Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt.Price
csendes tag
Emlékeim szerint a research-öket a gép majd magától adja el,(10.000-ért/db) miután megszerezted a max. fejlesztési szinthez szükséges mennyiséget. ( Egyébként szerintem nem érdemes eddig várni a dologgal. )
Az acsi egyébként nekem is valahogy úgy lett meg, ahogy leírtad; összegyűjtöttem egy rakás pénzt
(~500k
), ami fejlesztést tudtam, megvettem, majd load, megvettem még a maradékot és kész. 
(Azt nem tudom, hogy kellett-e közben pályát teljesíteni, asszem nem.) -
Cpt.Price
csendes tag
válasz
execute93
üzenetére
Hidden expet mindig teszel? Ebben a 2 játékban láttam, azért kérdezem. Szerintem túl rizikós, simán elúszhat rajta a gém, ha észreveszik.

Másik -lehet láma- kérdés, bárkihez:
p-nek t ellen ennyire nem érdemes stalkert hoznia?
Én zealothoz képest kb 2:3 arányban szoktam, immo-t viszont gyakorlatilag semennyire, bár szerintem mostantól fogok.
Stalker nélkül büntetlenül viszi haza a medivaceket/(vikingeket) még egy vesztett csatából is + nekem érzésre jobb, hogy nem tudják sértetlenül kite-olgatni őket, úgy mint adott esetben a zelákat. -
Cpt.Price
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
gg, bár annyira tényleg nem volt erős. Csomó pénzt költött mindenféle techre, de upgradeket meg egyáltalán nem hozott..
Ráadásul tök kockázatos volt tőle ennyire csak hydrára menni csomószor, meg is szívta a ht-kkal.
Colo-t egyébként ha tudod, szerintem érdemesebb korábban hozni ( nem tudom amúgy, átlagosan mikorra van meg ) de én arany z-ként p ellen szinte mindig roach-hydrára megyek, de az csak addig hatásos, amíg nincs ellene colossus.
-
Cpt.Price
csendes tag
killerjohn: Wings of Liberty 10 990 Ft cdgalaxisnál most, ha még érdekel esetleg.

-
Cpt.Price
csendes tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Én anno ( augusztus végén ) CDG-nél vettem akciósan 10k-ért, esetleg írhatsz nekik mailt, hogy terveznek-e ilyesmit mostanában, bár nem tudom, hogy elárulnák-e egyáltalán.

Egy próbát esetleg azért megérhet.

-
Cpt.Price
csendes tag
Arról van vkinek bármi elképzelése, vagy hivatalos infója, hogy az a Nova, akivel szétszedtük Tosh spectre-gyártó üzemét, miért spectrek élén van bevetésen Kerrigan megtalálására?
( A trailerekben ha megfigyelitek, így van. )Azért asszem lesznek itt még finomságok a történetben..

(#26229) Eyesis:
Velem kb. ugyanez van, sorba verem az aranyligások többéségét, de eddig még nem rakott fel. Mondjuk nem baj, úgyis meg akarok még tanulni a p, meg t-vel is játsazni egy kicsit.
-
Cpt.Price
csendes tag
A tanácsokat köszönöm mindenkinek, a blitz meglett végülis a rámpa alá canonozással. Többszöri próbálkozást igényelt, de annyi a trükk, hogy még pár seccel a cannon elkészülte előtt kell ledobni fent a pylont, a probebal pedig csalizni őket, különben visszahúzza a munkásait, mielőtt azok meghalnának.
A ling-bling témához pedig: a dolgok nagy része megvolt, viszont a surround sokszor nem, illetve offcreap is túl gyakran vállaltam harcot ezek szerint.
A terjesztés meg vagy / szinte / teljesen elsikkad nálam, vagy túlságosan leköti a figyelmemet, majd jó lenne megtalálni az arany középutat
És még valami: a blingek legyenek külön groupban a lingektől? Csak mert legtöbbször bedarálják a lingek jó részét, mire a blingek érintkezni tudnak a t sereggel, de ha meg azok mennek elöl, akkor alig jut el valamelyik a célig

Vagy a jó surround megoldás erre is?Egyébként nézegetem day9 keddi videóit meg psystarcaraftot ( őt már régóta, szerintem hatalmas arc
), illetve olvasgatok buildeket meg guide-okat, de a játék kb 1 hónapja van még csak meg, úgyhogy időbe telik az elméleti tudást gyakorlatba átültetni. 
Aki akar, felvehet egyébként: Moke #739
Jövök majd még tanácsért, ha valami megint imbának bizunyulna.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cpt.Price
csendes tag
Sziasztok!
Insane Blitz achi megszerzésére mi a legjobb mód?
- 7 pool és 2 dronenal 2 scrawlert az enemy bázisára nekem nem jön össze ( 1-nél több dronenal támadja legalább az egyiket és leszedi, mielőtt elkészülne ),
- a "feljáró aljára cannon, majd a tetejére is" szintúgy nem ( nem hozza az összes workerét rá, mire pedig elérek a bázishoz, kifutok az 5 percből )Szóval ötletek?

Más:
Z-vel mmm ellen legjobb módszer?
ling-bling nekem nem elég hatékony, nem tudom, hogy csak keveset hozok-e belőlük, vagy nem találom el a megfelelő arányt, de gondom szokott lenni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BMW topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ami fejlesztést tudtam, megvettem, majd load, megvettem még a maradékot és kész. 

), illetve olvasgatok buildeket meg guide-okat, de a játék kb 1 hónapja van még csak meg, úgyhogy időbe telik az elméleti tudást gyakorlatba átültetni. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)