Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
-B-
senior tag
Úgy tudtam megoldani, hogy a Google home app-ban van egy olyan lehetőség, hogy "hangfalcsoport hozzáadása". Itt kiválasztottam a chromecast-ot és ez megjelenik a Spotify app-ban is.
Egyébként a play áruházban is olvastam egy panaszt erre a hibára. Az viszont érdekes, hogy nálad megy, párodnál meg nem ugyanazzal a verziójú Spotify-al.
-
I02S3F
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ezen felröhögtem :)
-
törölt tag
144 millió prémium előfizető van
Vajon még meddig gyengül a forint? Azért sok kicsi sokra megy alapon nem mindegy a Spotify havi 5 eurót kér, az Apple Music 1500 forintot. (azt hiszem évesnél van még kedvezmény is)
-
borges7
aktív tag
válasz
unravel
üzenetére
Az nekem már amúgy is el van cseszve, annyi zenét hallgattam(főleg régebben még) hibás, vagy hiányos adatokkal PC-ről
amúgy meg ha ugyanazt a lemezt meghallgatod mondjuk "eredetiben", aztán remastered, deluxe, vagy ki tudja még hányféle kiadásban, már nem stimmel a dolog. -
unravel
őstag
Engem ami elriaszt a YT Musictól, az hogy vannak bőven vannak idiótán megadott dalcímek.
Pl : Előadó - Cím [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
Nem akarom ilyenekkel összecseszni a lastfm profilom. -
Nagyon szól azért a Spoti mellett, akinek van a streamelős szolgáltatásokat támogató hardvere. Nem tudom mióta van pontosan a YT music, de ha tippelni kellene több, mint féléve. Van egy Yamaha R-N402D-m, Spoti, Deezer, Tidal, Qobuz, Napster kompatibilis. YT music valahogy nem akarózik felkerülni a listára.
-
I02S3F
addikt
Hogy legyen pozitív post is, én eléggé elégedett vagyok a szolgáltatással! Ha valami szám megtetszik, de nem nagyon, akkor nyomok rá egy "számalapú rádió oldalt" vagy mit és jön sorba a hasonló stílusú zene.
A stílusokat hangulatomnak megfelelően tudom váltogatni.
Mondjuk a playlistek egy része nekem nem ad jó számokat.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ja, minden csak akarat kérdése
viszont az érthető a Spotify nem örült az automatizált egy perces másolás rivális szolgáltatásra. Végül is szellemi tulajdonuknak tartják a válogatott listákat. Sok pénzt raknak a streaming cégek ebbe, algoritmus által összerakott, művészek által kézzel. Személy szerint engem kevésbé érint, de jó vannak ilyen költöztető szolgáltatások. -
törölt tag
A Songshift és a Spotify megegyeztek, újra működik a playlist költöztető app
Az lett a megegyezés, hogy user által létrehozott listát lehet átvinni máshova, viszont a Spotify által válogatott listákat nem. Ez így korrekt.
-
unravel
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
[link] #5022. hozzászólás 🙃
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
+ a reklámmal sem kell mókolni.
Borix.
Nálam az ajánlás sosem volt preferencia.
De ez én vagyok. -
Burt1793
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen, ez tényleg fura, de tudsz lent swype-olni a szám címét kiíró szalagon is.
Én már több, mint 4 éve használom a spotify-t, szerintem egyre rosszabb a felület, de a sebesség legalább visszajavult, az kb. 1.5-2 éve volt mélyponton, 4.5 éve s7-esen használom.
YT musicra a lejátszási listákat át lehet vinni? -
FoxiestFox
félisten
Én sosem értettem Spotinál, hogyha épp lejátszik egy számot telón, kint van a szám és a cover, elteszem háttérbe, visszaveszem azonnal, és már nem azon az oldalon van, hanem eggyel visszább a listánál... őszintén agyrém... ha a lista kell, oda tudok váltani vazze, adott listán belül pedig a coveren lapoznék... nem tudom milyen szelek fújnak UI-UX terén de szerintem szembeszél van..
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A zenei ajánlások miatt szokták elvileg preferálni sokan a Spotify-t, nem pedig az oldal felülete alapján.
A legjobb felületű zenei streaming szolgáltatót keresed?
Mert lehet, hogy találsz még jobbat... -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Egy éve használom, nem váltanék vissza.
-
WhiteWalker
nagyúr
Kezd elegem lenni a Spotify-ból , konkrétan az átláthatatlan és logikátlan felületéből.
Nézegetem a YT Mucicot és hát első pillantásra sokkal kezelhetöbb, átláthatóbb , ésszerűen van felépítve. Mondhatni bjutiful frendsip
kezdete.
Szóval erösen gondolkodok a váltáson , hiszen akkor a YT -t is megkapná az ember... Rezeg a léc a Spotify alatt
.
Ha lejár a YT Music próbaidő addigra eldöntöm mi lesz veled Spotify. -
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok
Van olyan beallitas, hogy mondjuk telon abba hagyom a zene lejátszást, és legközelebb ha mondjuk firesticken, vagy bármi máson inditom a spotify-t, akkor onnan tudjam folytatni?
Köszi előre is. -
törölt tag
válasz
kmarci25
üzenetére

Látom, nem tűnt föl, hogy amit a Brexit alatt használtak az sokkal fejlettem sokoldalúbb.
A facebook algoritmusairól meg ne is beszéljünk...
Az, hogy amíg egy tudatlan láthatatlan kisegér vagy addig marketing, választási célokra használják ha egy radikális pártellenes lennél akkor meg másképp...
Régóta már a kézírásodból fel lehet állítani egy személyiségi képet.
A beszéd és a gesztusaidból szintén.
Zenei szokások mikor milyen zenét hallgatsz és az alapján felállítani, ez már nem nagy dolog ezen már rég túlnőtték. -
kmarci25
veterán
-
Üdv! Ki és bekapcsolás után sem jönnek a korábban megszokott értesítések e-mail-ben. Sőt, bekapcsoltam mindent értesítést, a push verziókat is, de semmi nem jön. A fiókból is ki/beléptem, de semmi. Telefon szinten is minden értesítés engedélyezve van a Spotify részére. Nem értem. Lehet ezeknek írni valahol? Köszi!
-
kalanchoe
senior tag
Sziasztok! Gondolkodom, hogy Apple Musicról váltok Spotify Premiumra. Azonban itt az ár forint helyett euróban van feltüntetve. A kérdésem az lenne, hogy magyar forintban kb mennyi a havidíj? Valamint fix, vagy minden hónapban az árfolyam alapján változik?
-
-
kmarci25
veterán
válasz
unravel
üzenetére
Ahamm. Szóval sikerült egy hírből, néhány "ha" hozzáadásával egy szép, új világ szerű cikket rittyenteni. Magyarul azt írják, hogy a spoti tervezett algoritmusa, ami személyiségjegyeket saccol abból, hogy mit hallgatunk (már eleve
), majd kategorizálja a személyeket is, jókra-rosszakra, barátságosakra-barátságtalanokra stb. osztva őket. És ha még ez meg is történik, akkor mi van? Hol lesz ennek bátmilyen hatása? Gondoljuk, hogy bármilyen hatóság komolyan vesz egy olyan állítást, hogy ez a személy biztos nem fizet tisztességesen adót, mert sosem hallgatta meg Anastacia Paid My Dues című számát?! Ugyanmár...
-
unravel
őstag
ROCKZENÉT HALLGATSZ? – A SPOTIFY LEHET, HOGY NEM FEST MAJD RÓLAD JÓ KÉPET [link]
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Te kis Robin Hood.

-
FoxiestFox
félisten
Hé, én rendesen fizetem a jurókat, csak segítek a csóróbbaknak, jó?
-
Bámulatos amit műveletek...
-
Keem1
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A következő ellenőrzés az épp egy hónap múlva lesz
30 napig él a teljes offlineság, ezt közli mikor offlinera rakod. -
FoxiestFox
félisten
válasz
Tökimanó
üzenetére
Úgy tudom, hogy a Spotinak bizonoy időközönként online kapcsolódnia kell, hogy ellenőrizze az accountod állapotát.
Tehát azt elvileg megcsinálhatod, hogy közvetlenül lemondás előtt leszedsz ezt-azt, majd átteszed offline-ba, és lemondod a prémet.
Akkor a következő ellenőrzésig szerintem azt hallgathatod. -
Tökimanó
senior tag
Spotifyt offline módban csak prémium előfizetők tudják használni. Letölteni szintén csak prémiummal lehet. Kérdésem: Ha 1-2 hónapra fizetem a prot és töltök le zenéket ,akkor lemondás után a letöltött számokat tudom offline módban hallgatni ?
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Windows 10 funkció ez:
gépház - fiókok - bejelentkezési opciók - legalul kapcsold ki az automatikus folytassa ahol abbahagyta funkciót
settings - accounts - sign-in options - use my info to... -
FoxiestFox
félisten
Le lehet valahogy szoktatni a PC-s Spotit arról, hogy állandóan induljon a rendszerrel, ha annak leállításakor meg volt nyitva?
A folyamat nincs összefüggésben a szokásos autostart beállítással, vagy egyéb megszokott autostart paraméterekkel.
Ha a gép kikapcsolása előtt kinyomom a Spotit, a kövi indulásnál nem indul.
Viszont ha nem lépek ki belőle (esténként csak simán a PC kikapcsológombjával állítom le a gépet, akkor automatice kilép minden program), a következő indításnál elindul a Spoti. -
törölt tag
-
unravel
őstag
Ha nem tudod a dal címét , írj a dalszovegbol a keresőbe .

[kép]Szerk: és magyarral is működik .
-
Üdv! A fiókomban be van kapcsolva az új zenék és ajánlott zenékről való e-mail küldés, de mintha 2-3 hete nem kapnék ilyet. Előtte rendesen jöttek heti egy alkalommal és szerettem is átnézni ezeket. Megnéztem az e-mail fiókomat is, de a levélszemétben sincsenek, tehát nem került oda véletlenül. A törölt levelek között ott vannak a korábbiak. Köszi!
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Össze akarjuk rakni a családit... Mindenkinek van most elő prémium. Tudom, hogy csak nem -prémiumot lehet belevenni pakkba. Meg kell várni, hogy leketyegjen mindenkié vagy ha lemondjuk is jó?!
Ki lehet fizetni előre egy évre, vagy csak havonta lehetséges?!
Köszönöm -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Podcasttal kapcsolatos kérdésem lenne:
Gyűjtemény --> Podcastok --> Epizódok menüben hogyan lehet megváltoztatni a lejátszási listát? Ugyanis itt a legújabbaktól a régikig vannak sorrendben, én viszont fordítva, időrendi sorrendben szeretném meghallgatni.
Eddig csak úgy tudtam megoldani, hogy a kívánt sorrendben egyesével "Felvételi listára" tettem minden epizódot. De gondolom van ennél gyorsabb megoldás is. -
unravel
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én csak most értem ide vissza. Nincs időm figyelni melyik dal tűnik el.
Tudtam hogy lesz aki egyetért velem.
Nekem is a fogyasztói társadalom jutott eszembe. Mindig a jobb kell, a több , és ami nem elérhető . -
leeva
friss újonc
válasz
üzenetére
Amikor megpróbáltuk lemondani, akkor free volt, ezért nem is értem. A terhelés igen, 5 eur volt. Lehet, hogy mi vagyunk bénák, de ahogy az oldalukon le van írva, úgy nem is tudnánk lemondani:
"Premium előfizetésedet bármikor lemondhatod a következő lépésekben.
Jelentkezz be a fiókod oldalára. Az Előfizetésed menüpont alatt kattints az ELŐFIZETÉS MÓDOSÍTÁSA elemre.Görgess a Spotify Free opcióhoz és kattints a PREMIUM LEMONDÁSA elemre.Menj végig a folyamaton a megerősítő üzenetig. "
No, ilyen előfizetés menüpont pl. nincs is.. -
C. s.
addikt
Sziasztok!
Most telepítettem, de a kliensem offline. Telepítéskor szólt a Defender, engedélyeztem, de mégsem látja a netet. Letöröltem (még a Defenderből is kitöröltem), újratelepítettem, a Defender kérdésére a mégsem gombot nyomtam meg, de így sem jó. Ez utóbbi legalább nem meglepő.
A kliensből regisztráltam a fiókot. Ez lehet a probléma?
-
törölt tag
Az más. Te linkedről ide jutva kiderül napokon belül visszakerült az előadó, azóta is fent van mindhárom album. (akármilyen explicit szöveg)
Én hetek, hónapok óta nem tudok hallgatni Spotin egy adott albumot, dalt mert nyom nélkül eltűnt. Apple Music-nál még ott van. Fizessek két szolgáltatásra, menedzseljek két gyűjteményt? Ki tudja meddig lesz ott? Ennyi erővel aggódjak náluk is eltűnik? Az egész streaming szolgáltatásnak az volt a lényege, hogy kényelmesebb az innen-onnan beszerzett mp3 fájlok kezelésénél. -
leeva
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Lányom regisztrált a nyáron a 3 hónapos ingyenes verzióra, ami tegnap járt le. Próbálta lemondani, de nem sikerült, ráadásul ha belép a fiókba, az aktuális csomag : free. Már tegnap be is terhelték az előfizetési díjat. Hogyan tudnám lemondani? Próbáltam én is a spotify súgója szerint, de nem megy. Köszönöm előre is a segítséget! -
WhiteWalker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De ez én vagyok.

.
De egy próbát megért volna