Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuszi
aktív tag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
"1. ha tudnám hogy bukó, akkor se adnám fel. így neveltek a "pályán""
a repet elmenti automatice, csak folyamatosan törli a nem mentetteket a régiek közül, visszafelé haladva.
az én értékrendemben akárhogy csűröd csavarod, nincs igazad. mert nálam a kettőnk közötti nézetkülönbségben hót 8 hogy mire állt a játék.
azt azért hozzátenném már nem először, hogy megkérdezhetem, kinél landoltak a pontok?
de ismétlem, ez csak plusz adalék/kérdés...ha nincs dc, ha tuti veszít, akkor is úgy távozunk a pályáról emelt fővel, ha hajtottunk az utolsó pillanatig. nem mellékesen ezzel is tisztelgünk az ellenfelünk előtt. már az én maradi felfogásomban.nem, nem, nem, nem a tisztességtelen időhúzásra kell gondolni, hanem hogy végig hajt az ember, és próbál nyerni. ismétlem, már nyertem meg olyan szituációt (szerintem más is), ahol az esélyem 1% ra esett le, már rég gg-ztél volna. oszt valahogy csak besikerült. igen, 3-4-10ezer game alatt van ilyen jó pár. ahogy olyan is, amikor már lélekben a következő meccsen voltam, már rég nyertem... oszt mégse

és az ilyen nyerések a legemlékezetesebbek, ezekről mond le az, aki kilép. igen, 99%ban olyan felesleges dolgok miatt marad benn az ember, mint becsületből nyomom. 1%ban meg hopplá van. -
AlyArkhon
őstag
válasz
steveetm
üzenetére
Nah látod akkor mégis csak igazam van , mert ki az a nemnormális elmebeteg aki ilyenre épít hogy hátha ki dc zik az ellenfél .? ???
Nah ki ??? Csak is valami fogyatékos lehet .. 
Vagy pedig erre nem is gondoltam , lehet valami info zseni volt és nem volt jobb elfoglaltsága minthogy silánynak tűnő játékával burkolja azon időt mialatt feltörte a gépemet hogy kidécéztessen .. látod erre tényleg nem gondoltam ..

-
AlyArkhon
őstag
A replayt kár volt említenem mert nincs beállítva a rep mentés és akkor nem éreztem szükségét hogy elmentsem es azóta már Darth accountjával tolom a bétát . Vissza léphetek és megnézhetem hogy nem e mentette mégis el de kétlem . Sajnos pedig szivesen feltölteném hogy megnézzétek és utánna mondjatok már ilyeneket hogy volt még értelme a bent maradásának ..

-
AlyArkhon
őstag
válasz
steveetm
üzenetére
kb majdnem el is találtad a dolgot annyi változással hogy a base es majdnem két expem mar ki volt merülve és nagyon sok minderalom volt ezert elküldtem pár dronet meghalni így kicsivel több lingem volt meg banelingem de nem sokkal egyébként. Viszont mostmár tényleg faj a hülyeségetek !! csakhogy ne jöjjön már mégegy ember ezzel atémával kapcsolatban és irogasson már hülyeségeket elmagyarázom miért is volt értelmetlen amit csinált az ellenfelem. Mivel a fobazisomon es az egyik expemen teljesen kivolt fogyva a mineralom így feltételezhetően a terran játékosnak is . És mivel benne voltunk már vagy 15-18 percnyit a játékban így feltételezhetően mivel nem engedtem sehova sem kiexpelni és full map kontrolom volt ( muták miatt és a korrektul kiterjesztett creep miatt is ) ezért nagyon jól tudtam hogy a rengeteg turet amit leszedtem neki + a bebukott marine serege na meg az utanna kiáramló tank serege amiknek a muták alatt nyögni sem volt ideje ez a sok elbukott egység rengeteg mineraljaban került , és mivel én kb közben kétszerre lehoztam a 70 db mutat így mondja már nekem valamelyik okostojás hogy igen volt ideje akár mit is csinalni ... !!!!! Levegőt venni max és nem átgondolni hogy kurvára semmi esélye és egysége se !!! ( merthogy azt is láttam changeling miatt ) meg az atröppenő muták miatt . Szóval jó lesz ha a témát nem rágjátok tovább , ez az ellen vagy szerencsétlen volt vagy fáradt vagy egyszerűen béna de írnia kellett volna már a gg t de régen .... !!!
Egyébként is fura amikor 15 ik percnél az ellen nem enged ki sem a bázisról de te tudod hogy fél pályán ki van már expelve. + akár mivel próbálkozol egyből visszaver .... Miután elbukod a sereged nincs gazdaságod és nincs működő exped azután ti még bent maradnátok makrozni mikrozni meg fentartani a látszatát hogy nyerhettek !!! Szóval látom a hülyeség ragájos de ezt akár hogy csűritek IGAZAM vann !! és kész ..

-
Eyesis
őstag
válasz
quaddamage08
üzenetére
igy kell http://youtu.be/RvFbMObGuSQ?t=4m32s

-
icons
addikt
válasz
quaddamage08
üzenetére
Zseniális
OFF: egyébként lehet időzíteni a YT videókat, nézd meg ezt azt URLt, nagyon jó kis trükk 
(#36081) AlyArkhon
Ha jól veszem ki, akkor nem nagyon lehetett 45nél több drone-od, ergó nem biztos, hogy jelentős gazdasági előnyöd volt
Ha sikerül jól védekeznie, és bedroppolnia a bázisaidat, akkor még esélye is lehet. A lényeg, hogy szinte minden helyzetből lehet valamit tanulni. Lehet, hogy nem nyerte volna meg, de visszanézi, és látja, hogy valahol hagytál sebezhető pontot. Legközelebb figyel arra, hátha valaki másnál is észreveszi, és előnyére tudja fordítani. Ha meg annyira egyértelműen előnyben voltál, akkor meg le kell rohanni és kész.
(persze a replay-t még mindig nem látjuk, addig pedig csak találgatás megy)De teljesen egyetértek azzal általános szabályként, hogy amíg van értelme, addig bent kell maradni, és általában valami radikálisat kell tenni (DT, nuke, nydus, stb. Olyanokat, amik egyből fordíthatnak a dolgok állásán). Ha bejön, még van esély. Ha nem, akkor ennyi volt.
Én csak azt nem szeretem, amikor az ellenfelem megpróbálja megmondani, hogy mit csináljak. Ez általában az "adjam fel"-ben szokott kimerülni. Ilyenkor természetesen sose adom fel.

(#36082) steveetm
Én is pont nemrég kezdtem el számolgatni
"bunkóság az bunkóság, hiába indoklod meg"
És ezzel is teljesen egyetértek!(#36085) oxox
Annyira még nem OP
Még. (haverom monda iron squid-ra, hogy Eldöntik ki a legjobb zerg. És tényleg!) -
steveetm
őstag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
A 70 muta az 140 supply, amellé a fél pályára expeltél, tehát minimum 50 dronod volt, az 190, marad 5 ling 5 baneling, ha igazságosan elosztjuk a helyet. A 70 muta 1 pontba bemikrozva szerintem reggelire elég 3 thornak
Persze vagy nem ennyi muta volt, vagy nem ennyi drón, vagy nem ennyi ling, lényeg a lényeg a bunkóság az bunkóság, hiába indoklod meg
Szorult helyzetben lehet a legjobban fejlődni.
(Igazából csak arra próbálok utálni, hogy simán bukhatsz nyert helyzetben 140 supply-t 18-al szemben, elég csak elbízni magad, és pár szar kattintás. És akkor még ravent se kellett hoznia
)Üdv.: steveetm
-
AlyArkhon
őstag
...vagy pedig azon gondolkodott hogy kér kölcsön vagy 10000 mineralt a zergtől és felépít vagy 200 db turetet hogy aztán 1 db zergling kinyírja az egész terran kolóniát . Kb ennek is annyi az esélye mint amit leírtál , szóval hadjuk már a hülyeséget

Jah nem tudhatom hogy miként látta a meccset , csak annyit tudok hogy nagyon szarul mérte fel a helyzetét és már régen be kellett volna írnia hogy GG !!
Vagy pedig lehet az történt amit itt említett is pár ember , felismerte a helyzetet hogy ez egy remek alkalom a mikro gyakorlására és a megmaradt 5 db marrinjaval vadul elkezdett mikrozni egy turet körül ...
Szintén valószínű

Az hogy a gyerek azt sem tudta már mit csinál az viszont szerintetek lehetetlen ...
lol -
quaddamage08
tag
-
-
oxox
addikt
válasz
csuszi
üzenetére
azert vannak helyzetek mikor elegansabb gg-zve feladni...tegnap nullaztam egy zerget...erre elkezdett expelni minden fele...hat O is kb a dc-re jatszott....a reptetes a masik brilians...meg 10percet vegyunk el a masik idejebol...
jahh Alyr ha tudod Petinek a belepojet, akkor 1v1-ben huzd mar fel neki platinaig

-
AlyArkhon
őstag
akkor idezni fogok sajat irasombol
"Lehozok 30 db mutat kb , közben fogok minden nemű próbálkozást hogy kijöjjön. Beröppenek a bázisára és szétszedek egyhuzamban 2 bázisán és közben vagy 20 db turertet-
Aztán még kaptam egy banshee próbálkozást amit mire odaért már meg folytottam , közben középen is próbálkozott a fő seregével de egy gurítás volt az a 40 db marin marauder
Aztán leparkolok a bázisa előtt kb 70 db mutával 2/2 meg ling banelingel és megkérdem tőle hogy " Na és most hogy akarod ? "
" Nem gg ?"Tudom hogy van annyi jatek tapasztalatod hogy kitalald miutan leoltem a sereget feltetelezhetoen egy beszoritott allasbol tok mind 1 hany db thort tud pl lehozni mert 70+ muta + ling baneling ugyis megeszi azt igaz nem irtam le hogy hova szoritottam be de nah szerintem elegendo informaciot osztottam meg igy is .

-
-
rt06
veterán
válasz
AlyArkhon
üzenetére
meg jo, hogy direkt irtam boxer-t peldanak
ha nem esett volna le, SlayerS_BoxeR-rol van szo, aki picit jobban tudja felmerni, mi bukott csata, s mi nem, mint az ellenfeled, te, vagy en, s lam, megsem adja fel, megsem lep ki (ellenben ottvan idra, aki nem egyszer lepett ki mentheto meccsbol, mert benezett valamit, vagy mert szimplan csak feblasztak)es ez a masik, ami igencsak fontos, hogy fel tudja-e merni mindenki rendesen, mi a bukott helyzet?
amit leirtal a meccsbol, abbol nem volt egyertelmu, hogy a masik fel tisztaban volt a folenyeddel (sot, a leirtak alapjan en sem vagyok tisztaban vele), es meg mindig ottvan, amit emlitettem, hogy siman beleszaladhatsz valami hulyesegbe (pl beallsz a 30 mutaddal 3 thor fole, vagy megeteted a speedling-jeidet nemi tank+hellion komboval, amik jelentos letszambeli foleny eseten si legyaluljak azokat)a teamgame emlitese pedig nem ertem, miert valtoztat barmin is, arrol irtal, hogy ha buko, ki kell lepni
en meg csak megemlitettem, hogy attol, hogy valaki azt hiszi, hogy buko, nem feltetlen kell kilepni (foleg, mert nem feltetlen van igaza) -
AlyArkhon
őstag
Látom itt már a team game is bekeveredik a dologba igaz én éppen 1v1 ről beszéltem és egy olyan helyzetről amiből az Atya Úr Isten is csak úgy jött volna ki belőle győztesen ha hasonlóan a megtörténtekhez dc t kap az ellenfél .. Beszélhettek itt nekem de hiába a tények nem titeket igazolnak

Lásd bajnokságok
Ha és gondolom így van ugyan azokat a bajnokságokat nézzük mert egy játékról van szó akkor többségében látni az eldőlt első csata utáni gg t és kilépést mint az időelhúzós talán még megtudom nyerni játékot .. Akkor minek irogattok itt hülyeségeket ???
Azt mondtam ha van értelme igen tolni kell tovább , de basszus azt írtam hogy az már nem hogy értelmetlen helyzet volt hanem lehetetlen
nem kéne keverni a dolgokat ..Szerk.: a team game az meg egy teljesen más dolog , megint csak nem kéne ide bekeverni . Tegnap mi is toltunk olyan partit 3v3 ba hogy en kaptam a zerg rush le is fekudtem , semmim nem maradt hatcherymen kívűl az is kb 100 hp val . kaptam lovét s felálltam és gamoltam tovább ... Aztan kovi partiba nagy csatába Föccer kilépett mert azt hitte vége aztán Darthal megnyertük ... DDe mikor beszéltem arról hogy partiba is fel kell adni ??

-
csuszi
aktív tag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
amúgy nem ezért, mert én azopn a véleményen vagyok, hogy azért küzdünk, mert nem adjuk fel. mert nem és kész. mert a legszebb győzelem a nulla expről, 3nulláról, 8tusról, 7menet mínuszról visszahozott győzelmek a legnagyobbak. minden sportban. ebben is.
DE
hadd mutassak egy másik szemszöget is, pont tőled, miért nem kell sose feladni

-
-
rt06
veterán
válasz
AlyArkhon
üzenetére
a masikat meg valoszinuleg az nem erdekli, hogy te mit szeretnel
ha erdekelne, kilepne a meccs elejen
plusz nezd meg, amit fentebb szerkesztettemraadasul teamgame-ben rendkivul zavaro tud lenni, amikor a csapattars azt a magatartast mutatja, amit te itt elvarsz
pl foccer regebben rendszeresen lepett ki mentheto jatekokbol -
Ghoosty
őstag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
Én már nyertem is totál vesztes szituációban, mert elbízta magát az ellenfél, meg veszítettem is olyankor, mikor esélytelen volt az ellenfél, mert elbíztam magam és rosszúl kezeltem egy szituációt. Szóval inkább "húzom az időt", mint korábban lépjek ki. Ráadásul lehet gyakorolni a mikrót a túlerő ellen. Ha játékot nem is nyerem meg, hasznos tapasztalatot szerezhetek.
-
rt06
veterán
válasz
AlyArkhon
üzenetére
never give up, never surrender
szerk.:
es ez nem azon mulik, hogy gold ligaban felismeri-e a szitut
nezd meg boxer-t, 50 vs 200 supply-nal, nyersanyagtartalek nelkul is ugyanolyan elszantsaggal nyomja
sosem zarhato ki, hogy igenis, ennyivel jobb vagy, vagy a masik elkovet egy ekkora hibat -
AlyArkhon
őstag
Szép vagy nem én más véleményen vagyok . Én is küzdök amíg van értelme . Vagy amíg van egységem , vagy van területem . De amikor már se egység se működő exp akkor már minek ??? ha nem idő húzás az egész ... Én is kilépek a csába ha már szétküldték a főseregem és ő meg csak robog felém.. és ha valaki ennyit nem ismer még fel gold ligába hogy vége már a meccsnek ..... szerintem meg érdemli amit mondtam neki ...

-
csuszi
aktív tag
nem számít a rank-ed. nem azt nézi, sem a meccsek számát.
ha eléd rak gold-ot és vered, ad erősebb goldot, aztán platinát stb, akár 2 ligát lehet fentebb ugrani.
a liga rank 1.-e lehet ott 20 évig és 30szor annyi pontja mint a 20.-nak, aki 5 meccs után átugorja, ha legyőzi az erősebbeket.
fentebb kerülsz, ha a tudásod fentebb helyez. -
icons
addikt
válasz
AlyArkhon
üzenetére
Sose tartottam szépnek, hogyha valaki, amikor nyerésre áll, ezt hangoztatja az ellenfélnek. Mármint nyilván ő is tudja, hogy veszteni fog, akkor nem elég ez? Mi szükség van még arra, hogy fölényeskedjen is az ember? De ez persze csak az én véleményem, unalmas lenne az élet, ha mindenki ugyanazt gondolná

BTW grat a gold-hoz! Én már egy jó ideje próbálok silver-ből felfele kapaszkodni, és habár általában nyerem a meccseket, és nő a pontom, a többiek annyival többet játszanak, hogy nem látok túl sok esélyt (egyáltalán: mikor tudok feljebb kerülni? Ha az elsőnél több pontom lesz? Mert jelenleg kb 2* annyi pontja van, de 10* annyi nyert meccse is). Heti max 3-4 1v1et játszom csak.
-
AlyArkhon
őstag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Hiába mondom én neked hogy toljad inkább nyűglődsz és a 2v2-őt vereted aztán meg szitkozódsz ...

-
Gondolom, hétfő kora reggel senkit sem érdekel, de hátha: Hujikolp stream
HOTS próbálkozások 
-
AlyArkhon
őstag
Mi van ezekkel az emberekkel, ez meg éppen hogy elindult a meccs kilépett ... viszont ez maradt utánna...

-
AlyArkhon
őstag
LOL
Szét vágott az ideg .. Kapok egy favored terrrant 1v1-ben . Látom expelt egyből rakok még egy expet . Aztán látom megint expelt , rendben mondom akkor elfoglalom a fél pályát
Visiont tartottam scoutulni nem engedtem speed lingek banelingek bazisa elotti rampanal tank sugaran kivul 1 2 db előfutarral . Na mondom ha már ekkora incomeom van akkor hozom a mutakat harasolni ugyis lemaxolom a seregem 10 sec alatt. Lehozok 30 db mutat kb , közben fogok minden nemű próbálkozást hogy kijöjjön. Beröppenek a bázisára és szétszedek egyhuzamban 2 bázisán és közben vagy 20 db turertet-
Aztán még kaptam egy banshee próbálkozást amit mire odaért már meg folytottam , közben középen is próbálkozott a fő seregével de egy gurítás volt az a 40 db marin marauder
Aztán leparkolok a bázisa előtt kb 70 db mutával 2/2 meg ling banelingel és megkérdem tőle hogy " Na és most hogy akarod ? "
" Nem gg ?"
Ekkor kék halált kapott a gépem
Ha kicsit lobbanékonyabb emberke lennék most biztos hogy kitéptem volna a gépet a kábel dzsumbúlyból és szétvertem volna .. 
Azért mekkora flesh lehetett a gyereknek hogy mar tudja ő is hogy veszített + még rá is ír az ellen hogy na és most ? Erre rászámolja az ellenfelére a 60 secet ....

Persze most értem vissza game be a gyerek már nem online, gondolom egyből lépett is a picsbe ... " áh ekkora mákom sem lesz még egy " s turn off ..
-
föccer
nagyúr
Volt az előbb egy érdekes meccsem 1v1-ben. Én Z, az ellen T. Eléggé könnyed meccs volt, de annál tanúságosabb. A gyerek végig mass marin-marát tolt. Semmi mást, csak mm, nemi fejlesztéssel. Buta módon küldte egymás után a darálóba a seregét, de nem is ez a lényeg. A srác elég gyenge ecoval is elég komoly seregeket össze tudott pakolni és elég komolyan támadott. Ha nincs nálam a map control, vagy tudok tisztességes gazdasági előnyt+jó lárvázást nyújtani, akkor biza vesztettem volna. Visszanéztem a repet és tényleg buta volt a gyerek. Viszont iszonyat jól költötte a pénzét. 1000 mineral felett szerintem nem is volt. Stat szerint 450 körül volt az átlag unspent. Nem volt sok barackja, de folyamatosan gyártott és nem volt supply blockja.
Mi ebből a tanulság? Ha alacsonyan tudod tartani az unspent anyagot, az már fél győzelem

üdv, föccer
-
icons
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
Egyszer láttam egy gyönyörű védekezést vortex-archon ellen (még amikor volt sebzés kijövetel után). P benyomta a BL-okra, majd beküldött 6-7archont. Z pedig teledobálta infester terranokkal. Mire kijöttek a vortexből, a terranok kibújtak a tojásból, az archonokat pedig kitolták a szélére. Úgyhogy végül minimális veszteséggel a Zerg egyszerűen elsöpörte a Protoss sereget.
BTW szerintem is rendkívül nagy, nem légi sereg ellen 3-4nél sokkal többet nem érdemes tartani a kis range miatt. De ha az első párat sikerül időben lehozni, hatalmas pusztítást lehet végrehajtani, főleg hogy utána teljesen visszatöltődik az "élete".
-
BeLucZ
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
bios ellen főleg bio melee unitok ellen brutálisan erős, pl lingek
de mutat is kegyetlenül darálja, viszont ultra ellen rossz -
BeLucZ
addikt
válasz
Formaster
üzenetére
hát régebben OP-bb volt, most már van azt hiszem valamennyi ideje az ellennek kimászni ahogy véget ér a vortex, nem annyira hatékony a splash
mondjuk mass archonnál ha nyílt terepen alámész az air seregeknek akkor végük, mert nagyon gyorsan szétkapják őket, csak jobb féle játékos direkt kiszorított helyzetet keres, hogy ne tudj rendesen alájuk menni, én nagyon csipem az archont csak idegesítő hogy nagyon nagy a helyigénye, nehézkes a mozgása kevés fér oda az ellenhez egyszerre, ha nem air unitok ellen harcol és pici a range
-
BeLucZ
addikt
ha hagyod őket elkanászkodni akkor vége, de amúgy rohadt sok blink stalker és nagyon sok gw az utánpótláshoz vagy sok sok archon és jó alájuk menni hogy tudjad érvényesiteni a splash damaget, de a mass archon jóval költségesebb a voidoknál
vagy vortexxel csapdába csalni, csak az nem olyan egyszerű meg már a toiletet is nerfelték sajna -
-
icons
addikt
Protoss air-t lehet protosként air nélkül counterelni? 4v4 volt, 3 protoss ellen air-ra ment, és teljesen esélytelenek voltunk... csináltam stalker-eket, archonokat, a többiek is próbálkoztak (még egy valaki pontosabban
), dehát teljesen reménytelen...air-re air a válasz? -
föccer
nagyúr
-
Alg
veterán
Skytoss... azért ha valaki ENNYIRE defenzív, szerintem nem ártana harassolni közben jó sokat...
Végén majdnem elcsesztem, de még időben pótoltam a drone-okat
-
AlyArkhon
őstag
Darthpeter & Oxox Master ligás stream [link]

-
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tudom , es tudom, ezert nem is irtam azt.

-
-
Alg
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Még rögtön az elején, ott volt az RMAH pénz gondoltam minek várjak vele

-
zuzu000
őstag
amerikai szerver ladder:
streamHa valaki szokta nézni a streamet, akkor "kövessen" twitch-en, ha ide elfelejteném beírni.
-
execute93
őstag
-
Eyesis
őstag
Február 3-án (vasárnap, azaz MA) 15:00-tól StuntR vs frozz, rögtön utána Breach vs Starbuck
Ez lesz az első meccsük a srácoknak a második fordulóban. -
AlyArkhon
őstag
Megnézem ujra , de nem nagyon láttam hogy ott figyelt volna ..

-
Formaster
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Ha megrendeled ezen az oldalon, munkanapon 4 orán belül küldik a béta kulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.... Melyik volt az ???

Nah ki ??? Csak is valami fogyatékos lehet .. 

(/P)