Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Hogy szokott lenni a Spotify-nál a kedvezményes előfizetés?
Most akarok egy 3 hónapra ismét.Ez lejár majd decemberben...
Ha esetleg december környékén megint lesz valami kedvezmény ,akkor nem lesz ez kizáró ok,hogy előfizessek rá?
Szokott lenni kikötés kik vehetik igénybe az éppen aktuális kedvezménykét.Köszi!
-
borges7
aktív tag
válasz
unravel
üzenetére
A hozzáadásra gondolsz, vagy a lejátszásnál? egyiket se lehet rosszul csinálni szerintem.
Az, hogy mobilon lejátszható, PC-n meg nem, szintén nem erre utal. PC-n is látszik az adott szám, csak ki van szürkítve, azaz nem lehet lejátszani. Amikor hozzáadtam, akkor még le lehetett. -
borges7
aktív tag
Az a nonszensz hogy fordulhat elő, hogy a mobilon lejátssza a "helyi fájl"-ként hozzáadott saját számokat, a PC-n meg nem? Pedig ezek a fájlok helyileg a PC-n vannak, ezek szerint mégis elmenti magának valahova a Spotify? Mondjuk nagyon esetleges, hogy ezek közül mit enged hozzáadni, és mit nem. Erre nincs valami szavazás, ahol támogatni lehet?
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Van, aki családi megosztással használja? Mik a tapasztalatok?
-
Rimuru
veterán
Most talatam ra a Spicetify-re, egesz jo cucc testre lehet szabni vele a gyari klienst. Vegre spotifyban is mennek a vim-like keybindingek.

Nem tudom, hogy barmilyek jogi akadalyba utkozik-e a kliens modositasa (tippre igen), szoval csak sajat fellelossegre.

-
törölt tag
Nincs mit, nagyon sok ember kérdezi ezt. Win10 hülyesége, az az eldugott kapcsoló felülírja a program saját auto indulás beállítását, de még a feladatkezelő startupra és régi indítópultra is fittyet hány. Ráadásul amikor a Microsoft ezt először bevezette még oda se volt írva a kapcsolóhoz az appok újranyitása szöveg, utólag került be amikor a népek vírust kiáltottak miért indulnak el maguktól amúgy letiltott programok.
-
Keem1
veterán
Én is letakarítottam már a WinStore-os verziót. Eleinte jó ötletnek tűnt (közelebbi, nagyobb integritást véltem a rendszerrel), de pl. engem az kiidegelt, hogy hiába futott gépen a Spoti, a telefon mindaddig nem látta, míg a gépen el nem indítottam egy zenét. A hagyományosan telepített verzióval nincs gond, a gépemmel induláskor mindig indul a spoti is, és ahogy hazaérek, még azt előszobában telóról lövöm is a zenét úgy, hogy 1 lépést tettem csak a lakáson belül. Apró, de nekem fontos feature.
-
-
updog
őstag
* "Spotify automatikus megnyitása, amikor bejelentkezem a számítógépre:" KI
* Spotify amikor bejelentkezem a számítógépre: elindul

-
unravel
őstag
Origo: Megtriplázta a próbaidejét a Spotify.
[link] -
borges7
aktív tag
Na, most nálam is akad egy furcsaság. Egyébként ezt már csinálta párszor, valamikor régen, de mostanában nem futottam bele. Pár napja bejelöltem egy egész lemezt(Mentés a gyűjteményedbe), és azóta BÁRMIT kezdek el játszani, egy számot lejátszik róla, aztán "visszaugrik" arra a bejelölt lemezre, és azt játssza folyamatosan. Azóta persze kivettem a kedvencek közül, de hiába, minden alkalommal visszatér ahhoz, egy szám után...agyrém.
-
updog
őstag
Elvileg a legfrissebb van, win10. Semmilyen interakció (jobb gomb, 3 pötty stb) nincs a "Kedvelt dalok" listámmal. Persze nem is a listák között van (szerintem nem is hagyományos playlist), hanem feljebb.
(#4268) borges7 persze, ez így menne, de 3500 számnál egyesével kiszívecskézni...

-
Rimuru
veterán
Ráadásul ezt a Kedvelt dalok listát nem is tudom törölni - PC-s kliensben mukodik a ctrl/shift select + delete (vagy jobb gomb, remove), de az teny hogy maga a lista megmarad - uresen is.
Amugy en azota nem hasznalom a songs funkciot amiota a telefonon offlinera jelolt szamokat belerakja, csinaltam helyette egy songs nevu lejatszasi listat es ott tarolok mindent.

-
updog
őstag
Tolt ma is egy olyan igazán istenes WTF-et a Spotify.
Megnyitottam egy régi kedvenc előadóm egy 2006-os albumát, amiről 100%-ra tudom hogy ezeket a számokat még soha nem játszottam le Spotify-ban (meg nagyjából sehol máshol, régóta eszembe se voltak). Most az album végére értem, és látom hogy az utolsó szám be van szívecskézve. Visszalépek, az is, minden szám amit lejátszottam...
Erre megnéztem a "Kedvelt dalok" listát, azon viszont nincsenek ott (LOLWTF) ellenben ott meg 3454 szám van, többek között olyanok, amik 6 telefonnal és 5 évvel ezelőtt egyszer le voltak offline-ba mentve (szintén az egész album összes száma kivétel nélkül itt van a "Kedvelt daloknál", pedig tutira tudom hogy szinte soha nem +-olok vagy <3-zek számokat, nem hogy egy albumról mindet).
Ráadásul ezt a Kedvelt dalok listát nem is tudom törölni, official fórumon azt írják, egyesével vegyem le a kedvenceket. Are you out of your f****** mind?

-
Imilenni
addikt
Sziasztok
Hogy lehet hogy egyetlen zeneszám sincs a telefonomon, mégis 10GB-ot foglal a Spotify? -
I02S3F
addikt
Piszkálta a csőrömet, úgyhogy előfizettem. Soundcloud-ot hallgattam korábban, de a Spotify hamarabb és jobban kiismerte az ízlésemet!
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
unravel
üzenetére
Az értesítési sávból is szoktam vezérelni, de onnan rövid inaktivitás után eltűnik. A widget nálam mindig aktív volt, mindig látható maradt amit utoljára hallgattam és egy érintéssel tudtam folytatni a lejátszást. Plusz én amúgy is szeretem a widgeteket, sok alkalmazást használok azokon keresztül.
-
unravel
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Sajnálom ha valakinek hiányzik a widget.
De elárulnátok hogy az miben jobb mint az értesítési sávból vezérlés? -
taki01
őstag
A friss spotify verzióba ne keressétek android alatt a widgetet mert kivettél az appból.

-
_Dumber_
őstag
Support küldött választ, de fogalmuk sincs mi okozhatja .Ugyanakkor 13:00 óta minden tökéletes..
Megírtam nekik, hogy minden működik, de azért részleteztem, hogy mit tapasztaltam (előző levelük kérdéseire válaszolva). Erre megírták, hogy lépjek ki/be, telepítsem újra.. stb..
-
_Dumber_
őstag
válasz
üzenetére
Még nem. Gondoltam először megkérdezlek titeket.
Annyit észrevetem, hogy adroidon az "Áttünés" 12mp-n van. de nem tudom lejjebb venni. Bárhogyan állítom át a csúszkát, mindig 12mp-t mutat.
Asztali gépen tudom állítani és kikapcsolni is.Ennek ellenére nincs konzekvens működés. Van amit végigjátszik,van amit nem.
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi 2 napban belefutottam egy olyan jelenségbe amire még nem találtam magyarázatot.
Vannak olyan trackek amit nem játszik le végig. Ez előfordul egy single track-nél is, de albumon belül is 4-5 számnál. Igazán idegesítő mikor egy olyan albumot hallgatok, ahol folyamatos zene lenne. (Pl ASOT 924 10 track: eredetiben 1:48, ugrik 1.36-nál). elötte lévő szintén rossz, de a 11-es végig játssza 12-est is...
Bármikor térek vissza az elejére ugyanúgy a "rossz" számoknál átugrik a következő track-re.A lejátszó is tök mindegy: Linux spotify lejátszó , Webplayer, Android..
Tapasztalt valaki hasonlót?
(prémium előfizetés) -
unravel
őstag
Hello!
Igen.

-
Hello! Épp próbálgatom a Youtube Music lehetőségeit. Ha lemondanám a prémiumot a Spotify-on, attól a playlistjeim megmaradnának és az ingyenes verzióban ugyanúgy adhatok hozzájuk újabb zenéket? Köszi!
-
törölt tag
válasz
Clapaucius
üzenetére
Peched van sajnos, úgy látom most a Telekom új díjcsomagjaiban van Spotify adatmentesség és Telenornál van my music pass abban is van Spotify használat, viszont a Vodafone-nál most nincs semmilyen zene ha jól látom. (videónézésre gyúrtak Netflix, HBO GO, YouTube pass van nekik) Régebben a Telekomnál volt már Spotify, aztán megszűnt és a Vodafone-nál lett, most úgy látszik vissza.
-
unravel
őstag
válasz
Clapaucius
üzenetére
szia
megmondanám ha tudnám
ez inkább vodafoneos kérdés.
Vodafone topik -
Clapaucius
tag
Sziasztok!
Vodafone-os vagyok és belekezdtem én is a spotify-ba... régen láttam, hogy van vodafone pass, amiben benne volt a korlátlan spotify használat (Mármint az adatmentesség). Azóta nem találom... van egyáltalán adatmentessége a vodafone hálózatnak spotify-ra??
Előre is köszönöm!!
-
borges7
aktív tag
PC-n rendesen működik a last.fm scrobbling, de mobilon egyáltalán nem. Mit kell beállítani hozzá az appon, vagy valami telefonos beállítás/engedély lehet? (Redmi 4A, Android)
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok,
Abban az esetben, hogyha egy album csak UK ben érhető el, van valamilyen mód, hogy mégis tudjam hallgatni?
Van spotify előfizetésem, de ha rámegyek bármelyik számra (halvány szürke a dal címe) az albumból, nem történik semmi.Előre is köszönöm.
-
petymeg
addikt
-
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Telefonon (android) lévő Spotify nem igen akarja szinkronizálni a PC-n beállított playlisteket, vagy csak nagyon sok idő után (még ki sem tudtam tapasztani, h menny is ez). Vagyis leginkább a kedvelt dalokat nem bővíti, ami zavar. Olvastam egy-két dolgot (tűzfal kivételek közé rakása, telón offline-online mód váltogatás), de nem jártak eredménnyel. Valami tipp esetleg?
-
petymeg
addikt
Üdv!
Évek óta használom a Spotify-t, viszont csak most tűnt fel (de lehet csak a mostani frissítésékkel bukkant fel) az a probléma, hogy ha kilépek a háttérben még jelentősen fogyasztja az akksit. Ha viszont korlátozottra állítom akkor meg a kijelző lekapcsolása után 1 perc múlva leáll a program. Mit lehet ezzel kezdeni? Galaxy Note 9+Legfrissebb android
-
Szerintem az sem lenne jó, bár nem tudom, hogy pontosan mit találtál, mert lehet pl. USÁ-t, meg németet venni, de én magyarról nem tudok. (Ezek amúgy drágábbak is mint a magyar, ami 5 € egy hónapra, ezek meg 10 $ illetve 10 €.)
Alighanem a magyar ajándékkártyát mint terméket szüntette meg a Spotify, ezért nem lehet sehol hozzájutni.
-
A Gift Card-ra az a szabály vonatkozik, hogy az ajándékozónak és a megajándékozottnak ugyanabban az országban kell regisztrálva lennie. És nem tudom, hogy hol szeretnéd venni, de pl. az amazon.com-on és az amazon.de-n is írják, hogy USA illetve német előfizetéseket árulnak. Magyarországon (utolsó információim szerint) idén január 15-én beszüntették a forgalmazást, azaz magyar ajándékkártyát már nem nagyon lehet beszerezni. Én ajándékozásra azt a megoldást választottam, hogy (1) rávettem az ismerőst, hogy regisztráljon, (2) elkértem a jelszavát, (3) előfizettem neki. Ez ajándéknak ajándék, de a meglepetést vitán felül elrontja...
-
Gerzsi
tag
Szeretnék ajándékba Spotify Premiumot adni. Ha vásárlok Spotify Gif Card-ot azt itthon is be tudom váltani nincs régió zárazva?
-
Keem1
veterán
Srácok.. Csináltam egy playlistet, típusa közös. De továbbra is csak én tudok hozzáadni dalokat, akinek átpasszoltam a linket, azok nem. Csináltam gyorsan egy másik fiókot, és tényleg nem lehet hozzáadni nótát.
Mit rontok el?Bal oldal: a saját fiókom, ahol a playlist tulajdonosa vagyok
Jobb oldal: idegen fiók, playlist követve, nem szerkeszhető -
borges7
aktív tag
Ez is valami új fejlesztés, hogy ha rámegyek a játszott számra, akkor mozgóképet játszik le közben? Jó nagy baromság...Meg a last.fm- kapcsolódás is megszűnt. De tény, hogy még így is a legjobb. Csak sokszor hasznos dolgokat cserélnek vacakokra.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Gratulálok ehhez is! Kezd ez az app is elk@rvulni mint a legtöbb , amint egyre nagyobb és nagyobb lesz
Lehet nézek más alternatívát helyette , semmi érdemi fejlesztés nincs , cserébe van mindenféle érdemtelen "fejlesztés".
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Egyik kapcsolódó téma a sok közül a hivatalos fórumon. Hónapok óta savazzák ezeket a szerencsétleneket és úgy tűnik, mintha süket fülekre találna minden vagy csak szarnának az egészre.
Hivatalos (már lezárt) szavazás, remélem, észbe kapnak az idióták és legalább ezt a funkciót visszacsinálják.
-
Alvin_ti4200
félisten
Mióta lett ez a marhaság, hogy nem lehet egy albumot úgy elmenteni, hogy csak meghatározott számok kellenek róla? Vagy az egész albumot hozzáadom vagy nem adom hozzá, ez a két opció van. Ha a számok mellett lévő szívecskékre, azzal semmi más nem történik, csak hozzáadja őket a Liked Songs szekcióhoz, attól még az albumról nem fog eltűnni az, amit nem jelöltem ki. Agyf*szt kapok ettől, mert visszamenőleg a többszáz albumomnál tele vagyok olyan számokkal, melyeket soha nem hallgattam róluk, mert nem szeretem, de most mindegyiknél ott van az összes és nem lehet sehogy eltüntetni
Legalább kérdeznék meg az embereket vagy A/B tesztelnének ilyen radikális feature-öket, mielőtt kib*sszák live-ba...azon kívül, hoyg levadászok egy ezer éves Android és Mac verziót valahonnan, van lehetőség úgy használni ezt szart, ahogy régen?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

csak a standalone van fent mindenből.
Így már töröltem, köszi 

)