Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
plussz ahogy tudom kevesebb memoriat, kapacitast vesz el a gep teljesitmenyebol...En pl jobban szeretem mint a skyp-ot, ill. siman bemesz egy szobaba, nem kell csoportos hivast csinalni, stb-stb...itt nem irogat rad nagymuter, vagy akari
... -
föccer
nagyúr
válasz
headhunter86
üzenetére
Mi a bajod vele?
üdv, föccer
-
kovsol
titán
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Pl nem csak játék közben lehet beszélni rajta, hanem ha valaki DC -t kap tud akkor is beszélni, vagy ha csak fel akarsz lépni beszélgetni, nem kell elindítani a játékot. És itt pl tudod személyenként külön állítani a hangerőt, így ha valaki halk akkor csak őt feljebb tudod tekerni.
-
föccer
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
A beépítettet csak egyszer próbáltam, de akkor csak egy torz recsegést hallottam a túloldalról. Ezzel kb be is fejezte nálam a pályafutását.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
headhunter86
üzenetére
TeamSpeaker klienst tedd fel, főként azon szoktunk cseverészni. Lásd topik összedoglalót.
üdv, föccer
-
Montebá
tag
Valaki teamre vevő lenne?
Délutánom szabad. Amúgy engem még nem kerestek a HotS miatt...

pedig a starcraft2.hu-ról rendeltem elő és az előrendelői csomagig minden rendben volt, ki is hozták.
De a HotSról semmi hír
Üdv -
sh4d0w
félisten
válasz
headhunter86
üzenetére
Semmi, megvan...
-
headhunter86
senior tag
-
oxox
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
nyugodtan vegyel fel...DPeti a stabil tarsam...az otthoni cenzuramat nem szamolva

de amig Alyr ugy nem dontott, hogy megint elhagyja kishazankat, addig 3v3-aztunk vele (ill. meg jopar emberrel, de talan O volt a legstabilabb, meg Focceling mikor engedi a csa"lad)...2v2 top master-ben vagyunk, 3v3-ban top dia-k voltunk Alyrral...nem volt belathatatlan tavolsagban a master. Peti nyugodt...szinte mint egy Zen mester, en meg vagyok az ellentete (jatek alatt)
. tobb nap jatszunk egyutt delutan/este mint amennyin nem..hetvegen meg neha napkozben is.ha fent vagyok nyugodtan irj ram
btw..engem is hivtak a 12.-i kiszallitassal

-
Formaster
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Amilyen ligában vagy, annak megfelelő színt kapsz. Gold pl arany színű ugye, viszont még nem sikerült észrevennem a Grandmasterrel való különbséget, merthogy az is arany színű. Még van pár szín ami összemosódik, pl Platina - Silver, de alapjaiban nem rossz. Van egy ismerősöm akinek nincs 1v1 besorolása, ő szín nélkül maradt.
(#36883) headhunter86: Szerintem egyben jobb ára lesz.
-
headhunter86
senior tag
Save 50% on StarCraft II: Wings of Liberty
Most érdemes beszerezni 20 EUR. Főleg annak aki az új kieggel is játszani akar majd. -
kovsol
titán
válasz
headhunter86
üzenetére
Én ahogy figyeltem az 1vs1 liga alapján szineződik.
-
adrian360
őstag
válasz
headhunter86
üzenetére
-
válasz
headhunter86
üzenetére
Gondolom, hogy World Of Warcraft szerű megoldást követi, tehát minden le lesz töltve, csak éppen ahhoz lesz hozzáférésed amit megvásároltál.
-
headhunter86
senior tag
Engem az érdekelne, hogy a HOTS külön lesz, vagy benne lesz a WOL-ban. Szerintem utóbbi mert már a Wol felületében benne van egy két hots-os dolog.
Esténként lenne kedve valakinek egy kis ranked 2v2-höz? Régen volt egy állandó partnerem, csak most nincs gépe hozzá, és kicsit vissza akarok rázódni a játékba. Vele diamond ligában voltam még fénykoromban
Várom a jelentkezőket -
adrian360
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
törölhető
-
Tuco Ramirez
őstag
A HotS béta már nyugodtan törölhető, vagy azt fogják upgrade-elni teljes verzióra...?
-
kovsol
titán
Még mindig nem tudom minek tolom az RT -t. Előbb olyan társam volt, hogy több épülete volt mint egysége. De pingelni nagyon jól tudott

-
kovsol
titán
Engem amúgy ma hívtak egyeztetés miatt az SC2 előrendelésem miatt. Március 12. én hozza a futár. Életemben előszór szabadságot vettem ki egy játék megjelenése miatt.

-
Pár perces FB post:
BetakeyekXMNYEH-NE4V-NNG6BT-7PV4-TRMZBM
8RWD4C-FYDZ-2ZVET7-PX4Y-ZD6WD4
FDNHBB-28GG-DJ2W99-P7RK-DCGMD6
R4XWYD-CFG8-BGN4FH-T2B2-BVNRHX
8YJYGH-HXXZ-6V9XCN-DEJF-NCMRZN
VGNJN9-PJ7T-FPCR7H-D9WY-NRXPD7
WTWCMM-4ZYN-KNMD6E-FYXD-86X9VY
YPKNWG-XPMW-2F2P6N-4ZJC-YCV2NM
EKDV9G-J7DC-2FMRD8-74Y2-JNC2WJ
V48HCT-T8EV-22GM2K-B94K-DN6EN2
PEZX6E-DMY7-HJX2NY-6DEJ-WY2FDT
VVCEYK-EKR6-JK7DFE-E2B8-CHH7HT
BHVWT9-4DHD-4J4ZPD-PNTY-7MG722
MBTWZB-EXY2-G94669-KEKH-CVVG94
PJ7DPY-KEXD-2WVNN9-6KZK-7YCNGN
7TPWNJ-ZNTG-YMWJ7G-N2BM-2WG9YM
WZZVVT-WJK7-44KWT9-ZEPF-4T6XPC
P7B4DB-67H9-BJX9CM-6JJ9-X8G74Y
2NXX4C-EJRH-2VV97V-96GD-GDHCTP
PK797X-4WMK-29G4ZH-YGCC-Z9M9TH
E2KGZH-F6RP-FH9K24-TN8H-RJ4KMZ
NTBFZ6-R8HD-4B26V6-BNJW-69GMKY
KGRYRF-G2YX-ZWBNTK-ZVGN-RNVPGF
PW8HNE-WRGJ-6JHPBZ-JEKZ-DXG7HG
CP6ZXB-DKWX-EGWHJJ-ZC47-DDH8HV
7BEX2J-XDYK-GFN9BE-EH2E-7J6FGM
HV46Y2-E4GY-T24FEG-ZRCT-XBP4EB
PM8EHY-VE6R-69GHEB-VVPD-D2CFRF
7GYZDY-4X9X-6X78WK-TKW4-7MB72G
JD4BWV-N4XH-82CRJ4-NKJV-8ZB76C
89WCMF-JXMW-KVYX2R-E6EW-J6V46K
MB26VX-472T-DBT6XW-FPZW-2GFNEM
VCYJBV-8X2K-8XHZBP-TDNR-FRCRGH
ZT6D4B-7RDM-MJZ4Z7-BW2K-FV9BTJ
GD4N7H-HRRF-NJ89ZX-HR89-FPCVD7
Z9NJCV-YGCB-72CFPY-CYG8-TC4NBF
B4EXZD-X9F8-T7P4EZ-JVVE-CKP2KW
Y84N8Y-9NNK-D6ZDBB-R7GD-J7FCV8
ZTX6MG-F6XB-8E6P2C-PCG2-NY4TPE
TJ2KF7-J7WT-ZKFMBD-N476-776ZEM
W7BKX4-GC4V-6GVGH6-HVBZ-HH2K4H
XMHTC8-BFFC-F6PME7-J84Z-W8VT6H
GGBZP9-M6GE-C9J22H-X24J-9FCV48
FB449R-DWH8-BGHGTV-M6YP-2Z2PKV
4NBPCW-FCHW-KDDVTB-NYJ8-JRFGCT -
oxox
addikt
toss ellen 3gate-robo
terran ellen 3gate-robo
zerg ellen
ffeen ezekkel nyitok...az, hogy expre expel valaszolsz nem kotelezo...ha kiexpelt, es neked kesz a 3-gate robod, jo eselyel szetszeded, mert a 400mineral+ a szedok ara sokat elvesz belole a jatek elejen.
terrannal is mostansag kesobb szoktam expel valaszolni....amugy minden ismetlem MINDEN a scouton mulik. nekem a toss es a terran ellen is azert van robo nyitasom, mert imadok droppolni...ugyes droppal nem csak a gazdasagat veted vissza (meg akkor is ha kiexpelt), de elveheted a kedvet a tamadastol, amig Te siman tudsz techelni, akar kisebb csapattal is...a masik alappillere a toss korai jatekanak a sentry.
Ami meg beszokott jonni (de ez foleg gyemant alatti teamben, de bejott mar 1v1-ben is) robo+5-6gate.
nem kell semmi...egy sentryt lehozol fentre, kikuldesz egy probe-t, hogy jone-e...gazrol lehuzod a szedoket, es csinalod a gateket (ez ellent is mond annak, hogy baj, ha sok gyarto epuleted van), ilyen tipusu 1base taktikanal nincs hatranya (mondjuk tapasztalatom szerint toss ellen a leghatekonyabb) 4zea a prismbe, majd 6 lewarpolasa, pikk-pakk lekapja a nexust....teamben volt, hogy igy leptettem mindket jatekost (tobbszor is). volt, hogy Foccelingnek dolga sem volt veluk
Amugy a drop nagyon tetszik zergel is. Peti tudna rola mar beszelni...mind a nydus, mind az overlord bling dropot egyre jobban kedvelem
....tegnap raprobaltam volna egy tank-marine+stalker seregre is (legalabb 50-60db-al, de pont dc-zett mindenkit a szerver 
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
adrian360
üzenetére
Hát nem tudom, anno az elbukott TvT-im nagy része azon ment el, hogy nem hoztam elég vikinget. Annyi medivac-ot meg szerintem amúgy sem lehet kihozni, hogy 5-6 siege-elt tank tüzét kompenzálják. Párnak persze van értelme droppolni meg felgyógyítani a stimmelt és a tank line elleni rohamot túlélő marinokat.
-
Winner_hun
félisten
Az biztos hogy a mule gyorsabb mert be se kell mennie, megfogja a mineralt és bevágja a CC-be

