Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mar megvolt neked is egyszer, nem lesz nehez visszajutni ^^
-
kovsol
titán
válasz
TheSCRiN
üzenetére
Nekem anno laptopom volt csak és egy C2D 2Ghz + HD3470 256MB + 4DB DDR2 vel toltam a bétát és 1280x800 mediumon tökéletes volt még 3vs3 is. Kijött a végleges játék és mehetett le teljesen lowra, mert akadt teljesen mediumon még 1vs1 ben is ! Szóval már akkor is csináltak valamit. Mostani gépemmel szerencsére minden kimaxolva is tökéletesen megy 4vs4 ben is, bár ennek meg is volt az ára.
(#37797) nepszter1 szerintem érdemes minddel valamilyen szinten megismerkedni, mert úgy tudod kitapasztalni igazán, hogy melyik fajnak mi az előnye és hátránya. Aztán amelyik stílusa legjobban illik hozzád azzal jobban megtanulni.
-
nepszter1
addikt
Am érdemes egy fajjal megtanulni játszani és aztán a többi ? Vagy ezt hogy érdemes ?
-
TheSCRiN
csendes tag
Elég érdekes, régen 1.4.x idején versus ai-val kb. 60-70% volt magonként a terhelés, soha nem is volt gondom vele.
Pedig ez már a recommended és még minimumon is látványosan csökken az fps a cpu használat miatt.
Azért kíváncsi lennék, hogy azok akik anno egymagos géppel, vagy csak kicsivel jobbal mint a minimum megvették a játékot mit szólnak ehhez a patcheléshez mert náluk játszhatatlan lehet radásul mindenféle látványbeli javulás nélkül. -
BeLucZ
addikt
válasz
TheSCRiN
üzenetére
én tuti nem korlátoznám be 30 fpsre, élvezhetetlen, 80-100 az igazi, delay minimumon legyen, ha beesik 50 fps alá, az nálam már kritikusnak számít, nagyobb csatákban meg robbanásokban szokott, de az megbocsátható, 2 v 2re értem ezt, 4 v 4 az más tészta, ha rendesen használná a game mind a 4 magot akkor nem lenne ott se gond, de igy kb egy egekig húzott i5/i7 kell az ideális játékélményhez
-
TheSCRiN
csendes tag
Kipróbáltam a starterrel, alapból high-ra rak mindent, az átvezetőket low-ra.
Mondjuk én minden játéknál igyekszem lekorlátozni 30 FPS-re a max számot itt is megcsináltam ini módosítással.
2vs2(AI) nagyobb csatáknál ahol sok egység van beesik 20 FPS alá, de a "legjobb" az egészben, hogy a GPU 60%-on van terhelve, míg a procinál mindkét mag 90% fölött erőlködik.
A legrosszabb, hogy nem engedi kikapcsolni az árnyékokat, azzal szerintem simán menne.Ahogy láttam berakta a hots-os egységeket.
Ha csak a WoL-t veszem meg multiban akkor is elérhetők lesznek ezek ? -
nepszter1
addikt
Nah elég szépen haladok most már a hardnal tartok

-
föccer
nagyúr
válasz
TheSCRiN
üzenetére
A 2.0 utó is volt már jó néhány újítás ami a tapasztalok alapján jelentősen növelte e gépigányát. Mielőtt megveszed a játékot töltsd le a starter verzióját a játéknak. Elérhető a battle.net accounton. Azzal lehet néhány pályán multizni is. Azzal ki lehet próbálni, hogy bírja-e a gép.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
BeLucZ
üzenetére
Alapvetően arra lett kitalálva a tempest, hogy feltörje a masszív, bebunkerezett védelmeket. Swarmhost hegyek, tankfal, mass planetary fortress. Csak kiegészítő szerepe van, massolni a legritkább esetben érdemes.
adamkaa777: Akkor ez már nem a játék elején volt, akkor viszont jobb map controllal kell védekezni ellene. Ha látod, hogy elkezdi bezárnia bázisod, akkor gyorsan kell cselekedni. Vagy ellen cannont raksz, vagy nagyon gyorsan techelsz a emgfelelő counterre. Mondjuk az előzőleg említett tempestből lehozol 2 darabot és meg van oldva a szituáció. Onnantól kedve meg 1 bázirsől a zerg soha nem fog nyerni toss ellen.

üdv, föccer
-
TheSCRiN
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy megveszem a Wings of Liberty-t és talán később a kiegészítőt is, de mivel egy régebbi laptopon játszom legtöbbször így nem tudom hogyan futna ?
Főleg multi érdekelne, a gép:2.4 GHz kétmagos Intel Core 2 Duo P8400, Mobility Radeon HD 4650 1GB DDR3, 4 GB RAM, Windows 8 64 bit
Még régebben a megjelenéskor próbáltam, de hallottam azóta emelkedett a rendszerigény. -
BeLucZ
addikt
volt szerencsém kipróbálni a tempestet, rettenetesen nagy csalódás, hogy ennyire nagyon lassan lő, a sebzéssel még nem is lenne gond, bár klasszabb lenne ha területi sebzést osztana ki minden egyes lövedéke, de igy annyira nem buli, nagyon drága, lassú és lassan lő, olcsó vikingekkel meg corruptorokkal fogható nem kicsit, thor ellen jó meg hasonlóan lassú nehéz egységek meg épületek ellen, de pl mass marinnal is simán fogható
-
szilva01
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Tudom
. En zerggel tolom es ellenfel elejen bazgat teljesen osszezavarodok . -
föccer
nagyúr
válasz
adamkaa777
üzenetére
Jaa, akkor nem csak SH volt ott. Így azért már némileg nehezebb a helyzet. Ha ennyire beszorít, akkor warpprism-el bemenni a bázisára, szétszedni a gazdaságát, kivinni egy probot és csinálni egy ninja expet, amit cannonokkal bevédesz. Ha nem hagyod új bázist építeni kb ki is léphet. Egyébként prox hacheryt-t épített, vagy hogyan pakolta be a sporeokat a bázisod elé?
üdv, föccer
-
adamkaa777
senior tag
válasz
föccer
üzenetére
Egy szóval se mondtam hogy op viszont teljesen beépített a basem elé Spore Crawlereket is, Persze meccs utánrájöttem hogy voidal könnyen counterelhettem volna , sajna most kezdtem el hotsban játszani újra így szokpnom kell még

Szerk. mondjuk 3 queen meg spine is volt
, Igen swarm host sajna új egységek nevét még nem vágom. -
föccer
nagyúr
válasz
adamkaa777
üzenetére
Ha a swarm hostra gondolsz, akkor VR-vagy colót kell hozni. Felteszel egy observert fölé, hogy lásd, majd szépen leszedegeted őket. Nem annyira op az, csak meg kell tanulni játszai ellene.
üdv, föccer
-
szilva01
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Zerg op
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Klemice
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
há' dééék!
-
adamkaa777
senior tag
Másodszorra vesztek olyan zerg ellen aki beszorít és jön avval a szar free egységekkell... hiába támadtam hátba és szedtem szét a bázisát ő nyert

-
Formaster
addikt
Montebá, Winner --- Atyaég mit műveltem tegnap, így józanon más a világ
Azért csak összehoztunk pár wint Winnerrel, csak nem tudom ki fejlesztette ki nekem 3x- is a lord speedet, mert én nem 
-
Ybron
senior tag
És tényleg megcsinálta

Ja, lehet váltok majd billt, vagy először kipróbálok egy micro kapcsolósat.
Az előbb mikor töltött neki csak éppen elkaptam és láttam hogy randomozik, de pont betöltött neki és p-volt, mondom akkor biztos rosszul láttam azt a randomot de tényleg, ugyan mi lelte. -
mcwolf79
veterán
Nézem Whitera stream-jét, és jót röhögök ezen a ruszki nyelven hablatyoló SC2-n

Ja, az jól beszopkázta a cumit
A fagyi eléggé visszanyalt 
-
용 Bob
senior tag
-
Ybron
senior tag
válasz
csuszi
üzenetére
Hmmm, hmmm jóféle

Nem élek ilyenekkel, csak érdekelt hogy van-e valakinek tapasztalata gamer és nem gamer billentyűzetet illetően, azt hogy számít-e valamit.
Lehet ezért nem tudok igazán kibontakozni, az is lehet már prö lennék
Random masteres vagy?
Az igen, minden elismerésem.[link]whitera "first ladder game in host"
-
execute93
őstag
HotS Streamelek!!! Nézzetek -->KATT<--

-
csuszi
aktív tag
1 bill lenyomás több parancsot hajt végre. akár időre is lehet állítani. lenyomod tökmindegygombot és azt úgy értelmezi hogy fél seces eltéréssel leüt tökmindegygombvariációt.
lenyomod x
ennek veszi: x fél sec d fél sec f 1 sec r stb. amit akarsz. codban így garandoztak a faszkalapok... -
Ybron
senior tag
Ezen a billentyűzet dolgon gondolkozok, nekem egy logitech k800 van és itt a gombok igen laposak és szinte összeolvadnak, amolyan laptop beütés.
Tehát az van hogy van hogy lenyomok gyorsan egyet játék közben és vele együtt egy másikat, de ez gépelésnél is így van.
Nem tudom mennyit számít, illetve számíthat-e a gamer billentyűzet.
Mit ért "macro keys" alatt a leírásban? -
용 Bob
senior tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Hotkeyeket, counter egységeket szépen betanulni, memorizálni, gyakorolni. Easy AI ellen játsz az elején minél többet. Nézz sok streamet, játék közben figyelj az alap dolgokra (foylamatos szedő gyártás, supply block figyelmetlenség....etc). Ha túl vagy mindezen és elkezdesz ladderezni, akkor lehet tanulni BuildOrder-eket is, de attól még messze vagy.
Udv!
-
Ybron
senior tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Ranked, hamar belevágtál, akkor inkább unranked vagy custom.
Nem kell elkeseredned, majdnem mindenki így kezdte.
Egyébként itt minden fel van szépen fokozatosan építve a BO-któl kezdve az időig. Nézd meg pl a 4gw-t és próbáld leutánozni, pl hard bot ellen kb 6:30 7:00 pernél már támadnod kell. Ha már elég jól megy akkor 5:40-nél megy az első warp.
Szóval először a botokon gyakorolj, hard, very hard elite, ha ezeket már vered akkor próbálkozhatsz unranked meccsekkel.
Gyorsaság is számít, az meg sok játék eredménye lesz. Sokan lejátszanak 1000-2000 meccset mire elér egy igen profi szintet és azt csak szok játék tapasztalatai után tudod, mikor mit mi ellen kell hogy fogd meg és stb.
Én személy szerint a campaign-t vittem ki először, majd rengeteg achievements csináltam végig, aztán custom game és utána ranked game.
Ja meg kezd el szoktatni magad a hotkeyekhez, állítsd be magadra ha nem jó az alap kiosztás, nekem is sok idő volt megszoknom, mert hiába játszottam ilyen játékokkal(ez nem mostanában volt) csak egérrel játszottam, kivéve bfme. más ha valaki "autós" vagy "lövöldözős" játékokhoz van szokva. -
nepszter1
addikt
8 ranked mecs ebből 7vereség 1 győzelem az is véletlen kezd elmenni a kedvem az egésztől túl nehéz ez nekem .
-
csuszi
aktív tag
De amúgy nem ártana minden kezdőnek felhívni a figyelmét, hogy a játék szórakoztatóan és figyelmesen vezet végig minden dolgon. Nem a szokásos tutorial, erre szüksége van minden játékosnak, ez nem a megszokott vidd az egered meg forgasd a képernőt baromságok.
Mi ellen mit kell használni.
Mikro
Makro
Hot key-ek.
Challangek es a micro master multiban blizzardos palya egyszemélyes. ezek az alapok, utána lehet emberkedni létrán. -
Carasc0
őstag
Persze megvagyok nélküle, nem létfontosság. De a kérdésemre még mindig nem kaptam választ, hogy akinek új skinje van, az megjelenik-e multiban?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Carasc0
üzenetére
nekem meg egy szarvaspörkölt esne jól áfonyadzsemmel és burgonyafánkkal, de hát pénzkérdés az is. Aki többet fizetett CE-ért az kap pluszokat érte, úgy fizikailag mint játékban, ennyi a történet. D3-hoz pl most jár csontszárny a karakterekre többek közt, WoW pet, miegymás.
-
Carasc0
őstag
Üdvözlet!
Akinek már vannak új egységskinek azok megjelennek multiban is?
Thor skin csak válik elérhetővé ha valakinek CE-je van. Na ez kicsit luxus.
-
oxox
addikt
5- 1v1 placement done....5-ből 5 win
platina 1v1...mondjuk az első három vicc kategória volt...a negyedik kicsit nehezebb....az 5.ik meg már egész olyan volt mint wol platina top-ban.... 
ennek a platinának most nagyon örülök
-
nepszter1
addikt
profi replayeket honnan tudok letölteni és hogyan tudom lejátszani ?
-
válasz
adrian360
üzenetére
Ehhez képest brutál ellenfeleket kapunk bronzosként :-( csupa olyanokat akik már voltak platinák vagy gyémántok is. Aki ilyet már egyszer elért az tuti nem bronzba való! Gondolom szándékosan feladták a placementeket, hogy jöhessenek bénákat agyonverni...
Pedig ettől a liga változástól azt reméltem, hogy végre nagyjából hasonló ellenfeleket fogunk kapni, és lehet élvezni a játékot. -
netpeti98
addikt
Imént volt egy Unranked meccsem, lassacskán elértem hogy maxon van a sereg közben mentek a fejlesztések. Ép indulnék támadni erre az ellen 26 Void Ray-el feltűnik a bázisomon. Le is takarított rendesen.
A Replayt visszanézve látszott minden Nexust bevédett min 4 cannonnal és 4 (!) stargate-ból tolta az áldást.Üdv netpeti98
-
kovsol
titán
Tipikus, hogy 5 placement mérközésből 3x dc -zett az egyik társam... LWWWW felállásra berakott goldba. Mondjuk mikor az elsőt elbuktuk 2vs3 ban akkor tudtam, hogy gold fölé már nem fog rakni. Mondjuk most már boldog boldogtalan ide teszik az új rendszerrel. Mondjuk randomozok így jó lesz ez a gold.
-
cocki
tag
Sziasztok,
Asus N55 laptopról ről játszom a játékot de vaalmiért a hots campaing ugy akad menteközbe mint auz állat meg stremel is folyamatosan ki lehet ezt valahogy küszöbölni mert nagyon irritáló
-
-
용 Bob
senior tag
De jó,hogy gold vagyok. Nem tudom, hogy a liga bővítése miatt van-e, de ma reggeli ladder 7/7 loss
Más is tapasztalta esetleg, hogy nehéz ellenfeleket ad azóta, vagy csak simán béna voltam?
Megint elment a kedv egy jó időre. -
adamkaa777
senior tag
Ez az eraly halu elég vicces

-
adrian360
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
ez mindig előkerül de nem baj, ezt meg kell tanulni

Nincs olyan hogy túl sok nyersanyag, csak rossz költés. ha érzed hogy kezd felhalmozódni a mineral, tegyél le még gyártóépületet, állj neki a fejlesztéseknek.
Ha protoss vagy : egy nexus az alábbi mennyiségeket tudja kiszolgálni kb :
4 gateway
3 gateway + 1 robo vagy 1 stargate
mass air esetén 2 stargateföldi fejlesztést tolhatod egyszerre két forgeból
-
ÁdiBá
veterán
válasz
nepszter1
üzenetére
Ami nagyon fontos hogy lásd az ellenfelet. Tehát úgy készülj fel a csatára ahogy kell.
Én már jártam úgy hogy 2v2 ben csináltunk nagyon durva földi egységet, csak levegőbe nem tudtunk tüzelni.
Mi mentünk kolosszussal meg jó egy rakás tankal, erre ők jöttek őrzőkkel meg légvédelemmel.
Ők is néztek hogy ez nem egyszerű FAIL volt. Ők is nevettek meg mi is.Úgy hogy a lényeg az hogy lásd az ellenfelet hogy mondjuk egy raj zerglinnel készül jönni akkor nem Thor-t csinálsz ellene.
Én is most az új egységekkel ismerkedek. Eddig a terráné kis BattleHélionja baromira bejön... Erősebb mint gondoltam.
-
nepszter1
addikt
A játék zseniális eddig nincs győztem mérkőzésem a protoss jön be eddig a legjobban vagy is őket tudom kezelni
Viszont van pár dolog amit nem értek 2. nexus erősen ajánlott építeni ? Mert akkor túl sok a nyersi és feleslegesen van a levegőben . Eddig mindig az volt egy kisebb hadsereggel megprobáltam letámadni az elején az ellenfelet persze ő lepett meg mindig engem szóval érdekes dolog.A játék zseniális amúgy , nem bántam meg hogy megvettem mégha béna is vagyok

-
Montebá
tag
Valaki 1v1 practice? Silver vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

am gratuka. Ugye protossal tolod?

Ezzel az 50fps dologgal nem értek egyet, mert szerintem már 30-40 is játszható teljesen. Mondjuk szerencsére nincs ilyen gondom már a mostani gépemmel.

. En zerggel tolom es ellenfel elejen bazgat teljesen osszezavarodok .

Azért csak összehoztunk pár wint Winnerrel, csak nem tudom ki fejlesztette ki nekem 3x- is a lord speedet, mert én nem 
Az igen, minden elismerésem.