- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
KIDERÜLT, MENNYIT KAPNAK EGY LEJÁTSZÁS UTÁN A MAGYAR ZENEKAROK A STREAMING OLDALAKON [link]
-
domerator
veterán
Sziasztok
Hol tudom megnézni hogy kik követik a listámat? Mobilon csak annyit látok hogy 8 ember követ, de sehogy nem tudom elocsalni a neveket. -
törölt tag
Nem lehet Apple Music-ban sem, az és a Spotify streaming szolgáltatások! Apple-nél az iTunes Store-ban tudsz régi módszerrel dalokat letölthető fájlként vásárolni 300 forintért vagy mennyiért, de az sem tud olyat szerintem, hogy megetetsz vele egy már kész listát, hogy azokat akarod megvenni. Egyesével kell kiválogatnod, szóval bukta amit szeretnél.
Egy ilyen szolgáltatást találtam, Spotify lista alapján generál Bandcamp mp3 vásárlás linkeket. Viszont értelemszerűen, ha ami kell nincs fent a Bandcamp kínálatában, akkor sokra nem mész ezzel sem.
Nem tudom hány dalról van szó ami kell neked fájlként, szánj rá egy délutánt Amazonról vagy iTunes-ról, egyéb helyekről megvenni.
Magyarul összefoglalva ezeknél a streaming szolgáltatásoknál mint a Spotify, csak azt lehet a saját már meglévő mp3 zenéket hozzáadni a Spotify apphoz, olyat nem lehet, hogy tőlük dalokat fájlként letölteni.
-
Elims
veterán
válasz
patex1983
üzenetére
Gondolom,mert nincs telepítve az alkalmazás.
Szeretek az adott téma topikjában rákérdezni mindenek előtt,mert nem tudatlanok írnak vakon esetleg sejtve vmit.Twofatcat: Gondolkoztam már az apple music-on is.Még az ingyenes időt sem használtam ki,de nem tudom,hogy onnan esetleg le lehet e tölteni mp3-ba.+ebben a spotify-ban találtam egy nagyon jó listát.
Amit írtál nekem egy kicsit kínai. :-( Pedig jó megoldásnak tünhet ha elfogadható a minőségük a daloknak.Talán még 10e-t is megérne,de ha nem kell nekik így a pénz akkor ennyi. :-(
-
törölt tag
Mostani rendezgetéseim:
Spotify Windows 10 programmal átraktam iOS Spotify-ba a náluk hiányzó 20-30 kedvenc dal piréz mp3 verzióit szépen id3 tagelve. iPhone-on letöltve ez a lista szépen mutatja a borítókat is. A desktop programtól kb. ennyire van szükségem, mert az én fülemnek az új web player AAC jobban szól!
Pedig a fullos programban próbálgattam mindent, természetesen max. bitráta és audio normalization fokozatok állítása, teljes kikapcsolás, de nem tetszett sehogy. A web player hangzása tetszik. Mivel PWA, Chromium Edge-ből ki is lehet appként Windows tálcára, vagy képernyő szélére dobni mini player is lehet belőle: csak albumborító vezérlőgombokkal.A videóklippek és a dalszövegek hiányoznak Apple Music-ból. (és ők 1500 forintot kérnek 5 euró helyett, azért éves szinten Covid és Orbán árfolyamon nem mindegy, két havi zene díj a különbség) Spotify-nál is már van dalszöveg a világ több részén, talán idén magyar régióval is lesz?
Érdekességként: AM lemondása után küldtek hírlevelet, remélik nem sokáig maradok ki, mert a lejátszási listáimat csak rövid ideig tudják tárolni. Na majd egy év múlva letesztelem. (tudom vannak 3rd party playlist költöztető szolgáltatások, mégis azért a Spotify-nál előny mindig megtalálod az elmentett dalaid)Hétvégi program: rendet rakni a Spotify listáim között, megunt dalok lomtalanítás, kicsit még nagy kupleráj van, mert évek óta csak halogattam a rendcsinálást

szerk.: fenti témához, szerintem is jó lenne olyan 3rd party szolgáltatás, hogy feltöltöd a Spotify válogatott listáidat a kedvencekkel és akkor megveheted azokat mp3, flac ahogy kéred, egyenként vadászás helyett
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan megoldást,amivel megtudnám venni a spotify-ról a zenéket?
Külön zeneszámonként megvenném azokat a múltkori darabokat. (5-6e Ft-ot megérne,ha utána ki tudnám írni.) -
cintula187
addikt
Sziasztok. Valamit megint vacakol a spotify? Chromecasthoz nem tudok csatlakozni hangfalként sem. Gyorsitotár ürítés, eszközök restartja már megvolt.
-
jegenye77
addikt
Nálam megint törölte az összes letöltött zenémet a spotify. ( vagy nem tudom mi törölte)
Csak a letöltött Podcast marad meg. Se műsorlista se album nem marad
Kezd egy kicsit bosszantó lenni. -
unravel
őstag
[link] volt már?
-
unravel
őstag
-
Akelaus
senior tag
Úgy látom ismét sikerült egy tökéletes újítást bevezetni tegnapról mára. Legalábbis nálam.
Eltűntek az újdonságok vagy új megjelenések rész. Androidon tegnap frissült az app, gondoltam majd akkor a webes lejátszóban elmentem az új albumokat, amik érdekelnek.
Szerettem mert nem kellett a pénteki lista alapján összevadászni, így most marad ez.
-
vamosip
tag
Le lehet játszani véletlenszerűen a teljes gyűjteményt valahogy?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Free trial, miért ne.
Egy hónap átfedéssel lehet szépen tesztelni. A web playerük már öt perc alatt kiderül ezerszer jobb, mint az AM. Spotify-hoz képest van dalszöveg. Éves előfizetést én nem mernék, viszont akinek beválik két hónap díját úgy elengedik. Összességében biztos a Spotify a király, azért is térek vissza állandóan. Azért jó lenne csipegetnének funkciókat a többiektől is. Spotify and Musixmatch: powering lyrics together | by Musixmatch | Musixmatch Blog
Erre még meddig kell várni a mi régiónkban, nem elég a dalok régiós hülyesége, most ugyanazt csináljál a dalszövegekkel is.
-
törölt tag
Hát viszlát Apple Music és szia ismét Spotify!
(a kettőből egy hibrid lenne számomra az igazi, majd idén tesztelem a Deezert is egy hónapra) -
Keem1
veterán
A Spotify egy stream szolgáltató, a zenék nem a te tulajdonodban vannak, csak bérled őket
A hallgatott (letöltött) zenék nem fizikai valójukban vannak jelen, hanem DRM-mel védett ogg darabkák formájában. Ezen darabkák, még azonos fiókkal bíró másik eszközre se vihetők át, tehát a letöltött dal-darabkák hozzá vannak nőve az adott eszköz-fiók pároshoz.
A hosszú kitérő után: nem lehet őket hallgatható fájlként kinyerni (de legalábbis legálisan biztosan nem).A Google Play Musicnak amúgy volt egy nagyon jó feature-je, mégpedig a zeneszámokat, albumokat meg is vásárolhattad, így héltköznapi formátumban le is lehetett őket tölteni. Óriási öntökönrúgás hogy a GPM-ot úgy szüntették meg, hogy az utód (YT Music) nem kapta meg a zeneboltot.
Ez tipikusan az egyet előre kettőt vissza esete. -
ozeviktor92
tag
Sziasztok!
Korábban elő voltam fizetve Spotify-ra, azonban egy hónapos kitérőt tettem YouTube Music irányába. Nem jött be, így visszaváltanék. Gránit Bankos kártyámmal eddig tökéletesen működött az előfizetés, most azonban sikertelen a fizetési kísérletem többszöri próbálkozás után is. Hallgatói csomag lenne, mely jogviszony érvényes nyár közepéig.
Találkozott már valaki ilyen hibával? -
Elims
veterán
Rimuru,Aweriot:

-
Elims
veterán
Sziasztok!
Az [Ő] track list számait szeretném úgy megszerezni,hogy ne kelljen letöltenem az alkalmazást és regisztrálnom az oldalra.
Lenne erre lehetőségem?A belgákon kivül nagyon jó zeneszámok van benne.
Előre is köszi!
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Az miért van, hogy 2 tévén használom a Spotify-t,ugyanolyan szettel(logitech z906, firestick 4k), és az egyik tv-n 2.1 szól(ami szerintem zenéhez a legjobb),a masikon pedig 5.1,ami nem igazán tetszik...
Equaliser-t lehet valahol találni hozzá?
Előre is köszönöm. -
unravel
őstag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Ott van , hogy 15 napja került a listába az a néhány dal ami látszik a képeden.
Nagyon változó egy playlist frissülési ideje. Van ami hetente, van ami hónapok óta sem. -
mert_csokis
senior tag
válasz
üzenetére
Persze, ez egyértelmű. De lehet azt tudni, hogy milyen időközönként frissülnek ezek az általános listák? Gondolom havi listák lehetnek.
Meg ez így gagyi. Rákényszerít valahol, hogy adott idő alatt végighallgasd, különben "örökre" lemaradsz arról a konkrét válogatásról, és számokról. -
Sanyi.mTs
addikt
Ha egy kedvelt dalról leveszem a "szivecskét" és nem tudom, hogy melyik volt, van esélyem megtudni, hogy melyik volt?
-
unravel
őstag
Áldott Karácsonyt Spotifyosok!
Here’s a playlist for you… The Sound of Christmas Instrumental by The Sounds of Spotify
-
Mizol29
senior tag
-
Mizol29
senior tag
Hello! Eddig nem nagyon használtam spotify-t, most akartam egy kis zenét hallgatni (böngésző, nem desktop app) és ha elindítok egyet automatikusan átugrik 5 zenét és a 6.-at kezdi lejátszani. Régen nem tapasztaltam ilyet. Nincs prémium. Ötlet hogy mi lehet?
-
borges7
aktív tag
Öö, az ingyenes változatban az normális, hogy ha elkezdek hallgatni egy playlistet(vagy lemezt), egy dal után mindig visszadob egy pár nappal ezelőtt hallgatott lemezre? (mindig ugyanarra). Ja és ha ezután rákattintok az előre léptetőre, akkor visszaugrik a playlist következő számára.
-
-
kmarci25
veterán
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Nekem nem jött erről értesítés, de épp hétvégén vettem észre egy furcsa dolgot. Családi csomagom van, összesen 3an vagyunk benne. Hétvégén ránéztem az előfizetésemre, és akkor láttam, hogy még 3, számomra teljesen ismeretlen személy van a csomagban (valami spanyol nevek - pl.: Santiago - voltak). Nyilván, azonnal kidobtam őket, de azt nem értem, hogy hogyan kerültek oda. Kár, hogy nem csináltamn erről egy képernyőképet.
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Profilodban a Fiókáttekintés oldalon fel van tüntetve az aktuális csomag. A kártyaszámnál ott a frissítés linkje, arra kell menned.
Ha nem szándékozol trükközni akkor miért érdekel? Nem te vagy a hülye, hanem a munkatársad élősködik rajtad és még büszke is rá.
Egyébként itt ez az infó nyilván nem megengedett. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
A bankkártya adatokat hol tudom megváltoztatni?Reggel egyszer megtaláltam de most nem találom.
Mintha a régi kártyám számát mutatta volna és volt is üzenet mellette.
De mivel most is vonja az új kártyámról nem hiszem,hogy a régi lenne ott.
Amúgy az hogy van hogy van aki fizetés nélkül használja a prémium szolgáltatást?
Munkatársam mindig azzal menőzik, hogy vam valami törése hozzá és én milyen hülye vagyok,hogy fizetek érte.
Nem szándékozok trükközni csak érdekel.
Köszi. -
válasz
borges7
üzenetére
Számoljunk. Én kb. 27 ezer percet hallgattam zenét (ez kb. 450 óra), amiért kb. 22 ezret fizettem, amiből kb. 17 ezer jutott a spotify-nak. Ha kb. 5 perces track-eket hallgattam, akkor kb. 5 és fél ezer jutott a zenészeknek (mínusz az adó, nem tudom mennyi). A második előfizetésemen sokkal kevesebb hallgatás volt, az kb. 500 forintot termelt (a zenészeknek). A Spotify akkor jár rosszul (jogdíjakat nézve csak), ha valaki több mint 85 ezer percet hallgat zenét (kb. 1400 óra, ami kb. napi 4 óra).
Ennek a számolásnak persze így nincs sok értelme (mert nem vagyok reprezentatív előfizető, és mert változnak a díjak is (országonként, csomagonként)), inkább a költségek - nyereség - jogdíjtömeg hármasból kellene kiindulni, de azokat nem ismerem. (Azért az látszik, ha szignifikánsan több jogdíjat fizetnének, akkor már rajtam sem keresnének sokat.) De ha Spotify nem kiugróan nyereséges (és nem kiugróan pazarlóan gazdálkodik), akkor több jogdíjat csak az előfizetői díj emelésével tudna kigazdálkodni.
-
borges7
aktív tag
majd, de még nincs...a magyar verzióban [link]
"Érdemes időnként megnézni, frissült-e már a Spotify mobilos alkalmazása, az új verzióban ugyanis a felhasználók már meg tudják változtatni személyes lejátszási listáik borítóképét." -
-
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Jelenleg is ezek a korlátozások vannak az ingyenes változatban? Se több, se kevesebb különbség nincs jelenleg a prémiumhoz képest?
"-Reklámok jelennek meg két zeneszám között
-Csak kevert módú lejátszás választható (Mobil)
-Óránként csak 5 átugrás engedélyezett (Mobil)
-Nincs offline mentési lehetőség
-Nem elérhető az "extrem" minőség" -
V.Stryker
nagyúr
Biztos rég használtam spotify-t ,de az wtf -k, hogy megnyitok egy előadót, ott vannak a legjobb zeneszámai, rámegyek a legfelsőre és ha vége, akkor nem a másodikkal folytatja, hanem valami hasonlóval? Miért?
Ezzel szemben, ha rákeresek egy számra és azt elindítom, akkor meg b@szik hasonlókat rakni utána.
-
-
borges7
aktív tag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Elolvastam, arra reagáltam. Kinek tiltsuk meg, hogy zenéljen? hogy ne legyen ennyi "szemét". Monopolhelyzet? Van legalább 8-10 hasonló szolgáltató a világon, miért mindig csak a Spotify-ról van szó? A Tidal pl. többet fizet, ha jól tudom. Ráadásul gondolom az előadók ahány helyen megjelennek, annyi helyről kapják a jutalékot, szóval ez sem arra utal, hogy nagyon egysíkú lenne a rendszer(ezt érdekes módon sose említik). A régi, kiadói rendszerben is a nagy sztárok kapták a nagy lét, nincs olyan, hogy mindenki jól keres vele. Pláne ekkora mennyiségnél, ahogy te is írtad.
-
jUUh
addikt
Basszus, durva számokat látok Nálatok srácok!
Nálam az egyetlen, ami megütötte a szemem, hogy a Spotify szerint a 0.05%-be tartozok a Foals hallgatói között.
-
válasz
Shokkolo
üzenetére
Persze, "egyetlen állandó dolog van a változás". Csakhogy itt most az a helyzet, hogy a történet egyik szereplője annyira monopol helyzetbe került, hogy egyáltalán nem biztos, az a változás amit elindított az a felhasználók nagyobbik részének hosszútávú érdekével egyezik.
-
válasz
mobilizmo
üzenetére
Osztom az érveidet.
A "rendszeres, érdeklődésfenntartó" megjelenés hátulütője a minőség jelentős romlása.Ugyanakkor az élet általános változás, amihez alkalmazkodni kell mindenkinek.
Most a zeneipart is elérte ugyanezt. Reméljük a minőségi tartalomgyártók át tudnak állni. -
válasz
borges7
üzenetére
Olvasd el ezt a cikket. Hátha kicsit finomodik a véleményed a dologról. A fizikai eladások valóban nem a streaming-el kezdtek el visszaesni, de a mostani állapot jelentős mértékben a technológia elterjedésnek köszönhető. Én is lelkes fogyasztó vagyok egyébként és élvezem a sokszínűséget amit most nyújt nekem. Nagyon sok olyan zene is élvezhető most, ami a 30 évvel ezelőtti zeneiparban nem kerülhetett volna kiadásra (más kérdés, hogy akkoriban jóval kevesebben zenéltek is, jellemzően inkább csak profi zenészek). Azonban jelentős árnyoldalai is vannak ennek a rendszernek, iszonyú magas a "szemét" aránya is és sok régi zenész aki nem tud átállni erre a működésre, eltűnhet a süllyesztőben mert nem tud megélni. Értük különösen kár, mert nem elfelejtettek zenélni, csak kicsit másképp gondolkodnak a művészetről a minőségi zenéről.