-
adrian360
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
De ha nincs elég medivac, akkor a gyalogság elhullik, akár már attól, hogy túl stimmeli magát az ember. Igen jó ha van pár viking, de ne a medivac rovására.
-
adrian360
őstag
kérdés hogy mi a felállás:
marine medivac tank - ugyan az kell, csak még több
a másik eset ha más van :
mech ( tank helion thor ) vs bio ( marine marauder medivac)itt ha mech vagy, akkor vigyázz a seregedre, és védekezz jól a droppok ellen,
ha bio vagy, akkor próbálj meg minél többet droppolni, és minél több csatát vívni, nem baj ha elveszíted a serged nagy részét, a bio olcsóbban-gyorsabban visszaszedhető mint a mech. -
AxBattler
félisten
Megtaláltam, köszi!
-
icons
addikt
Terrannal két főág van: bio és mech
Bio: marine, marauder, medivac (MMM), protoss ellen ghost is, illetve vikingek air ellen
Mech: minden factory unitha bioval mész bio ellen, akkor jobb mikro, és több egység
(több medivac) VAGY pár siege tank. ha bio-siege tankot csinál az ellen és bio-ra mentél, akkor vagy ügyes vagy, és szana-széjjel droppolod (a siege tank-nak az a hátránya, mint a thor-nak: lassú), vagy több siege tankod van
ha mech-el mész, akkor annyi a lényeg, hogy ütközetkor le legyen talpalva a siege tankod. ha bio ellen mész, akkor pedig mihamarabb támadni kell, különben szétszed annyival gyorsabb egyégei vannak.
Illetve ami tanácsos: mass orbital command center
nem kell annyi SCV (több supply marad katonákra), mule-ok egyébként is gyorsabbak, és ha leszedi őket, nem ér közvetlen kár. Szerk.: ez bárki ellen igaz. Ha van 3-4, esetleg 6 Orbitalod a játék végére, elég pár scv gázra, építkezni, meg egy-kettő mineralra)Igazából a siege tank reggelire megeszi a nem armored egységeket, tehát az egyetlen lehetőséged ellene (ha ő csinál siege tankot), hogy akkor kapod el, amikor letalpal, vagy a gazdaságát teszed tönkre a droppokkal. Mindenképpen azt kell kihasználni, hogy gyorsabb vagy, mint ő.
A kérdésre a pontos válasz:
kezdő szinten szerintem bio néhány siege tank-kal a legegyszerűbb, legkönyebben kezelhető és legerősebb megoldás. -
AxBattler
félisten
Üdv!
Ha battle.net-es újhúsként elcsesztem a profilnevemet, és a profilom képét, akkor azt meg lehet még utólag változtatni valahogy?
Support nem segít 1x? -
netpeti98
addikt

Ezeket próbálgatom holnap gép ellen, bár mondjuk még van 9 küldetés a kampányból azt is meg kellene még csinálni.Üdv netpeti98
-
icons
addikt
válasz
adrian360
üzenetére
Jaigen, exp-re exp a válasz, persze!
Protoss ellen azt szeretem a legjobban. hogyha expeltünk és akár sentry-immo pusht csinál, akkor is le tudom győzni, ha van elég sentry-immom (kevesebb is elég), hiszen én vagypk high ground-on, tehát ki tudom használni a rámpa nyújtotta előnyöket

Jaigen és általános szabályként nagyon fontos, hogy ne legyen túl sok gyártóépület soha

Múltkor volt egy srác, aki 1 bázison lerakott 2 robot, meg 5 GW-t. Én meg 3gate, 1 roboval lehoztam több egységet. És így is alacsonyan tartottam a pénzemet. Egy bázis 4-5 gyártóépületet tud eltartani akkor, hogyha folyamatosan gyártasz. Tehát annál többet nincs értelme építeni. -
icons
addikt
válasz
netpeti98
üzenetére
Zerg ellen: FFE (forge, fast expand)
Kivitelezés: pylon lerak az exp bejáratához, utána scoutolok a mainjét. Ha látom, hogy lement a pool, akkor rakom a forgeot. Ha nem ment le, akkor kimegyek az expére, és a probe-ommal blokkolom a hatchery-jét. Ebben az esetben akár nexus-szal is lehet kezdeni, de utána a forgenak kell jönnie. Ha rövid időn belül lejön és megtámadja a probe-omat, akkor körözök, majd lerakok egy pylont, és felnézek a mainjére. Ha sejtem, hogy jönnek a lingek, akkor cancel-ezem a pylont. A probe-ot pedig úgy hagyom ott a közelben, hogy lássam, ha jönnek a lingek. Pályától függően akkor kell lerakni a Cannon-t. Mellé még egy gate, és már meg is oldóttak a problémák (nem jönnek be a lingek). Ilyenkor viszont sokszor a zerg dupla exppel nyit.Terran ellen: 3 gate, robo, és folyamatos scout. Minél több sentry és vagy zea mellé vagy stalker (zea jobban kijön). Ha early push-t csinál, akkor FF a rámpára, és leszeded a sereget, ami átjött. Gyakorlatilag az egyetlen lehetőséged nem veszteni az FFek. Ha expelt, te is expelhetsz. Ha bio-ra ment, akkor Colossus minél gyorsabban. Ha nem, akkor immo, és pár colossus (és sok robo
)Protoss: ha korai expelt: 4gate
, egyébként 3gate robo, immokat minél hamarabb le kell hozni, és hozzá sentryket (van sentry-immo taktika is, én nem szoktam alkalmazni (mert nem tanultam még meg
), de elég hatásos). Itt is a sentryk nyerik meg neked a csatákat (nekem mindig ők teszik), az immok pedig adják a DMGt azoknak az egységeknek, akiket az FFel "bebörtönöztél".Kb ennyi

(#36848) Winner_hun
T ellen nexus first? Na én ahhoz nyúl vagyok
-
netpeti98
addikt
Ismét a Protossokhoz lenne egy kérdésem: milyen faj ellen, milyen BO-val szoktatok kezdeni?
Üdv netpeti98
-
Alg
veterán
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Mert abba nincs widOPmine meg ImbaAsHellbat

Szerk: nehogy valaki komolyan vegye

-
sh4d0w
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Hátmánemazamenő, menemazalegujjabb...
-
icons
addikt
Bocs, az egy csodálkozó smile akart lenni az elején
mindig is furcsáltam a PH szmájlijait, szerintem sose azt fejezték ki, mint amit én szerettem volna: P(#36839) BeLucZ
Most láttam Husky közvetítésében ezt a meccset. Szerintem elképesztően vicces
Én is elképzeltem hogy van egy egész bázisom, amit lámpaernyő-prism-ökkel látok el energiával
A sarokban levő pár pylon pedig csak a supply miatt van. -
icons
addikt
válasz
Eyesis
üzenetére
Mitől szar a WoL?
(ja, hotsban nyugodtan lehet kiabálni, hogy IMBA, mert tényleg az
)BTW nem is tudtam, hogy Warp Prism ha lámpaernyő állásban van, akkor nyújt energiát, mint egy pylon (nyilván azt tudtam, hogy azért lehet aláwarpolni, de hogy lehet alá építeni is, és el is fogja őket energiával látni, az valami elképesztő
) -
Eyesis
őstag
válasz
adrian360
üzenetére
Igen Stephano ott lehet egy Franci openen, még talán WhiteRa is, hiszen sokan szeretik őket, a többivel sincs gáz, de 4 játékos vs 7 kommentátor, és köztudottan koreaiak a legjobbak és közülük egy sincs ott.. 4 koreai gsl sztárt elhívhattak volna ha mar ilyen ereszd el a hajam pénzköltős hatalmas event...
Az ha valahol nulla pénzből csinálnak eventet, azt mondom tök 8 milyen játékosok vannak ott, de egy Blizzardos...TR: Hát én csak kínból játszom WoL-t, amikor nem lehet HotS-ot... nagyon szar a WoL, és a HotS már most sokkal jobb játék... Ráadásul ez utóbbinál legalább nem hazudja senki, hogy balanced

-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Eyesis
üzenetére
Én is láttam, tényleg elég langyos meccsre sikerült. Tipikus showmeccs volt, látszott is a játékosokon, hogy nem súlyos pénzekre megy a win.
De ne aggódj, ha beindulnak a HotS tournamentek, akkor nem lesz hiány izgalomból. Én inkább attól tartok picit, hogy a WoL mostantól teljesen háttérbe szorul... 
-
adrian360
őstag
válasz
Eyesis
üzenetére
azért mondjuk Stephano-t nem élvonalba tenni, az kicsit túlzás
Ráadásul francia, az lett volna a meglepő ha nem hívják meg. White-ra mindig is közönség kedvenc volt, hots betát megjelenés óta streameli, skytoss-sal igen igen eredményesen ladderezett. Grubby szintén nagy fanklubbal rendelkezik, európai szinten a legjobb protoss. Lucifronnak meg 2012-ben volt pár szép menetelése bőven elfér ott is. Európai eventen egyébként is szerintem európaiak legyenek.
A showmatchhez nem tudok hozzászolni mert nem láttam, de nagy valószínűséggel le volt forgatókönyvezzve hogy mi legyen, egy MC vs DRG meccs eleve kb 8-9 percig tartana, MC tolna egy két base allint ami vagy bejön vagy nem. -
Eyesis
őstag
Igen, most nagy hasznát vettük ezt a kommunikációs készségét

Tegyük rendbe a dolgokat
Nekem alapból azzal van bajom, hogy nem mertek két tényleg ismert és elismert koreai játékost kirakni, ugye a koreaiak nem arról híresek, hogy nem használnak valamit, ami szerintük op 
Mondjuk egy MC vs DRG azért csak exkluzívabb lett volna, ebben értsünk már egyet
Ez a HOTS France Launch is egy vicc, már az mókás, hogy 7 kommentátor és 4 játékos van
De az a négy játékos messze nem az élvonalat képviseli.. Bár Európában érthető, hogy olyat kell hívni, aki közel van, bár ha Tastless és Artosis ide tud repülni, mint kommentátor, akkor jöhetett volna pár gsl bajnok is..
Na de mindegy...
Én egyszerűen nem értem a Blizzardot... Ez kb olyan, mintha kijönne a legújabb supersport motor, és erősen középszerű vezetőkkel mutatnák be, hogy mennyire jól megy... -
oxox
addikt
DPeti hamarabb erek haza
1611-tol legyel fent
, es elkenem a szad zergel.
Tegnap mondtat, hogy a zerg milyen kreativ faj....gondolkoztam a lehetosegeken, es igen, tobb lehetoseg rejlik benne, mint a masik kettoben (csak b.zi sok apm kell hozza
) -
oxox
addikt
en is neztem (ill. Petivel mi is) neztuk a "trailert" bar szerintem ezt eros tulzas volt annak nevezni...a mar kesz jatekbol kivettek a beszelgeteseket es beraktak a korabbi trailerbe (ami igy is a 70%-ban a regi volt).
szerintem egy hozzaerto bliz programozonak ez 10percnyi munkaja volt fel kezzel kikapcsolt monitorral....es kb olyan csinadratta volt mintha ahhh...mindegy hagyjuk....amerikaiak...a nasa is mindig bejelenti, hogy bejelent majd valami hudeaztan forradalmit...mindenki varakozik, majd benyogik, hogy hat lehet, hogy mashol is van elheto bolygo....nem nem tetszett
persze volt 10mp kihagyasom benne, mert a flash osszeomlott ....de az sem hiszem, hogy mentette volna a tobbit.... -
용 Bob
senior tag
válasz
Eyesis
üzenetére
"7. eleve azt sem értem, hogy miért ilyen semmi érdekes játékosokat kellett nézni?"
Grubby stream-ek mostanában a legigényesebbek és legizgalmasabb meccseket is ő játssza. Nem véletlenül nézik 4-5 ezren szinte minden alkalommal. Ezenkívül plusz piros pont, hogy folyamatosan kommunikál a nézőkkel.
Szvsz Grubby minden, csak nem érdektelen.
Az más tészta, hogy próbáltak sokáig játszani, mintha tökéletesen balanced lenne a HoTS.
-
sh4d0w
félisten
válasz
headhunter86
üzenetére
Ez a felvetés a changelingek alapján nem is annyira tűnik elrugaszkodottnak.
-
headhunter86
senior tag
Ez a kép már inkább érdekes. Kerrigan vs Kerrigan. Valaki már elkezdett hozzá elméleteket gyártani. Szerintem akár még hihető is lehet.
"És mit szólsz ahhoz az elmélethez, hogy ez valóban két különböző Kerrigan? Több erre utaló nyom is van. Leírom egyben az egész elméletet, aztán nyugodtan szóljatok le, ha szerintetek baromság.
Szóval:
Két Kerrigan létezik. Amelyik embernek *néz ki*, az valójában egy Zerg lény, amelyet Kerrigan hozott létre azért, hogy ellenségei azt higyjék, győztek, hogy ő átváltozott emberré, és hogy ezért távozzanak Char-ról a Wings of Liberty végén. Ez a terv akkor is jó ötlet, ha bárki úgy dönt, hogy lelövi Kerrigan-t (pl. teszem azt Tychus), mert akkor nem Kerrigan hal meg, csak ez a lény. Mindeközben az igazi Kerrigan-t súlyosan megsebezte a Xel’Naga artifact ( lilás sebeket hagyva az arcán, amik a trailerekben és a dobozképen is jól látszanak ), de sohasem változott emberré. Az elterelés a hamis Kerrigan-el is a sérülés miatt kellett."Vagy csak álmodja az egészet. Majd kiderül...

-
Eyesis
őstag
A tegnapi hatalmas gigamega showmatch senkit sem zavart?
1. voidon nem kapcsolta be egyetlen egyszer sem a Prismatic Alignment-t?
2. miért pool-al kezdett a drága zerg, ha semmire nem használta?
3. ha már másodszorra csapják le zelotok az expeidet, és folyamtosan 2000+ minerálod van, akkor talán már leraknál úgy 10-15 Spine crawler-t nem?
4. Protossnál láthattunk switchet valamennyire légierőre, zergnek lényegesen könnyebb lett volna mégsem volt képes hozni BL-t? Talán megmondtál neki, hogy op BL-t ne hozzon?
5. a dt erőltetett használata még lategame-ben is senkinem nem volt zavaró? kb 5-6 overseer folyton van egy normális zerg seregével
6. rettentő rosszul költöttek mind a ketten
7. eleve azt sem értem, hogy miért ilyen semmi érdekes játékosokat kellett nézni?
Az új előzetes 80%-a megegyezik az előzővel...
2 spam levelet is küldtek nekem erről a streamről..
Én csalódott vagyok... komolyan, pedig még meg sem említettem, hogy 120megabites netemmel sem tudtam még 720p-ben sem nézni akadás nélkül... -
JNashville
senior tag
válasz
holydragon
üzenetére
Nekem is annak tűnt.
-
holydragon
csendes tag
az új trailerben 0:46 - 0:47 között az ott zeratul ?

már megint elkenik a száját
? -
icons
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én se vettem észre különbséget
Husky nagyon dícsérte, hogy mennyire jól néz ki az új skin, de már akkor se értettem, hogy miről beszél. Nagy, barna, pikkelyes, és op (
), semmi különbséget nem látok 
(#36818) Alg
Gyakorlatilag mass air kivételével minden ellen szokák hozni. Tech, bio ellen simán, P ellen pedig mint láttad. WM lövések pedig alig karcolják. -
Alg
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
WoL-hoz vagyok szokva, nekem új hogy nem autoloss ha lehozol egyet is P ellen

-
Alg
veterán
Tetszik az új ultralisk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JSaN
addikt
Starcraft 2 HoTS Vengeance Trailer
-
icons
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Maaan, ain't nobody got time for that!!
Nézd a streamet inkább: http://hu.twitch.tv/starcraftBTW volt erről szó, 1.38-gyal többet mér, mint régebben, legalábbis erre jutottunk. Ez abból az eltérésből adódik, hogy Faster sebességen játszunk és nem Normal-on. Tehát egy perc rövidebb. Megpróbáltam egyszer pontosan elmagyarázni, ha rákeresel biztosan megtalálod.
Szerintem az új APM mérés az, ami valóságos. Tehát egy valós, evilági (nem játékbeli) perc alatt annyi az Action-od, amennyit most mér. -
Tuco Ramirez
őstag
Másnak is feltűnt már hogy a WoL a legutóbbi patch óta finoman szólva nem reális értéket ad meg az APM-re? Most olyan 150-250 közötti szórással adja meg a meccs utáni APM-em, előtte meg 50-70 volt.
Persze az is lehet, hogy a megtáltosodtam, de sajna nem valószínű... 
-
Alg
veterán
Megjött Gunrun, mindjárt helyrepofozzák a dolgokat

-
sh4d0w
félisten
A Blizzard biztos rossz időzónát állított be az óráján...
-
icons
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Kezdőd-ne, ha nem lennének technikai problémák

Addigis vicces olvasni a chat-et (habár egy picit fárasztó 300 Message Per Minute sebességgel olvasni
(legalábbis megpróbálni)) -
용 Bob
senior tag
válasz
headhunter86
üzenetére
A pontos kezdés nem jött össze
21:04 sehun semmi. Vagy delay. -
headhunter86
senior tag
KEZDŐŐŐDIK!
-
icons
addikt
Ha valaki nem tud mit kezdeni a fölös idejével (például 9 óráig), a mostani Funday Monday Day9 videót csak ajánlani tudom

Egyszerűen zseniális!! Ez a harmadik, egyben utolsó része, időzítve az egyik általam legjobbnak ítélt részhez
. Én már egy órája folyamatosan mosolygok 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi belépő szinten
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...

meg utanam....gondolom mennek sorban elorendeles beerkezese alapjan

, es elkenem a szad zergel.