Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
elfogyott az idom....az elobbi komenthez.
szerintem en egy korabbi tamadasra gondoltam (vagy ha nem akkor csak nem lattam at ), mikor az expe elott hullott el a sereged, es az army-d gyakorlatilag 0 ertek kozelebe kerult...neki meg valami 2400-3000 meg akkor is volt...aztan ugyan eleg gyorsan regenaraltad a csapatod (akkor meg nem volt BL), de miutan tobb helyrol jott ossze akkor erzekeny lett volna ha megindul (csak gondolom ugy volt vele, hogy egy megtepazott sereggel most nem indul neki, hatha egy ketszer akkora fogadja...en se indultam volna meg ...hiszen mar az early gamen tul voltatok, es barmi lehetett a bazisodon...)...miutan nem vagyok nagy zerg jatekos nyilvan jobban erezted, hogy miert nem vonultal vissza , es, hogy mennyi ido kell a megujult sereg felallitasahoz....mindenesetre szep meccs volt (nekem foleg az expednel levo korai csata tetszett, meghogy nem sajnaltad az overlordot...ilyet sok embertol meg nem lattam )
jahhh es eszembe jutott mit szerettem volna kerdezni....minek egy bazisra 4 queen??? ezt mar masnal is lattam korabban, de egy helyen levo ket bazist gyakorlatilag 1 is kitud elegiteni kopkodessel, ketto meg meg creepet is siman noveszt...de minek 4? (volt olyan meccsem mikor a zergnel 4-5 volt ?!?
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest