Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebbe most futottam bele:
Zenei streaming szolgáltatatók piaci részesedése(Viszont a cikk állításával ellentétben jelenleg az a helyzet, hogy az audio streaming hallgatottság a járvány helyzet miatt inkább csökkenő tendenciát mutat - legalábbis egyéb források szerint (forrás pl.).)
Más. Itt általában negatív megjegyzéseket olvashatni a Spotify heti ajánlóival kapcsolatban, szóval legyen eggyel több pozitív is: én alapvetően elégedett vagyok vele. Az ajánlott számok 90%-a teljesen rendben van, ha nem is lesznek kedvencelve, egyszeri hallgatásra teljesen jók. Az ajánlók kimondottan reflektívek: az adott héten hallgatott előadók/stílusok visszaköszönnek a heti ajánlókban is. Én nem érzek problémát a réteg zenékkel sem: mivel nem nagyon hallgatok mainstream-et, az ajánlóimban sem szerepelnek ilyenek (sőt: nem egy párszázas havi hallgatással "büszkélkedő" előadót sikerült felfedeznem az ajánlókon keresztül).
Persze én is bele tudnék kötni: nem lenne rossz, ha rájönne, hogy a héten nem azért hallgattam meg X előadó néhány számát, mert szeretem, hanem mert olvastam róla, és kíváncsi voltam, hogy milyen. (van persze private session, de macerás bekapcsolni, és előre nem lehet tudni, hogy érdemes-e...
); ugyanazt a számot néha megkapom kis és nagylemez változatban is; ha egy követett előadónak új lemeze van, akkor arról minden héten kapok egy számot (én szívesebben hallgatom meg egyben, persze ez kivédhető, ha előreveszem és végighallgatom az albumot), stb. De ezek csak apróságok, szerintem az ajánlók alapvetően rendben vannak. -
Melorin
addikt
Meglehet valahogy oldani, hogy egy Spotify fiók zenegyüjteményét átviszem egy másik Spotify fiókba?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Másnál is "nullázódik" a widget pár óra után?
S10+ Android 10, hallgatom a zenét, megállítom, és 1-2 h mulva megint újra kell indítani a listát, nem onnan folytatódik ahol abbahagytam
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tárgytalan. Sikerült megoldani
-
WhiteWalker
nagyúr
Műsorra tűztem egy albumot.
Nah mármost , ha belépek egy saját playlistbe , elindul egy szám , és a következő zene a műsorra tűzött albumból indul.
Ezt az albumot , már töröltem , dislájkoltam , keresőből töröltem , de ennek ellenére mégis ezt csinálja
Agyf@sz ez a Spotify sokszor
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kicsit OFF igy felve merek itt erdeklodni, de hol talalhatnek aktualis listat, leirassal a magyar podcastekrol.
Van par amit regota hallgatok, de biztos vagyok benne, h tobb is letezik, de amig nem tudom, h mirol szol addig kicsit nehezkes a keresgeles...Elore is koszonom!
-
twenty17
csendes tag
Sziasztok!
Most hogy online oktatás van, így a jogviszony igazolás ki van lőve, mit lehet érdemes küldeni neptunból hogy igazoljam magam? Próbáltam a neptunos saját adatokat, de instant elutasították
-
Hello! Ma le akarta vonni az előfizetés díját a rendszer, de azt írja sikertelen. OTP-s webkártya, max. 10e kredit van rajta általában, most is van elegendő. Ilyen üzenetet akkor kaptam eddig, amikor tényleg nem volt rajta annyi pénz. Megadtam újra a kártyaadatokat, de megint ezt dobta. Ma már vásároltam a kártyával, tehát elvileg jó.
-
borges7
aktív tag
Warner Music and Spotify Announce ‘Expanded’ Licensing Deal [link]
-
trialboj
őstag
Hello, valaki tudna segíteni miért váltott magyarra a spotify-om?
Sosem állítottam semmit magyarra (a win billentyűzetet leszámítva) ráadásul nem is Mo-on élek, még ip alapján sem lőhette ezt be.Nem találok opciót a visszaállításra, a saját súgójuk is hibás, v pontatlan, mert nincs olyan ikon, és ami van az sem jelenít meg settings menüt.
Illetve az Account overview már angolul megy. // free accNagyon bután hangzik a heti kaland, meg zeneradar
A te daily mixed, meg kimondottan pazar fordítás.
PLS help
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Az itthoni halozatot kenytelen voltam kicsit atalakitani... igy lett egy "normal" halozat (2,4GHz - b/g/n) es egy "extra" (5GHz- ac)
A laptop mindig a telefon gyakran kapcsolodik az Extrahoz. A hangszoro (Sonos) viszont csak a simahoz tud (ugye nincs ac tamogatas...
)Ez jelenthet gondot, ha a laptoprol vagy a telefonrol szeretnek zenet kirakni a konyhaban levo hangszorora?
Csak azert kerdezem mert korabban ez mukodott es gyanitom, h a laptop mar akkoris tobbet volt az ac-s halozaton, de ujabban egyere tobbszor veszem eszre, h hiaba jelzi ki a Spotify a hangszorot az alkalmazasban csatlakozni sokszor nem tud. -
Arween
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Urak én kérek elnézést , most villant az isteni szikra hogy 2 fiókom van...És nem figyeltem hogy a régebbinél próbálom lemondani az előfizetést...(így már értem miért nem láttam hogy prémium előfizető lettem...) Sorry
Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Ti nem érzitek, hogy visszavett volna a Spoty a minőségből? (Gondolom sávszél spórolás miatt)
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerintem már most is kikapcsolhatja, nem kell várnia a Prémium végéig. Mivel előre fizetsz ezt már nem küldik vissza viszont a kifizetett időszak végéig használhatod. Az es playernél így használom, ha éppen van valami amit nézni akarok rajta. Befizetem egy hónapra, elkezdem használni és már meg is szüntetem az előfizetést (cancel subscription), hogy ne felejtsem el.
-
WhiteWalker
nagyúr
Google kb első találata
Egyébként nem kell fiókot törölni ezért , használd ki amíg tart a prémium , aztán pedig:
Csak megsúgom , hogy az összes előfizetés ( pl HBO, netflix,PS Store stb) igy működik , automatikusan hosszabbodnak , hacsak az user ki nem kapcsolja , vagy módosítja a fizetési eszközét ( webkártya) .
-
Kumblee88
csendes tag
Sziasztok az miért van hogy sorba tűnnek el a jobbnál jobb podcast mixek? Pl hernan cattaneo stb...
-
-
Arween
senior tag
sziasztok
Hamarosan lejár a 3 hónap ingyenes zenehallgatás,nem szeretné meghosszabítani mert nem használom szinte semennyire az alkalmazást.Kerestem de sehol sem találom hogyan tudom megszüntetni a fiókom?Nem szeretném ha elkezdenének pénzt levonni
köszi -
unravel
őstag
Megváltoztatható a felhasználónév Spotify-on és Last.fm-en is.
Akinek erre van igénye. -
stvnppp
senior tag
válasz
Burt1793
üzenetére
Nem hiszem, hogy ezzel akarnának "becsalogatni", az instagram és a spotify túl nagy cégek ehhez. Ez inkább valami adathalász webhelyre irányíthat, ahol egy adott e-mail címhez tudnak párosítani egy általad megadott jelszót, amit elég csak végigpróbálni az e-mail fiókon, facebookon, stb. Elég sok ember használja ugyanazt az e-mailt és jelszót mindenhova.
dzso69:
Meg kellene vizsgálni, hogy pontosan milyen címről jött a gyanús mail, sokszor egyértelmű szokott lenni már abból is, ha adathalászatról van szó. A [Spotifynak] van erre egy mail címe - spoof@spotify.com -, ide lehet továbbítani a gyanús maileket, leírhatnád az esetet, és bár nem tudom, mennyire veszik ezeket komolyan, de egy próbát mindenképpen megérne, hátha írnának valami okosat. -
Szervusztok!
Valaki tudna segíteni a következőkben?
A napokban több e-mailt kaptam a következő üzenettel:
"Új bejelentkezés a Spotifyba
Új bejelentkezést észleltünk a fiókodba. Íme a részletek: Helyszín/Város/Ország: Egyesült Államok Idő: 2020. márc. 13. 2:28:50 CET
STB.
Megjegyzem sose volt Spotify előfizetésem. Mi lehet ez?
Köszönettel. -
qqzs
őstag
Ki mondta hogy jobb? Spotify yt music osszehasonlitas volt, teljesen idevalo
-
Keem1
veterán
válasz
kmarci25
üzenetére
Főleg úgy, hogy a mai okostelefonok igen nagy hatékonysággal javítják az elgépelést és az ékezet nélküli szavakat is ékezetesítik. Tehát az nem mentség hogy "telóról vagyok".
Engem is idegesít, pláne, hogy több olyan szavunk van, ami ékezettel mást jelent, mint nélküle.
És nem, az sem igaz, hogy angol billentyűzeten nincsenek ékezetek. Vannak, csak ráfestve nincsenek. -
kmarci25
veterán
Ma nem menő a topikban az ékezet, nagybetű-kisbetű és a központozás?
Kifolyik a szemem, mikor olvasom...
-
Yeffy
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
ehhez nemikepp kapcsolodoan nekem is lenne egy kerdesem.
playlistjeimet, illetve foleg a like-olt zeneimet at lehet vinni adott esetben mas platformra, pl YT Music?
-
Krisztianby
tag
Sziasztok mi okozhatja hogy a PC-n a Spotify állandóan Offline-k jelzi?
Próbáltam a netes tippeket de semmi.
DNS átírással nem változott semmi.
Spotify belül proxy beállításokat is variáltam megint semmi
Tűzfalt kikapcsoltam ugyan úgy semmi
Újratelepítettem semmi
Már rohadtul idegesít kb 4 napja ilyen.
Mi a fene van vele?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
stvnppp
üzenetére
Szuper , köszi
és neked is IO2S3F
Egyre több felesleges ficsőr van benne , nem lehet törölni számokat onnan , akiknek a listáját követed...
Ráadásul elég kecsegtető a Google YT Prémium családi csomagja 2 ezer pár száz ft-ért.
Reklám mentes YT + 5 fő + Google Music.Teszek egy próbát vele , aztán meglátom ...
-
I02S3F
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen.
-
stvnppp
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Megmaradnak. [forrás]
When plan changes to Spotify Free, you can still log in, play tunes, and access all your saved music and playlists.
Miért mondod le? Mire váltasz? -
WhiteWalker
nagyúr
Ha lemondom az előfizetést , akkor a lejátszási listáim megmaradnak ?
(Szomorú de eljutottam idáig , hogy lehet lemondom)
-
stvnppp
senior tag
válasz
üzenetére
Én is azért léptem át IOS-re, mert mindenki istenítette, és ki akartam próbálni. De az ilyen értelmetlen hülyeségek miatt azt kell mondanom, hogy nem győzött meg. Azt hozzáteszem, hogy egy Nexus 5-öt váltott, amin ugye pure Droid volt, az is volt olyan stabil, mint most az IOS. Nekem azért lesz fejvakarás, hogy mi legyen a következő, de szerencsére addig van még 1-2 év.
-
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
2018-ban váltottam Androidról IOS-re, viszont valami csak most tűnt fel. IOS app nem tölti le a zenéket a háttérben, csak ha meg van nyitva az app. Androidnál letöltötte akár zárolt képernyőnél is, ha wifit érzett. Ez tényleg ilyen, vagy csak user error? Párszor voltam már a beállításokban, de ilyen opció nem rémlik. A válaszokat előre is köszönöm.
István -
törölt tag
Máshol is használtad ugyanazt a jelszót? Mást vagy konkrétan a Spotify fiókod feltörték és próbálkoztak. Aki nem veszi észre használják a potyautasok is. Erős, egyedi jelszó legyen és időnként ellenőrizni kell hol is szól a zene. Nem is értem miért nincs még 2FA náluk, bár azt olvastam a support gyorsan intézkedik.
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Ma volt ket bejelentkezes a Spotify fiokomba. Egyik Nemetorszagbol a masik az Egyesult Allamokbol... 3mp elteressel...
Megvaltoztattam a jelszavam ahogy az emailt kaptam, de ez hogyan lehetseges?Koszi
-
törölt tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
Az Amazon Music, Deezer és a Tidal még nem konkurensei a Spotify-nak, így szerintem még odébb lesz az. Ha az Apple Music lépne, szerintem akkor csinálná a Spotify is.
-
bendeguz76
aktív tag
Még mindig nincs semmi hír a spotify hifiről?lassan az összes konkurensnél van lehetőség rá.nem akarnám itthagyni őket,megszoktam már a felületet plusz szerintem a legnagyobb repertoárjukat.
-
Yeffy
veterán
válasz
üzenetére
Én a felsorolt műfajokat maximum tömegoszlatásra tudnám elképzelni
na, ez tetszett!
ha ugy latod, nincs koztuk nagy kulonbseg, akkor probalgatom oket, aztan majd kiderul.
Spotiban az mindenkepp pozitiv, h van full ingyenes resze is, turheto zeneminoseggel - high - , ami nem tudom, mit takar, de gondolom 160kbps-nel nem tobbet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
); ugyanazt a számot néha megkapom kis és nagylemez változatban is; ha egy követett előadónak új lemeze van, akkor arról minden héten kapok egy számot (én szívesebben hallgatom meg egyben, persze ez kivédhető, ha előreveszem és végighallgatom az albumot), stb. De ezek csak apróságok, szerintem az ajánlók alapvetően rendben vannak.
Elnézést!
A te daily mixed, meg kimondottan pazar fordítás.
)
Hogy a bánatba tudom megszüntetni ezt a fiókot?

Kifolyik a szemem, mikor olvasom...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)