Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
maestro87
üzenetére
Szia!
Ha jól tudom, a PP-s előfizetések esetén (megújuló fizetés) a PP rendszerében tudod lemondani (bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos).
Egyébként igen, le tudja vonni.
A már kifizetett időszakot annak végéig igénybe tudod venni, bármikor is mondod le az előfizetést (értelemszerűen az aktuális fizetés után, de még a következő fizetés előtt). -
maestro87
őstag
Sziasztok!
PayPal-lal előfizettem akcióban 1 euróért a Prémium szolgáltatásra. Kérdés, hogy magától letudja vonni PP-ról a következő havidíjat? Mondjuk furcsa lenne, de ki tudja.
Vagy ha most lemondom akkor nem szünteti meg egyből a Prémiumot, hanem megmarad a 3 hónap végéig? -
Sziasztok.
Az összefoglalóban nem találtam infót, ezért családi csomag létrehozásával kapcsolatban kérdeznék!
Van két fő, akinek már most van prémiumja, a többieknek még nincs semmi (vagy ingyenes).
Akinek nincs az regisztrál egy ingyenes fiókot és én ezeket az email címeket írom be a csoportba?
Akinek prémium van annak a jelenlegi címét írom be és átállítja családiba (így semmije nem veszik el)?
-
szab13
aktív tag
-
underdark
aktív tag
Hali
Hogy lehet teljesen törölni a fiókot?
Már vagy 5 éve használom a Spotify-t, de anno Facebookkal regisztráltam be. Most viszont azt teljesen el akarom hagyni, tudom van ez a lekapcsolódás róla dolog, de én egy új accountot akarok létrehozni (ezt már megcsináltam, már minden listámat átraktam oda), mert így e-mailt se tudok módosítani stb.
Nem nagyon találtam erre külön menüt sehol... -
szab13
aktív tag
Sziasztok!
Regisztráltam a Spotifyra , előfizettem a prémiumra (30 napos próba verzió)
Problémám, hogy a Denon erősítőm szerint nem prémium a fiók így nem tudok belépni. Elképzelhető ,hogy csak a 30 nap után lesz valóban prémium, vagy más lehet a probléma.
Köszönöm -
Rimuru
veterán
válasz
unravel
üzenetére
Szoval szerinted nem zavaro ha amiket hallgatsz azok sorban eltunnek?
Valahol irtam (szerintem nem PH-n), de altalanos tapasztalat hogy meghallgatok 1 szamot utana par napra ra mar nem elerheto az orszagunkban (gondolom ilyenkor egy trigger lefut es rajon hogy nalunk nem kene)...
-
Rimuru
veterán
Kezdem unni hogy sorra tunnek el a jo zenek, most pl ez az album minden jel nelkul kodde valt.
-
batai15
félisten
válasz
üzenetére
Közbe sikerült, írtam a supportnak, vissza utalták.
Lenne két kérdésem
Playlistet gépen érdemes szerkeszteni? Telefonon eléggé nyogve nyelos a dolog.
Az se tiszta hogy mikor lehet listához adni egy egy számot vagy albumot és mikor nem.
Ha már playlistek, össze foglalóban néztem az említett oldalt, de nem igazán találtam jókat van más oldal esetleg ahol népszerűbb zenék vannak? -
Primary92
senior tag
Van valami lehetőség arra, hogy egy-egy házi buli erejéig "írásvédetté" tegyem a acc-omat? Arra gondolok, hogy ne lehessen szerkeszteni a playlisteket, illetve illetve ne kezdje sehol ajánlgatni a a bulin elhangzott zenéket.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
csak sajnos asztali alkalmazás kell, de az nem megoldható, nem tudok olyat telepíteni. remélhetőleg az open.spotify.com-os linkkkel is tudnak valamit kezdeni.
-
Sanyi.mTs
addikt
ezt vajon csak emailben lehet a spotify felé jelezni?
szerk: megtaláltam az űrlapot a súgóban.
-
Sanyi.mTs
addikt
megnéznétek, hogy nálatok jó-e ez a szám?
Nálam 2:29-3:33 között néma, weben és telefonon is. köszi. -
batai15
félisten
sziasztok! ki akartam próbálni hogy hátha elő lehet fizetni a tanulói előfizetésre. megadtam a kártya adatokat, de mivel az iskolámat nem fogadja el ,így nem tudtam feltölteni anyagot hozzá , viszont le vont a kártyáról a pénzt , préimum meg nincs.
erre van megoldás hogy vissza fizessék? -
unravel
őstag
én is az elején próbáltam.
itthon ülve, odafigyelve nagyon szépen szólt.
de a városi zajban mászkálva nem biztos hogy meghallanám a különbséget.spotify felülete nekem jobban tetszik.
akkor azt tapasztaltam hogy sok mindennek csak cover változata van fent. (ez lehet már változott, nem tudom)
-
Valamikor múlt évben volt próba hónapos ajánlatuk losless-re. Egyrészt nem éreztem annyival jobbnak (Spotinál, pedig nem számítógépen hallgatom) másrészt a kínálat még kimondottan szegényes volt (a Spoti-hoz képest). Ehhez még hozzájött a gyenge app. Nem volt must have érzés, úgyhogy 1 hónap letelte után, elváltak útjaink.
-
mekker
őstag
Mi a véleményetek a lossy (nem a lossless) Tidalról? Vakteszteztem legalább fél órát, és kb hibahatáron belül verte csak meg a Spotit, lehet az is csak azért volt, mert nem voltak tökéletesen egy hangerőben.
Ugyanazok az előfizu csomagok vannak, szinte egyező a kínálat, a Spotinak jobb a felülete, de tűrhető a Tidalé is.
-
Sanyi.mTs
addikt
ha van prémiumom és lemondom, akkor az nem szűnik meg azonnal, hanem a a prémium lejárata után nem hosszabbodik meg, ugye?
-
kmarci25
veterán
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Tudtommal a családi csomaghoz eleve prémium kell, úgyhogy az első kérdést nem igazán értem...
Én prémium előfizetés alatt hoztam létre családi csomagot, ahova gyorsan két családtagot be is csatlakoztattam, így ők is prémiumok lettek.
A második kérdésre nem tudom választ, de feltételezem, hogy nem. Hogy mi lesz a "saját maradék+ prémiumoddal, azt nem tudom. -
Sanyi.mTs
addikt
1.) Családi csomagot csak akkor tudok "létrehozni", ha már lejárt a prémiumom?
2.) Családi csomaghoz csak akkor lehet csatlakozni, ha már lejárt a prémiumom? -
Burt1793
veterán
válasz
üzenetére
Jó, de egy évvel ezelőtt még teljesen jól működött, alig fogyasztott többet a poweramp-nál. Régebben a telóm aksibecslője 32 órát írt 100%-nál, most 22-t, pedig ugyanúgy használom, de persze ez már csak okozat, az aksistat helyezése és a százalékok potyogása idegesít. Már-már necces ez a 18 órás készenlét, pedig nem nyomkodom végig a telót, 3-3,5 óra kijelzőidőim vannak és 20%-ra lemerül sokszor... Csak ezért nem vennék egy péklapátot.

-
Burt1793
veterán
Óránként 5-7 százalékot merül a teló spotify hallgatás közben, mobilneten vagyok egész nap, de a számok nagyrésze le van töltve. QHD youtube-bal 10%-ot merül óránként 40%-os fényerőn. Ez azért elég nevetséges és ezek alapján látható, hogy a 2 éves s7-esem aksija nem rossz, ez a spotify app lett szar az elmúlt év során, azelőtt nem tapasztaltam ilyesmit. Nálatok mi a helyzet?
~3 óra spotify hallgatás miatt 2,5 óra kijelzőidő mellett 46%ra merült a teló, pedig spoti nélkül, ugyanígy mobilnettel tud 5-6 óra kijelzőidőt. Poweramp-pal óránként 2% a merülés... -
Sanyi.mTs
addikt
saját lejátszási listából ki lehet szűrni a számok duplikációját?
-
-
vitemerius
tag
válasz
üzenetére
Nekem most az van a beállítások között, hogy "Offline dalok tárhelye", s az a D meghajtóra van állítva, ahova eddig is volt a cache irányítva. De ez most sajnos nem hatja meg a programot, s az AppData/Local/Spotify/Data könyvtárat hizlalja.
Nem tudom, melyik frissítéssel jött, de mehetne is egy következővel ez a feature. A cache kikapcsolása mennyire jó ötlet? -
Rimuru
veterán
válasz
vitemerius
üzenetére
Oszinten nem hiszem hogy kivennek, de majd jon valami aki windows alatt hasznalja.
Viszont alternativak: ramdisk, symlink -
vitemerius
tag
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
BenQhunria
üzenetére
Egyetemi hallgatónak kell lenned
-
BenQhunria
tag
Diákkedvezményhez csak érvényes diákigazolvány szükséges?
Ha valakinek így van, lenne pár kérdésem. -
unravel
őstag
válasz
szildavid90
üzenetére
-
Rimuru
veterán
válasz
szildavid90
üzenetére
Gyarilag nem tudja az alkalmazas, itt irnak megoldast android es ios esetere is.
-
szildavid90
aktív tag
Van rá mód, hogy telefonon autómatikusan kikapcsoljon a lejátszás x idő után?
-
domerator
veterán
Aki megteheti annak ajanlom a "kituno" minoseget valasztani... meg egyszeru autoradion is nagyon hallani a kulonbseget!

-
Sanyi.mTs
addikt
be lehet állítani, hogy ha weben kezdek el zenét hallgatni, akkor ne induljon el a mobilomon (android) is a spotify?
(#2518) Keem1
hol van ez a lista? telefonon keresztül töröltem.Köszönöm, mindenkinek a segítséget. Úgy néz ki, szerencsém van. A melós gépemen pont a dalok listájánál hagytam a böngészőt. Képernyő mentést csináltam róluk. Macerás, de rájuk tudok keresni.
-
Sanyi.mTs
addikt
gyűjtemény/albumok alatt töröltem jó sok albumot. majd ez után tudatosult bennem, hogy ezek az elmentett dalaim voltak

van mód visszahozni őket? vagy van esetleg egy lista, hogy miket mentettem el ezidáig? -
leviske
veterán
Sziasztok!
Másnak is előjön előfizetés mellett az, hogy a zene random lehalkul? Eddig azt hittem akkor jön elő, ha más forrásból is jön hang, de most elkezdte minden zene alatt, kb ugyanott (~közepénél).
-
freeknight
őstag
Sziasztok!Most váltottam win 10-re, látom itt már beépített érkezik a spoti kliens. Belépek a prémium fiókommal, és free-nek jelöli, nincsenek meg se a lejátszási listáim, se semmi, és állandóan zaklat, hogy váltsak prérmiumra...Mit lehetne tenni? Mobilon továbbra is prémium vagyok.Megoldódott, az email címemmel léptem be, és valamiért a facebook fiókomba dobott be, regisztrálás meg semmi nélkül...

A rendes fiókomba belépve rendben van minden. -
Willie
őstag
Sziasztok!
A hallgatói kedvezményhez mit érdemes a neptunból küldeni? Lassan 1 éve kiküldtem az órarendemet, de azt visszadobták, aztán nem foglalkoztam vele, mit küldjek, hogy elfogadják a kérelmemet?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.
-
kmarci25
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Jah, ugyanez volt a bajom nekem is, és tényleg nincs rá megoldás.

-
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy én rendelkezek Spotify előfizetéssel, viszont facebook-al regisztráltam anno, amit szeretnék átvinni úgy hogy csak email címmel legyek regisztrálva és nem akarom belevonni a facebookot.
Ez megvalósítható úgy hogy az előfizetésem nem szakad meg?
-
426os
őstag
Megvan, hülye vagyok. Megcsináltam mégegyszer, és utána ott a bazi nagy "Continue" feliratú zöld gomb, csak ahogy olvastam az instrukciókat az első próbálkozáskor reflexből rákattintottam a SheerID linkre, ami csak a szolgáltató oldalára vitt és nem a verifikációra. Most már megy, nem is kellett semmit feltölteni, elég volt az EduID-s azonosítóval belépni az egyetemi portálra és ezzel igazoltam a jogosultságot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én prémium előfizetés alatt hoztam létre családi csomagot, ahova gyorsan két családtagot be is csatlakoztattam, így ők is prémiumok lettek.
Nem tudom, melyik frissítéssel jött, de mehetne is egy következővel ez a feature. A cache kikapcsolása mennyire jó ötlet?