Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Eléggé félremagyarázod a dolgokat. Elképzelhető, hogy régebben és más eszközökön történt a zenei szocializációm, mint neked. Én FM-ről, jobbik esetben LP-ről kazettás magnóra felvett cuccokat hallgattam fiatal koromban. És persze az is nagyon jó volt, mert nem volt másra lehetőségem. Persze közben bújtam a HiFi magazint és nyálat csorgattam a csili-vili szuper cuccokra. Nagyjából ott vesztettem el az érdeklődésemet amikor arról kezdetek el értekezni, hogy igazából a normális kábelek a hüvelykujjnyi tömör réznél kezdődnek (ár 1000$/darab), szóval nem érzem magam sznobnak. Most valószínűleg már a hallásom se olyan jó, de ettől még meghallom (és szerintem nagyjából mindenki) a 256 kbs és a veszteségmentes tömörítés között a különbséget. Persze olyanon kell hallgatni ami tudja is a jó minőséget. Sokol rádión hiába hallgatsz flac-et ugyanolyan szarul fog szólni, mint a 128 kbs mp3. Azt kell érteni, hogy a tömörítéssel fizikailag elvész a zenei anyagból csomó minden, utána már bármin hallgathatod ami elveszett az nem jön vissza. Ez lehet nem tetszik, de igényesnek nem nevezhető. Régi történet még középiskolás koromból (bőven rendszerváltás előttről). Osztálytársam amikor belehallgatott valamibe, amit ő is szokott a saját cuccán hallgatni, azt mondta nem tetszik neki. Kérdeztem miért, az volt a válasz az enyémbe olyan hangokat (hangszereket) is hall, amit a sajátjába nem szokott. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest