Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
-
TBMC
addikt
sziasztok!
spotify-apple carplay.
egyszerűen nem frissülnek a lejátszási listában újonnan hozzáadott zenék... nem látom a lejátszási listában.
hozzáadott dátum szerint sem tudom rendezni, sehol nem találtam ilyen opciót.mi a fenét lehetne kezdeni ezzel? már az őrületbe kerget...

-
unravel
őstag
"At Spotify, we’re always working on improving the experience for our users. We can now confirm that we have increased the number of offline tracks per device - from 3333 on 3 devices to 10.000 tracks per device for up to 5 devices." https://community.spotify.com/t5/Implemented-Ideas/All-Platforms-All-9999-offline-Tracks-assigned-to-a-single/idc-p/4565634#M32524
ez is valami.

-
updog
őstag
Frissült. Nem jobb. Sőt. Motorola. (=Lenovo. = Kínai.)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Vélhetőleg függ a gyártótól is: nálam az S7 (Android 8.0.0) alatt nem zárogatja be. Szépen teszi a dolgát.
-
Darko_addict
őstag
Volt téma, hogy korábban a Spotify bezárt magától, minden előjel nélkül. Aztán jött egy patch és elmúlt. Most jött még egy patch és minden rosszabb lett, mert kb. 3 számot nem tud lejátszani egyben. Mivaaaniiiitt.
Rögzítettem háttérben, engedélyeztem az autostart-ot és a telefon 4GB RAM-ja se indokolná, hogy maga az Android zárja be.Grrrrr.
-
trialboj
őstag
Nem tudom mit mókoltak, de a webes felületen is sikerült megkerüljék az adblockot, és rohadmányos reklámokkal tömi tele, elég sűrűn a lejátszólistát. Ami azért is gond, mert a román ip miatt román reklámok szakítják meg az angol számokat. (mondjuk semmilyen nyelvű reklám nem frankó)
Ez most valami fejlesztés náluk, vagy csak mivel kb fél éve van accom, most járt le a türelmi idő? Mivel csak pc-n hallgatom, nem érzem szükségét a fizetős verziónak, és ha tovább szivatnak akkor keresek mást, de azért kíváncsi vagyok hogy ez új felhasználóval esetleg lehet-e még fél évet kicsikarni reklámmentesen?
Black friday őrületben esetleg nem szoktak brutál leárazást tolni az éves előfizetésre?
-
Heavyrain
őstag
Nem tudom mennyire ismert ez az oldal, de azért bedobom ide. Megtalálható rajta 3651 műfaj és minden műfajhoz van egy több száz számos lejátszási lista.
Every Noise at Once
Előadó szerint is lehet keresni, és kilistázza a zenéjére jellemző műfajokat.
Automatikusan frissülő Spotify lejátszási listák: Link (Ha nem jönne be, akkor itt a letölthető xlsx :Link )Lejátszási listák magyarázatai:
-The Sound of <Genre>: A playlist containing a large number of songs of the given genre.
-The Edge of <Genre>: Emerging mostly-unknown music that serious <genre> listeners have discovered.
-The Pulse of <Genre>: The music that serious <genre> listeners play when they play this genre.
-The Needle: A curious machine for collecting the scattered outburts of the world's love. Also available in 3 parts as current, emerging, and underground.
-Particle Detector: <Genre> D1N1: The songs that people who listen to this sort of thing listen to. Music from the last year by artists with relatively few listeners.
-Particle Detector: <Genre> D1N2: The songs that people who listen to this sort of thing listen to. Music from the last few months by artists with relatively few listeners.
-Particle Detector: <Genre> D2N1: The songs that people who listen to this sort of thing listen to. Music from the last year by artists with very few listeners.
-Particle Detector: <Genre> D2N2: The songs that people who listen to this sort of thing listen to. Music from the few months by artists with very few listeners.
-The Pine Needle: Normally The Needle filters out Christmas music, which otherwise tends to show misleadingly similar listening spikes to emerging hits. In this playlist the filter is inverted so that it contains only emerging Christmas music. -
whbear
senior tag
Fent van a Spotify egy telefonon és egy tableten. A tableten a kedvenceim playlist amit pár hete állítottam össze a fele nem elérhető lett. A telefonon viszont mindent lejátszik. Nincs letöltve egyik készüléken sem. Figyelné azt, hogy tableten vagy telefonon van és ennek van köze a területi korlátozáshoz esetleg?
Szerk: Androidos mindkettő, volt adatok törlése, újratelepítés. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Zsoltesz93
üzenetére
Esetleg írj a supportnak , és csatold mellé a számlát is.
Nekem a feltört accountomat kb 30 alatt hoztuk helyre , pár email levél váltás után.
-
Keem1
veterán
válasz
Zsoltesz93
üzenetére
Hacsak nincs 50+ e-mail címed, amikre emlékszel, itt végigpróbálgatod őket. Szól, ha nem létezik a cím. Amelyiknél meg azt írja, hogy emlékeztető elküldve, akkor bingó, az lesz a regisztrált e-mail címed.
-
törölt tag
Hali!
Nem tudtok valami jo akciot Spotify-ra?
Hasznaltam meg par honapja is, aztan lemondtam a premiumot, semmit nem talalok, haverok meg nem tudnak csaladiba bevenni.

-
törölt tag
válasz
Zsoltesz93
üzenetére
Lejátszón keresztül, ott sem vagy belépve?
Megnézed az összes emailed, melyikre kaptál regisztrációkor levelet és havi Spotify hírlevelet.
Vagy írsz a supportnak azonosítod magad bankkártya alapján.
Vagy bankodban letiltod a Spotify levonást. -
Zsoltesz93
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Nem tudok belépni a Spotify accountomba, ugyanis nem tudom, hogy melyik emailre csináltam anno. Nem lenne gond alapból, viszont elő vagyok fizetve prémiumra. Mit lehet ilyenkor tenni. Az is jó lenne, ha legalább a kártyát le tudnám csatlakoztatni róla, hogy ne vegyen le feleslegesen 1500-at havonta. -
ígyvanferi
addikt
Nálam most eltűntek asztali kliensből a daily mixek. Mobilon megvannak, el is tudom indítani és onnantól tudom léptetni gépen is. Mi történhetett?
-
updog
őstag
Na Waz(z)e, úgy néz ki, a Waze integráció volt a hibás itt is a háttérben kilövések miatt.
(logikus)Nem is tudom mikor használtam Wazet utoljára...
-
Pano
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a desktop spotify kliensem valamiért sose jegyzi meg, hogy hol hagytam abba a hallgatást és mindig teljesen deafult. üresen indul (ráadásul max hangerőn). Beállításokban nem láttam erre vonatkozó beállítást.
Esetleg próbáljam meg a Windows árhuházas verziót? -
viktorhu
veterán
Nekem most konkrétan meghalt a spotify-om (Galaxy S8)
A waze-be integrálva szoktam hallgatni, de megnémult. Elkezdeném hallgatni, el is indul a lejátszás, de hang nincs. Törlöm a spotify adatait az alkalmazások között, újra login, működik egy útra, aztán legközelebb megint néma. Megint törlöm, megint login, megint lehet egy alkalommal használni, aztán megint elnémul. -
unravel
őstag
Annak minek dalszöveg aki azt sem érti hogy : Behind the lyrics

-
updog
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nyilván (?) az Android lövi ki a háttérből a lejátszást, csak egy éve megvan a telefonom, akkor belaktam, azóta kb. egy notepad alkalmazást se telepítettem pluszban, beállításokhoz nem nyúlok. Aztán két napja (utolsó frissítés) kb. óránként leáll a Spotify. Ha ez a "telóspecifikus", akkor egyetértünk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
unravel
őstag
Nekem a Music quality mostanában magától visszaáll Very highról Automaticra. Pl most a frissíteskor is.
-
Rimuru
veterán
válasz
üzenetére
Akkor frissitek.
Engem jobban zavar hogy macos alatt eltunt az albumborito.
Az arckeped se szoktam meg meg mindig.
-
updog
őstag
Legújabb update óta a következőket produkálja a gyönyörűm: már nem jelenik meg a notification baron illetve azt lehúzva a kezelőfelület, illetve ami idegesítőbb, random időközönként leáll a zenelejátszás a háttérben.
Igen, pont úgy, mint amikor annyira kevés a memória, hogy az Android már kétségbeesetten kaparja össze a különböző alkalmazások elől - na ez nem fordult velem elő kb. 3 éve és 2 telefon óta, 3GB RAM legyen már elég....Valakinek hasonló tapasztalat? Túrtam a beállításokat, de nem látok nagy változást.
Természetesen a korábbi problémáimat (tetűlassú kezelőfelület, végtelen homokórázások, random funkciók mondják azt hogy "offline nem működik" miközben online vagyok) nem oldotta meg a frissítés.

-
NyMRooD
addikt
Srácok, hogy működik a spotify családi csomag, haverokkal összeállhatunk vagy szigorúan ellenőrzi a spotify, hogy rokonok vagyunk-e / egy helyen lakunk-e? Vagy csak simán meghívja az előfizető a többi usert és kész?
-
jegenye77
addikt
Hol tudom törölni az előfizetést?
5 eurót se ért meg nekem de 10 et végképp nem. Alig töltöttem le zenét. -
kmarci25
veterán
válasz
jegenye77
üzenetére
Én megírnám nekik magyarul. Max majd szólnak, ha nem értik. Végülis szolgáltatnak Magyarországon, illene hogy legyen legalább egy supportos, aki érti a nyelvet.
Meg kíváncsi is vagyok rá, hogy mit szólnának hozzá.
Úgyhogy, ha magyarul írsz, jelezz vissza lécci, hogy mi történt... 
-
jegenye77
addikt
Tudok valamit csinálni?
Esetleg választ kapni, hogy miért vonta le ezt az összeget. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nekem kb 1 hónapja törték fel az accountom. ( Amit a mai napig nem értek , hogy sikerült )
A supportnak írtam és kb 30 perc alatt letudtuk az egészet. Sikerült helyre állítani , nagyon gyorsak és segítőkészek voltak.
-
jegenye77
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Megnéztem mégegyszer és 9,99 et vont le.
Ráadásul az első kettő vagy 3 hónap akciósan volt hirdetve, hogy csak 1 euró. Ez se telt még le. -
Darko_addict
őstag
válasz
jegenye77
üzenetére
Ne ijesztgess.

Egyébként hihetetlen sok Spotify account van feltörve, és sokszor észrevétlenül használják mások a fizető user mellett az accountot. Vigyázzatok a jelszavaitokra, mert sosem a Spotfy, Gmail, Facebook stb. honlapok adatbázisait törik fel, hanem ilyen fis-fos kisebb oldalakét, fórumokét és akkor van baj, ha az ott regisztrált jelszavak, emailcímek és felhasználónevek megjelennek más regisztráció esetén is.
-
jegenye77
addikt
Nem úgy volt, hogy 5 euró / hónap az előfizetés?
Most 10 eurót vont le a PayPal ról nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nálam legalábbis megy a Samu S7-en.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(logikus)

Igen, pont úgy, mint amikor annyira kevés a memória, hogy az Android már kétségbeesetten kaparja össze a különböző alkalmazások elől - na ez nem fordult velem elő kb. 3 éve és 2 telefon óta, 3GB RAM legyen már elég....
Úgyhogy, ha magyarul írsz, jelezz vissza lécci, hogy mi történt...