Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
válasz
pellesmartin
üzenetére
pedig nem bonyolult a regisztráció

-
pellesmartin
tag
Hello! Barátnőm megadta a Spotify accountját hogy 1-2 zenét meghallgassak ami csak ott van fent,nem lehet belőle baj ha az én telómon is az ő spotijába vagyok bejelentkezve?
-
trialboj
őstag
Hmm, most restart után megnyílt az oldal, de ahogy rákattintottam egy számra, kék értesítő hogy valami nem okés majd realod, és ugyan úgy elsötétül a kép.
Pár napja raktam fel egy nagyobb win updated csomagot, meglepődtem volna ha nem kavar be valami.
Ha minden más megy, pl deezer, akkor hol keressema hibát? win firewall mit tud csinálni, nincs appot browserből hallgatom.
-
-
trialboj
őstag
Üdv,
van valami gond a spotifyal, vagy csak engem szivatnak? Ha belépek a zene hallgatós felületre pc-n 2mp után elfeketedik a kép. A fő oldal megy szépen.
Mind1 milyen browsert próbálok.Azután jött ez elő hogy rákattintottam a shuffle playre.
valami ötlet? adblockot is kilőttem de semmi, bejön az oldal és egyből átvált feketére a kép.
-
kory24
őstag
Sziasztok.
Mobil alkalmazás adatfogyasztás érdekel.
Tudom összefoglalóban le van írva az adatfogyasztás, de onnan nem derül ki számomra :
Közepes (ez a normal az összefoglalóban?) - magas - kitűnőEzek kb milyen bitrátájúak.
Illetve az automatikus az mit takar itt?
Köszi
-
unravel
őstag
válasz
Szigmond
üzenetére
A Spotify Scrobbling NEW -ra gondolsz ami a lastfm weblapon a beállításokból érhető el.
Ez jelenleg még nem támogatja a helyi fájlok adatküldését a lastfm-re.
Ez kiba*zottul feldühít, hiszen volt minden kliensbe integrált scrobbler ami működött jól, most meg csak olyan scrobbler van ami szar.

(live in Barcelona 2009) ..... az Depeche Mode lesz
ugye? -
Szigmond
újonc
válasz
unravel
üzenetére
A helyi fájloknál csak a "nem halvány" fájlokat játssza le a last.fm. Hiába kötöttem össze az új last.fm scrobblerrel. Nagy csalódás, mert a munkahelyemen csak a Spotify (és egyéb streaming) szolgáltatók dalai játszhatóak le úgy, hogy az adatot küld a Last.FM-nek. Gondoltam, a gondosan betaggelt helyi fájljaimat így most lejátszhatom a Spotify-ból, és nem csúfítom el a Last.FM statisztikáimat a "-live In Barcelona 2009" meg társai taggekkel. Egy napig működött a múlt héten (mert erre csak a múlt héten fedeztem fel ezt az opciót), aztán azóta nem. Esetleg van ötletetek, vagy érthető voltam egyáltalán?

-
borges7
aktív tag
Jön a leghíresebb zenei könyvsorozat a Spotify-ra.
-
zoli669
tag
Sziasztok!
A 30napos ingyenes prémium előfizetésnél, nem tudom használni az offline modot, nem tudok letölteni? Ez így van jól, vagy valamit én nem csinálok rosszul?
Köszi:
-
unravel
őstag
Spotify -> Last.FM
We've recently added the ability to scrobble from any Spotify device by connecting your accounts from within your Last.fm settings. Soon this will be the only way that you can scrobble from Spotify to Last.fm.
...
Tudtam hogy ez lesz. -
unravel
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Kitörölném a cachet és minden adatot és újratelepítenék.
-
unravel
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
wifin? mobilneten? blútúton?

-
Speeedfire
félisten
Huawei P10 alatt és nexus 7 2013 alatt élő szokott fordulni, hogy szaggat a zene lejátszás. Még az előre letoltott zeneknel is. Mi lehet a gond?
-
TBMC
addikt
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
köszönöm!

-
TBMC
addikt
válasz
kmarci25
üzenetére
igen, tudom, hidd el rá googleztem kérdés előtt, nem poénból kérdezgetek..
az általad linkelt NEM működik már.. 2017es bejegyzés ha megnézed.. már nincs ilyen opció a spotifyba. kivették belőle.."I Cant believe this feature is no longer aviable, this is a mess, the way i have managed all my music is by using itunes playlist, this is a clomplete wth and dealbreaker for me, i would check itunes music"
"With the latest version of the Spotify app the "Import Playlist..." item is gone."
"GOODBYE SPOTIFY YOU ARE DESTROYING YOUR USER BASE"azért tettem fel ide a kérdést, hátha valaki tud rá működő megoldást..

-
kmarci25
veterán
Google 2. találata.

(Nincs sem mac-em, se itunes-om, de gondoltam, hogy másnál is felmerülhetett már ez az igény.) -
TBMC
addikt
skacok!
oly kérdésem lenne, adott itunes playlistet, hogy a fenébe tudnék bepakolni spotifyba, hogy megjelenjen az összes eszközömön?
(mac)
-
Drenadar
veterán
Hát akkor valami más.
Javaslom hogy próbáld ki hogy törlöd az alkalmazás minden adatát és a telefonon csak a mobilnet legyen aktív a WiFi ne. -
Frod
addikt
válasz
Drenadar
üzenetére
Ötletnek nem rossz, megpróbálok erre ránézni - bár mostanában nem kérdezte meg az engedélykérést, szóval nem tartom valószínűnek.
(Egyébként a login képernyő, ahol nem enged tovább és kiírja, hogy nincs net, arról még képernyőmentést sem enged készíteni, hogy bárhová be tudjam linkelni, mert alul kiírja, hogy az alkalmazás nem engedi a print screent...) -
Frod
addikt
Hello.
Gondoltam leírom a helyzetem, mert egy hete kínoz már ezzel, és sehol máshol nem találkoztam a problémával.Android 7, Xiaomi 4A, prémium fiók
A kiindulóhelyzet, hogy az app-ot megnyitva ki vagyok lépve a fiókomból (már ezt sem tudom hova tenni), amikor pedig a felhasználónév/email + jelszó kettősét beírom közli, hogy nem tudok csatlakozni, mert offline vagyok. Mindezt mobilnet és wifi mellett - együtt is, külön-külön is. Jelszóemlékeztetőt kérve ugyanez a helyzet. Eddig egyedüli megoldásként a reinstall segített, de elég idegesítő amikor reggel a buszon szembesülsz vele, hogy igaz, hogy két napja végigfutott ez a tortúra, erre megint elérhetetlen a fiók.
Valakinek bármi ötlet hogy ez mi? Vagy a mostani verzióban ez egy bug, és várjak egy frissítést? -
törölt tag
Mellesleg a családi csomag elnevezés reklámért még nem piszkálták őket? Feltételeik szerint nem is családtagon múlik, hanem azonos lakcímre bejelentésen. Másik utcában élő testvéred nem családtag Spotify szerint, veled egy címen élő barátnőd (nem feleség) igen. Szerencse kutyát nem érdekli az egész és mindenki azzal közösködik akivel akar.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ha valakit társítok a családi csomaghoz, majd később úgy döntök, hogy ki akarom venni az előfizetésből (nem fizet tovább), akkor van arra lehetőségem, hogy kivegyem belőle és mást rakjak helyette?
Illetve ha lehet akkor ezt korlátlanul lehet csinálni?
Előre is köszönöm. -
K1nG HuNp
őstag
-
Criminal017
őstag
válasz
unravel
üzenetére
"Emellett az ingyenes és a fizetős felhasználók számára is megújul a Spotify mobilalkalmazásának a felülete. Furamód a ráncfelvarrásról elég keveset beszélt a cég, igazából csak annyi erőt pazarolt a fejlesztés kommunikációjára, hogy a remények szerint a felhasználók átláthatóbbnak és könnyebben kezelhetőnek tartják majd az új kinézetet."
Hmm, kíváncsi leszek.
-
unravel
őstag
http://m.origo.hu/techbazis/20180424-spotify-free-frissites.html
-
axioma
veterán
Na megprobaltam a foldert.
A pc-n le tudom jatszani magat a "mind"-et ami a folder, es ket listaja a magyar es a masnyelvu(de nem lehetett behuzni a meglevot, ujat kellett letrehoznom)update: a francba, drag&drop a pc-sen megy, en meg mar toroltem a meglevoket... mind1.
De a mobilon nem lehet ezt igy elinditani, csak valamelyik al-listat. Es nincs olyan se, hogy a folder-nek csinalok radiot, pedig az me'g jo lehetne.
A megoldas jelenleg:
- magyar lista
- mind lista
A szamokat ertelemszeruen rakom bele.
Idonkent a magyart a pc-n egyben kijelolom, es hozzaadom a mind-hez, ismetlodesek nelkul.
PC-n latom a helyi file-jaimat is, ez mondjuk segit a lista letrehozasaban, de az egyesevel kikeresesnel meg mindig nem latok jobbat (me'g "csak" kb. 500 van benne, ennek tovabbepitgetesere lenne jo a spotify ajanlasi modja). -
unravel
őstag
lehúzhatná már a spotify a rolót. elképesztő, hogy a brékó sincs meg a gm49től.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
axioma
veterán
válasz
Burt1793
üzenetére
Hat akkor masolgatni kell. Amit nem latok h egyben is lehet-e.
Azert fura, a Pi player tudja a listaban listat. Sot a folder player is, h zene-n belul, magyar, masnyelvu, es vagy a magyar-t vagy a zene-t inditottam.
Majd nezem az asztalit is, most el voltam foglalva a kedvencek kikeresesevel, baromi lassu... [raadasul me'g csak nem is szep egyformak a cimek, meg h a gm49-tol nincs fent a Breko az egy dolog, de sokkal kurrensebb magyar dalok is volt hogy nem jottek fel vagy harmadikfele beirasi kiserletre].
Azert baratkozom am vele, van ami tetsz, csak arrol minek beszelni... :-) -
unravel
őstag
Frissítés
Újra lejátszhatóak a Helyi fájlok az asztali verzióban -
K1nG HuNp
őstag
telefonon lehet maximalizálni a letöltött számokat? apple musicon van egy ilyen opcio (max 1,2, 4 giga stb)
-
axioma
veterán
válasz
kmarci25
üzenetére
Na de a listaba rakhatok listat?
Igen, agyondicsertek, mondom ha ilyen jol tud mestint jellegu dolgokat (jo, ez inkabb csak tavolsag-szeru), akkor az alapabb funkciok megvannak, pl. amit a calibre tud a konyvlistan. Ha nem hat nem... pedig azzal egyutt mar hatekony lenne annyira, hogy hajlando lennek fizetni.Pityke őrmester
: neked is koszi! -
kmarci25
veterán
Saját listát tudsz létrehozni, akár többet is, és ezekbe pakolhatsz számokat. Ezen belüli évszámszűrésre, előadó nemzetisége szerű szűrésre nincs lehetőség.
Először is használni kéne, mert ez alapján fog az alkalmazás új zenéket ajánlani. Vannak tematikus listák, én pl. bluest hallgatok sokat, ajánlgatja nekem is a blues számokat.
Kicsit úgy érzem, mintha olyanokat várnál el, amik nem megoldhatóak... -
axioma
veterán
válasz
unravel
üzenetére
Nyilvan az a kerdes, hogy en mit kell csinaljak ahhoz a spotify-ban, hogy
- akar magyar akar kulfoldi szamot csak egyszer kell jeloljek (valahova betegyek, lehet ketfele), hogy szeretnem hallgatni
- lehessen szukitett listat lejatszatni
- lehessen a teljes listat lejatszatni.
Nem gondolatolvaso alkalmazast keresek
[De mondjuk azt mar nem gondolom extra funkcionak, hogy egy szuresi feltetelt felvenni lehessen, es mondani hogy most annak megfeleloket kerem. Az evszamszures eleg fura nekem... meg mi van meg, eloado az OK, de a tobbi fura. Ennek meg hogy koncert, nyelv stb. lenne ertelme de nem latom.]
Magyarul, elvesztem a 4 fele csoportositasi lehetosegben, nem talalom meg az altala ajanlottakat csak a napiban (de akkor holnap mar nem erem el?), es nem tudom mit kellene letrehoznom ahhoz, hogy a fenti megoldhato legyen. Lementeni nem (feltetlen) akarom konkretan a hangfile-okat, csak jegyezze meg, hogy az adott szamot beraktam ide vagy oda. -
axioma
veterán
Uj vagyok erre. Ma reggel raktam fel, mert multkor ismerosi korben annyian dicsertek az alkalmazast, foleg azt hogy mit ajanl a korabbi kedvelesek-elutasitasok alapjan.
Me'g a proba 30 napot is elinditottam. Ettol eltuntek a napi listaban a sziv-pause-x kezelogombok... ez normalis-e, ha lemondom a premiumot visszakapom?
Jol latom-e, hogy nem lehet neki kiindulasi listat adni? Azt hittem megmutatom neki az eddigi zeneimet (konyvtar az sd-kartyan) es az alapjan lovi be, hogy mi erdekel.
Jol latom-e, hogy abszolute nem tudok szuresi listakat letrehozni? Peldaul beszallok az autoba indul a zene, vegyesen, de ha a lanyom is jon, akkor csak a magyar szamokat jatssza le. Ezt masik lejatszoban ket listaval csinaltam, a minden-ben a magyarok listakent vannak benne (1x kelljen frissiteni), ez itt megteheto-e?
Jol latom-e, hogy nem lehet azt mondani, hogy en nem kerem a koncertfelveteleket? Vagy ha ajanl (me'g nem ertekeltem se + se -) egy szamot, mondhatnam azt hogy ebbol az osszes valtozatot mutassa, majd valasztok?
Amugy tesztelesnek Koncz Zsuzsat kerestem, eleg keves album van fent, igy lehet hogy maradni fogok a faradsagos kezi valogatasnal, de most adnek me'g egy eselyt a spotify-nak. -
icecube23
tag
Sziasztok
A lejátszás közben a boritoképek vannak beállitva... Bizonyos számoknak viszont mozgókép jelenik meg. Ez mindegyiknél be lehet valahogy lőni, vagy csak néhány előadóhoz van ilyen mozgókép? (pl Migos) -
Dinter
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Sziasztok.
Délelőtt a Böngészés-nél bedobott valami olyan lejátszási listát a spoti, hogy "Weekend chill with your friends" vagy vmi ilyesmi, 1.2m követővel, most azonban nem találom. Valakinek ötlet, hol keressem?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Aki esetleg belefutna ugyan ebbe, a PlayStation support-hoz forduljon, Spoti-ék hozzájuk irányítottak. Meg is oldották gyorsan, egy account sync volt az egész.
-
underdark
aktív tag
Sziasztok
Már nem az első, hogy eltűnik az összes offline letöltött zeném :@ ezt miért csinálja?
Telefonhoz nem nyúltam... -
patex1983
őstag
Olyan problémám van, hogy a desktop kliensben hozzáadott helyi zenéket nem tudom telefonon hallgatni, pedig korábban működött ez a funkció, mégpedig úgy, hogy létrehoztam egy offline is elérhető playlist-et, ahhoz hozzáadtam a helyi zenéket és szépen le is töltötte a telefonra.
Sajnos ezek olyan zenéket, amiket imádok, korábban elérhetőek voltak spoti-n is, de néhány hónapja törölték őket....
Tud valaki valami megoldást? -
Gabás
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
support@spotify.com
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám , amivel szeretnék a support-hoz fordulni, van nekik olyan e-mail címük, ahová írni lehetne? Angol vagy magyar, mindegy.
A lényeg az, hogy használtam a prémium előfizetést, a múlt héten viszont láttam PlayStation-ön egy hirdetést, hogy ha PS Plus-szal fizetek elő, akkor kapok 10% kedvezményt a havidíjból. Nem egy nagy összeg, de gondoltam miért ne lenne egyben a kettő. A webes felületen visszamondtam a prémiumot, ami a tegnapi napig még aktív volt. Lehet ott követtem el a hibát, hogy még aznap elő is fizettem a PS-en keresztül, le is vonta az egyhavi összeget, viszont ennek ellenére jelenleg nincs aktív előfizetésem. Ki-be jelentkezés megvolt, nem tudom, mit tudnék még tenni. Van esetleg valami ötletetek? -
ghost364
senior tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy ajándékkártyát (elég fontos lenne, külöben találhatok ki új ajándékot), meg lehet oldani valahogy Magyarországon is? Sajnos egyelőre nem találtam megoldást.
(#2705) Burt1793: Nekem csak a betöltési idő borzalmas Nexus 5-tel, de azon kívül oké a dolog.
(#2707) Keem1: Ezer hála, tökéletes. -
Burt1793
veterán
-
unravel
őstag
Frissült a desktop app és nem játszik le a "Local Files"ból semmit.
nektek?
verzió : 1.0.79.212.g6d7e55fe
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen egeret válasszak?
- Indul a ChatGPT Health
- Szerviz topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ugye?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ott ez lazán mukodik