Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
Montebá
üzenetére
Szerintem a fórumon a legtöbben, akik előrendelték innen tették. Én is.
Valahol az áll a honlapon, hogy reményeik szerint nem fog a várható ár emelkedni, ezért mindent meg is tesznek, de amennyiben mégis emelkedik, a különbözetet nyilván nemkünk kell kifizetni. Tehát várhatóan 16ezerbe fog kerülni a gyűjtői kiadás. Ez persze nem azt jelenti, hogy máshol nincs olcsóbban (ellenben azt, hogy én még nem láttam
) -
Montebá
tag
Sziasztok! A megjelenés után hol lehet majd megvenni a HotS collectors editiont?
+várható ár?
Üdv! -
icons
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Jaigen
A gépem otthon van, laptopról játszom! Abban GT540M van, aminek 2GB RAMja van. Ami teljesen vicc, 128bites buszon kommunikál, és nyilván DDR3as, de mennyiségben még egy ideig elég 
Azt még el tudom képzelni, hogyaz oprendszer egy programnak X mennyiségnél nem ad ki többet, hanem csak meghatározott szeleteket (bárcsak otthon lennék a RAM és VRAM menedzselésben)... de kétlemD: majd rt06 által javasolt progival megnézem mi lehet a gond!(#36196) Zoz
Win8 64 bitet használok igen
Csak legendákat hallottam a 64 bites XPről, de azok nem kifejezetten dicsőítették
. Ha nincs más megoldás, még a végén lesz még egy indokom ,miért térjek át Linux-ra (egy Mint fent is van, de csak virtuális gépre voltam elég bátor feltelepíteni
. Meg nincs is neki hely az SSDn) -
oxox
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére

megneztem icons altal belinkelt husky videot a hos widow mine-al ...nem is az volt a durva benne, hanem a folyamatos drop... -
icons
addikt
Nem, talán az első patch óta nem támad cloacked unitokat. És burrowed-öt sem.
Ha creepen bújik be a föld alá, akkor sem fogod látni. Ha figyelmes vagy, akkor a minimapon persze láthatod, odanézel, és utána mondjuk egy fungalt rádobsz, de különben csak detectorral tudod észrevenni.Ami egyébként elég jó taktika zergként ellenük: creepen a baneling elég gyorsan szalad, és talán 2 baneling robbanás megöli a WM-okat. Tehát ha sejted, hogy valahol van egy aknamező, akkor szépen egyesével (esetleg kettesével) beküldöd őket. Persze az esély így is megvan arra, hogy nem azon az úton vannak, ahol a banelingek haladnak, és oldalja kapják az egységeidet. Akkor pedig kívül fognak esni a baneling robbanás hatósugarán, és nem fogsz vele sokat érni

Ezen kívül még az elróhanó zergling jó taktika. Ha bekerül a link egy WM hatósugarába, majd egy másikébe, mielőtt meghalna, akkor azt hiszem, mind a kettő lőni fog. Tehát ha párat beküldesz, utána mehetsz Overseer-rel és lingekkel. Különben instant death
Tuco Ramirez és rt06 köszi a tippeket, nézelődöm!
A VRAMot egyébként azért nem hiszem, mert egyrészt 2 giga van belőle, másrészt teljesen random eseményekkor jön elő, tehát nem feltétlenül amikor sok egység van a képernyőn, stb.Reaper:
"The Battlefield Awareness passive ability has been removed from the game. [...]
The Nitro Packs upgrade has been removed from the game."
Január 7én szedték ki mindkettőt.(#36194) oxox
Szerintem az a legdurvább benne, hogyha bio-val nem droppols folyamatosan, akkor vesztettél, annyira OP az ultra. A folyamatost pedig úgy kell érteni, hogy átlag 2-3 bázison a 4ből folyamatosan ott volt!!! Ha 5 hatchery-t nem szedett le, akkor egyet sem (márpedig egyet leszedett).
Grátiszba ha nem tévedek, akkor ultra mech ellen is elég erős. Tehát gyakorlatilag nehéz vele tévedni... egyedül BC szedi (de mire leszed egy ultrát...) -
rt06
veterán
dobj fel egy process explorer-t, az process-enkent mutatja a memoriahasznalatot, es a hasznalt videomemoriat is
ezzel valoszinuleg gyorsan meglesz a hiba oka -
icons
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Erre valaki?
Egyébként a rushnak is van némi létjogosultsága, de azért nem ennyi
. MCvel Proton Overcharge-dzsal elég jól lehet pl fogni a rushokat, tehát valóban lehet erre gyakorolni, de azért messze többet lenne érdemes szerintem is kihozni a játékból!
Lehet, hogy tudod, de azért leírom: a reapereket rendkívül legyengítették, már csak scout egységként érnek valamit. Ráadásul tech lab sem kell hozzájuk, és megvan az extra sebesség, fellátás high ground-ra, stb, de hiába.
A widow mine nagyon OP szerintem is, de az ultra is az. És így kb kiegyenlítik egymást. Legalábbis TvZben. Nemrég láttam egy Husky castot, ahol a widow mine egy lövéssel 31 linget szedett le
31 linget!! Ráadásul úgy, hogy lehetett volna több is, ha megnézitek a videót, láthatjátok miért. A Xel'naga tower miatt nem fért oda elég ling.Pnél gyakorlatilag csak az air-t érinti változás, a Tempest elég hasznos tud lenni, de a dmgjéhez képest sok supplyba kerül, és annyira drága (nem is tudom, most éppen kell-e hozzá Fleet Bacon), hogy elég könnyen lehet counterelni. Legalábbis mire kitermelsz akkora sereget, hogy legyen értelme, egy mass viking sereg simán kijön. Ne adj Isten, néhány BC. Volt nemrég egy PvT air sereges csata, full upgrade, 200/200. Hát elég hamar eltűnt a P serege, a jómama cannon mindent szétcincált.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Ghoosty
üzenetére
Ja, új rush taktikák itt is vannak. Bár (ha jól emlékszem) a Queen egy az egyben leszedi az MC-t, úgyhogy sok értelme nincs rusholni vele (max pár stalkerrel együtt, de addigra kint van néhány ling is). A reaperek a legutóbbi patch óta mintha eltűntek volna. Viszont a widow mine rush sajnos továbbra is töretlen népszerűségnek örvend, zergként marha idegesítő ez ellen játszani.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
100%-ig nem hülyeség, mert pl p-nél kijöhet hamarabb az MC, így máshogy kell rusholni is. Meg az új taktikák miatt a kezdeti build is változhat. Esetleg a hamarabb elérhető reaper is változtathat azon, mennyire hatékony az adott rush. De mondjuk a 70-80% az tényleg sok.
-
Tuco Ramirez
őstag
Változó, néha nagyon zavaró mértékű a lagg, néha kevésbé. Mondjuk egy ideje már nem játszottam a bétával, egyrészt mert már nem tudtam követni a gyors egymásutánban érkező balance patch-eket, másrészt, lehet hogy csak peches voltam, de kb. 70-80%-ban rushereket fogtam ki ellenfélnek (6 pool, bunker rush, proxy 2 gate/rax, cannon rush meg hasonlók). Mondjuk ez utóbbi számomra tök felfoghatatlan, miért kell a bétában, ahol elvileg az új egységek/taktikák próbálgatása lenne a cél, az early rushokat erőltetni...? Ennyi erővel a WoL-t is lehetne játszani.

-
Eyesis
őstag
Nem, én azt mondom, ha már gyakorolsz, és egyre jobb vagy vele, már mehetnél silverbe goldba, de nem mész, mert a magasabb ligából a protoss is meg a zerg is megver hasonló skillekkel, mint Te... amikor elindul, hogy már érzed a mikrót érzed a makrót, akkor hirtelen mész fel gold/platinaba, ahonnan megint sokaig nem tudsz kitörni...
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Formaster
üzenetére
A jól megszokott billenytyű átvariálása .. Tegnap ( Dpeti még nem is volt fent azóta majd elmond egy két máriát a nevemmel kapcsolatban ha meglátja a billentyű kiosztásokat ) átrendeztem zerg és protos kiosztását , tetszik amikor el állítasz valamit és kb minden piros lesz hirtelen .. De pár perc és kész is volt . Kb nagyjából a dolgok 80 % a a q betűn landolt + a Backspace is átköltözött a space re .

-
AlyArkhon
őstag

Valaki van most fent HOStban ? esetleg kis team game hez ?
-
icons
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Ami a lagg témát illeti: nektek mennyire laggol? Olvastam, hogy másoknak is van ilyen problémája... én Németországból játszom, itt nem éreztem még laggot egyszer se.
Néha később érzékeli a parancsot, vagy Waiting for server... üzenetet kaptok?(#36171) AlyArkhon
HotSban nem csati, hanem csoport
(#36172) kabalthenbk
Igen, én is tőlük rendeltem, és azzal a beta kulccsal játszom!
Mi ladderezni szoktunk, szerintem az a legjobb a gyakorlásra, és a bétának pont az a lényege. Bár amíg nem áll be a végső balance, addig inkább szórakozásnak gondolom (pl begyakorlod most az early widow mine push-t, erre a végső verzióban legyengítik. Így maga a taktika már nem használatos, de a gyakorlás gyakorlás hasznos marad
Megtanít az ellenfél fejével gondolkodni, stb. Gép elleni játékról pont nemrég írtak páran itt a fórumban. Nagyon kiszámítható, tehát messze nem készít fel annyi mindenre). Úgyhogy én amondó vagyok, hogy ha tudsz ladderezni, akkor menjen az az XvX, jó lesz az
Más: top8 goldban vagyok 4v4ben, ami persze jó, de az előbb szedtünk le egy arany, egy master és két diamondot. Úgyhogy remélem végre feljebb rak! (a többi meccs is jól sikerült, zerg-gel már 70-80 körül van az APMem (nem spamelek)
Bár még mindig egy picit kaotikus az irányítása. Mármint folyamatosan kapkodok, építek, új hatch kell, upgrade, nem tudom mi a hotkey, stb, de kezdek belejönni) -
oxox
addikt
válasz
Eyesis
üzenetére
hat azt tudom, hogy terrannal en bena vagyok....de ha sokat gyakorlok akkor egybol gyemant szintes leszek?
...de tenyleg azt veszem eszre, hogy most a zerg lett a "divat". ohh...imadom a repteto emberkeket, es az is kellemes mikor az embernek dolga adodik kozben...kabalthenbk -nem kar ladderezni, mert a gep elleni csata egeszen mas, es a ladder radfogja szabni az ellenfeleket elobb-utobb.
Föcceling -tegnapi meccsek tetszettek

-
Eyesis
őstag
nem véletlen... aki terrannal jó az többnyire nagyon jó

amúgy én ma platinában randommal voltam, terrant kaptam es tvt volt
34 perces
de ne mvolt allohaboru, csak a kedves draga ellenfelem reptetett es nem, nem volt eselye csa ka dcben bizott, vagy hogy kilepek mert meloba kell mennem 
-
-
AlyArkhon
őstag
Mikor érkezel Hostba ? Én Darth bétájával próbálgatom az egységeket gépek ellen ( mivel nem saját acc hiába béta nem akarok ladderezni 1v1 ben ) zergel meg protossal eddig , de ha van kedved egymás ellen is tolhatnánk vagy 2v2 gépek ellen nekem 8 ..

D1Rect hozott is létre egy csatit lépjél be arra ha gondolod phCraft ott megtalálsz . -
nofi
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Tuco Ramirez és icons köszi a válaszokat!
Szerintem megkímélem a játékosokat attól az örömtől, hogy porig alázzanak már a selejtezőben, így a gép elleni gyakorlást/visszaszokást már inkább a bétával kezdem.
Wow, nem is tudtam, hogy némi animációs tuning is lesz
-
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Itt az ideje leporolni a Battle.NET accountomat, így a HotS fele elkapott ismét a Starcraft 2 láz
A Bétát érdemes kipróbálni, vagy még inkább bosszúságot okoz? -
oxox
addikt
hat nekem nagyon hanyagolja....zerg ellen most kezdodnek a gondok platina top/dia szinten...de majd belejovok....eddig ellenuk ereztem erosnek magam, most tossoktol felek kevesbe.
Huma - szerintem a vetele nem kerdes...en ezzel meg neha bf3-al jatszok csak (dio3-at haromhetente inditom el 10 percre)..bf3-at is akkor mikor erzem, hogy gyilkolasra van szuksegem. sc2 a best of nalam jelenleg
-
Alg
veterán
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Inkább ZvT-t szeretnék gyakorolni, szerintem a ZvZ és a ZvP-m is gyémánt szinten van, T ellen viszont katasztrofális a winrate-em...
Mondjuk ZvP sem egy nagy durranás, 3base, drone, 7 perc előtt valamivel 2 gáz, 2evo, roach warren (anyázás mert a warrent nem volt hajlandó lerakni), még 2 gáz, ovi scout, utolsó adag drone, 1-1 spore mindenhova, ling speed, +1/+1, roach speed, és egységgyártás. Ha támadni akar és nem expel akkor olyan 65vs45 munkással állok és általában megfogom, ha expel akkor drone, exp, BL irány és megpróbálni kicsit piszkálódni a sereggel. Később nydus, ling runby, 6-8-10 roach támadások ide-oda miközben BL-corruptor-infestorra csere.
-
icons
addikt
Valaki találkozott már ezzel a hibával?
"Your computer has run out of paged pool memory. Visual quality may degrade. Your graphics settings have been lowered to help, but performance may still be poor."
Úgy szokott kinézni, hogy lefagy a kép az SC2ben, de a hang is megy, illetve ha kattintok azt is érzékeli. Ha alttabbal oda-vissza váltok, akkor utána jó, de ez egy nagyobb csatában elég kellemetlen. Elvileg a lapozó fájl miatt van. Nekem alapból nem is volt lapozófájlom, mivel gondoltam hogy 8 giga ram csak elég, illetve SSDm van, a fene fog arra lapozófájlt rakni. De az egyik ismerősöm kiokított, hogy a programoknak akkoris szüksége van rá, úgyhogy beállítottam 4 gigát. Ami még így is 4 gigával több volt, mint amit szerettem volna. A hibaüzenetet még így is jelentkezik.
Valakinek esetleg volt ilyen problémája? (legközelebb megnézem, hogy pontosan mennyit eszik, de kétlem, hogy ezzel lenne gond. Révén 1v1ben is előjön, illetve alt+tabbal ki-, majd visszalépésre megszűnik a probléma)KöszI!
-
Alg
veterán
Tegnap meg ZvZ nap volt... 6 meccsből 5 ZvZ, ebből 4et nyertem, meg volt egy ZvP - azt is. Az 5. ZvZ után úgy gondoltam nekem elég volt ennyi belőle aznapra

-
Eyesis
őstag
Warcraft filmről tűnik úgy, hogy lesz egyelőre.
Volt akciósabb sc2, lecsúsztál róla, playiten 4kért lehetett venni. Amúgy ez a 9k sem olyan sok, mivel egy fasza egérpad is jár hozzá.Tuco Ramirez: Szívesen.

SPOILER ALERTMivel most kikapott Breach Starbuck-tól, aki tényleg nagyon erős, és Stunter-t még ez a nem annyira jó Frozz terran is megverte, azt sejtem, hogy Breach mint Frozz-t, mind Stunter-t meg fogja tudni verni, és nem látom esélyét annak, hogy Frozz meg tudná verni Starbuck-ot. Szóval Stunter nem hiszem, hogy tovább jut, mert már régóta inaktív, nincs formában, de elég valószínű, hogy Breach bekerül a bracket-ra. Amúgy én Starbuck vs Giant döntőt jódolok (zvz) -
adrian360
őstag
amikor az első verzió megjelent a magyarosításból, akkor ha jól emlékszem a készítők azt mondták hogy blizzarddal valamennyire le lett egyeztetve hogy mehet.
Ennél akciósabb szerintem csak akkor lesz ha megjelenik a kieg, és 2in1 csomagban akciózzák. illetve néha a blizzard a battle.net-en akciózza kb féláron ( 40€ -> 15-20€ ) a játékait, érdemes azt figyelni.
-
Huma
addikt
válasz
adrian360
üzenetére
A kérdés az, hogy mennyire nyúl bele a játék fájljaiba, mert elméletileg a szerződés szerint nem módosíthatsz a játék fájljain. Legalábbis én így tudom, de még sosem olvastam el egy ilyen szerződést sem, csak elfogadtam őket.

Az persze egyértelmű, hogy honosítás miatt bannolni valakit elég nagy genyóság lenne, de mint tudjuk a nagy cégek nem éppen a megértésükről és az engedékenységükről híresek.

szerk:
Ennél valamivel akciósabb árra gondoltam. Max 5e-t áldoznék rá. -
adrian360
őstag
a magyarítás elvileg nem tiltott, de minden patch felülírja, és új verzió kell belőle (nem is tudom hogy most éppen van-e aktuális patch)
szerk
meex-games -
Huma
addikt
Játszik itt valaki magyarítással? Bannolhat miatta a Blizz?
-
Huma
addikt
Hol nézelődjek akciós SC2 után?
Tényleg. Lesz Starcraft film vagy nem? Hallottam valami olyasmit hogy tervezik. Vagy ez csak egy neten keringő tévhit?
-
rt06
veterán
jah, mert ez oszinte erdeklodes volt, egyaltalan nem rendreutasitas
addig alljal fellabon, amig ezt el nem hiszemha gondolod, meg provokalhatsz egy darabig, hogy aztan megint lehessen moderaltatni, en itt radhagyom, inkabb legy kepes privatban valaszolni a privatra, ne erezd szuksegesset, hogy itt is jol megmutasd...
-
rt06
veterán
válasz
DarthPeeter
üzenetére
egyebkent erdemes elolvasni, hogy mit fuggesztettek fel, mi miatt
-
rt06
veterán
válasz
DarthPeeter
üzenetére
csajk megnyugtatasul szeretnem jelezni, hogy nem vagyok kitiltva (egyelore)
-
Formaster
addikt
Jönne valaki 1v1-et gyakorolni? Gold körül lenne optimális játék
-
kovsol
titán
Balance melyik irányba dől amúgy jelen állás szerint betában ? Terrán ami nekem most tetszik, eddig zergeztem főleg.
-
zuzu000
őstag
Thor és ghost vs toss armada. A colok kicsit későn jutottak az eszembe, de elég intenzív csata volt.
-
tiv83us
veterán
Topik kitakaritva, ha tovabb akartok szemelyeskedni, rendezzetek le valamilyen privat formaban (de leginkabb sehogy), egy figyelmeztetes kiosztva csuszinak bazmegolasert. Szep napot.
-
-
AlyArkhon
őstag
.D1Rect fent vagyok a csatin de azt írja senki sem regisztralt meg ide ...
-
AlyArkhon
őstag
Nekem 8

Egyébként is én egy poénként akartam leírni a dolgot és ebben a pár mondatban ( elso hsz ) szeritem a hangsúlyosabb dolog pont a kék halál volt és a dühöm nem pedig az hogy " and now ?" " not gg ? " . Nem tudom már ki emelte ki először nem is érdekel , ez lett belőle, elmult kész. Sportszerűtlen voltam rendben. Nem fáj a dolog
és legközelebb is megteszem ha ugyan ezt látom hogy csak az időmet húzza már egy ellenfelem. Nekem is írták már be , és gondolom nem én vagyok itt az egyetlen
maximum legközelebb azt e részt nem írom le ide . Ennyi.. 
-
Csináltam HotS-on belül egy phCraft groupot.
-
Eyesis
őstag
válasz
csuszi
üzenetére
szerintem hagyjuk a témát

Amúgy ez nálunk is probléma volt, hogy amikor az egyikünk úgy érzi ez már vége és kilép, a másik meg sopánkodik, hogy jajj ha nem léptél volna ki, akkor nyertünk volna, ezért mi bevezettük, hogy csak akkor lépünk ki, ha mindenki ki akar már lépni, ha mást nem kap kontrollt

Amúgy:
Lezajlottak az első magyar érdekeltségű meccsek a második fordulóban. Kuvasz jelezte, hogy zavaróan sokat szídtam a zerg fajt és a balance-ot, ezért kérlek titeket, hogy ezt próbáljátok figyelmen kívül hagyni. Legközelebb próbálok nem hangot adni a platina terran érzéseimnek Korábban elindítottam a streamet, és kezdés előtt CS:GO-val játszottam lelkes amatőr szinten, de leírtam, hogy melyik összecsapás mikor kezdődik a videóban. A következő csaták várhatóan hétvégén lesznek. A képen kicsit sikerült javítanom, remélem senkinek nem akadt az adás. Még mindig nem késő megtippelni az eredményeket lent a kommenteknél!StuntR vs frozz http://www.twitch.tv/eyesis/b/363612526 39. perctől Breach & Eyesis közvetítésében
Breach vs Starbuck http://www.twitch.tv/eyesis/b/363612526 1 óra 25. perctől PSZ & Eyesis közvetítésében
-
Alg
veterán
Régebben mikor valami 6pool-t nyeltem be, akkor csináltam azt hogy direkt nem léptem ki, had szedje le egyenként az összes épületet, ha már ilyen gyorsan, könnyen akar nyerni, ne legyen olyan gyors

Mostanában mondjuk ilyen nincs, a 14pool-15hatch-6ling buildemmel gyakorlatilag 100%-ban fogom a 6pool-t.
-
oxox
addikt
Nem osztom a velemenyed Alyrrol....rendes ph!ajtas...amugy sc2-ben a lelki hadviselesnek is egyik formaja a szovegeles...pl. ha az elejen sokat pofaznak, akkor tuti, hogy sajtolnak....20-bol 19x....vagy ha a nyero felben levo szemely irja be a gg-t (ezt nem szeretem, es nemis szoktam) az is (bar sokan felszivjak magukat, szoval ketelu fegyver), de velem volt olyan is, hogy kiszurtam egy erkezo droppot, nulla sereggel otthon, beirtam, hogy "drop?" ...meg is zavarta.
En a rushereket szoktam elhajtani (ha olyan kedvem van), meg szivni a veruket....Alyr - ohh en mindig nyugodt es kiegyensulyozott vagyok...Peti tudna meselni...
En "hat hova vitted azt a b.zi marine-t a nagatol?
Peti hat gondolltam kicserelem egy egeszsegesre..
En ..@#Wrf#$RTDRG@...."innen mar nem birja a nyomdafestek
-
AlyArkhon
őstag
válasz
csuszi
üzenetére
Igen a repeket elmenti kivéve ha nem állítód át mint én is tettem hogy ne mentse. Így azok vannak ideiglenesen mentve amik offline allapotig le lettek jatszva.
"az én értékrendemben akárhogy csűröd csavarod, nincs igazad. mert nálam a kettőnk közötti nézetkülönbségben hót 8 hogy mire állt a játék."
Még jó hogy nem vagyunk egyformák . Képzeld milyen unalmas lenne az élet..
Az hogy te szereted a játékokat a végletekig húzni a te tolgod, én ha felismerem hogy értelmetlen a játék akkor kilépek ( ladder pl ) ez meg szerintem az én saját dolgom. Jelen esetben egy embert vadoltam ugymond azzal hogy mar reg ki kellett volna lépnie a szóban forgó meccsnek a playerét. Tényleg oltári nagy hiba .. én részt vetem a szóbanforgó játékban és jobban kellett játszanom hogy ez kialakuljon . De én legalább résztvevője voltam így némiképpen több jogom van véleményt alkotni mint neked a véleményem és nézetem ellenkezőjét állítani ."azt azért hozzátenném már nem először, hogy megkérdezhetem, kinél landoltak a pontok?"
ez most megint milyen szöveg ?
mivel dc ztem így nála ezt te is tudod ezért ez már csak amolyan bunkóság hogy még meg is kérded szal ... ez meg téged minősít 
"de ismétlem, ez csak plusz adalék/kérdés...ha nincs dc, ha tuti veszít, akkor is úgy távozunk a pályáról emelt fővel, ha hajtottunk az utolsó pillanatig. nem mellékesen ezzel is tisztelgünk az ellenfelünk előtt. már az én maradi felfogásomban."
100%ig egyet értek veled ... én emelt fővel távoztam a pályáról mégha dc vel is , nem bánom hogy megkérdeztem én tettem oda magam hogy ő sarokba szoruljon ..
"nem, nem, nem, nem a tisztességtelen időhúzásra kell gondolni, hanem hogy végig hajt az ember, és próbál nyerni. ismétlem, már nyertem meg olyan szituációt (szerintem más is), ahol az esélyem 1% ra esett le, már rég gg-ztél volna. oszt valahogy csak besikerült"
Amikor már nincs játék tered , érted akkor milyen hajtásról beszélünk ??? vannak szedőid meg par db egységed , pár épületed nincs nyersanyagod ..... nem értem megintcsak a meccsere levetítve ezt a gondolatmenetet ... hacsak megint nem basztatásból írod ..
Nem Volt Semmije sem , nah , Ha nehéz megérteni akkor nehéz ... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
. Meg nincs is neki hely az SSDn)

wol-ban profilt mentettem itt nem is volt eszemben ...
A phCraft csatit én kreáltam nem D1Rect
(ja hogy hotsban ... az más)
...de tenyleg azt veszem eszre, hogy most a zerg lett a "divat". ohh...imadom a repteto emberkeket, es az is kellemes mikor az embernek dolga adodik kozben...

...majd sut neked sutit kozben