Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
Töröld a gamet és szedd le a klienst a battle.net oldalról. Letöltésnél mindenképp az EU regiont szedd le.
Gold Zerg streamem indul, just4FUN alapon, 1080p-ben.
-
sala
csendes tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Köszi szépen az ötletet
Már azt hittem megmentettél...mert valóban átállt "enUS"-ra. Átírtam "enGB"-re...de ahányszor elindítom a játékot visszaírja US-ra és az üres profilom fogad.
Írásvédetté tettem a file-t....így nem tudja átírni, de így is az üres "amerikai" profilom fogad.Van még további ötlet esetleg?
-
atidzsiforc
őstag
%USERPROFILE%\Documents\StarCraft II\Variables.txt keresd meg a localeidassets es localeiddata parancsokat es ha kulonboznek, az ertekuket valtoztasd meg erre:
localeidassets=enGB
localeiddata=enGBPersze, csak ha ettol kulonbozik. Ha nem, akkor mas a baj, de eleg valoszinu, hogy ez az oka. Engem azsiaba dobal at, biztos erzi bennem a koreai sc istenek erejet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Formaster
addikt
egy kis segítség a teamliquid-től a stream beállításokhoz.
-
execute93
őstag
-
nofi
addikt
Na visszajöttem szabiról, gyorsan végig is szaladtam a ~250 hsz-on
Bosszantott, hogy a bosnyák wifiről élvezhetetlen volt a stream, de ahogy látom nem nagyon maradtam le semmi különösről. A trailert azért megnéztük párszor 
Azt tudja valaki, hogy a béta file-jait honnan lehet törölni? Elvileg van valami testmappa, de nem találom... -
BeLucZ
addikt
nálam is laggolgat sokszor pedig nincs rossz gépem és a net is rendben van, eddig jó volt, meg más játékokban nincs gondom a multival, de ez a pecccs rohadtul nem kellett volna, nagyon nem vagyok kibékülve vele
olyat csinál hogy beakad fél percenként , azt hirtelen továbbugrik, ez a hülye waiting for serveres kiirás is van néha, direkt megprobáltam ruter nélkül, csak modemmel, hátha a ruter a gáz, de nem, battlenet nem az igazi, sosem volt az, de most betegesen rossznak érzem és akkor még sokszor jön a sok lagger is pluszban, hogy teljes legyen az öröm, ilyenkor totál elmegy a kedvem a gametől -
sala
csendes tag
Hello mindenki!
Mióta elkezdődött a beta, azóta el sem indítottam a sima WOL-t. Mivel most vége lett a betanak ez megtörtént tegnap.(közben volt egy gép formázás is, de gondolom minden account infó a BNET-en van)
...azzal szembesültem, hogy: "adjam meg a nevemet"....stb.....és mindenem nullázva lett...az összes acsim....minden (1v4 insane is oda

).
Történt vmi nagygenerál accountnullázás vagy ez csak nálam valami probléma? Vagy van valami szabály, ha 2-3 szezonig el sem indítod a játékot, akkor annyi az accountnak?Csak a tegnapi napról tudok nyilatkozni. A játék játszhatatlanul laggol. Más is tapasztal ilyet vagy nálam lehet ez vmi gép reinstall miatti probléma? (driver, internet security...stb) (mert minden ultra az autodetect szerint, de nem úgy érzem, hogy klasszikus értelemben "akad", hanem a parancsok "érnek oda" sokkal később az egységeimhez)
Köszi a válaszokat előre is.
PS: az összes cimborám is elveszett, akinek van kedve néha játszani és gyors sikerélményre vágyik az felvehet:
salaxx
#224Üdv
Sala -
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én benne vagyok, de csak a fájdalomcsillapító tarja benne a lelket

üdv, föccer
-
Winner_hun
félisten
No azért csak befejeztem mára a munkát
1v1/többvétöbb valaki(k)? 10-re felérek..
-
zola09
aktív tag
Az MMR-ed nem fogja resetelni, tehát maradsz goldban ha a rendszer szerint oda való vagy.

-
execute93
őstag
ESL Clan War NL vs IGT akinek van kedve, nézze!

-
föccer
nagyúr
Fene egye meg. Bármennyire is töröm magam nem akar visszadobni

üdv, föccer
-
-
Formaster
addikt
nem értelek föccer, sajnálom
-
BeLucZ
addikt
válasz
execute93
üzenetére
szerintem ez az új patch totál hazavágta a játékot, egy laggos szar lett belőle, össze vissza laggol akadozik az egész és még a gépigény is nőtt, csak nem tudom mitől, mert hogy nem nagyon látok változást az is biztos, annyi hogy bekerült az extreme opcio a physicsnél, de alapból rosszabbul fut nekem már az elejétől, most egy erős gépnél nem téma, de vmikor egy gyengébbről tolom és ott bizony megérzem, pedig minden le van véve
inkább csinálnák meg a cpu kihasználtságot úgy hogy használjon 4 magot effektíven és akkor nem kéne i5/i7 szarrá húzva hogy élvezhető legyen a játék a végén is mondjuk 2v2ben vagy 4 v 4 ben, egy ekkora cég mint a blizz megtehetné hogy technikailag is top játékot ad ki, nem csak tartalmilag

-
föccer
nagyúr
válasz
Formaster
üzenetére
EmpireBratOK is a twitch-en nyomja. :-/
üdv, föccer
-
Formaster
addikt
válasz
csuszi
üzenetére
Mindjárt indul a stream Zerg Gold 1080p
-
execute93
őstag
-
Formaster
addikt
-
Montebá
tag
ha esetleg valakit érdekel, akkor Bomber streamel.
http://hu.twitch.tv/startalebomberÜdv
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Semmit se ért, pláne hogy egyszerre több stimet is benyomott az ellen

-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
mass stim marine...?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
icons
addikt
válasz
föccer
üzenetére
Hmmm... asszony jól gondolkodik: D. Mi is így próbáljuk kivédeni a különböző járványokat ,betegségeket, de ha muszáj, akkor érdemes valami vitamin bombához fordulni
De vannak természetes C-vitamin források is, azt is használhatja akár
(nincs is jobb, mint vacsi előtt benyomni egy fél citromot
)(#36937) Winner_hun
Úmeg HotSban van már "hivatalos" monobattle, ott lehet büntetlenül mass phoenix-re menni
-
csuszi
aktív tag
válasz
föccer
üzenetére
én 10 g c-ét nyomtam. óvatosan ha nem vagy hozzászokva hasmenés is lehet, nekem az egészséges adagom is 4-6g. így 3-4 évente vagyok beteg, speciel pont most jártam ezen a télen úgy mint Te, 1 nap volt 10g-vel a gyógyulás. try
jobbulást.
asszonynak üzenem privátban a linket
-
Winner_hun
félisten
Ez a mass phoenix valami fergeteges
Ami az útjába kerül az hirtelen eltűnik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
föccer
nagyúr
Na ja, könnyű azt mondani. Már kilábalóban vagyok. Tegnap délután kezdett el a taknyom folyni, meg a fejem fájni. Megtripláztam a C vitamin adagot, este toltam egy 1 órás forró fürdőt (40+°C). Hajnalban még úgy éreztem mint a mosott s**r, betoltam 2 algoflex fortét meg még 2 gramm c vitamint. Egész nap robot, majd most este megint rosszabbodott a helyzet, de már nem vészes. Nem kell algoflex az elalváshoz, de a forró fürdőt még betolom (ps: meg még 1 bónusz gramm c vitamint).

Holnapra remélem kutya bajom.
Asszonyság meg 2 hete szenved, de még most sem akar c vitamint zabálni, mondván az nem kell, egészségesen "táplálkozik" 
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lázas vagyok, fáj minden porcikám, be van dugulva az orrom.

üdv, föccer
-
Winner_hun
félisten
Pang a phCraft szoba...
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
É n rendelkezek ún. Fun társkártyával, amivel az 576-nál 5% kedvezménnyel vásárolhatok bármilyen játékot. Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szerintetek megoldható-e az valahogy, miszerint ha az 576-nál rendelem meg a HoTS-ot, akkor nekem levonják azt a 5%-ot? Vagy az csak helyi vásárlásnál érvényesíthető? Vagy nem érdemes 5%-on variálni?
Előre is köszönöm!
-
Winner_hun
félisten
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ahelyett hogy mindenkinek mondod hogy szóljon neki valaki miért nem szólsz neki te?
-
Montebá
tag
na, végre! csak meg lett az a silver liga!

-
xavix13
őstag
Cdgalaxis: StarCraft 2: Wings of Liberty (keddtől) 5 990 Ft

Ja és Pick Pack Pontal vagy Posta Pontal a 5000 Ft felett a szállítás ingyenes.

-
atidzsiforc
őstag
válasz
headhunter86
üzenetére
Neem, neki, kerdezte multkor, hogy mikor lesz wol akcio.
-
headhunter86
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Human mint a filmbuzi.hu szerkesztője?
-
Ybron
senior tag
válasz
execute93
üzenetére
Blizzard-ot se értem, náluk lehet megvenni szinte a legdrágábban és persze csak egy digitális változatot kapsz
semmi fizikai tartalmat...
Így kéne a legolcsóbban adni hisz nem kellett legyártani semmit, szállítás sincs(üzemanyag), eladókat se kell fizetni, környezetet se terhelik stb.
Igaz a forint se valami erős... -
execute93
őstag
válasz
headhunter86
üzenetére
Én csak 1v1-ezem, de nem "izgulok" rá a meccsre, csak játszom, ahogy tudok!

Lehet ma fogok egy kicsit streamelni.Szerk.: Valaki használ itt Razer Abyssus egeret? Nekem mintha "liftezne" a bal egérgomb

Ilyet érdemes visszavinni gariba? Eddig jó volt, most elkezdett sz.rakodni. -
föccer
nagyúr
válasz
headhunter86
üzenetére
Ja, értem. Elég nyomós érv, ezzel nem tudok érdemben vitázni

üdv, föccer
-
execute93
őstag
-
JSaN
addikt
válasz
Montebá
üzenetére
En is sc2.hu-rol rendeltem, tegnap hivtak. Montak meg 1 hetig van boven ido mindenkit elerni, es nagyjabol sorba mentek. En is kb az elso napokban rendeltem mint Kovsol, jovo het elejen sorra kerulsz te is.
Szerk.: Akinek nincs meg esetleg az alapjatek es kene a kiegeszito miatt, most akcios a battleneten. 20€
-
xgyuri
csendes tag
Hey mindenki!
Azért írok a forumba, ugyanis még aránylag "új hús" vagyok a StarCraft 2 multiját illetően
. Ezért igazából még embereket keresek akikkel néha lehet arcade-ban v. multiban együtt játszani, így gondoltam ezen fórumon (is) keresek embereket
.Üdvözletem mindenkinek !

Gyuszo -
adrian360
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem minden alapon van. Esetleg a bitratet lehet beállítani. A neted feltöltését kell megadni, ahol picit érdemes kevesebbet beírni.

)
Asszonyság meg 2 hete szenved, de még most sem akar c vitamint zabálni, mondván az nem kell, egészségesen "táplálkozik"

már 4kor sem volt belőle...