebből)
-
adrian360
őstag
stream nézőknek, nem tudom hogy ismeritek-e ezt, én ezt használom, ha google chrome-ot használtok van egy ilyen bővitmény : SC2 LiveCenter. be lehet rajta állítani a kedvenc streameket amik a teamliquiden keresztül elérhetők, és így amikor valamelyik elindul, jelez neked hogy na most online van.
-
netpeti98
addikt
Az Unranked móddal mik a tapasztalatok. Gyakorolgatni jó?
Üdv netpeti98
-
Ybron
senior tag
-
csuszi
aktív tag
válasz
Montebá
üzenetére
én nem szoktam bo-zni mert szeretem magam összebénázni taktikákat, de amikor bansheezok, mindig tele vagyok minerallal inkább elbaszom ottthon rine-ba, jó az ha tömegben van, muta, ling, stb...
banshee harass és amikor már nagyon halálán van vagy betmáadja a bázisod minden mindegy alapon, supply mögött ott a marine meg pár helion horda, vagy annyira kivérzik hogy mehetsz hozzá a seregeddel...
de ez lehets zar így, nekem ez jött magamtól. -
Montebá
tag
wiki.teamliquid.net/starcraft2/ForGG_Hellion/Banshee_Opener_(vs._Zerg)
Ezt a bo-t szeretném megtanulni, de nem értem, hogy miután felszaturáltam a bázisomat, csak helliont hozzak, vagy vegyítve MMM-el?
+csak egy bansheet hozzak és azzal menjek is harrassolni?
Bocs a hülye kérdésekért, de még nem vagyok jó a BO-k megértésében.
Üdv! -
icons
addikt
Ha már stream téma:
szívesen néznék protoss GMeket twitch-en, van erre valami jó szűrési lehetőség vagy ilyesmi?
A keresőbe, he beírom GM, akkor kidob párat, de a legtöbb GM csak Master igazából
Ami persze még mindig bőven felettem van, de most puckk streamjét nézem, és olyan hibákat vét, amiket még én is kivédenék néha
(azt mondta, hogy elterelődött a figyelme, blaablaa
, de akkor is para
, bénázni én is tudok, azért nem akarok streamet nézni
)Esetleg van néhány protoss, akiket érdemes nézni és gyakran szoktak streamelni? (WhiteRa, Grubby, ??)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Mobilinternet
- Yettel topik
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ez a legszebb elismerés amit lehet kapni 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)