- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
válasz
Healbacsi #8095 üzenetére
Ezzel naggyából tisztában vagyok, de wowban nincsenek külön ligák rangsorral, csak egy arena rating szám és ellenfeleket akörül válogat neked. Az elején egy alacsony értékről indul és szépen lehet gyüjtögetni és látszik is. Ha nem is sokat, de én is arénáztam wowban. Valahogy ott sose kaptunk kiemelkedően erős ellenfeleket, csak hasonló ratinggel rendelkezőt.
Itt viszont létezeik egyfajta "megbélyegzés" silver, gold stb. Ami arra kéne hogy szolgáljon, hogy kb-ra látni lehessen a másik játékos képességeit. Ha besorolás során megverek gold meg platina ellenfeleket, de az utolsó meccsek kikapok egy nagyon magas ligába tartozó elleféltől(platina), akkor szerintem a teljesítményem nem az utolsó előtti liga utolsó helyeinek eggyike. Simán lehet, hogy ha gold színvonalú lett volna az ellenfél akkor meg nyerünk.
Jelenleg nem látom, hogy bármilyen képességről tanúskodna a liga színe, ugyanis egy 3v3-as játékunkban múlt héten vertünk meg olyant, aki diamond ligában játszott 1v1-ben, a csapattársaira már nem emlékszem, de azok se kezdők voltak.
A legjobban az zavar, hogy nem tudom magam elhelyezni, hogy milyen szinten játszom. Tudom azt is, hogy feljebb lehet jutni könnyedén, ha az ember ezek után sok játszmát nyer, de valahogy átláthatatlannak tűnik. Ha meg ilyen "élőpont" szerű dolgot használ rangsorolásra, akkor mi a szarnak szórakoznak ilyen ligákkal, de méginkább miért rangsorolják őket. Legyen valami fantázianevük, aztán kész. Oda meg ABC sorrendbe berakva az embereket.
Korábban whitezo88 írta:
"megint platinásat adott be 1v1, én még mindig silver40... nem értem. az h goldot adna ok de 2 ligával feljebb? és már zsinórba 3x."
Ennek semmiképp nem szabadna történnie, ha jó a rendszer. Számomra ez azt jelenti, hogy 2 nagyságrenddel jobb játékost kapott ellenfélnek. Úgy tartanám helyesnek, hogy kapna egy gold ligást a végéről, megveri, gold ligást középről, majd mégegyet, azt ha nyer, akkor gold liga közepe. Ott gold ligások éléről játszik, ha még mindig nagyon jól megy.
Kicsit hosszúra sikerült és néha összevisszának tűnhet amit írok, csak kicsit zavar, hogy jó a játék, de ilyen szarságokkal idegesítik az embert. Még azt is elfogadom, hogy a háttér számítások igazságosak és tényleg jók, csak a ráépített máz (ligák) szar. De akkor meg minek kell???
-
sith7
félisten
válasz
Healbacsi #8095 üzenetére
Ez akkor is gáz így ...
A 4. meccset majdnem elbuktuk, ott is gold/platina ellenfelek voltka, tehát akkor ?
Mivel megvertük őket, de full platinástól kikaptunk, akkor ezek szerint a gold/platinás ellenfelek nem voltak sokkal erősebbek nálunk, ezért lettünk silver 99 ?
Tehát akkor mi min. goldosok vagyunk, de mivel csak goldosokat vertünk, ezért silver 99 ... ami időközben silver 100 lett ... ?Ha gyémánt ligásokat verünk meg, akkor ad be mondjuk gold 85 - re ???
Amúgy előtte is ez volt, csak ott 3v3 - ban, ott is csak silverbe rakott
Viszont 2v2 - ben 4-1 - gyel gold 11 - re sorolt ... ami azóta gold 85 lett, mert nem toltunk egy meccset se
Ghoosty: a voidokat inkább ne emlegesd, lécci
-
Healbacsi
őstag
válasz
Ghoosty #8094 üzenetére
Az sc2 ladderje total olyan elven mukodik mint a wow arena rendszere. Azaz a placement meccsek alatt megbecsul neked egy matchmaking erteket, es erosebb emberek ellen jatszat. Ha nyersz akkor jelentosen novekszik es meg erosebbeket kapsz. Ha veszitesz akkor sok erteket buksz.
Azt is nezi, hogy ha pl olyan setupod van, hogy ha a terkep a masik csapatnak kedvez, es meg papiron erosebbek is, de megis legyozod oket, akkor sokat tudsz belole profitalni.Az meg, hogy silver ligaba rakott nem azt jelenti, hogy majdnem bronz. Ha majd jatszotok 1-2 meccset a silverben, akkor pl. 2 nyert meccsel kapasbol felkerultok a 30. hely kornyekere. Mivel ha mar besorolt, a rangsorolas pontszam alapjan megy, a win/lose arany nem szamit csak a pontszam ami magaddal viszel.
-
Ghoosty
őstag
Tegnap este én is kiakadtam a ladder rendszerre.
Sikerült lejátszanunk az 5. 4v4 mérkőzést. Az első 4-et megnyertük. A 4. egy platinás csapat volt. Viszont az 5. szintén platinás csapatttól kikaptunk és a helyezés silver 99. Tehát 4 győzelemmel majdben bronzba rakott?!
Amúgy részemről nem voltam formában, de azért ennél jobban ment. Már kezdem érteni miért utálják a mutákat. A void ray-t meg eddig se szerettem.
-
kovsol
titán
válasz
DeckardCain #8091 üzenetére
simán vidd oda az egeret a portréd fölé és meg fog jelenni, hogy charakter code: ...
-
kovsol
titán
akkor tudtok két különböző néven multizni ha két példányotok van, az meg hogy két külön b.net account lehetetlen egy példánnyal, mert ha egyikre beregisztráltad a kulcsot nem fogadja el többet máshol ugyan azt
az egyjátékost az külön is meg tudjátok csinálni amire lehet több mód is
pl: -külön csináltok mentést és külön töltitek be nem a folytatás gombra mész
- vagy a főmenüben Play as Guest -re nyomsz és három külön singe player profil van ott, de akkor nincs multis kapcsolat és achivmenteket se kapszamúgy igen tényleg gáz... mert wc3 ban azért korlátlan karaktert generálhattál
-
Rayyy
senior tag
Lehet 1 SC-t 1 db gépen két külön BattleNet account-tal játszani?
Magyarán, ha van egy testvérpár egy családban és mindkettő szeretne játszani vele, de csak egy számítógépük van, akkor tudnak külön account-tal és profillal játszani? Vagy egy játék - egy account és kész?
Mert akkor elég szar.
Vegyek még egy számítógépet és még egy SC2-őt, hogy én is yáchassak? -
rt06
veterán
válasz
Winner_hun #8079 üzenetére
nagyon kemeny, foleg, mikor a core korul kergetoznek
p.s.: neszojjalbe
Ptech:
mi az a 1a2a3a? -
kovsol
titán
válasz
Winner_hun #8079 üzenetére
első két percben mondom milyen német akcentusa van a srácnak, és akkor esett le, na mert németül beszél
gyanús is volt mert angol kommentátort rendesen értem ennek meg kb csak a 2/3 -t, mert gyorsan beszél még az én német tudásomhoz
-
Winner_hun
félisten
Nem értem hogy a zerg az Overlordokból miért nem creepelt. Amúgy igen mulatságos, valahogy most szívesen lettem volna a zerg helyében (persze csak onnantól mikor az egy speedlinggel támad
)
Aki akar egy jót nevetni annak kötelező
ps: lehet sc1-ben volt már sok ilyen, minden esetre nem mindennapi mutatvány.
