Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

válasz Alg #16552 üzenetére

elfogyott az idom....az elobbi komenthez.

szerintem en egy korabbi tamadasra gondoltam (vagy ha nem akkor csak nem lattam at :DDD ), mikor az expe elott hullott el a sereged, es az army-d gyakorlatilag 0 ertek kozelebe kerult...neki meg valami 2400-3000 meg akkor is volt...aztan ugyan eleg gyorsan regenaraltad a csapatod (akkor meg nem volt BL), de miutan tobb helyrol jott ossze akkor erzekeny lett volna ha megindul (csak gondolom ugy volt vele, hogy egy megtepazott sereggel most nem indul neki, hatha egy ketszer akkora fogadja...en se indultam volna meg ...hiszen mar az early gamen tul voltatok, es barmi lehetett a bazisodon...)...miutan nem vagyok nagy zerg jatekos nyilvan jobban erezted, hogy miert nem vonultal vissza :) , es, hogy mennyi ido kell a megujult sereg felallitasahoz....mindenesetre szep meccs volt (nekem foleg az expednel levo korai csata tetszett, meghogy nem sajnaltad az overlordot...ilyet sok embertol meg nem lattam )

jahhh es eszembe jutott mit szerettem volna kerdezni....minek egy bazisra 4 queen??? ezt mar masnal is lattam korabban, de egy helyen levo ket bazist gyakorlatilag 1 is kitud elegiteni kopkodessel, ketto meg meg creepet is siman noveszt...de minek 4? (volt olyan meccsem mikor a zergnel 4-5 volt ?!? :F

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés