Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
sc2 map editorban hol állítom a játék sebességét? az alap elég lassú.
mod: megtaláltam.
-
Djuree
félisten
azért gondolom nem 10 pályás singli hadjáratok lesznek
ha megcsinálják komolyan, 30 pályás singli hadjáratok, komoly történet, jó hosszú és látványos átvezető videók, akkor megéri az a pénz. mind3-ból biztos nem veszek CE-t, csak az elsőből...Winner_hun: sztem a nyilt bétában sem lesznek többen. aki akart kulcsot szerezni az tudott is

-
Winner_hun
félisten
Onnan hogy lesz nyílt beta, azt meg nem hiszem hogy 1 hétig akarják csak tesztelni és igen csak közeleg a kiadás.
Illetve szerintem még 1 hónap se lesz, 2-3 hétre tippelek. Csak hw meg sw frissítés lesz, csak nem tart 1 hónapig... -
kovsol
titán
válasz
whitezo88
üzenetére
majd kitalálnak valamit
adnak egy alap wow -t hozzá, meg valami wow petet
könyvecskét, más fajta pen drive, telerakják poszterekkel, adnak majd valami füzetet ahol az összes térkép rajt lesz hogy jól elnavigálj, mit tudom én de szerintem ők már most tudják mi lesz bent
lesz benne plüsfigura vagy valami bábú, esetleg bögre -
Thome
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lehet, mindegy...
-
föccer
nagyúr
Alapvetően nem is azzal vana baj, hogy 15k/27k-ért osztogatják, hanem az, hogy mindezt 3x húzzák be az emberektől. =(
Üdv, föccer
-
Djuree
félisten
-
-
-
iSonic
addikt
Vége a bétának és ez nem jó

-
JamesHun
addikt
jókor javítanak

és ki fogja letesztelni azt -
kovsol
titán
akkor valaki egy game? még reggel 8 ig van hivatalosan béta
tegnap este csak valami javítást raktak rá 
-
sith7
félisten
miből gondoljátok, hogy "csak"1 hónapig lesz leállás

-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tanultam valamit?

Sajnos replayeket sem tudok nézni, szóval nem tudom megállapítani. Elvileg javították azt a bug-ot, ami a közvetlenül a sc2replay fájllal való indításban volt, de nálam hibával kiláp. A b.netre meg nem enged bejelentkezni, így replayt sem tudok nézni

No midegy, majd egy hónap múlva

Üdv, föccer
-
kovsol
titán
jó volt veletek szolgálni srácok!

-
föccer
nagyúr
No, Én most már nem tudtam bejelentkezni a b.net-re. Mi lesz most velem?

Üdv, föccer
-
Thome
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Eret nem fogok vagdosni...

-
-
whitezo88
nagyúr
mi az a:
APM
macro
micronem tudok rájönni ezekre a szakszavakra

-
Thome
veterán
Na, a mai sc2 adag is megvolt, 5 perc menünézés személyében...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Alg
veterán
-
kovsol
titán
gondoltam legyen szép emlékem tolok egy mérkőzést randommal
erre terran lettem és egész seregemet viszem medivakban erre elfordulok a monitortól egy pillanatra visszanézek lelőtte mindet az ellenfél
ehh na inkább nem erőltetem majd inkább ha kijön a full tolom akkor -
föccer
nagyúr
A motkányt már meg sem várom

Rapidshare csak 10x engedi meg letölteni, szóval siesssetek

Üdv, föccer
-
Alg
veterán
Nah vagyok, nem tudom mikor lövik le, de én max. 10ig leszek - 2 nap alatt összesen 10 órát aludtam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
whitezo88
nagyúr
5 perces, marine rush sikeresen alkalmazva
próbálta jól kezelni, de alulmaradt. [link] -
föccer
nagyúr
Mondjuk az aláírásod mindent elárul

Alg: Egy értelemes gyorsfordítást tudnál eszközölni, az általad idézett post-ra? A google eléggé (köhm) furcsán fordította.
Bár vicctopikba elmehetne

Üdv, föccer
-
Alg
veterán
Bnet 2.0 sírásra reagált Bashiok: (én húztam alá)
We're fully aware of the concerns that are being discussed in the various threads, on fansites, detailed through kitten videos, etc. and we're in the midst of working on a comprehensive address that should hit most of the major concerns. Just a heads up.

-
föccer
nagyúr
Nekem túl jó élményeim vannak tegnapról, így lehet, hogy ezt most ignorálom. Max nézőként mókázom egy kicsit. A Tegnapi 2v2-k nagyon bejüttek. a 3v3 már nagyon sok volt. Egyszerűen nem tudtam követni, hogy mi történik a pályán. Azért is voltam akkora noob. A 2v2-ben még képes befogadni az agyam azt az infómenniységet. Mondjuk az is igaz, hogy nem vittem túlzásba a taktikázást. Kb a speedling-el fedezéket adni a baráti stalkereknek a rócsok és a hidrák ellen, esetleg a mutákkal írtani az ellen bázisát/munkásait, amíg a társam kő keményen álta a sarat a 2 ellenfél ellen.
Üdv, Föccer
-
iSonic
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
mellesleg ma aki ráér este rendezünk egy nagy PH!-s sc2 záróparty-t, amíg újra nem lesz béta..
-
ledger
tag
Sziasztok.
Nem pont ehhez a játékhoz vág a kérdésem ,elég tapasztalatlan vagyok még e téren,a kérdésem minden pc-és játéknál lehet használni konzol kart?
Pl
oom3 elindítom bedugom az usb be a kart de nem lehet irányítani van erre megoldás? válaszokat előre is köszi. -
iSonic
addikt
Valószínűleg éjfélig fog menni

-
sith7
félisten
Ma éjfélig lesz béta ?
Vagy ma már nincs ?
-
Alg
veterán
Kösz srácok a meccseket, ezzel én szerintem végeztem is a bétával
Holnap estig nem érek rá.Elég durván béna voltam ma, de nembaj

Valószínű belefér még éppen nekem az előrendelt normál házhoz szállítva, majd meglátom.
-
Thome
veterán
Nálam ez már nem kérdés.

-
Konflikt
addikt
na franko, toroltek mindent. legalabb a cimlista maradhatott volna. mert en bizony egy cimet sem irtam fel mashova

az email-em: bandi.cibkukacgemailpontkom aki fel akar venni
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ha megcsinálják komolyan, 30 pályás singli hadjáratok, komoly történet, jó hosszú és látványos átvezető videók, akkor megéri az a pénz. mind3-ból biztos nem veszek CE-t, csak az elsőből...
és extra hosszúra csinálják a töltő képernyőt, hogy legyen időd olvasni 

könyvecskét, más fajta pen drive, telerakják poszterekkel, adnak majd valami füzetet ahol az összes térkép rajt lesz hogy jól elnavigálj, mit tudom én de szerintem ők már most tudják mi lesz bent
lesz benne plüsfigura vagy valami bábú, esetleg bögre
csak akkor meg kell dumálni időpontot és gyakorolni, gyakorolni
én voltam EU rank 5 wc3 ban 4v4 ből, jókat toltunk amíg egyik srácok ki nem bannolták 

és sok ismerőst is szereztem, akikkel remélem a jövőben fogok játszani
jöhetne egy 4. rész...
a 7.-i dátum jobban tetszett 

de természetesen majd ha kijön a full újra mehetnek a csaták
ehh na inkább nem erőltetem majd inkább ha kijön a full tolom akkor