-
Alg
veterán
-
Konflikt
addikt
a jo edes anyjat a bnetnek!!!
epp csinaltam a 7 insane AI FFA-t mar kb 45 perce, volt vagy 20 3/3-as BC, 4-5 exp, kb 5 perc hianyzott h win legyen, erre kiirja h connection lost, majd 1 msp-el kesobb bnet reconnected!
ja es nincs FFA a customban most..
a game persze veszett, kezdhetem ujra. amugy a historyban meg tie lett, ilyet sem lattam meg. -
-
EyEsOnU
tag
Lehet, hülye kérdés, de skirmish-ben nyomjátok néha? Bnet előtt kicsit ráhangolok, gondoltam... nemhogy az insane gépet, de még a hard-ot sem mindig tudom megverni 1v1-ben. Van valami trükk itt vagy csak simán balf@sz vagyok?
-
Ptech
addikt
Hát így azért logikusabb ahogy most van, a bázison kívülről az ásványokhoz vezető utat meg le lehet falazni T meg P-vel, és akkor nehezebb oda eljutnia az ellennek.
Csak ezzel is vigyázni kell, mert ha szarul csinálja az ember akkor saját magát is akadályozza ha bejön egy pár Reaper. -
rt06
veterán
igen, ertem, a baj az, hogy bw-vel ellentetben itt ketiranyu a dolog, tehat ha egy paraszt arato allapotban van, nem csak o setal at mindenen, hanem rajta is minden atsetal (gondolom lattal mar zealot-ot, amint ketsegbeesve probal bejutni a bunkerhez/colony-hoz, de a pariktol nem fer es feluton eldol)
-
Ptech
addikt
Úgy működik, hogy a parasztok, ha épp bányásznak, akkor ilyen moonwalk módban vannak, tehát at tudnak menni egymáson, nem kell kerülgetniük a másikat.
Így meg lehet azt is csinálni, hogy ha pl az ellenfél bázisára mész be egy paraszttal, és körbevesznek az ő munkásai, akkor egy ásványra kattintva ki tudsz menekülni közülük.
Brood Warban még szoros helyeken, pl épületek között is át lehetett csúszni néha munkásokkal, ahol már semmi más nem fért át, nem tudom hogy ez még működik-e, nem próbáltam. -
sith7
félisten
válasz
Ghoosty #8059 üzenetére
Értem, semmi gond, én sem véletlenül vagyok minden nap csak 9 óra után ...
Addigra a 2 kis speedlingmár lefekszik, mert addig nem lehet nyugodtan csinálni semmit
DTG - re gondolsz ? Nem tudom , ő Konflikt spanja, gondolom ott lesz ...
kovsol: egyszer én Winner - rel játszottam, mikor ő probe rush - t kapott, én meg néztem, hogy miért van támadás alatt, mikor a probjai szedig a mineral -t ...
-
kovsol
titán
épp most promotolt fel silverből gold ligába random 3v3 ban, de eddig az összes mérkőzésemet úgy toltam, hogy az ellenfél favored volt...(jah most néztem meg mind a három ellenfelem valamiben gyémánt ligás volt olyat adott épp be silver ligában -_-)
most épp egy olyan mérkőzésen vagyok túl, hogy az ellenfelek kapásból ránk támadtak szedőkkel! de majdnem össze is jött nekik, mikor kb 15 probe bejött a bázisomra és szétkapta az én szedőimet azért be voltam tojva rendesen
-
Konflikt
addikt
-
Ghoosty
őstag
Hétvégente nem igazán érek rá játszani, mert azt az időt a párommal töltöm. Néha van kivétel, meg ha van egy szabad fél órám, azért belogolok.
Tehát, ha valamit csütörtökön abbahagyok/unk, az vár hétfőig. Sajnos a héten ez a csütörtök ez szerda, a hosszú hétvége miatt.A 4. srác az a 3 betűs, ő is PH-s? (sajnos az ő nevét még nem tudtam megjegyezni)
-
izomhod
őstag
hali!
ha fejlesztek valamit az armoryban, és később megsemmisül az épület, a plusz páncélok stb megmaradnak?
köszi
-
rt06
veterán
ehhez kapcsolodoan:
jol vettem eszre, hogy a parasztjaim koze az ellenfel is ugyanolyan konnyedseggel setal be, mint en magam?
mert ha igen, elvettek azt az elonyt, amit a parasztok kozze epitett vedelmi epulet (torony, cannon, colony) jelentett sc-ben, hisz nem akadalyozzak a parasztok a megkozelitest -
sith7
félisten
válasz
Ghoosty #8050 üzenetére
Pont most mondtam a munkatársamnak, hogy este lehet elhúzódik a 2v2 , mert le kellene játszani az 5. 4v4 - et
Ha nem lesz áramszünet, és még élek akkor 9 - 10 között ott leszek
Remélem a csapat másik 2 tagja is
ALG:: akkor viszont ott vagyunk, ahol a part szakad, mert akkor ez a 2p - zea , ez akkor a Z - re tényleg halálos
-
Ghoosty
őstag
Bétában játszottam jópár mérkőzést zerggel, így tudom, hogy nagyon oda kell figyelni a lárvákra, de mikor használtam a queen-t, inkább a pénz volt a szűk keresztmetszet, nem a lárva.
Én a derítés alatt azt értettem, hogy bázisod közelében ne lehessen kisbázist rakni, se egy pylont. Arra szerintem a sokadik overlord is jó, ha viszont messze rakja, akkor nem beszélhetünk proxi stratégiáról.
Ptech: Ha már kénytelen az ellenfél mikrózni, hogy jó helyre álljon a lotokkal, akkor azzal nyersz egy csomó időt és jönni tud a társ, vagy lesz idő védelmi épületre esetleg roachra.
Elméletben baromi okos vagyok, de ha nekem kéne csinálnom biztos nem így mene szóval...
Jelenleg úgy látom, hogy zerghez kell a legtöbb APM, hogy felvegye a versenyt más fajokkal, de amig ez nincs meg, addig maradok az "easy race" terrannál.
sith7:
Leszel ma este, hogy befejezzük az 5. placement 4v4-et?
-
rt06
veterán
mert - ha egy videorol beszelunk - a srac ugy adta elo, mintha epp a vilagot keszulne megvaltani, holott lt-n alap, hogy ha early exp-et akarsz, igy kell vedeni (esetleg zerg-gel be lehet probalni, hogy egybol hatchery+creep), hisz csak egy bejarata van, ami bar tagasabb, mint a feljarod, de meg mindig jol vedheto
ennek felismeresehez szerintem nem kell hogy ospro, vagy akar csak mezei pro legy, de megcsak veteran sc-snek sem kell lenned
replay celja pedig nem minden esetben az, hogy ujat mutasson, egyszeruen jolesik neha megnezni egy izgalmas meccset (foleg anelkul, hogy valaki kommentalana megallas nelkul azt, ami amugy is remekul latszik)
igazabol azt nem ertem, miert nem lehet ezeket valahova feltolni rep-kent, egy "nice game", vagy "interesting build order" kommenttel, miert kell alanyomni a kozvetitoszoveget...pl a srac egy masik videojaban, kitoro lelkesedessel ecseteli, ahogy a viking-ek elkezdik leszedni az overlord-okat, s ugy adja elo, mintha ez is valami hatalmas ujitas lenne, holott zerg ellen az egyik legalapvetobb harass a supply megcsapolasa (azok a jo kis corsair-ok...)
-
Ptech
addikt
válasz
Ghoosty #8043 üzenetére
Lehet hogy 4 ling megöl egy lotot, de nem minden esetben. Ha körbe tudják venni akkor valószínűleg megy nekik, de ez ellen csak annyit kell tenni, hogy olyan helyre kell beállni velük, ahol nem tudják körbevenni őket a lingek.
A másik meg az, amit Alg is mondott, hogy Z-vel nem lehet azt megcsinálni, mint a másik két fajjal, hogy elkezdesz gyártani még pár linget,aztán ha mégsem kellenek akkor cancel, mert elveszted a lárvákat
-
Alg
veterán
válasz
Ghoosty #8043 üzenetére
Persze, 100-100 mineral, de a vész ott kezdődik, hogy a zergnek az elején nagyon meg kell gondolnia mire használja a lárvákat, mert ha közben a toss csak a probe-okat tolja gyorsítással akkor megintcsak rövid mecs lesz.
Overlorddal az a baj, hogy az első kettővel lehet igazá deríteni, mert borzasztó lassú
Persze, el kell küldeni a 9-10. drone-t szétnézni és meg lehet fogni, de 2v2-ben, főleg, ha nem közös a bázis, elég nehéz.
-
Ghoosty
őstag
Bocs, hogy bekiabálok a partoldalról, de ha 1 zaelotot megöl 4 ling, akkor a zerg van előnyben, mert az ára ugyanannyi 100-100 mineral.
Hogy 2v2-ben odaér-e a másik az már más kérdés. Zergnek elvileg könnyű kiderítenie, ha proxi pylont használ valaki csak körbe kell küldeine az overlordokat, így akár megelőző csapást is mérhet.Nem játszom zerggel, így a gyakrolati megvalósítást nem tudom bemutatni, csak annyira nem hangzik vészesen.
-
sith7
félisten
válasz
Darth_Revan #8040 üzenetére
Mielőtt valaki leharapná a fejemet, nem vagyok rush ellenes, de ezek a dolgok azok, amik elveszik az ember kedvét az egésztől ... valahol ez a játék megcsúfolása
Minek kellett tier 2- es , 3 - as egységeket beletenni a játékba, ha tier 1 - gyel is lehet nyerni ?
Na mindegy, ez van, csak bosszantó kicsit -
fgabor33
csendes tag
válasz
DeckardCain #8032 üzenetére
Grat!
Ha még nem ajándékoztad el a guest pass-t és nincs ötleted h kinek add én szivesen elfogadnám mert már nagyon ki szeretném próbálni a játékot!
thx előre is ;-) -
kovsol
titán
nem értem miért van ez a negatív hozzáállásod a dologhoz
ki mondta egyáltalán, hogy mutat újat ? egy fajta taktikát mutat be nem több, de szerintem az nem rosszul, nem kötelező megnézni, de van akik nem őspro sc1 playerek ám és azoknak hasznos tippeket mutathat
ekkorra erővel replayek 99% ban is fölöslegesek mert nem mutatnak újat -
sith7
félisten
válasz
whitezo88 #8034 üzenetére
Ez jó is, de ezek sajnos nem versenyek
Háááá't, nemtudom ...lehet akkor én vagyok ügyetlen, de 2p ellen a meccs elején EGYEDÜL , az ellenem együttes erővel küldött 20 - 24 zea -t egyedül nem tudok visszaverni, a társam meg mire odaér,arra nekem végem, és ő meg kapja egyedül ami ebből a csapatból maradt + 2. hullámot ...
Mondjuk ez pályafüggő is, menniyre vagyunk távol egymástól ... nem a Twilight - on, hanem egy másikon, ahol idő, mire átérsz a társadhoz -
whitezo88
nagyúr
valahol olvastam hogy versenyeken épp ezért tiltott a rush, hogy ne erről szóljon, hanem a macro-mikro ügyes használatáról.
protoss ellen én azért nyerek 70-80%ban mert tudom hogy úgyis fossa majd a zelákat, stalkereket ezért rögtön helliont meg marákat nyomok. tegnap mondjuk 3P ellen 2x beszívtam, egyik túlmakrózott és nagyobb serege volt, másik meg void "rush"al jött és én okos semmi turretet vagy marinet nem csináltam. a 3. ellen meg egy maréknyi marával mentem és komoly ellenállás nélkül legyűrtem. -
sith7
félisten
válasz
Konflikt #8031 üzenetére
Ne is mond, hétvégén 2 db ilyen 2v2 meccsem is volt
Az első meccsen nagy nehezen megfogtuk, és nyertünk, de a 2. - on 2p ellen , csak úgy fos..k a zea - kat, az egyik 3, a másik 5 gw - ből, és le is nyomtak
Elkapott a harci ideg, szóltam a társamnak, ő ráment ling -re, és meg zea , 5 gw - ből, semmi gáz , semmi fejlesztés
Nyertünk, nem mondom gyilkos taktika, esélyük nem volt, de ha ez nem jön be, mint a másik meccsen, akkor nagy esély van a bukásra
Végülis csak probe , zea, gw - t csináltam, gázt nem is termeltem ... -
DeckardCain
senior tag
Na megérkezett
-
iwu
addikt
wazze, tudom, újszülöttnek minden vicc új, de hát vagy 3 órát lost vikingeztem tegnap
-
rt06
veterán
az a baj, hogy az a video nem todd, mint a spanyol viasz ujboli felfedezese (es ahogy nezegettem, a videok tobbsege is), raadasul a fazon szovege is rendkivul bugyuta
tizeneve van mar starcraft, amiket lattam, azokban keves az ujdonsag, vagy amire egy sc-ben jartas (de inkabb minimalisan gondolkodni kepes) ember ne jonne ra elobb-utobb, de muszaj mindent feltenni youtube-ra, mer' kell az a tizenotperc
-
Konflikt
addikt
mukodik am
csak egy dolog valtozott a beta ota (mert a video ottkeszult) :amint elkezded epiteni a spine-t, az insane AI drone-ek egybol megtamadjak, nemvarjak meg mig elkeszul a spine. es ez minden esetben igyvan, szval emiatt nehezebb, mert lehet nemeli tul mar a spine, mire meglesz.
de amugy megcsinalhato meg mostis -
rt06
veterán
válasz
Winner_hun #8023 üzenetére
esznel vagy? meglatja, oda warp-olja a zealot-jait (a poen az, hogy a google-nek tenyleg vannak zealot-jai)
-
kovsol
titán
megnéztem az HD féle 1barack FE + 3M tutorial videót 2x is azért ott látható módszert nem tartom szarnak, az idegesít amikor a noobok össze vissza gyártanak és mégis hatásos
-
Djuree
félisten
válasz
Winner_hun #8020 üzenetére
-
Konflikt
addikt
ez lemaradt, lattatok mar?
Londonban mar graffiti van a falon az SC2-rol, allat -
rt06
veterán
masik topic-ban valaszoltam, mert hasznos, amit irtal, es ott konnyebben megtalalom kesobb
-
Ptech
addikt
Imho ha külön lenne választva a játéktípus, pálya meg a játékosok neve a listában, akkor sokkal átláthatóbb lenne, és könnyebb lenne olvasni az egészet.
Esetleg legördülő menükkel a játéktípusnál és a pályánál, amivel lehetne keresést szűkíteni.
Egy középre rendezés is dobna az olvashatóságon.
Az is kiugrik nekem, hogy itt elcsúsznak egymás alól az azonos adatok, viszont itt majdnem tökéletesen egymás alá rendeződnek.Szerintem a 'Starting Race' kiiratásának nem sok értelme van, ott van a végleges 'Race' így megtévesztő lehet pár embernek.
Ez egy kicsit bonyolultabb, de ha nincs AI a játékosok között, akkor ki lehetne venni a 'Difficulty level' pontot, esetleg a 'Handicap'-et is, vagy csak akkor kiiratni, ha nem a default 100%FF 3.6.8 / Win7 alól néztem.
-
rt06
veterán
frissult a raplay tar, mindenfele josaggal, legyetek szivesek velemenyezzetek, teszteljetek
-
Djuree
félisten
barbecued muta-wings
de jót röhögtem.
lehetne új csemege a mekiben jövő hétttől, biztos lenne kapatja -
Djuree
félisten
a defensive matrix battlecruiser fejlesztés hogy működik? magától aktiválódik ha kevés a unit élete vagy nekem kell kézzel benyomni?
-
Djuree
félisten
válasz
Darth_Revan #7991 üzenetére
sikerült thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia