Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szerintem nem jó, hogy a jogászok kénye-kedve szerint vagy üzleti okokból szürkül ki egy dal, tűnik el egy album mintha nem is létezne. Nem szerencsejátékért fizetünk, hogy ami fent volt az hirtelen eltűnhet. A Spotify a legnagyobb szolgáltató, oldják meg a kiadókkal.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
üzenetére
Elképzelném, de ez fantasy.
Ahogy egy offline lemez, backup esetén tudod, hogy azt nem törölheti senki, nem tilthatja le ideiglenesen senki (persze drágább is), úgy a Spoti és egyéb streaming szolgáltatásoknál tudod azt, hogy bizony ez megtörténhet. Nem titok. Ennek fényében el tudod dönteni, kéred-e a szolgáltatást, vagy sem.
Ha kéred, és ahogy írod is a streaming előnyét, az árazást, akkor talán valahogy, embertelen kínok árán túl lehet élni az eltünedező ezt-azt.
Mondom ezt úgy, hogy engem is bosszant.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Képzeld el miután felmásoltad az offline kedvenc dalokat a lejátszódra, valaki fogja és törli róla, nem tudod hallgatni. Nem értem miért kell ehhez nosztalgia szociológiai tanulmányt csinálni. Régen eltűnt suliban az Oasis CD-m, az hasonlóan bosszantó ahogy most panaszkodok eltűnt Spotify-ról egy album.
Profit témában régen rosszabb volt: 4-5 ezer forint volt egy CD 8-10 dallal, most 5 euró a streaming havidíj sok millió dal katalógushoz.
Ellentmondást érzek: régen jobban beleéltük magukat ami érdekelt, most meg ne panaszkodjunk ha eltűnik a kedvencünk?
-
FoxiestFox
félisten
Érdekes egyébként, hogy az utóbbi évtizedekben miként alakult át a filmek, zenék szerepe az életünkben.
És hogy miként váltak egyszerű fogyasztási, élvezeti cikkekké, mint egy üdítő, vagy cigi.Amíg a technológia volt a limit, az ember kiolthatatlan fogyasztási kényszerét valamelyest kordában tartotta az, hogy azt vette meg, másolta le, tette be a lejátszóba, vitte magával (vagy egyáltalán nem is vitte, mert csak otthon tudta lejátszani), ami tényleg épp érdekelte, és többször is meghallgatta, jobban beleélte magát.
Többet, sokat nem volt kényelmes vinni.Most, hogy maga a fogyasztói társadalom is iszonyatos tempóval vágtat, az emberiség fogyasztása pedig évről évre mesterségesen olyan szintekre lett fújva a profit reményében, ami már nem csak a bolygót és az intellektust, de a művészetet és annak feldolgozását is hátrányosan érinti.
Pörgetjük a zenéket swipe-swipe-swipe, a képeket, és már az embereket is. Így lettünk termékek, és vijjogva kérjük a még tökéletesebb és gyorsabban elérhető, elfogyasztható tartalmakat.
Normálatlan világot gyártottak nekünk, és csak egyre mélyebbre süppedünk benne.
Már itt ebben a kis fing országban is ott tartunk, hogy a pici pénzünkért minden is kéne, azonnal is kéne, Sub Bass Monstertől a csillagos égig.
Rendesen kisebb libabőrös pozitív élmény, hogy néha fogom az offline lejátszóm, felmásolok pár albumot, amiket a héten hallgatni fogok, és azt viszem magammal.
-
válasz
unravel
üzenetére
"Ti már nem emlékeztek az időre mikor ültünk a kazettás magnó mellett vártuk amit fel akarunk venni és reménykedtünk hogy nem beszélnek bele?!?"
Kikérem magamnak, ezek az idők sosem múlnak el, most is pont ugyanúgy belebeszél, mint 30 évvel ezelőtt Poptarisznya - Bétóshow B.Tóth Lászlóval

-
unravel
őstag
Most tényleg megint az a baj hogy negyvenmillió zeneszamból nem elérhető a Szábbészmonszter ?

Ha annyira kell az az album akkor be lehet importálni vagy mást hallgatni a maradék negyvenmillió dalból.
Ti már nem emlékeztek az időre mikor ültünk a kazettás magnó mellett vártuk amit fel akarunk venni és reménykedtünk hogy nem beszélnek bele?!? Ehhez képest a Spotify mekkora királyság már?
Szerk : aztán lett discmaned , de nyilván nem hordtál magad mellett 584969 lemezt. Most viszont bárhol bármikor farzsebbol előhúzol RENGETEG zenét minden stílusban , de nincs szábbész. 😄🙃😐😢
-
törölt tag
Filmeknél és sorozatoknál még rosszabb a helyzet, annyi helyen vannak a jogok miatt. Le is mondtam a Netflixet, csak alkalmi szinten évente egyszer egy hónapra bekapcsolom, másik hónap HBO GO. Apple TV ajándék egy év még tart, mindig jönnek az újak Amazon, Disney már mindenkinek lesz külön streaming szolgáltatása.
Lehet havonta ugrálni, mert folyamatosan egyiket se éri meg fizetni szerintem.Zenénél koncertfelvételek és Spotify-ról kiszürkültek alternatív beszerzése, OneDrive-ra felrakom onnan megtalálja a Spotify kliens, átszinkronizálni mobilra. Kissé körülményes, ez van. Apple Music: az a baj, nehéz a Spotify-tól elszakadni annyira crossplatform, connect, normális web player, app jobb még, egyedül a dalszöveg hiánya és kiszürkülő dalok miatt vagyok mérges rájuk.
A Deezerrel mi újság mostanában? Indulásuk óta nem néztem rájuk, a Spotify és Apple Music mellett nem jutnak eszembe. Tidalt és Youtube Music se érdekelt.
-
Keem1
veterán
Az a baj, hogy lassan tényleg ezt érik el vele, a fagyi visszanyal. Az emberek, pláne a magyarok árérzékenyek. Nehezen vehetők rá, hogy valamiért fizessenek, és ha sikerült, akkor a negatív dolgokra rendkívül érzékenyen reagálnak. A Spotify eddig tök korrekt cég volt, a Facebookkal és társaival ellentétben, szerintem nekik simán törekedni kellene a felhasználói elégedettségre. A prémium userek fizetnek a szolgáltatásért, az ingyenesek pedig reklámokat hallgatnak. Innentől kezdve a Spoti oldja meg a dalok elérhetőségét. Nem lesz*rni kell, "hoppá, a licenctulajdonos beintett.. szegény userek.. így jártak". Hanem tökösnek lenni és megoldani, megoldást keresni. Mindenre van megoldás. Ahogy egy bolgár haverom mondaná, öcsém, amit nem tudsz megoldani pénzzel, azt oldd meg sok pénzzel

-
törölt tag
válasz
pethYeti
üzenetére
Végül is akkor maradhattál volna Spotify-on is.
Overcast podcast, Spoti csak zene és akkor nem is fog podcastot ajánlani. Elvileg
Apple Music kapcsán még kevésnek érzem, hogy iPhone-on még oké az app, viszont Windows PC-n az iTunes is és a music.apple.com web player is gyenge-gyenge a svédekhez képest. -
marquuard
veterán
-
Kritya1011
friss újonc
Sziasztok!
Az utóbbi időben olyat csinál nekem a spoty, hogy a kedvelt dalokat egy ideig szép sorban játssza le abc sorrendben és egy idő után véletlenszerűre áll át, de nem értem miért. Találkozott valaki ilyen problémával? A spotym a premium és kb 2700 szám van ebben a listában (lehet ezt nem bírja már kezelni
) -
marilllyo
veterán
Srácok! Duo / családi csomag fizethető éves díjjal is? Vagy csak havi?!
-
marquuard
veterán
Sziasztok, az egyetemi kedvezményre mi az a doksi/screenshot, bármi, amit a Spotify elfogad? Mármint nálunk, magyar viszonylatban.
-
pethYeti
addikt
Elkezdtem Spotiyn hallgatni a podcastokat. Azóta a kezdőképernyő 2/3-a podcast ajánlás. Ez valami hihtetlen idegesítő számomra.
Kénytelen leszek vissza menni Apple Musicra és külön appot használni Podcastra, mert túltolja a Spotify és alig van zene ajánlás a főképernyőn...
-
törölt tag
-
escsé
tag
Sziasztok!
Van két egyforma desktop konfig. Klónoztam az egyikről a másikra a wint, hogy ne kelljen a telepítés macerát végigcsinálnom. A spotify működik. A gond az, hogy a "csatlakozás másik készülékhez" nem működik. A spotify klienst utólag telepítettem. Mit vesz alapul azonosításnak és azt lehet-e állítani?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Meglátjuk. Elég sok iPhone+Spotify kombót használót ismerek, én is köztük vagyok, ám ez az ajánlat pont elgondolkodtató lehet szerintem. Főleg amikor Spotin éppen kiszürkült valamelyik albumom.
Egyelőre nem sajnálom a Spotify-t, még mindig ők a legnagyobb kutyák a zene streaming területén. Hiába van Amerikában pl. Amazon Prime bundle is zenével, videóval, könyvekkel. Meg AM öt éve, sokan táncolnak egyikről a másikra. Egyre több zenelista költöztető szolgáltatás is van már. -
törölt tag
Vajon a mai Apple event milyen hatással lesz a Spotify, Deezer stb. üzletére?
Apple One Bundle: The Individual plan gives subscribers Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, and iCloud storage (50GB) for $14.95 a month.
Miért fizessen valaki 10 dollárt a zenéért a Spotify-nak, ha Apple-nél 15-ért kap zenét és még három dolgot is? -
Füleske
addikt
Az milyen bug lehet hogy az asztali gépen böngészőben tíz előadó jelenik meg ? Ha hozzáadok más előadót akkor cseréli a tíz közül valamelyikre. A podcast rész jól működik, annyi van amennyit követek. Mobilon megjelenik minden előadó. Azt még hozzátenném hogy ezt az új fiókot most csináltam, mert a régibe nem tudok belépni.
-
törölt tag
Se vele, se nélküle viszony. Régen is túlléptem dolgokon, desktop lejátszó nagy változás amikor pl. a 3rd party appok kikerültek, dalszöveg kikerült...
Nehéz mert, jól belaktam már, ajánló algoritmus is egész jó nálam. Spotify connect, web player, kereső, ingyenes mód, közösségi listák, crossfade, mobilon swipe to queue, ezekben jobb mint az AM. Másban meg az jobb/más már, több dal, más app, más gyűjtemény kezelés, akku legalábbis iPhone-on értelemszerűen Apple Music-nál a pont. Most úgy határoztam prémium lemondva, egy darabig AM lesz, aztán a Spotify úgyis küldi majd pár hónap után az 5 euró/3 hónap visszacsalogató emailt. Kettő helyett jobb lenne egy, de mindkettőből hiányzik ez vagy az.
A jogi része tényleg labirintus, nem is értem adott előadó két albuma, ugyanaz a kiadó, egyik lekerült hirtelen, másik továbbra is elérhető és akkor várhatom visszakerül majd vagy mi van.
-
Keem1
veterán
válasz
üzenetére
Ez engem is az őrületbe kerget. Rendszeresen szembesülök vele, hogy a dalaim lejátszhatatlanná válnak. Esetleg egy ingyenes csomagnál (bocs free users) még megérteném, de én fizetek, 2015 óta minden egyes hónapban, szóval már nem kevés összeget hagytam a Spotinál. Ezért a pénzért megoldhatná, hogy ne tűnögessenek el csak úgy a dalok.
És még csak nem is értesítenek, hanem "hopp, ez szívezve van nekem spotin, meghallgatom" és akkor jön a kopp.
Próbálnám én megérteni, hogy jogi dolgok meg minden. De ez hol érdekel engem? Én a vevő vagyok, fényesre kellene nyalni a s...
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Erre mondtam, csoda még nem vették ki ezt.
-
FoxiestFox
félisten
A mindenkori Spotis zenegyűjteményem kb 10-15%-a szürke, úgyhogy az offline ilyen-olyan forrásból beszerzett fájlokat sajna nem váltja ki. Egyszerűen csak tud kényelmes lenni.
Mondjuk én lejövőben vagyok róla, bénák az ajánlások, a playlistek repetitívek, zugblogokból és Youtuberól több szimpatikus előadót ismerek meg.
Azért még maradok, mert a családom
révén olcsó. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Remélem csak ideiglenes probléma, mert az album eltűnés duplán fáj, mivel Spotin (és AM-on is) ennek a 11 dalos album végén volt még plusz 20 db koncertfelvétel dal is, ami egyébként is ritkaság sajnos streaming szolgáltatóknál és ez a banda élőben jobb is.
Minden hónapban bosszankodom, ahogy nézegetem a listáimat mennyi dal kiszürkült! Csoda még ezt a funkciót nem törölték, hogy ne is láthassam mit vettek el. Pedig nem mondhatnám valamilyen nagyon eszeveszett réteg cuccokat hallgatnék. Pl. az 80s listámon most Nena dalok is eltűntek.
Nem egy dal, nem egy album, rendszeres probléma az eltűnés folyton. Kénytelen leszek várni, vagy lemondani a prémiumot és a miért mondtad le feedbackbe belerakom ezer éve Spotify userként az AM screenshotot, hogy ott megvan... -
törölt tag
Vissza fognak szoktatni a kalózkodásra
szürke dalok a listában, már megint egy komplett album tűnt el
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
Arra van valamilyen mód, hogy Spotify hallgatása közben ébren tartsa a kijelzőt a telefonon?
Autóban bluetoothon keresztul hallgatom és jó lenne ha nem sötétülne el a képernyő. -
I02S3F
addikt
válasz
szildavid90
üzenetére
Szia! Te szerintem a Kedvencek mappát találtad üresen és a Kedvelt dalok mappát keresed.
-
szildavid90
aktív tag
Hogy tudom a kedvelt dalaimat mas eszkozon is latni? Tableten beszivecskeztem amik tetszenek szamok es telefonon is hallgatnam oket. A telefonon csak a mappat nyitotta meg es teljesen ures, ez valami hiba jelenseg lenne? Koszi!
-
domerator
veterán
Hali
Alapvetően reggae-t hallgatok, minden hét elejétől a heti ajánlatot és a Daily Mixeket is meghallgatom. Mondjuk azon is lehetne csámcsogni, hogy jópár zene hogy kerül be az én ízlésem szerinti válogatásukba (évek óta szinte csak reggae megy nálam), DE... azt végképp nem értem, hogy a Daily Mixekben hogyan kerül számomra ismeretlen (és nem tetsző) zene mellé a kis szívecske, mintha kedvencem lenne. Ez most már rendszeres, hogy megnyitom a Daily Mixet és jópár zene szívecskés a listában, pedig én nem lájkoltam egyiket se.
Másnál van ilyen? -
WestBam
senior tag
Üdv mindenki!
A problémám a következő: iphone-on csináltam egy spotify accountot, előfizettem, működik is. Weben apple accounttal be tudok lépni, de letöltöttem a windowsra a spotify programot, annál ilyen lehetőség nincs, csak felhasználónév-jelszó páros. Felhasználónevet még csak-csak megtaláltam, de a jelszavat azt honnan tudom meg? Képtelenség belépni.
Valaki találkozott már ilyen problémával? -
patex1983
őstag
Ha magyarul használod az app-ot, akkor az adott zenénél ... majd Szám alapú rádió oldala. Ott fog az adott zenéhez hasonlókat ajánlani, ahogy előttem is írták.
Ezeket a Daily mix-eket hagyd a fenébe, abba nekem is vagy agyonhallgatott, vagy abszolút hallgathatatlan zenéket pakol.
Ami még jól szokott sikerülni a Spoti-nak az "A te heti kalandod" lista, ami hétfőnként frissül. -
Pano
veterán
Sziasztok!
Tudtok tippet adni, hogy miként vehetném rá a Spotify-t, hogy jobb zenéket ajánljon nekem? Már használom egy jó ideje prémiummal de egyre kevesebb nekem tetsző zenét ad.. mondhatni abszolút nem képes belőni. Sőt, olyanokat is berak az ajánlóba amit a büdös életbe nem hallgattam (se a stílust, se az előadót) vagy ugyan azoktól a 3-4 előadótól ad csak és már annyira unalmas az egész.
Más szolgáltatásban kicsit be kell tanítani az algoritmust azzal, hogy nekem tetsző előadókat kiválasztom, de itt nem találok ilyet.
Lehet nem jól használom az egészet. -
zenefalo
csendes tag
Sziasztok! Kínlódok most a spotival, prémium előfizető vagyok, zenehallgatás közben egyszerűen leáll, következő zenéből is csak 10 másodpercet játszik. Újratelepítés után hibaüzenet fogad, hogy sajnálatos hiba történt, próbáld újra. De hiába próbálom, nincs változás! Android, ios rendszeren vannak telefonjaim, de egyiken sem működik folyamatosan. Rendszerhiba lehet?
-
marilllyo
veterán

Srácok!
Az utóbbi időben a nevem helyet ez a számsor jelenik meg a PC-s progiban.
But why??? -
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Normális. Mármint szándékosan ilyen. Valójában nem vált el az albumról, csak időnként közbeiktat egyéb számokat is. Emögött az a megfontolás áll, hogy az ingyenes változatban nem döntheted el, hogy milyen sorrendben hallgatod a zenét.(*) Emiatt van, hogy a saját listákat csak véletlenszerű sorrendben lehet meghallgatni, és hogy nem lehet 15-nél kevesebb szám egy listában - ha ennél kevesebb van, akkor a Spotify kiegészíti. (Ha utóbbi szabály nem lenne akkor lehetne gyártani néhány elemű ideiglenes listákat, és ezzel kicselezni a rendszert.) Az album hallgatásnál ugyanez a logika: nem hallgathatod végig egyben, mert az csak a fizetős ügyfeleknek jár.
Megjegyzem, hogy fentiek elvileg csak a mobilos hallgatásra vonatkoznak, ha leülsz a PC elé, ott jó eséllyel nem fogsz ezzel a megszorítással találkozni. (Legalábbis nemrég még így volt.)
(*) Pontosabban (2018 óta) van 15 darab (részben perszonalizált) Spotify által gyártott lejátszási lista, amit sorrendben is lehet hallgatni.
-
válasz
üzenetére
Hogy? Van egy album 10-15 számmal, az egyik után jön egy reklám majd valami totál random zenét rak be, aminek még a nyelvét se nagyon ismerem fel. Ez normális működés?
A hirdetés még rendben van. De hogy elvált a listáról, az kicsit túlzás. Ilyet még a Youtube sem csinál. -
Ingyenes fiókkal használom. Hallgatok egy albumot és többször jártam úgy, hogy a reklám után valami más zenét kezdett el játszani.
Más találkozott már ilyennel? Mit lehet vele csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oda vándoroltam vissza.

révén olcsó.