-
borges7
aktív tag
Nevetséges ez a siránkozás, hogy azért nem keresnek "eleget" (jelentsen ez bármit is), mert a Spotify keveset fizet. Nem kötelező szerződni vele, illetve más platformokon is lehet árulni, reklámozni a zenéket(pl. Bandcamp), rengeteg lehetőség van, soha ennyi nem volt. Az nem a streaming sara, hogy a fizikai eladások így visszaestek.
-
DonThomasino
veterán
Külföldi, más országok csomag ajánlatát megtudom valahol nézni?
-
Ezek az év végi összefoglalók szórakoztatóak, de túl sok információtartalmuk nincs. Én pl. megtudtam, hogy 623-féle műfajt (genre) hallgattam, több mint 180-nal többet, mint tavaly. Apró bibi, hogy fogalmam sincs, hogy mik lehetnek ezek, ha műfajokat kellene sorolni, talán ha tízig jutnék. (A Spotify láthatólag nyilván tartja, hogy melyik szám micsoda, de nekünk, mezei kuncsaftoknak nem árulja el.) Kedvenc műfajom elvileg továbbra is a chamber psych, amiről egyszer megnéztem a lexikonban, hogy micsoda, de már elfelejtettem.
Az 50000-es gratulációt én is megkaptam. Örültem neki
, de nem lepett meg: aki szorgalmasan hallgatja a pénteki ajánlókat, az alighanem nehezen maradhat ki ebből az elismerésből.
(Azért viszont nem dicsért meg, hogy sok olyan előadót hallgatok, akinek havi 100 alatt van a hallgatottsága, pedig csak azért szenvedek velük, hogy ezt kiérdemeljem.
)A top számom valószínűleg egy tévedés: nem hiszem, hogy egy év alatt hétszer meghallgattam volna, bár nem rossz szám.
(Viszont munkahelyen van, hogy 5-ször neki kell futni egy számnak, hogy egyszer rendesen végighallgassam - ezzel kellene inkább valamit kezdenie a Spotify-nak.
) És a(z idei) kedvenc előadómnak a 0,5% leglelkesebb hallgatói között vagyok (ezért jók a négy órás koncertfelvételek, amiket a spotify akkor is ledarál, csak úgy magától, ha éppen el sem indítottam (erről majd később talán morgok majd egy sort - terápiás céllal.
)A végére egy cikkajánló (hogy valami értelmes is legyen ebben a hozzászólásban):
A Spotify nemcsak azt változtatja meg, ahogy hallgatjuk a zenét, hanem azt is, ahogy készül -
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Android alkalmazásban le lehet valahogy tölteni csak az audio-t olyan podcast-nál ahol amúgy van videó is?
A videó nem nagyon érdekel, és vagy 15 percig töltött egy 220 perces podcast-et wifin keresztül.
-
Múltkor téma volt a daily mix.
Írtam a supportnak, ránéztek, nem találtak semmi hibát, "működnie kellene".
Újratelepítést javasoltak (ami vicces mert 2 win és 1 android klienst használok, nem hinném, hogy mind sz*r).
Ez volt tegnapelőtt...Tegapra újra lettek friss mixeim reinstall nélkül

Szóval valami mégiscsak lehetett...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- XPEnology
- Path of Exile (ARPG)
- GL.iNet OFF topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
csak following (akiket én követek)

(OAuth-ot hasznal)

Egy hónap átfedéssel lehet szépen tesztelni. A web playerük már öt perc alatt kiderül ezerszer jobb, mint az AM. Spotify-hoz képest van dalszöveg. Éves előfizetést én nem mernék, viszont akinek beválik két hónap díját úgy elengedik. Összességében biztos a Spotify a király, azért is térek vissza állandóan. Azért jó lenne csipegetnének funkciókat a többiektől is.
Ez tipikusan az egyet előre kettőt vissza esete.

(Azért viszont nem dicsért meg, hogy sok olyan előadót hallgatok, akinek havi 100 alatt van a hallgatottsága, pedig csak azért szenvedek velük, hogy ezt kiérdemeljem.