Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
kicsit off....vagy nem....
Egészen pofás lett a Musixmatch desktopon.
Átméreteszhető, oda teszed ahova akarod és tud "mindig felül" lenni.
[kép] -
F-ECT$
titán
A Spotify által összerakott listák (pl Techno Bunker) milyen gyakorisággal frissülnek?
-
törölt tag
Nincs még ilyen lehetőség. Tesztüzem alatt van, jövőben várható.
(#4192) Sanyi.mTs: support űrlap lehetőséget találtam
-
updog
őstag
Sziasztok!
A google és a topicban keresés után lemondással, de azért megkérdezem, van megoldás arra hogy adott előadót tiltsak? (ne jelenjen meg ajánlásban, ne dobja be random / ajánlási listákon se, stb.)
-
Sanyi.mTs
addikt
mit lehet tenni, ha egy szám hiányzik az albumból? Lehet jelezni valahogy spotify-nak?
ez azért nagy gond, mert egy hangos könyv egyik fejezetéről van szó. -
unravel
őstag
válasz
drmotto
üzenetére
Százmillió dologtól lehet.
(véletlenül kitörölted az Appdata/Local/Spotify/Data mappát, porszívószerelés közben áramszünetet okoztál és bad sector lett a winchesteren, nem kapcsoltad be a monitort)
Ha valaki tudná a biztosat már megírta volna.Én nem tudom de ha mobilon módosítok egy playlisten akkor az minden más eszközön megváltozik. Mit lehet ezen elrontani szerinted?
-
drmotto
őstag
-
drmotto
őstag
Segítsetek légyszi, mert nem értem mi van.
Asztali alkalmazásban felveszek egy számot egy listára, de többszöri újraindítás után se látszik benne. Ugyanezt a listát nézve mobilon benne van. Összehasonlítva a két helyen a listát, van vagy 6-8 eltérés a kettő között. Ezzel mit lehet kezdeni? -
Littoral
aktív tag
A napokban kaptam egy emailt a Spotify-tól (no-reply@spotify.com) arra a címemre, amit soha nem adnék meg ilyen célra, hogy
Confirm your account. You’re almost there. Confirm your account below to finish creating your Spotify account.
Az a baj, hogy soha, semmikor nem kerültem velük kapcsolatba, még próba erejéig sem, hiszen egy másik (szándékosan nem nevezem meg) platform elégedett felhasználója vagyok, így még az email-címem sem ismert előttük.
(Kivéve persze, ha valami iq-fighter rosszul adta meg a sajátját, és az enyémet írta be helyette, amire volt már példa.)
Szóval így könnyen megvan a "Közel 100 millió prémium előfizetésnél jár a Spotify" című jelenség, főleg, ha a nem-olvasok-csak-kattintok jellegű felhasználónak küldenek ilyet.
Hmm.
Ez nem Spotify-ekézés, meg hasonlók, csak egy érdekes tapasztalat róluk. -
WhiteWalker
nagyúr
Tudtok valami mixeket ( house) amik legalább egy órásak?
Pl Carl Cox , neki csak pár perces zenéket találtam , konkrét mixet nem
Hasonlók érdekelnének .... -
kmarci25
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
Kérj tanácsot ebben a topikban, biztos segítenek.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Burt1793
üzenetére
Azt mondták, hogy ez csak telefonkihangosítást tud. Aux-ra kötött Bluetooth adaptert ajánlottak. Valaki vett már ilyet, ami jól működik?
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
4 éve használok iPhone-t, azóta csakis is kizárólag gyári lejátszóját használtam iTunes segítségével felrakott 320-as MP3 zenékkel. A gyári lejátszóban nem használok EQualizert, kizárólag a normalizálás aktív. Egy BeatsX típusú fülhallgatóval töltöm a mindennapjaimat egy iPhone XS társaságában, ami számomra egy hibátlan duó.
A Spotify akciós időszak utolsó napján előfizettem a 3 havi 300 Ft-os akcióra és ma reggel jutottam el odáig, hogy le tudjam tesztelni az alkalmazást hangminőségre. Azzal kezdtem, hogy a zene minőségét felhúztam a legjobbra és a hónapok alatt egy lejátszási listába rakott hardstyle muzsikákat le is töltöttem a telefonra.
Az a tapasztalatom, hogy hangerőben elmarad az Apple lejátszótól, ami sajnos a zene minőségének a kárára megy, mivel egy bizonyos hangerő szint felett kell életre a BeatsX-em erőteljes hangzása. EQ nélkül és előre beállított EQ-val is próbáltam, de nem hozza így se azt a szintet, mint az Apple-s. Sajnos nem értek az EQ manuális beállításaihoz, mert sose volt rá szükségem, de ahogy nézegettem kézzel a csúszkákat, azért lényegesen jobb hangerőt ki lehet hozni a progiból. Van valakinek hardstyle muzsikákhoz vagy elektronikus zenékhez elkészített tökéletes EQ mintája?
Esetleg másnak is van hozzám hasonló tapasztalata a két lejátszóval?
-
Burt1793
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
A hangok lejátszása hangszórón opciót nem kell bekapcsolni, mert úgy a telefon hangszóróján jön az utasítás. Az autó nem csak telefonkihangosítást tud bluetoothon? Ha nem, akkor ott kéne szólnia a zenének. Esetleg a bluetooth beállításokat bézd meg a mobilodon. Hívás és média csatlakozás legyen az autóval.
-
Burt1793
veterán
Nekem a saját, illetve mások lejátszási listájának hallgatása jobban bejön, mint a spoti ajánlatai, pedig több, mint 3 éve használom. Kedvcsinálóként még annyit tudok mondani, hogy 3 éve volt a legjobb az app, egyre szarabb, lassan a használhatatlanságig süllyed a felület. Sok listám, számom van, ez igaz, de az s7-esemen fél perc kell az appnak indítás után, mire magához tér...
-
Keem1
veterán
válasz
unravel
üzenetére
Az lenne a jó, ha ugyanez egyetlen bökéssel menne.
Nagyon szeretem a Spotit, de a gui nagyon rossz irányba fejlődik, kb azóta, hogy eltüntették a marha kényelmes balról behúzható menüt.
Újabban zenéid közti keresés: fent jobbra menü, a menüpontok meg alul nyílnak.
Szerintem a spoti dizájnerei felmondtak. -
-
chemo20
tag
üdv
Olyan problémám van h bármilyen számot elindítok 1 percen belül lép a következőre! Már probáltam az ujra telepítést de sajnos nem segített..
Esetleg valakinek ötlet?
Köszi! -
jegenye77
addikt
Korábban volt olyan, hogy a letöltött számok lejátszása keverve.
Most nem találom
Ez már nincs? -
unravel
őstag
Android: A Your Libraryban újra sorba rendezhetőek a playlistjeink, ahogy mi szeretnénk. (Az előző frissítésben mindig felülre került amit legutoljára hallgattunk)
-
unravel
őstag
Android: Tudtátok ha kétszer nyomtok alul a Searchre akkor akkor utána már lehet is gépelni amit keresni szeretnétek?!? (vagy ezt már írtam a topikba?
) -
whbear
senior tag
És mostanában némelyik előadó neve előtt fehér kockában egy nagy E betű látható. Ez mi lehet?
Szerk: Explicit content.
-
-
borges7
aktív tag
Ilyet se láttam még, megnyitom a desktop klienset, és nincs profilkép, nincs név, csak egy 11 jegyű szám :-o ez mi? de a fiók stimmel amúgy
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker
üzenetére
"Alacsony adatforgalom" be van kapcsolva? Mert nekem nincs.
-
NGA
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Ja értem. Nekem a kihangosítós autórádión ott a bal-jobb ugratás, az vezérli a spotify-t. Talán ezért sem volt eddig szükség rá.
(Mondjuk én Sygic-et használok, meg Traffi Huntert, ezek mennek a spotify mellett, és nekem offline a spotfy, mivel Pécs - Szigetvár vonalon nincs térerősség a Digivel. -
radi8tor
MODERÁTOR
Hogy navigálás közben ne kelljen átlépkedni Spotify-ba ha számot akarok váltani vagy megállítani.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Helló!
Amióta Spotify-t használok elfogy a havi 2GB adatátviteli keretem annak ellenére, hogy letöltött zenéket játszom le az autóban. [kép]
Most offline módba kapcsoltam Spotify app-ot, hogy lássam így mi a helyzet és azt az érdekes dolgot vettem észre, hogy Waze panaszkodott, hogy nem éri el az appot.Lehetséges, hogy Waze integrációja (API gondolom) zabálja a netet, mert azon keresztül vezérli a telefonon az appot?
-
kmarci25
veterán
A "kedvelt dalok" listáját miért nem update-eli? Elég sokat töröltem, és továbbra is megjelennek... Mit tudok kezdeni vele?
-
törölt tag
válasz
borges7
üzenetére
Windows 10 funkciója miatt indul el: kapcsold ki a jelzett részen
Support tudja elintézni a váltást.
-
borges7
aktív tag
Nektek csinál olyat(véletlenszerűen), hogy automatikusan elindul a PC bekapcsolásakor, holott ez le van tiltva? Nincs is az induló programok között sem, megnéztem.
Másik kérdés. hogy ha Facebook-kal regisztráltam, át lehet-e váltani róla sima email-es regre?
-
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
(Nem tudom a megoldást, ezek tényleg csak ötletek.) 1. Megtelt vagy sérült a cache. 2. Nem támogatott az éppen kiválasztott lejátszási minőség (bitráta). 3. Közbeszól a telefon akkumulátor optimalizáló funkciója (ha van ilyen, és be van kapcsolva). 4. Esetleg valamilyen adatforgalmi korlátozás van beállítva a Spotify-ra.
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Tapasztaltatok már olyat, hogy bármelyik számot indítjátok el (mindegy, hogy le van-e töltve vagy sem), a lejátszás azonnal megáll, ahogy rányomtok a Play-re? Már újraindítottam az appot, a telefont, nem tudom, mi az isten baja van
Legújabb Androidos verzió egy Galaxy S10-zel. Bluetooth-os fülessel, vezetékessel és simán kihangosítva is ezt csinálja.Bármi ötlet?

-
válasz
woolwich
üzenetére
A zenéket magukat (legálisan) nyilván nem lehet letölteni. A playlist-ek tartalmát (előadó, szám címe, album neve, stb.) viszont lehet menteni a Spotify API-n keresztül. Erre tudtommal többféle alkalmazás is van, én az Exportify-t próbáltam. (Ez open source, azaz bizalmatlanok ellenőrizhetik a kódját és futtathatják lokálisan is.)
A futtatható változat ezen a linken érhető el.
(Használat: 1. Jelentkezzünk be (böngészőben) a spotify web-es felületére. 2. Nyissuk meg az Exportify linket. 3. Kattintsunk a Get started gombra. 4. Az Agree gombbal adjunk hozzáférést a publikus playlistekhez. 5. Megjelennek a playlist-ek, ahol az Export gombbal a kiválasztott playlist-ek CSV fájlba exportálhatók (amit pl. Excel-lel vagy LibreOffice Calc-cal meg lehet nyitni.) +1 Használat után az az Exportify hozzáférési engedélye visszavonható. +2 Ha bármi mást is menteni szeretnénk (pl. album tartalmakat, vagy az összes számot a Songs alól, akkor azokat egy temporális lejátszási listába kell előzetesen átmásolni.)
-
woolwich
tag
Sziasztok,
Mivel egyre több és egyre több számos playlistjeim vannak azon gondolkodtam lehet nem ártana exportálni a zenéimet. Magában az alkalmazásban nem látok ilyen lehetőséget.
Tudtok esetleg valami bevált módszert erre?Köszönöm!
-
xZer0kidx
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám volna, hogy csak albumot tudok lementeni, külön számot nem. Átállíttattam valamit vagy hol lehet a gond? Az offline eszközökben csak a telóm van, de még a letöltötteket sem engedi törölni mert az a menüpont is hiányzik.
Előre is köszi a segítséget. -
unravel
őstag
Nem valami nagy élmény Deezer Hifi után Spotifyt hallgatni.
-
válasz
üzenetére
Köszi, már próbáltam.
Nem segített. 
Mindenesetre van más problémám is: Ha beletekerek az adott zenébe, akkor egy pillanatra megakad a szám. Mindezt Moto Z2 Force-szal, Oreo-n, WiFi-n.
Mivel ezen problémák egyike sem tapasztalható se Deezeren, se Google Musicon, így inkább azok közül lesz valamelyik a befutó. Spotify-t pedig hanyagolom.
Köszönöm a segítséget!

-
trialboj
őstag
Letöltöttem desktopra az appot, win 10, de nem tudom beállítani hogy ha x el bezárom az ablakom maradjon a tray listában és játssza tovább a számokat. Van rá megoldás?
KÖszi
-
Sziasztok!
Tegnap felraktam a Spotify-t, és előfizettem prémiumra. Egy ideig volt a számoknál "do not play again" (áthúzott kör) gomb, de utána eltűnt, és ha a fejem tetejére állok, akkor se tudom visszahozni. Csak és kizárólag like gomb van.
Ez mitől lehet? Szerintem épp az lenne az értelme a Spotify-nak, hogy ha egy szám nem tetszik, akkor azt megjelölhessem, hogy nem akarom többet hallani.

-
unravel
őstag
Spotify is working on Social Listening, letting friends to control music together with their own devices [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Épp most cseszték fel az agyam a PC-s verziónál eddig a kedvenc előadók vagy név szerint ABC sorrendben vagy hozzáadás ideje alapján lehetett listázni. Most bekerült egy "ajánlott előadók" és az egész össze-vissza van. 

Azt nem tudom hogy mitol, mindegy is. Koszi