- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
FoxiestFox #3099 üzenetére
A spotify.
Amugy kaptam egy standard emailt, remelem nem hulyek es ok nyomtak meg helyettem a gombot.
-
-
Rimuru
veterán
Ma kezdemenyeztem az osszes adatom kiadasat (GDPR), kivancsi vagyok mekkora adathalmazt kopnek majd ki es mennyi ideig tart mire megkapom
-
TBMC
addikt
válasz
FoxiestFox #3093 üzenetére
igen azzal tisztában vagyok. csak mikor "..."-ra kattintva adnám hozzá a lejátszási listához, automatikusan a végére dobja. erre szeretnék megoldást. ha van
-
-
TBMC
addikt
előre is bocsi, nem vagyok követője a témának.
viszont lenne egy oly kérdésem, hogy amennyiben új zenét adok hozzá bármely lejátszási listámhoz, hogyan lehet beállítani, hogy ne a lista végére, a 2xx helyre, hanem az elejére adja hozzá azt?mind macen, mind iphoneon probléma.
köszi előre is! -
Keem1
veterán
WTF
Windows 10 x64, tegnap még jó volt. Restart megvolt, reinstall egyelőre még nem.
Android jó.
Winen nincs valami olyan, mint Androidon törli az app összes adatát? Mintha reinstall lenne, csak az app marad a helyén. -
-
updog
őstag
LOL.
Telefonon, kezdőlapon feldobta az "Abszolút kedvencek" alatt egy olyan playlistemet, amit régen töröltem. Rábökök, ott van minden benne, el is indul. Rámegyek újra, "Lista törlése". Visszadob a kezdőlapra. Frissítek, a lista még mindig az ajánlatok között van, továbbra is elérhető.
-
updog
őstag
Sziasztok!
Másnak is rosszalkodik mostanában a spoti? Szinte minden alkalommal előfordul hogy azt hiszi, offlineban vagyok (nyilván nem vagyok
). Listákat nem tölt be, a kezdőképernyőről csak homokórázik amikor nem letöltött playlistet választok, keresésnél azt írja, hogy nincs offline találat. Wifi van, működik más appnál. Ha lecsattanok róla, mobilnet is van, az is működik. Mindkettőnél ugyanaz a hiba.
Korábban telefon restart segített, most már az sem, újra kellett telepítenem. Pár héttel ezelőttig nem volt ilyen. Évek óta prémium vagyok, eléggé felqr a dolog.
-
Keem1
veterán
válasz
Darko_addict #3081 üzenetére
Nem igazán általános, inkább olyat tapasztaltam, hogy többször szinkronizál mint kéne.
Bár mostanában offline nélkül is elvagyok, 6 GB netbe a Spotify is belefér. -
Darko_addict
őstag
Én azóta nem szeretem offline módba rakni, amióta egyszer, kábé másfél hét után le akartam töltetni vele az új számokat és nem volt hajlandó felismerni, hogy a Dalok között vannak újak. Volt teló újraindítás, Spotify cache törlés, logout/login, Download csúszka ki/beállítása és az a 15 szám, ami azóta felkerült a listára sehol nem volt appon belül. Nagyjából egy nap elteltével tök spontán letöltötte a hiányzó számokat, gondolom valami szinkronizációs hiba volt.
Valakinél volt hasonló, mennyire általános?
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. A spotify mostanában elkezdte azt, hogy ha számítógépen hallgatok zenét, akkor a Spotify app a telefonomon is elindul és az értesítési sávon megjelenik a kontroller. Mivel samsung a8-at használok, az always on display-en még az éppen gépen szóló zene címe is megjelenik.
Hiába zárom be telefonon az appot, a következő számra ugrásnál ugyanúgy megnyitja. Egyetlen megoldás a kijelentkezés a telefonon a fiókból.
Erre valaki tud megoldást? Totál feleslegesen meríti így a telefonomat. -
Kerio
őstag
Megoldottam. Lemondtam az előfizetést és töröltem az appot.
-
Keem1
veterán
Esetleg egy full reinstallt (adattörlés - ha iOS-en van, uninstall, install) intézhetnél felé, ill. kipróbálnám másik platformon is.
Sajnos jobb ötletem nincs, mivel még nem tapasztaltam ilyet, ill. a topikban sem jelezte senki.Na basszus, új poszt lett, pedig az előzőt akartam szerkeszteni, rossz katt, sorry...
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok miért lehet, hogy 30 másodpercenként önként váltogatja a számokat a Spotify? Pedig Premium előfizető vagy. -
Gabás
addikt
válasz
Darko_addict #3060 üzenetére
egyszerűen zárd be azt alkalmazást a telefonon
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
A Spotify fel van telepítve PC-re és az Android telefonomra is. Mikor gépen hallgatok zenét, és a telefonon be van kapcsolva a WiFi/mobilnet, az app mindig felébreszti a telefont és látom, ahogy számot vált a program a lockscreen widgeten keresztül.
Idegesítő, állandóan villog a telefonom. Régen nem volt ilyen... Szerintetek a Spotify app "hibája" vagy a telefon szoftveréé? Ki tudnám kapcsolni az értesítést per app, de akkor nem jelenik meg a lockscreen widget (nem tudok egyszerűen számot váltani, amikor telefonon hallgatom), illetve az értesítési sávon sincs ikon, hogy épp futna a háttérben.
Köszi!
-
Gabás
addikt
válasz
#20749568 #3055 üzenetére
Akkor újra itt a barokk-toplistám (főként egy album – egy szám alapján válogatva, így van benne bőven felfedeznivaló)
-
Sziasztok!
Családi csomagunk van és az egyik account-nál egyszer csak teljesen megváltoztak a menetett zenék, albumok,mintha más használná az accountot. A többi 4-nél nem tapasztaltunk ilyet. Mitől lehet ez? -
törölt tag
válasz
V.Stryker #3048 üzenetére
Jó esetben hamar visszakerül. Én is bosszankodtam emiatt, aztán szerencsére gyorsan visszakerült. Az is trükkös alapból nincs bekapcsolva a lejátszóban a kiszürkült dalok mutatása opció, gondolják amiről nem tudunk az nem fáj.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Miért van az, hogy több szám hiányzik egyes albumokról hiányzik egy-kèt szám? Több előadónál észrevettem, hogy pl. az eredeti album 17 számot tartamaz, spotifyn az az album csak 15 szám. És amikor pont az egyik kedvenc hiányzik, elég bosszantó...
-
underdark
aktív tag
Sziasztok
Éjszaka még hallgattam mobilon a Spotify-t és ment a last.fm, most már telón se és gépen sincs bent
Kivették végleg, mert azt olvastam, hogy olyasmit terveznek, de semmi infó nem volt erről?Mivel lehetne pótólni, ha így történt, főleg androidon kéne, mert ott hallgatom 90%-ban a zenéimet
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Digital #3040 üzenetére
prémiumot nem fogod tudni megtartani, várd meg mig lejár a mostanin utána válts.
új accounthoz en mindig ezt csinalom, 20 mp alatt megvan az osszes zene atpakolasa (sok évnyi ingyenélés rutinjaszerintem még sosem fizettem teljes árat egy spoti hónapért)
tehát: gépen a spoti kliensben: dalok > ctrl+a > jobbklikk hozzáadás lej. listához > új lista
csinál neked baloldalra egy uj lejatszasi listat ezen a neven. arra jobbklikk, megosztás > link másolása
ezt a linket egyelőre félreteszed, megnyitod a böngészőben vagy elkuldod magadnak facen tokmindegy.megcsinalod az uj accountot, figyelj arra hogy mikor melyikel vagy belépve a kliensbe, amint megvan a link a regibol ki is lephetsz.
új accountal link megnyit és követed a playlisted, innentol kezdve minden eddigi zenéd az előző accról be lesz pipálva tehát meglesz a gyűjtemény > dalok fülben. ha lejátszási listáid is vannak azokat csak meg kell osztani es megnyitni a linket.
have fun
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Facebook fiókkal regisztráltam Spoti-ra, de szeretnék leszakadni fb-ról.
Prémium előfizum van, a zenéim meg szeretném tartani. Úgy olvastam új fiókot kell regisztrálni, de kellenének a zenék. Mit tehetek? -
törölt tag
válasz
Marvinyo #3029 üzenetére
Nem haragszom, mivel nem is te írtad hogy nem ér semmit általánosítva.
Nálad szerintem valamilyen egyedi hiba lesz, írtad már eleve a regisztrációd is furcsa valaki más használta az emailed?
Szerk.: nálam az aktuális Discovery listának legrosszabb esetben is 20-30% érdekes, a jobb heteken pedig 60-70%. Olyan is akadt majdnem az egészet elraktam későbbre úgy válogatott. Magyar dalokat nem hallgatok, nem is ajánlott soha egyet se pedig régió alapján elvben dobálhatná az algoritmus.
-
Marvinyo
aktív tag
válasz
unravel #3023 üzenetére
Lehet másét? :-D De igen, biztosan. Sebaj, lesz még egy kör a supporttal.
#3025) twofatcat
"Nálam is, csak akinek nem olyan jó mivel mindenki magából indul ki, jönnek az általánosító semmit nem ér rossz az egész szövegek."
Azért ne haragudj, de a szerb pop jóval távolabb áll tőlem, mint hogy "nem olyan jó az ajánlás"
-
K1nG HuNp
őstag
Azt kellene megoldaniuk hogy akkor ha kikeresek egy számot, meghallgatom akkor utána a dalaim fület folytassa és ne a random ajánlásait erőltesse rám..
-
ígyvanferi
addikt
válasz
#86564352 #3025 üzenetére
Ami nekem problémás - bár lehet így működik jól, és a többségnek ez a logikus -, hogy ha hallgatok egy lemezt, aztán átmegyek egy másikra, elindítom valamelyik számtól, akkor csak az az egy fog lemenni, és folytatja tovább az előzőleg hallgatottat. Ha a lemez lejátszását választom, akkor persze átvált az újonnan választott albumra, de néha nem az elejétől akarom kezdeni. Oké, az is megoldható, mert csak odaléptetek, miután elindítottam az újat, de na. Néha belefutok ebbe, és meglepődök, hogy nem azt hallom, amit vártam.
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi #3024 üzenetére
Nálam is, csak akinek nem olyan jó mivel mindenki magából indul ki, jönnek az általánosító semmit nem ér rossz az egész szövegek. Én szívesen kipróbálnám az Apple Music-ot is, amit olvastam róla ott nagyobb bajok is vannak az ajánlással és shuffle lejátszással. A legrosszabb amit olvastam, ha lemondod kb. 3 hónap után törlik a listáidat. A Spotify sokkal jobban csinálja: ha lemondod az előfizetést, az ingyenes reklámos módban megmarad mindened ahogy belaktad. Célszerszám módszer alapján maradok Spotinál, nekik a zene az üzletük, Apple-nél csak sokadik termék.
-
ígyvanferi
addikt
Nálam jól működik mindkét ajánló, olyanokból dobál be, amik tényleg egybevágnak a hallgatottakkal. Szóval nem biztos, hogy általános jelenség, hogy össze-vissza zenéket ajánl.
-
Marvinyo
aktív tag
válasz
#86564352 #3016 üzenetére
Nem tudok róla. :-D
De másik furcsaság: Volt már létező accom Spotifyon, úgy, hogy én 99,999999999%, hogy nem regisztráltam. Hasonló névvel (marvinyo-de), és ugyanazzal az emaillel mint szoktam regisztrálgatni... :-) Ennyire feledékeny nem hiszem, hogy vagyok :-D
(#3017) kmarci25
Magyar illetve angol rock-metál vonal (kortárs és klasszikus is), kis kitérőkkel. De még stílusban sem egyezik messze sem amiket felajánl. Vagy a Spotify úgy gondolja, hogy a Lajtán innen mi itt ekkora haverok vagyunk, mint vikingék odafönn? :-D
-
Burt1793
veterán
válasz
kmarci25 #3017 üzenetére
Ez a weekly ajánlgatás amúgy se ér semmit. Elég sokat hallgatok spotify-jal zenét, van 100 lejátszási listám kb. és nagyon sok beplusszozott dal és a rendszerüknek sikerül mindig a beplusszozott dalokat berakni a weekly-be, nagyjából minden 10. olyan, ami nem ilyen szám, de azok közül is sokat hallgattam már itt, csak nem tetszett annyira, hogy kapjon.
-
kmarci25
veterán
válasz
Marvinyo #3015 üzenetére
Nekem akkor volt ilyesmi, amikor francia előadókat hallgattam. Nekem telepakolta északi (svéd, dán, norvég) előadókkal a weekly listámat. Egy időben meg több kortárs magyar előadót hallgattam, akkor beugrott néhány közép-/kelet-európai is. Miket hallgattál az utóbbi 1-2 hétben?
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
A Discover weekly / release radar playlist másoknak is 99% szerb, ukrán, cseh, stb. dalokkal van tele, vagy csak engem szeret ennyire? Nem tudom mi alapján állítja össze, de semmi ilyesmit nem hallgatok, és kifejezetten bosszantó.
Üfsz-el felvettem a kapcsolatot, kilogoltam mindenhonnan, jelszót változtattam. Semmi sem változott.
Van ötletetek hogy lehetne rávenni, hogy magyar/angol számokat játsszon?
-
Digital
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #3012 üzenetére
Egynek jó, bár nem ez a kedvenc zenei stílusom.
-
Alvin_ti4200
félisten
Köszi mindenkinek tényleg
Ezen a héten a másik véglet van terítéken
Sok mindent nem is fűznék hozzá - nomen est omen
A jó füles ismét csak ajánlott a mélyek miatt
-
válasz
Alvin_ti4200 #2992 üzenetére
-
Digital
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #3008 üzenetére
A mai bringázásom közben jól esett hallgatni!
-
törölt tag
válasz
#86564352 #2987 üzenetére
Kezdem az X-aktákban érezni magam. Ma visszajött az a kiszürkült dal! És azt is észrevettem a Spotify desktop lejátszó átváltozott kicsit aztán vissza. Oldalsávban "Songs" volt a mentett dalaim része, ebből lett "Favorites" a + jelek és pipa helyett üres szív és teli szív állt a dalok mellett. Most megint + és pipa.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Videós, mozgóképes topik
- Spórolós topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged